Jes Extender Review – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε

Jes-Extender

Το Jes-Extender είναι μια ιατρική συσκευή μεγέθυνσης πέους που χρησιμοποιούνται για την αύξηση τόσο το μήκος και την περίμετρο του πέους. Είναι επίσης χρησιμοποιείται ως θεραπεία για  τη νόσο του Peyronie και του πέους καμπυλότητας. Είναι έχει εγκριθεί από το FDA και πληροί τις προϋποθέσεις ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας 1.

Η συσκευή κατέληξε δοκιμάζεται ως μέρος μιας συνολικής μελέτης στο σκανδιναβικό Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στην Κοπεγχάγη. Το 1998, τα ευρήματα παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο για Ουρογεννητικό Επανορθωτικής Χειρουργικής στη Βαρκελώνη, Ισπανία. Τα αποτελέσματα έδειξαν μια αύξηση 30% στο μέγεθος του πέους του θέματα δοκιμής σε μια περίοδο 24 εβδομάδων.

Πως δουλεύει

Αρχικά αναπτύχθηκε από μια δανική πλαστικό χειρουργό που ονομάζεται Δρ Jorn Ege Siana, η συσκευή λειτουργεί μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται κυτταροκίνηση , που χρησιμοποιεί τη φυσική ικανότητα του σώματος να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται τα κύτταρα, όταν οι ιστοί τεντωμένο την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα νέα αύξηση.

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται συχνά από τους πλαστικούς χειρουργούς, για παράδειγμα στη θεραπεία θύματα εγκαυμάτων, ή ως ένας τρόπος για να επιμηκύνει το ένα πόδι που είναι μικρότερη από την άλλη. Είναι, επίσης, δει σε διάφορες αυτόχθονες πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν εισάγοντας μεγάλες πλάκες ή άλλα αντικείμενα στα χείλη τους και τα αυτιά για χιλιάδες χρόνια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Jes Extender

JES_Extender_schedule

Υπάρχουν τρία βασικά βήματα για τη χρήση της συσκευής:

 1. Κατ ‘αρχάς, το πέος τοποθετείται διαμέσου του δακτυλίου βάσης και αραίωσης μπαρ.
 2. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του πέους τοποθετείται μέσα από την ταινία σιλικόνης το οποίο στη συνέχεια τραβιέται προς τα κάτω για να στερεώσετε με ασφάλεια.
 3. Τέλος, μια κατάλληλη ποσότητα δύναμης έλξης ρυθμίζεται με συστροφή των ράβδων αραίωσης σε κάθε πλευρά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ο κατασκευαστής συνιστά φοράει τη συσκευή αρχικά για 1 ώρα την ημέρα, αυξάνεται σταδιακά έως 6 ώρες την ημέρα για τις πρώτες λίγες εβδομάδες. Το Jes-Extender μπορεί τελικά να φορεθεί για όσο το 12 ώρες την ημέρα.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Jes Extender σε απευθείας σύνδεση

Η επέκταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά διακριτικά φορώντας φαρδιά παντελόνια ή σορτς. Φορώντας τη συσκευή, ενώ στον ύπνο ή κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας μπορεί να προκαλέσει για να γίνει ασύνδετος.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις, ή με την προβολή το εγχειρίδιο χρήσης του JES Extender.

Πλεονεκτήματα

 • Αποφέρει πραγματικά και μόνιμα αποτελέσματα.
 • Δεν απαιτείται η συνεχής χρήση μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό μήκος.
 • Δεν παρενέργειες
 • εγγύηση διπλό επιστροφής χρημάτων.

Μειονεκτήματα

 • Απαιτεί φοράει για αρκετές ώρες την ημέρα.
 • Πρέπει να χρησιμοποιούν με συνέπεια για 3-6 μήνες.

Τι συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία

Οι κατασκευαστές του Jes Extender παρέχει αρκετές επιλογές για τους πελάτες τους να επιλέξουν από κάθε συσκευασία που έχει μερικά ή όλα από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Η συσκευή έλξης πέους
 • Ένα σετ κλειδιών
 • Chesive γάζα
 • Softattach
 • λουράκι Velcro
 • Ανταλλακτικά
 • Εργαλειοθήκη
 • Εγγύηση

Από άποψη πληρότητας, το κιτ Jes Extender είναι ένα από τα πιο πλήρη στην αγορά. Πλέον, έρχεται σε διάφορους τύπους συσκευασιών, συμπεριλαμβανομένων χαρτόνι, μαόνι και τα ταξίδια αλουμινίου υπόθεση.

Λειτουργεί το Jes-Extender;

Αν και δείχθηκε να είναι αποτελεσματική από την ερευνητική προαναφερθείσα, μια ξεχωριστή μελέτη από την BJUI διαπίστωσε επίσης ότι:

… Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην διαλυτικά πέους, μη χειρουργικές συσκευές που παράγουν προοδευτική μηχανική πρόσφυση του το πέος … φαίνεται ότι αυτές οι συσκευές μπορούν να παράγουν μια αποτελεσματική και διαρκή επιμήκυνση του πέους, και στις δύο χαλαρή και τεντωμένο κρατών».

“… Διαλυτικά πέους αντιπροσωπεύουν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που βασίζεται σε τεχνική επιμήκυνσης του πέους”.
“Εν κατακλείδι … στοιχεία δείχνουν ότι οι προεκτάσεις του πέους είναι αποτελεσματικά ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους του πέους επιμήκυνση.  Η εφαρμογή αυτών των συσκευών μπορεί να συνιστάται σε όλους τους ασθενείς, ανεξάρτητα από το μήκος του πέους … “

Οφείλω να ομολογήσω, με βάση την κλινική απόδειξη μόνη της θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί τα πιθανά οφέλη από τη χρήση της συσκευής. Δεδομένου ότι φέρει επίσης το ευρωπαϊκό σήμα CE και FDA Εγκρίνεται όπως διαπιστευμένο ιατρική συσκευή Κλάσης 1, μπορείτε τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν είναι κάποια μύγα-από-νύχτας τέχνασμα.

Αλλά με βάση την προσωπική μου εμπειρία και μόνο, θα ήθελα να πω ότι το Jes-Extender είναι πολύ πιθανόν η πιο γενική διάταξη ενίσχυση αποτελεσματική πέος εκεί έξω , και αυτό είναι κάτι που συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε τύπο που είναι σοβαροί για την αύξηση του μεγέθους του πέους του. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το πράγμα συνέπεια, δεν θα μετανιώσετε που έχει κάνει την επένδυση.

Από που να αγοράσω

Όσο για σήμερα, το Jes Extender είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή, αλλά το κάνουν να πάρετε τα σημεία για την διακριτική συσκευασία και γρήγορα ναυτιλία.

Για όσους από εσάς έχετε ζητήσει για τη διεθνή ναυτιλία: Είναι σε θέση να παραδώσει σε πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Μαλαισία, Φιλιππίνες, την Ινδονησία, την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Γερμανία, έτσι ώστε να πάρει μια συσκευή που αποστέλλονται σε εσάς δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα για τους περισσότερους.

Η εταιρεία δεν προσφέρει εγγύηση διπλό επιστροφής χρημάτων αν δεν υπάρχει αύξηση του μεγέθους του πέους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, το οποίο είναι επίσης ένας καθορισμένος συν.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Jes Extender σε απευθείας σύνδεση

61/100 : by 183 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^