Jes Extender Review – érvek és ellenérvek, amit érdemes tudni

Jes-Extender

A Jes-Extender egy orvosi pénisznövelő készülék használt növeli mind hossz és kerület a pénisz. Ez is használják mint a kezelés a  Peyronie-betegség és a pénisz görbülete. Ez már az FDA által jóváhagyott, és minősül az 1. osztályú orvosi eszköz.

Az eszköz végül is tesztelt részeként egy átfogó tanulmányt a skandináv Clinic Plasztikai sebészet Koppenhágában. 1998-ban az eredmények bemutatták a Nemzetközi Interdiszciplináris Szimpóziumon Genitourinary Helyreállító Sebészet : Barcelona, ​​Spanyolország. Az eredmények azt mutatták, hogy 30% -kal nőtt a pénisz mérete vizsgálati alanyok több mint 24 hetes időszak alatt.

Hogyan működik

Eredetileg egy dán plasztikai sebész, akit Dr. Jorn Ege Siana, az eszköz a folyamatot nevezzük citokinezist , mely a test természetes képességét, hogy osztódnak és szaporodnak a sejtekben, amikor szövetek megnyúlnak idővel, ami az új növekedést.

Ezt a technikát gyakran használják a plasztikai sebészek, például kezelésére égési áldozatok, vagy olyan módon, hogy meghosszabbítsák az egyik lábát, ami rövidebb, mint a másik. Ez is látható a különböző bennszülött kultúrák szerte a világon, akik behelyezése nagy lapok vagy egyéb tárgyak a szájuk és a fül évezredek.

Hogyan használjuk a Jes-Extender

JES_Extender_schedule

Három alapvető lépéseket a készülék használata:

 1. Először is, a pénisz van elhelyezve az alapon keresztül gyűrű és extender rúd.
 2. Továbbá, a fejét a pénisz kerül át a szilikon szalag, amelyet azután húzva rögzítse biztonságosan.
 3. Végül megfelelő mennyiségű vonóerő beállítjuk csavarásával extender rúd mindkét oldalon.

A legjobb eredmény érdekében a gyártó javasolja visel az eszköz kezdetben 1 óra naponta, fokozatosan növelve a napi 6 órában az első hetekben. A Jes-Extender végül hordható, mint 12 órát naponta.

Kattintson ide, hogy Jes Extender Online

A lágyító általánosan alkalmazható diszkréten viselése közben bő nadrág vagy sort. Rajta a készülék alvás közben, vagy a fizikai aktivitás során okozhat, hogy legyen független.

További információk találhatók a hivatalos GYIK oldalt, vagy megtekinti a Jes-Extender kézikönyvet.

Előnyök

 • Tényleges és tartós eredményeket.
 • Nem igényel folyamatos használata egyszer kívánt hosszúságú érhető el.
 • Nincs mellékhatása
 • Dupla pénz-visszafizetési garancia.

Hátrányok

 • Szükség van rajta néhány órát egy nap.
 • Kell használni következetesen 3-6 hónapig.

Mi A doboz

A gyártók a Jes Extender számos lehetőséget biztosítanak ügyfeleik közül választhat minden egyes csomagja néhány vagy az összes alábbi tételek:

 • A pénisz vontató eszköz
 • A kulcscsomót
 • Chesive géz
 • Softattach
 • tépőzár
 • Alkatrészek
 • Készlet
 • szavatosság

Ami a teljesség a Jes Extender készlet egyik legteljesebb a piacon. Plusz, akkor jön a többféle csomag, beleértve karton, mahagóni és alumínium hordtáska.

Vajon a Jes-Extender munka?

Bár kimutatták, hogy hatékony a kutatási fent idézett egy külön tanulmány által BJUI is megállapította, hogy:

… Nagy figyelmet kapott a pénisz hosszabbító, nem sebészeti eszközök generálnak progresszív mechanikai tapadást a pénisz … úgy tűnik, hogy ezek a készülékek képes hatékony és tartós pénisznagyobbodást, mind a petyhüdt és feszített állapotok”.

“… Pénisz hosszabbító jelentik az egyetlen bizonyíték-alapú módszer a pénisz nyúlás”.
“Összefoglalva … bizonyítékok arra utalnak, hogy a pénisz hosszabbító hatékony minimálisan invazív módszerek pénisz hosszabbító.  Az alkalmazás az ilyen eszközök ajánlható minden betegnél, tekintet nélkül a pénisz hossza … “

Be kell vallanom, amely a klinikai bizonyítékok egyedül nehéz lenne tagadni a potenciális előnyöket használják a készüléket. Mivel ez is hordoz az európai CE jelölés és FDA akkreditált 1. osztályú orvostechnikai eszköz, akkor legalább tudja, hogy ez nem egy fly-by-éjjel trükk.

De alapján a saját személyes tapasztalat egyedül, azt kell mondani, hogy a Jes Extender nagy valószínűséggel a legtöbb általános hatékony pénisz javítása eszköz odakinn , és ez olyasmi, amit ajánlani szívvel minden srác, aki komolyan veszi a növekvő a pénisz méretét. Ha használja ezt a dolgot következetesen, nem fogja megbánni megtette a beruházás.

Hol kapható

Mint az már a Jes-Extender csak a gyártó honlapján, de nem kap pontot a diszkrét csomagolás és gyors szállítás.

Azoknak, akik már kérték a nemzetközi szállításról: Képesek szállít több mint 200 országban világszerte, beleértve Malajzia, Fülöp-szigetek, Indonézia, India, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Németországban, így kapok egy eszköz elküldjük Önnek nem kell egy problémát a legtöbb.

A cég nem nyújt dupla pénz-visszafizetési garancia, ha nincs növekedés pénisz mérete befejezése után a program, amely szintén egy határozott plusz.

Kattintson ide, hogy Jes Extender Online

50/100 : by 147 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^