Jes Extender Review – Pro și Contra ar trebui să știi

Jes-Extender

JES Extender este un dispozitiv de mărire a penisului medical folosit pentru cresterea atat in lungime cat si in grosime a penisului. Este , de asemenea , utilizat ca un tratament pentru  boala Peyronie si penisului curbura. A fost aprobat de FDA și se califică ca un dispozitiv medical clasa 1.

Dispozitivul de ajuns să fie testat ca parte a unui studiu comprehensiv la Clinica de Chirurgie Plastica scandinave din Copenhaga. In 1998 , rezultatele au fost prezentate la Simpozionul Interdisciplinar Chirurgie Reconstructiva Genitourinara in Barcelona, ​​Spania. Rezultatele au demonstrat o creștere de 30% în dimensiunea penisului subiecților de test pe o perioadă de 24 de săptămâni.

Cum functioneaza

Inițial dezvoltat de un chirurg plastic danez numit Dr. Jorn Ege Siana, aparatul funcționează printr – un proces numit cytokinesis , care foloseste capacitatea naturala a organismului de a diviza si multiplica celulele atunci cand tesuturile sunt intinse in timp, având ca rezultat o creștere nouă.

Aceasta tehnica este folosita adesea de chirurgi din plastic, de exemplu, în tratarea victimelor arși, sau ca o modalitate de a prelungi un picior care este mai scurt decât celălalt. Este, de asemenea, observate în diferite culturi indigene din întreaga lume, care au fost mari inserând plăci sau alte obiecte de pe buzele lor și urechile de mii de ani.

Modul de utilizare a JES Extender

JES_Extender_schedule

Există trei pași de bază pentru utilizarea dispozitivului:

 1. În primul rând, penisul este poziționat prin inelul de bază și bare de extensie.
 2. În continuare, capul penisului este plasat prin banda de silicon, care este apoi tras în jos pentru a fixa bine.
 3. În cele din urmă, o cantitate adecvată de forță de tracțiune este reglată prin rotirea barelor de extensie pe fiecare parte.

Pentru rezultate optime, producătorul recomandă purtarea dispozitivului inițial timp de 1 oră pe zi, crescând treptat până la 6 ore pe zi, pentru primele câteva săptămâni. JES Extender poate fi în cele din urmă purtat la fel de mult ca 12 ore pe zi.

click aici pentru a comanda Jes Extender on-line

Prelungitorul poate fi folosit, în general, în mod discret în timp ce poartă pantaloni sau pantaloni scurți neajutat. Purtarea dispozitivului în timpul somnului sau în timpul activității fizice poate determina să devină neatasat.

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina oficială FAQ, sau prin vizualizarea manualul de utilizare JES Extender.

Pro-uri

 • Oferă rezultate reale și permanente.
 • Nu necesită utilizarea în continuare o dată pe lungimea dorită este atinsă.
 • Nu există efecte secundare
 • Garanția returnării banilor în dublu.

Contra

 • Necesită purtarea timp de mai multe ore pe zi.
 • Trebuie să utilizeze în mod constant timp de 3-6 luni.

Ceea ce vine în cutie

Producătorii de Jes Extender oferă mai multe opțiuni pentru clienții lor de a alege de la fiecare ambalaj având unele sau toate dintre următoarele elemente:

 • Dispozitivul de tracțiune penisului
 • Un set de chei
 • tifon Chesive
 • Softattach
 • curea Velcro
 • Piese de schimb
 • trusă
 • garanţie

În ceea ce privește caracterul complet, kit-ul Jes Extender este una dintre cele mai complete din piață. In plus, aceasta vine în mai multe tipuri de pachete, inclusiv din carton, mahon si aluminiu caz de călătorie.

Funcționează JES Extender?

Cu toate că s-a dovedit a fi eficace de cercetare citate mai sus, un studiu separat de BJUI, de asemenea, a constatat că:

… O mare atenție a fost acordată Prelungitoare penisului, dispozitive non-chirurgicale care generează tracțiune mecanică progresivă a penisului … se pare că aceste dispozitive pot produce o alungire eficientă și durabilă a penisului, in ambele state neputincioase și” întinse.

“… Prelungitoare penisului reprezinta singura tehnica bazata pe dovezi alungirii a penisului”.
“In concluzie … dovezi sugereaza ca Prelungitoare penisului sunt metode eficiente minim invazive de lungire a penisului.  Aplicarea unor astfel de dispozitive pot fi recomandate la toți pacienții , indiferent de lungimea penisului … “

Trebuie să recunosc, pe baza dovezilor clinice singure ar fi greu să nege beneficiile potențiale de utilizarea dispozitivului. Din moment ce poartă, de asemenea, marca europeană CE si este aprobat de FDA ca o clasa 1 dispozitiv medical acreditat, ai cel puțin știi că nu e un fly-by-noapte gimmick.

Dar , pe baza singur propria mea experiență personală, mi – ar trebui să spun că JES Extender este destul de probabil cel mai global dispozitiv pentru marirea penisului eficient acolo , si este ceva ce recomand din toată inima oricărui tip care e serios despre creșterea dimensiunii sale penisului. Dacă folosiți acest lucru în mod constant, nu vei regreta după ce a făcut investiția.

De unde cumpăr?

Ca de moment, JES Extender este disponibil numai prin intermediul site-ul web al producătorului, dar ele nu primesc puncte pentru ambalarea discret si rapid de transport maritim.

Pentru aceia dintre voi care ați întrebat despre transport internațional: Ei sunt capabili de a livra peste 200 de țări din întreaga lume, inclusiv Malaezia, Filipine, Indonezia, India, Marea Britanie, Canada si Germania, asa ca obtinerea unui dispozitiv trimis la tine, nu ar trebui să fie un problemă pentru cele mai multe.

Compania oferă o garanție dublă returnării banilor în cazul în care nu există nici o creștere a dimensiunii penisului după finalizarea programului, care este, de asemenea, un plus.

click aici pentru a comanda Jes Extender on-line

70/100 : by 87 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^