Мъж Extra – Имате ли нужда от Мъж Подобряване хапче?

“Г-н. X “е била депресия напоследък.

Причината?

неспособността му да изпълни очакванията на жена си в леглото. Чувствам се малко ниско, той отиде до бара, и се качи в пиянски разговор с напълно непознат. Непознатият му разказа за един начин да си възвърне сексуалната си мощ. Някои от два месеца по-късно, на чужденеца и г-н Х се срещнат отново в същата лента. Но този път сексуалната активност г-н X е подобрило значително и той не можеше да се отблагодаря на непознатия.

Това не е измислена история, която току-що ви казах за. Вярно е, и в действителност съвсем наскоро. Как мога да го разбера? Тъй че непознат ми беше .

Без майтап.

мъжки-екстра-PNGЗа да бъда честен, аз не знаех, че по това време, че моето предложение е действително ще работи за г-н X, или не. Лекарството Разказах му за – едно хапче, наречено Мъж Extra – е сравнително нов на пазара след това (тя все още е) и бях научил името му само ден преди себе си. Сега, аз знам, че не е много професионален начин да се предположи, уголемяване на пениса хапчета а на някого, когато не знаех нищо за него, но хей, и двамата бяхме пияни в момента. За щастие за г-н X, Мъж Extra работил.

Интересна случка настрана, инцидентът стана ми любопитно Мъж Екстра си потенциал и реших да направя един по-задълбочен анализ на едни и същи. Всички мои констатации от изследването са изброени по-долу, в най-добрия начин бих могъл да излезе с. Така че, ако се търси някаква твърда, непредубедена информация / преглед на Мъж Extra, който са дошли да дясната страница.

Мъж Extra: преглед

Мъж Extra е мъжко сексуално здраве добавка, която съдържа уникална комбинация от съставки, за да помогнат на хората да постигнат следното:

 • По-големи, по-ерекция,
 • Подобрена сексуална издръжливост
 • Засилено либидо

Уникалното Мъж Екстра е, че той използва изцяло натурални съставки, и по този начин, гарантира, че няма вредни странични ефекти при хора, които го използват, когато се използва по предназначение.

Нещо вътре в нея?

мъжки-допълнителни-съставки1.)   Нар – Да. Кой знаеше, че прекрасната нарът също работи добре за постигане на пълна ерекция! Мъжки Допълнително използва екстракт от нар (40% Ellagic киселина) като една от двете основни съставки в неговата формула. Нарът Ellagic киселина е използван в продължение на векове като естествен Viagra, тъй като увеличава притока на кръв към пениса и по този начин, помага при ерекция. Мъжкият Екстра хапчетата съдържат масивна 500 мг чист Нар Ellagic Acid в една капсула – една от най-високите концентрации са намерени на пазара.

2.) Ниацин – Другият основен компонент на мъжки Екстра хапчета. Той помага с поддръжката на лигавиците и намалява умората и умора в тялото. Заедно с Нар елагова, ниацин спомага за повишаване на сексуалното желание, както и подобряване на издръжливостта в един мъж.

3) L-аргинин – Всяка таблетка съдържа 600 мг L-аргинин, аминокиселина отговаря за производството на азотен оксид в човешкото тяло. Известно е, че присъствието на азотен оксид осигурява повишена притока на кръв към пениса, което води до по-трудно и по-дълги ерекция.

4) MSM – Метил сулфонил метан или МСМ помага за подобряване на здравето на пениса. Всички недостатъци на МОМ в пениса клетки може да доведе до слабо или твърда пениса, като по този начин пречи на това постигане нормална, пълна ерекция.

5) Креатин – Това е естествено вещество в човешкото тяло, който помага с мускулна контракция и разширяването на. Това от своя страна гарантира, че по-висока (тялото енергия) ниво ATP се поддържа в целия организъм.

6) Cordyceps – един вид гъба, която открива много се споменава в древните китайски медицински списания. Cordyceps имат анти-стареене и про-жизнени свойства, които помагат за увеличаване на нивата на сексуалната енергия и желание при мъжете.

7) Цинк – Всяка капсула съдържа 45 мг цинк, който подобрява здравето на спермата и предпазва сперматозоидите от чужди инфекции или свободните радикали. Цинкът също играе ключова роля в производството на тестостерон.

кликнете тук, за да поръчате MaleExtra ™ онлайн с купон

Как Ефективна ли е Мъж Extra?

мъжки-екстра-ниацин-бустерВнимателното проследяване на начинаещи потребители на Мъж Extra е показал, че след продължителното използване на хапчето в продължение на 3-6 месеца, мъжете се регистрират увеличение от около 2,6 инча на средно. Въпреки това, създателите наблягат на факта, че резултатите са длъжни да варира от човек на човек, тъй като те зависят от редица фактори. Тя също така се предполага, че по-здравословен начин на живот и хранене е от първостепенно значение, когато се използва Мъж Extra.

Причината е, че това е само една “добавка”, а не някакво чудо на наркотици, който ще направи своя пакет расте като това е на стероиди. По този начин, след строг режим, както е препоръчано от производителя на Мъж Екстра, е също толкова важно за постигане на желаните резултати.

Долната линия е, че с помощта Мъж Екстра “се” помогне пениса си растат, но по-важното е, по мое мнение, тя ви помага да се повиши вашата сексуална издръжливост и либидото. И двете от които са най-съществените изисквания за невероятно сексуален опит.

купи сега »

Сравнение с конкурентите

Мъж Екстра различава от други подобни продукти, налични на пазара по две обвинения:

 1. Помага за производството на азотен оксид в организма, който е изключително важен фактор за постигане на една фирма ерекция и да го поддържа за дълго време.
 2. Съдържа два пъти дозата на основните съставки: L-аргинин, Нар Ellagic 40 и ниацин.

Тези два фактора са основната причина за превъзходна производителност на Мъж Екстра пред конкурентите си. Съставките, които са включени в хапчетата са резултат от над 15 години клинични изследвания и минал опит за продажба на иновативни продукти за здравето на компанията.

Потенциалните странични ефекти

Въпреки, че не е имало регистрирани случаи на никакви вредни странични ефекти при потребителите на Мъж Extra Досега наличието на висока концентрация на основните съставки (те са двойно индустриален стандарт) не предизвиква известно безпокойство. Разработчиците са настоявали, че процентът на съставки (Нар елагова & L-аргинин), включени в хапчетата да отговаря на много сигурно оптимално ниво. Въпреки това, аз бих предложил всеки да отнеме известно повишено внимание по време на първите няколко дни от използването на хапчето. Ако се регистрирате никакви нежелани странични ефекти (болки в стомаха, гадене, са широко разпространени при такива случаи), трябва да се прекрати употребата.

Това ни довежда до обобщение на Pro и Con списъка за мъжкия излишни добавки. Нека да видим как тя тарифи!

Професионалисти:

 • Не съдържа химикали или наркотици
 • Напълно естествено
 • Не са вредни странични ефекти, регистрирани
 • Предлага цялостен подход за повишаване на сексуалната активност
 • Лесен за използване (само по едно хапче на ден, въпреки че са идеално изисква да ги вземе в определено време на деня, за да получите тялото си в ритъм)
 • Много достъпни цени
 • Голяма стойност за пари
 • 60-дневна 100% парите обратно гаранция, ако резултатите не са задоволителни

Против:

 • Резултати варира за всеки в зависимост от различни фактори като възраст, история на хронични заболявания като диабет, физиология и т.н.
 • Предлага се само в официалния сайт.

MaleExtra намаления

MaleExtra намаления Най-добра цена Купи онлайн
1 бутилка (1 Месец Supply) $ 64.95 купи сега »
2 бутилки (2 месеца за доставка) $ 129.90 купи сега »
3 бутилки (3 Месеца Supply) (+ 1 Месец Supply Free ) $ 197.95 купи сега »
4 бутилки (4 месеца за доставка) (+ 2 Месец Supply Free ) $ 249.90 купи сега »

 

Заключителни мисли

В света на пениса продукти аксесоар е пълна с лекарства и медикаменти от всички видове. Не всички от тях да се окаже успешен или дори добър в предоставянето на това, което обещават. В такъв труден сценарий, Мъж Extra вече натрупан доста добра репутация за себе си в един сравнително кратък период от време. Има определени USPs да хапчето – няма друго хапче фокусира върху азотен оксид, който е един от най-важните фактори за подобряване на здравето на пениса. Но като се има предвид факта, че той все още е сравнително нова, пълна оценка на 360 градуса на продукта е все още в процес на разработка.

Трябва да се каже обаче, ранните доклади са много обещаващи и тогава, приятелю, показанията на г-н X е също да бъдат взети предвид. Да ви кажа това, което. От създателите също се предлагат 60-дневна гаранция за пълно възстановяване, виждам нищо лошо в даването Мъж Extra опитам. Поръчайте сега, да я изпробвате в продължение на месец. В най-добрия, вие ще спечелят повишен желание за секс в такъв кратък срок и на няколко сантиметра най-малко. В най-лошия, което трябва да вземе неприятности да изпрати продукта обратно на възстановяване. Както винаги обаче, изборът остава ваш.

кликнете тук, за да поръчате MaleExtra ™ онлайн с купон

90/100 : by 270 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^