Jes Extender преглед – за и против които трябва да знаете

Jes-Extender

В JES разширителя е устройство за медицински уголемяване на пениса се използва за увеличаване на дължината, и дебелина на пениса. Той се използва също за лечение на  болест на Пейрони и изкривяването на пениса. Той е бил одобрен от FDA и се квалифицира като медицинско изделие клас 1.

Устройството се стигна до което се изпитва, като част от цялостно проучване в Клиниката Scandinavian на пластична хирургия в Копенхаген. През 1998 г. констатациите бяха представени на Международния Интердисциплинарен Симпозиум на пикочно-половата реконструктивна хирургия в Барселона, Испания. Резултатите показват увеличение от 30% на размера на пениса на тестовите субекти за период от 24 седмици.

Как работи

Първоначално разработена от датски пластичен хирург на име д-р Йорн Еге Сиана, устройството работи чрез процес, наречен цитокинеза , който използва естествената способност на организма да се делят и размножават клетки, когато тъканите са разтегнати във времето, в резултат на нов растеж.

Тази техника се използва често от пластични хирурзи, например при лечение на изгаряне на жертвите, или като начин да се удължи с един крак, който е по-къс от другия. Това е също така разглежда в различни местни култури по света, които са били вмъкване на големи плочи или други предмети в устата си и ушите в продължение на хиляди години.

Как се използва JES Extender

JES_Extender_schedule

Има три основни стъпки за използване на устройството:

 1. Първо, на пениса се позиционира чрез лостовете на база пръстен и смазочни.
 2. След това главата на пениса се поставя чрез силиконова лента, която след това се смъкнаха да затегнете здраво.
 3. И накрая, в подходящ размер на теглителна сила се регулира чрез завъртане на смазочни решетките от всяка страна.

За най-добри резултати, производителят препоръчва носенето на устройството първоначално в продължение на 1 час на ден, постепенно се увеличава до 6 часа на ден в продължение на първите няколко седмици. The JES Extender в крайна сметка може да се носи в продължение на толкова, колкото 12 часа на ден.

кликнете тук, за да поръчате Jes Extender онлайн

Удължителя по принцип може да се използва дискретно, докато носите свободни прилепнали панталони или шорти. Носенето на устройството по време на сън или по време на физическа активност може да доведе до това да бъдете независим.

Допълнителна информация може да бъде намерена на официалния FAQ страницата, или от гледане на инструкцията за употреба на JES Extender.

професионалисти

 • Доставя реални и трайни резултати.
 • Не изисква продължителна употреба веднъж е постигната желаната дължина.
 • Без странични ефекти
 • Двойна парите обратно гаранция.

Против

 • Изисква облечен в продължение на няколко часа на ден.
 • Трябва да се използва последователно в продължение на 3-6 месеца.

Какво идва в The Box

Производителите на Jes Extender предоставят няколко възможности за своите клиенти, които да избирате с всяка опаковка има някои или всички от следните елементи:

 • Устройството за пениса сцепление
 • Набор от ключове
 • Chesive марля
 • Softattach
 • велкро ремък
 • Резервни части
 • Kit
 • Гаранция

От гледна точка на пълнота, комплектът за Jes Extender е един от най-пълните в пазара. Плюс това, тя се предлага в няколко вида пакети, включително картон, махагон и алуминий калъф за пътуване.

Работи ли JES Extender?

Въпреки, че е доказано, за да бъдат ефективни от цитираната по-горе изследвания, отделно проучване от BJUI също установи, че:

… Голямо внимание е отделено на пениса пълнители, нехирургични устройства, които генерират прогресивна механично сцепление на пениса … изглежда, че тези устройства могат да произвеждат ефективно и трайно удължаване на пениса, както в отпуснат и опънати щати”.

“… Пениса удължители представляват само техника, основана на доказателства на пениса удължение”.
“В заключение … доказателства сочат, че пениса пълнители са ефективни минимално инвазивни методи на пениса удължаване.  Прилагането на такива устройства може да се препоръча при всички пациенти, независимо от дължината на пениса … “

Трябва да призная, само въз основа на клиничната доказателства, че би било трудно да се отрече на потенциалните ползи от използването на устройството. Тъй като тя също носи Европейския марката CE и е FDA Одобрен като акредитиран Class 1 медицинско устройство, можете поне знам, че не е известно за управление по нощ трик.

Но на базата на моя личен сам опит, аз ще трябва да се каже, че JES Extender е доста вероятно най-цялостното устройство аксесоар ефективна пениса там , и това е нещо, което аз препоръчвам от все сърце на всеки човек, който е сериозно за увеличаване размера на пениса му. Ако използвате това нещо постоянно, няма да съжалявам, че направена инвестицията.

Къде да купя

Както и сега, на JES Extender е достъпна само чрез уеб сайта на производителя, но те не получавате точки за дискретна опаковка и бърза доставка.

За тези от вас, които сте попитали за международното корабоплаване: Те са в състояние да доставят на над 200 страни по света, включително и Малайзия, Филипините, Индонезия, Индия, Великобритания, Канада и Германия, така че постигането на устройство, изпратено до вас не трябва да бъде проблем за повечето.

Компанията не предлага гаранция двойно парите обратно, ако няма увеличение на размера на пениса след завършване на програмата, която също е определен плюс.

кликнете тук, за да поръчате Jes Extender онлайн

60/100 : by 117 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^