Мъж Extra Review: Защо това е един от най-добрите варианти на аксесоарите

Ако някоя добавка трябва да се спомене за неговото очевидно име, Мъж Extra ще бъде тя. Тази хранителна добавка е предимно създаден, за да помогне с мъжки аксесоар (както по отношение на размера на пениса и сексуалната активност).

този продукт стои ли до неговото име?

Следващият преглед ще разкрие всичко, което трябва да знаете за Мъж Екстра, неговите характеристики и най-важните предимства.

Мъж Extra Review: Как ли Мъж допълнителна работа?

Мъж Extra Преглед - Как да Постигнати Мащабна Подобрение РезултатиNatural мъжки аксесоар е възможно, ако изберете правилния продукт. Мъж Екстра творби от засилване на кръвообращението. Тя дава възможност на повече кръв да влезе в пениса, което в крайна сметка води до по-ерекция.

Както мъжете изпитват по-големи и по-ерекция в продължение на период от време, те могат също така да забележите постоянно увеличение на размера на пениса. Повече кръв въвеждане на пениса и разтягане на тъканта на пениса може потенциално да допринесе за всички естествени, неинвазивен и страничен аксесоар ефект-безплатно.

Мъж Extra е добавка, направена във Великобритания и уеб сайта на производителя предвижда тона информация за продукта и как тя работи. Резултатите от проучване са публикувани, както и, осигуряване на научни доказателства, че Мъж Extra е ефективен.

В експеримента са участвали доброволци от мъжки пол, които взеха Мъж Extra за период от шест месеца. Като се три хапчета на дневна база, участниците в проучването се наблюдава увеличение на сексуалното им желание и в тяхната издръжливост.

увеличи размера на еректиралия пенис варира между 0,8 и 2,6 инча. Първите резултати се забелязват след три месеца от приема на добавката и на оптимални резултати са измерени в рамките на шест месеца.

кликнете тук, за да поръчате MaleExtra онлайн

Мъж Екстра Съставки

За да се осъществят тези резултати, за Мъж Extra формула разчита на различни природни съставки. Най-важните компоненти, включват следното:

1 L-аргинин – L-аргинин е друга много важна съставка на тази добавка повишаване на пениса. Това е така, защото L-аргинин е естествена обработка аминокиселина в организма, който се разпада на азотен оксид. В 1990-те години, учените открили, че азотен оксид не е важно само за правилната циркулация на кръвта, но също така е важно за правилното сексуалните функции.

В множество проучвания е доказано, че L-аргинин подобрява притока на кръв в пениса като разширява кръвоносните съдове и помага на пениса, за да се разшири и задръжте кръв в пълния си капацитет. Това води до по-пълно, по-силна и по-твърда ерекция.

Мъж Extra съдържа L-аргинин в голямо количество (600 мг), която всъщност е нещо добро, защото проучване на Британската асоциация на урологични хирурзи се оказа, че една висока доза от L-аргинин изглежда да се увеличи сексуалната функция.

2 креатин – креатин добавки са много популярни сред мъжете, които искат да изградят мускули и губят мазнини. Това е така, защото креатин е доказано да се подобри работата упражнения и мускулна маса при спортисти. Според Nutrition Business Journal, един от най-големите предимства на креатин е възможността за усилване на нивата на енергия (сексуалната издръжливост). Така че си има смисъл защо Креатинът е включена в Мъж Extra.

3 Цинк – Според Health Magazine мъже, цинк е “Ultimate Sex материал”, който засяга мъжете сексуално желание, задвижващи, потентността и дългосрочно сексуалното здраве. За съжаление, повечето хора страдат от дефицит на цинк, който се отразява на тяхната сексуална връзка. Освен това, университет по медицина в Мичиган открива връзката между производството на сперматозоиди и увеличаване на тестостерона хормони. Всяка еякулация може да се разшири до 5 милиграма на цинк от организма, което е почти половината от мъжете дневни разходи. Но за щастие, MaleExtra съдържа 45 мг на цинк, това означава по-висока производството на сперматозоиди.

4 Метил сулфонил метан –  – MSM е органична форма на сяра, която присъства във всеки жив организъм. Когато има недостиг на MSM тогава тялото не може в състояние да генерира нови и здрави клетки, за да замени нездравословни клетки. Сярата е също важна част от дишането на тъканите, в които кислород и други вещества се използват за изграждане на клетки и освобождаване на енергия. На MSM богати храни увеличават растежа на пениса, което води до по-дълги и по-силни пениса.

Множество изследвания доказват, че МСМ подобрява циркулацията на кръвта в тялото и увеличава енергията (сексуалната издръжливост).

5 Cordyceps – Cordyceps е една от ключовите съставки в много лекарства за сексуални подобрения. Това е така, защото Cordyceps вече помогнаха много мъже в увеличават тяхната сексуалното желание и с кола, без никакви странични ефекти. Освен Cordyceps влияе на освобождаването на сексуална хормон тестостерон чрез подобряване на циркулацията на кръвта, която прави монтажа по-здрави и подобряване на цялостното сексуално здраве.

Комбинацията от тези мъжки Допълнителни съставки доставя следните резултати:

 • По-твърди, устойчиви ерекция (дори подходящи за преодоляване на леки случаи на еректилна дисфункция или страх от работа)
 • Повишено либидо
 • По-висока степен на контрол върху сексуалната активност
 • Увеличаването на размера на еректиралия пенис
 • Повече издръжливост за интензивни и приятни интимни преживявания

кликнете тук, за да поръчате MaleExtra онлайн

Има ли някакви Мъж Екстра странични ефекти?

Всеки, който се интересува от тази добавка трябва да се чете този раздел много внимателно.

Необходимо е да се знае, всички съставки на Мъж Екстра са естествени и те не носят никакви негативни странични ефекти. Въпреки това, в моя личен изследвания открих някои мъже са имали проблеми като ненормална изпотяване, лека дехидратация и лека депресия. Но има няколко съобщения за тези проблеми и мнозинство от мъжки излишни мнения са положителни.

Препоръчва се за всички, за да се вземат хапчета според дозата е посочено на опаковката. Не се опитвайте да превишава дозата и следвайте внимателно инструкциите. Аз ви препоръчвам да се консумират хапчета след хранене. Уверете се, че пиете много вода, за да се избегне обезводняване. Ако сте във форма и активен след това можете да вземете тези хапчета без никакво притеснение.

За да мъжки-екстра-вече

професионалисти

Мъж Extra е изцяло естествени добавка. Тя не съдържа фармацевтични и тя може да бъде получена без рецепта. Какво е дори по-важно, добавката не предизвиква никакви странични ефекти или неприятни преживявания, които могат да бъдат свързани, за да вземе мъжки аксесоар наркотици.

Няколко други важни мъжки Допълнителни предимства са си струва да споменем:

 • Продуктът е произведен от един добре познат, почтена компания UK
 • Уебсайтът предоставя информация за съставките и за мъжки Допълнителни клинични проучвания
 • Медицински експерти са подкрепили тази добавка, което го прави доста по-различно от много други продукти за повишаване на естествения мъжки
 • А 90-дневна гаранция за връщане на парите е предвидено пробен безрисков
 • Има опции за насипни покупки, които правят на добавката по-достъпни
 • Безплатни подаръци са осигурени с всяка покупка

Против

Мъж Extra е невероятно полезно добавка и тя е намерила предимно положителни отзиви. Няколко недостатъци, обаче, все още трябва да бъдат споменати.

Някои от най-честите негативни характеристики, свързани с този продукт включва:

 • Само на разположение за покупка онлайн
 • Тя е малко по-скъпо в сравнение с други естествени добавки

заключение

Мъж Extra е един от най-новите записи върху мъжката пазара на аксесоар, но тя вече е успяла да докаже своята ефективност. Произведен във Великобритания и на базата на естествен формула, този мъжки добавка аксесоар се достави.

Това е основната причина, поради която ние даваме Мъж Extra а четири от пет звезди рейтинг.

кликнете тук, за да поръчате MaleExtra онлайн

66/100 : by 99 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^