Jes Extender Review – voors en tegens u moet weten

Jes-Extender

De JES Extender is een medisch apparaat voor penisvergroting gebruikt voor het vergroten van zowel de lengte en omtrek van de penis. Het wordt ook gebruikt als een behandeling voor  de ziekte van Peyronie en penis kromming. Het is al goedgekeurd door de FDA en kwalificeert als medisch hulpmiddel klasse 1.

Het apparaat uiteindelijk wordt getest als onderdeel van een uitgebreide studie aan de Scandinavische Kliniek Plastische Chirurgie in Kopenhagen. In 1998 werden de bevindingen gepresenteerd op de International Interdisciplinair Symposium over Urogenitaal Reconstructieve Chirurgie in Barcelona, ​​Spanje. De resultaten toonden een stijging van 30% in de penis grootte van de proefpersonen gedurende een periode van 24 weken.

Hoe het werkt

Oorspronkelijk ontwikkeld door een Deense plastisch chirurg met de naam Dr. Jorn Ege Siana, het apparaat werkt door middel van een proces genaamd cytokinese , die de natuurlijke vermogen van het lichaam om te delen en vermenigvuldigen cellen wanneer weefsels worden uitgerekt na verloop van tijd, wat resulteert in nieuwe groei gebruikt.

Deze techniek wordt veel gebruikt door plastisch chirurgen, bijvoorbeeld bij de behandeling van brandwonden, of als een manier om een ​​been dat korter is dan de andere verlengen. Het is ook te zien in diverse inheemse culturen over de hele wereld die zijn het plaatsen van grote borden of andere voorwerpen in hun lippen en oren voor duizenden jaren.

Hoe de JES Extender gebruiken

JES_Extender_schedule

Er zijn drie basisstappen voor het gebruik van het apparaat:

 1. Eerst wordt de penis geplaatst door de basisring en extender bars.
 2. Vervolgens wordt het hoofd van de penis geplaatst via de siliconen band die vervolgens naar beneden getrokken om veilig te bevestigen.
 3. Tenslotte wordt een geschikte hoeveelheid trekkracht ingesteld door het verdraaien van de extender balken aan de zijkanten.

Voor het beste resultaat, de fabrikant adviseert het dragen van het apparaat in eerste instantie voor 1 uur per dag, geleidelijk oplopend tot 6 uur per dag voor de eerste paar weken. De JES Extender kan uiteindelijk worden gedragen voor maar liefst 12 uur per dag.

klik hier om Jes Extender online te bestellen

De extender kan over het algemeen worden gebruikt discreet terwijl het dragen van wijde broek of shorts. Het dragen van het apparaat tijdens het slapen of tijdens de fysieke activiteit kan leiden tot het losraken.

Aanvullende informatie is te vinden op de officiële FAQ-pagina, of door het bekijken van de JES Extender gebruikershandleiding.

Pros

 • Levert echt en blijvend resultaat.
 • Heeft voortgezet gebruik zodra de gewenste lengte is bereikt niet nodig.
 • Geen bijwerkingen
 • Dubbel geld-terug garantie.

Cons

 • Vereist draagt ​​voor enkele uren per dag.
 • Consequent te gebruiken voor 3-6 maanden.

Wat komt in de Box

De fabrikanten van Jes Extender bieden u verschillende opties voor hun klanten om uit te kiezen bij elke verpakking met een of meer van de volgende items:

 • De penis tractie-apparaat
 • Een set van sleutels
 • Chesive gaas
 • Softattach
 • klittenband
 • Reserveonderdelen
 • uitrusting
 • Garantie

In termen van volledigheid, de Jes Extender kit is een van de meest complete in de markt. Plus, het komt in verschillende soorten arrangementen inclusief karton, mahonie en aluminium travel case.

Heeft de JES Extender werk?

Hoewel aangetoond is effectief te zijn door de aangehaalde onderzoek boven, een aparte studie door de BJUI ook geconstateerd dat:

… Veel aandacht besteed aan penis extenders, niet-chirurgische inrichtingen die progressieve mechanische tractie genereren van de de penis … blijkt dat deze apparaten een effectieve en duurzame verlenging van de penis te produceren, zowel in de slappe en uitgerekte toestanden”.

“… Penis extenders vertegenwoordigen de enige evidence-based techniek van de penis rek”.
“Tot slot … bewijs suggereert dat de penis extenders effectief zijn minimaal invasieve methoden van penisverlenging.  De toepassing van dergelijke apparaten kan bij alle patiënten worden aanbevolen, ongeacht de penislengte … “

Ik moet toegeven dat, op basis van de klinische bewijzen alleen al zou het moeilijk zijn om de potentiële voordelen van het gebruik van het apparaat te ontkennen. Aangezien het draagt ​​ook de Europese CE-markering en is goedgekeurd door de FDA als een erkende klasse 1 medisch hulpmiddel, je tenminste weet dat het niet een fly-by-night gimmick.

Maar op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring alleen, zou ik moeten zeggen dat de JES Extender is misschien wel de meest algemene effectieve penis enhancement apparaat die er zijn , en het is iets wat ik harte aanbevelen aan een man die serieus over het verhogen van zijn penis grootte. Als je dit ding consequent te gebruiken, zult u geen spijt te hebben van de gedane investeringen.

Waar te kopen

Vanaf nu, de JES Extender is alleen verkrijgbaar via de website van de fabrikant, maar ze krijgt punten voor de discrete verpakking en snel het verschepen.

Voor degenen onder u die hebben gevraagd naar de internationale scheepvaart: Ze zijn in staat om te leveren aan meer dan 200 landen wereldwijd, waaronder Maleisië, de Filippijnen, Indonesië, India, Groot-Brittannië, Canada en Duitsland, dus het krijgen van een apparaat naar u moet niet een probleem voor de meeste.

Het bedrijf biedt wel een dubbel geld-terug garantie als er geen toename van de grootte van de penis na het voltooien van het programma, dat is ook een pluspunt.

klik hier om Jes Extender online te bestellen

74/100 : by 75 users
JesExtender Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^