Jes Extender Review – Och nackdelar du bör veta

Jes-Extender

Den JES Extender är en medicinsk penisförstoraren används för att öka både längd och omkrets av penis. Det används också som en behandling för  Peyronies sjukdom och penis krökning. Det har godkänts av FDA och kan betraktas som en klass 1 medicinteknisk produkt.

Enheten slutade testas som en del av en omfattande studie på Scandinavian Clinic för plastikkirurgi i Köpenhamn. Under 1998 resultaten presenterades vid International Interdisciplinary Symposium on Urogenitala rekonstruktiv kirurgi i Barcelona, ​​Spanien. Resultaten visade en ökning på 30% i penis storlek försökspersoner under en 24-veckorsperiod.

Hur det fungerar

Utvecklades ursprungligen av en dansk plastikkirurg vid namn Dr Jorn Ege Siana, fungerar enheten genom en process som kallas cytokines , som använder kroppens naturliga förmåga att dela sig och föröka celler när vävnader sträckte sig över tiden, vilket resulterar i ny tillväxt.

Denna teknik används ofta av plastikkirurger, till exempel vid behandling av brännskador, eller som ett sätt att förlänga ett ben som är kortare än den andra. Det är också i olika inhemska kulturer runt om i världen som har infoga stora plåtar eller andra föremål i sina läppar och öron i tusentals år.

Hur man använder Jes Extender

JES_Extender_schedule

Det finns tre grundläggande steg för att använda enheten:

 1. För det första är penis positionerat genom basringen och extender barer.
 2. Därefter är ollonet placeras genom silikonband som sedan dras ned för att fästa ordentligt.
 3. Slutligen är en lämplig mängd dragkraft justeras genom att vrida extender barer på varje sida.

För bästa resultat, rekommenderar tillverkaren bär enheten först för en timme om dagen, gradvis ökande till 6 timmar per dag under de första veckorna. Jes Extender kan så småningom användas för så mycket som 12 timmar per dag.

klicka här för att beställa Jes Extender nätet

Förlängaren kan i allmänhet användas diskret iklädd löst sittande byxor eller shorts. Bär enheten när du sover eller under fysisk aktivitet kan leda till att den blir lös.

Ytterligare information kan hittas på den officiella FAQ sida, eller genom att titta på JES Extender instruktionsbok.

Fördelar

 • Levererar reella och bestående resultat.
 • Kräver inte fortsatt användning när önskad längd har uppnåtts.
 • Inga biverkningar
 • Dubbel pengarna tillbaka garanti.

Nackdelar

 • Kräver bär i flera timmar om dagen.
 • Måste konsekvent använda för 3-6 månader.

Vad kommer i Box

Tillverkarna av Jes Extender ger flera alternativ för sina kunder att välja från varje förpackning har några eller alla av följande:

 • Penis draganordning
 • En uppsättning nycklar
 • Chesive gasväv
 • Softattach
 • kardborrband
 • Reservdelar
 • Utrustning
 • Garanti

När det gäller fullständighet, är Jes Extender kit en av de mest kompletta på marknaden. Dessutom kommer det i flera typer av förpackningar, inklusive kartong, mahogny och resor aluminium.

Har JES Extender fungerar?

Även om det visade sig vara effektiva genom forskningen ovan citerade, hittade en separat studie av BJUI också att:

… Stor uppmärksamhet har ägnats åt penis förlängare, icke-kirurgiska anordningar som genererar progressiv mekanisk dragkraft på penis … verkar det som dessa enheter kan producera en effektiv och varaktig förlängning av penis i både slapp och sträckta tillstånd”.

“… Penis förlängare utgör den enda evidensbaserad teknik för penisförlängning”.
“Sammanfattningsvis … tyder allt på att penis förlängare är effektiva minimalt invasiva metoder för penisförlängning.  Tillämpningen av sådana anordningar kan rekommenderas för alla patienter oavsett penis … “

Jag måste erkänna, baserat på kliniska bevis ensam skulle det vara svårt att förneka de potentiella fördelarna med att använda enheten. Eftersom det bär också den europeiska CE-märkningen och är CE-märkt som en ackrediterad klass 1 medicinteknisk produkt, du åtminstone vet att det inte några fly-by-night gimmick.

Men baserat på min egen personliga erfarenhet ensam, skulle jag säga att Jes Extender är förmodligen den mest övergripande effektiva penis förbättring enhet ute , och det är något jag rekommenderar helhjärtat någon kille som är allvar med att öka sin penis storlek. Om du använder den här saken konsekvent, du kommer inte ångra att ha gjort investeringen.

Var man kan köpa

Från och med nu är JES Extender endast tillgängliga via tillverkarens webbplats, men de får poäng för diskret förpackning och snabb leverans.

För er som har bett om internationell sjöfart: De kan leverera till över 200 länder över hela världen, inklusive Malaysia, Filippinerna, Indonesien, Indien, Storbritannien, Kanada och Tyskland, så att få en enhet skickas till dig bör inte vara en problem för de flesta.

Företaget erbjuder en dubbel pengarna tillbaka garanti om det inte finns någon ökning av penis storlek efter avslutad utbildning, som också är ett konkret plus.

klicka här för att beställa Jes Extender nätet

59/100 : by 177 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^