Jes Extender Pregled – prednosti in slabosti morate vedeti

Jes-Extender

JES razširitvena je naprava širitev medicinski penisa uporablja za povečanje tako dolžino in obod penisa. Prav tako se uporablja pri zdravljenju  bolezni Peyronijeve in penisa ukrivljenosti. To je bilo odobreno s strani FDA in šteje kot medicinski pripomoček razreda 1.

Naprava končal se preskuša kot del celovitega študija na skandinavski kliniki za plastično kirurgijo v Kopenhagnu. V letu 1998 so bile predstavljene ugotovitve na Mednarodni interdisciplinarni simpozij o sečila rekonstruktivno kirurgijo v Barceloni, Španija. Rezultati so pokazali 30% povečanje velikosti penisa testnih osebah v obdobju 24 tednov.

Kako deluje

Danski plastični kirurg imenovan dr Jorn Ege Siana prvotno razvit, da naprava deluje v procesu, imenovanem cytokinesis , ki uporablja naravno sposobnost telesa za deljenje in razmnoževanje celic, ko so tkiva raztegne v daljšem časovnem obdobju, kar je povzročilo nove rasti.

To tehniko uporabljamo pogosto plastični kirurgi, na primer pri zdravljenju žrtve opeklin, ali tako, da bi podaljšale eno nogo, ki je krajši od drugega. To je razvidno tudi v različnih avtohtonih kultur po svetu, ki so vnašanje velike plošče ali druge predmete v svojih ustnic in ušesa za tisoče let.

Kako uporabljati Jes Extender

JES_Extender_schedule

Obstajajo tri osnovne korake za uporabo naprave:

 1. Najprej penis se namesti preko lokaciji obroča in polnilnih palic.
 2. Nato se glava penisa nameščena preko silikonskega pasu, ki se nato vleče navzdol varno pritrdimo.
 3. Končno se ustrezen znesek vlečne sile prilagoditi s sukanjem v razteznih palice na vsaki strani.

Za najboljše rezultate, proizvajalec priporoča nošenje napravo najprej 1 uro na dan, postopoma povečuje do 6 ur na dan za prvih nekaj tednih. JES Extender sčasoma lahko nosite za toliko, kot je 12 ur na dan.

kliknite tukaj za naročilo Jes razširitvene spletu

Podaljšek lahko na splošno uporablja diskretno, medtem ko nosi ohlapne hlače ali kratke hlače. Nosi napravo med spanjem ali med telesno aktivnostjo lahko povzroči, da postane nevezan.

Dodatne informacije so na voljo na uradni FAQ stran, ali pa si uporabnik JES Extender.

Pros

 • Prinaša dejanske in trajne rezultate.
 • Ne zahtevajo nadaljnjo uporabo, ko se doseže želeno dolžino.
 • Brez stranskih učinkov
 • denar nazaj garancije dvojno.

Cons

 • Zahteva nošenje za nekaj ur na dan.
 • Mora dosledno uporabljati za 3-6 mesece.

Kaj je v škatli

Proizvajalci Jes Extender zagotoviti več možnosti za svoje stranke, da izberejo vsaki embalaži, ki ima nekatere ali vse naslednje postavke:

 • Naprava penis oprijem
 • Niz ključev
 • Chesive gaza
 • Softattach
 • Velcro trak
 • Rezervni deli
 • Kit
 • garancija

V smislu popolnosti, komplet Jes Extender je eden od najbolj popoln na trgu. Poleg tega pa je na voljo v več vrst paketov, vključno kartonske, mahagonija in aluminija potovanja primera.

Ali JES Extender deluje?

Čeprav se je izkazalo za učinkovito z zgoraj navedenih raziskav, ločena študija BJUI tudi ugotovila, da:

… Velika pozornost je bila namenjena penisa polnili, non-kirurške naprave, ki ustvarjajo progresivni mehanski oprijem The penis … se zdi, da lahko te naprave proizvajajo učinkovito in trajno podaljševanje penisa, tako v mlahavem in raztegne držav”.

“… Penisa polnil predstavljajo samo na podlagi dokazov tehniko penisa raztezek”.
“Na koncu … dokazi kažejo, da so penisa polnil učinkovite minimalno invazivne metode penisa podaljševanjem.  Uporaba takšnih naprav je priporočljivo pri vseh bolnikih, ne glede na dolžino penisa … “

Moram priznati, samo na osnovi kliničnih znakov, da bi bilo težko zanikati potencialne koristi od uporabe naprave. Ker pa nosi tudi evropsko oznako CE in FDA odobren v akreditiranem medicinskega pripomočka razreda 1, vsaj veš, da to ni nekaj fly-by-night prevara.

Ampak samo na osnovi moje osebne izkušnje, bi morali reči, da je JES Extender precej verjetno najbolj splošno učinkovit penis izboljšanje naprava tam , in to je nekaj, kar priporočam vsem srcem na vsakem tipu, ki je resno o povečanju svojega penis. Če uporabljate to stvar dosledno, ne boste obžalovali, ker so naložbe.

Kje kupiti

Ker zdaj je JES Extender je na voljo le na spletni strani proizvajalca, vendar ne dobijo točke za diskretno pakiranje in hitro ladijskega prometa.

Za tiste, ki ste že spraševali o mednarodni ladijski promet: So sposobni zagotoviti več kot 200 državah po vsem svetu, vključno z Malezijo, Filipini, Indoneziji, Indiji, Veliki Britaniji, Kanadi in Nemčiji, tako dobili napravo poslali vam ne bi smelo biti težava za večino.

Podjetje nima ponuditi jamstvo dvojno denar nazaj, če je po končanem programu, ki je prav tako določen plus velikosti penisa ne poveča.

kliknite tukaj za naročilo Jes razširitvene spletu

57/100 : by 171 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^