Jes Extender Review – Hyödyt ja haitat sinun tulisi tietää

Jes-Extender

JES Extender on lääketieteellinen peniksensuurennustekniikoita laite käyttää lisää sekä pituus ja ympärysmitta penis. Sitä käytetään myös hoitoon  Peyronien tauti ja peniksen kaarevuus. Se on ollut hyväksynyt FDA ja täyttää luokan 1 lääketieteellisen laitteen.

Laite päätyi testataan osana kattavan tutkimuksen Scandinavian Clinic of Plastic Surgery Kööpenhaminassa. Vuonna 1998 havainnot esiteltiin kansainvälisessä Monialainen Symposium Urogenitaalinen Korjausleikkaukset Barcelona, ​​Espanja. Tulokset osoittivat 30% lisäys peniksen kokoon koehenkilöiden yli 24 viikon ajan.

Kuinka se toimii

Perin kehitetty tanskalaisen plastiikkakirurgi nimeltään Dr. Jorn Ege Siana, laite toimii läpi kutsutaan sytokineesi , joka käyttää kehon luonnollista kykyä jakaa ja lisääntyä soluja kudokset venyvät ajan, jolloin uutta kasvua.

Tätä tekniikkaa käytetään usein Plastiikkakirurgit, esimerkiksi hoidettaessa polttaa uhreja, tai keinona pidentää yhdellä jalalla, joka on lyhyempi kuin muut. Se on myös nähty eri alkuperäiskansojen kulttuureissa ympäri maailmaa, jotka ovat lisäämällä suuria levyjä tai muita esineitä huulillaan ja korvat tuhansia vuosia.

Kuinka käyttää JES Extender

JES_Extender_schedule

On olemassa kolme perusvaihetta laitteen käyttämistä:

 1. Ensinnäkin, penis on sijoitettu alustan läpi renkaan ja extender baareja.
 2. Seuraavaksi pään penis sijoitetaan läpi silikoni bändi, joka vedetään sitten alas kiinnittyä tiukasti.
 3. Lopuksi, sopiva määrä vetovoimaa säädetään kiertämällä jatke palkit kummallakin puolella.

Parhaat tulokset, valmistaja suosittelee yllään laitetta aluksi 1 tunti päivässä, kasvaa vähitellen 6 tuntia päivässä ensimmäisten viikkojen aikana. JES Extender voi lopulta olla kulunut peräti 12 tuntia päivässä.

klikkaa tästä tilata Jes Extender verkossa

Extender voidaan yleensä käyttää huomaamattomasti tiputtaa väljä housut tai shortsit. Yllään laitetta nukkuessasi tai liikunnan aikana voi aiheuttaa sen tulee irrallinen.

Lisätietoja löytyy viralliseen FAQ sivun tai tarkastelemalla JES Extender käyttöopas.

Plussat

 • Tuottaa todellista ja pysyviä tuloksia.
 • Ei vaadi jatkuvaa käyttöä, kun haluttu pituus on saavutettu.
 • Ei sivuvaikutuksia
 • Double rahat takaisin -takuu.

Haittoja

 • Vaatii yllään useita tunteja päivässä.
 • On käytettävä johdonmukaisesti 3-6 kuukautta.

Mitä Comes In The Box

Valmistajat Jes Extender tarjoavat useita vaihtoehtoja asiakkailleen valita jokaisen pakkauksen ottaa joitakin tai kaikkia seuraavista asioista:

 • Penis vetolaitetta
 • Joukko näppäimiä
 • Chesive sideharso
 • Softattach
 • tarranauha
 • Varaosat
 • Pakki
 • Takuu

Mitä täydellisyyttä, Jes Extender Kit on yksi täydellinen markkinoilla. Plus, se tulee useita paketteja, mukaan lukien pahvi, mahonki ja alumiininen kuljetuslaukku.

Onko JES Extender toimii?

Vaikka on osoitettu olevan tehokas, että tutkimuksen edellä mainitussa erillinen tutkimus, jonka BJUI totesi myös, että:

… Suurta huomiota on kiinnitetty peniksen jatkoaineita, ei-kirurgiset laitteet, jotka tuottavat progressiivinen mekaaninen pito The penis … näyttää siltä, ​​että nämä laitteet voivat tuottaa tehokkaasti ja kestävä pidentäminen penis, sekä veltto ja venytetty valtiot”.

“… Peniksen jatkoaineita edustavat vain näyttöön perustuva tekniikka peniksen venymän”.
“Johtopäätöksenä … osoittavat, että siittimen muuttajat ovat tehokkaita invasiivisissa menetelmiä peniksen pidentämällä.  Soveltaminen tällaisia ​​laitteita voidaan suositella kaikille potilaille riippumatta peniksen pituus … “

Täytyy myöntää, perustuu kliinisten todisteiden yksin olisi vaikea kiistää mahdolliset hyödyt käyttämästä laitetta. Koska se tekee myös Euroopan CE-merkintä ja on FDA Hyväksyttiin valtuutettua luokan 1 lääketieteellinen laite, te ainakin tietää se ei ole joitakin fly-by-yö kikka.

Mutta perustuu omaan henkilökohtainen kokemus yksin, minun täytyy sanoa, että JES Extender on hyvin mahdollisesti kaikkein kattava, tehokas penis lisälaite laite siellä , ja se on jotain suosittelen lämpimästi tahansa kaveri, joka on tosissaan kasvaa penis kokoa. Jos käytät tätä asiaa jatkuvasti, et pahoillani tehneeseen investointeja.

Mistä ostaa

Kuten nyt, JES Extender on saatavana vain valmistajan verkkosivuilla, mutta ne saavat pisteitä huomaamaton pakkaus ja nopeita toimituksia.

Niille teistä, jotka olet pyytänyt kansainvälisen meriliikenteen: Ne pystyvät toimittamaan yli 200 maassa ympäri maailmaa, kuten Malesia, Filippiinit, Indonesia, Intia, Iso-Britannia, Kanada ja Saksa, joten saada laite lähettää sinun ei pitäisi olla ongelma useimmille.

Yhtiö ei tarjoa kaksinkertainen rahat takaisin takuu, jos ei ole kasvua peniksen kokoon päätyttyä ohjelma, joka on myös hyvä ominaisuus.

klikkaa tästä tilata Jes Extender verkossa

66/100 : by 99 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^