Male Extra – Am nevoie de o pastila de sex masculin superioare?

“Dl. X “a fost în ultima vreme senzația de depresie.

Motivul?

incapacitatea lui de a efectua la așteptările soției sale în pat. Senzație de un pic scăzut, el a mers la bar, și intrat într-o conversație beat cu un străin. Strainul ia povestit despre o cale să-și recapete priceperea sexuală. Vreo două luni mai târziu, străin și Mr. X întâlni din nou în același bar. Dar, de data aceasta performanta sexuala domnului X a îmbunătățit foarte mult și nu putea mulțumi îndeajuns străin.

Aceasta nu este o poveste fictivă pe care tocmai ți -a spus. Este adevărat și , de fapt, destul de recente. Cum pot să o știu? Pentru că acel străin mi -a fost .

Fara gluma.

de sex masculin-extra-pngCa să fiu sincer, nu am știut la momentul în care sugestia mea a fost de fapt de gând să lucreze pentru dl sau X nu. De medicatie I – am spus – o pastila numita Male Extra – a fost destul de nou pe piață , atunci (încă mai este) și am învățat numele ei doar o zi înainte de mine. Acum, știu că nu a fost un mod foarte profesionist pentru a sugera o pastila pentru marirea penisului cuiva , atunci când nu am știut nimic despre asta, dar hei, am fost amândoi beat la momentul respectiv . Din fericire de ajuns pentru Mr. X, Extra Barbat lucrat.

anecdotă interesantă deoparte, incidentul ma curios despre Male Extra potențial și am decis să fac o analiză în profunzime a acestuia. Toate concluziile mele din cercetare au fost enumerate mai jos, în cel mai bun mod am putut veni cu. Așa că, dacă ați fost în căutarea pentru unii, informatii impartial / recenzie solide Male Extra, ați venit la pagina de dreapta.

Bărbat Extra: O privire de ansamblu

Extra de sex masculin este un supliment de sex masculin de sanatate sexuala, care contine un amestec unic de ingrediente pentru a ajuta la bărbați atinge următoarele:

 • , erectii mai mari,
 • Rezistență îmbunătățită sexuală
 • libidoului îmbunătățit

Lucru unic despre Male Extra este că utilizează ingrediente complet naturale, și, prin urmare, nu există nici un efecte secundare nocive la persoanele care folosesc aceasta, atunci când este utilizat ca regia.

Ce-i în interiorul acestuia?

de sex masculin-extra-ingrediente1.)   Rodie – Da. Cine a știut că superba rodie funcționează , de asemenea minuni pentru a atinge o erectie completa! Extra masculine folosesc extract de rodie (acid elagic 40%) ca fiind unul dintre cele două ingrediente de bază în formula sa. Acidul elagic Rodie a fost folosit de secole ca Viagra naturala, deoarece creste alimentarii cu sange la nivelul penisului si , prin urmare, ajută cu erectie. De sex masculin Extra pastile contin un masiv de 500 mg de acid elagic pură rodie per capsulă – una dintre cele mai mari concentrații găsite pe piață.

2.) Niacina – Celălalt ingredient major al pastile Extra masculi. Aceasta ajută la menținerea membranelor mucoase și reduce oboseala si oboseala din organism. Alături de rodie elagic, Niacina ajută la creșterea apetitului sexual precum și îmbunătăți condiția fizică într – un om.

3) L-Arginina – Fiecare pastila conține 600 mg de L-arginina, un aminoacid responsabil pentru producerea de oxid nitric din corpul uman. Este bine cunoscut faptul că prezența oxidului nitric asigură o creștere a fluxului sanguin la nivelul penisului, rezultand erectii mai greu si mai lungi.

4) MSM – Metil sulfonil metan sau MSM ajuta la imbunatatirea sanatatii penisului. Orice deficiențe ale CSM în celulele penisului poate duce la un penis slab sau rigid, astfel interfera cu ea atinge o erecție normală, completă.

5) Creatina – Este o substanță care apare în mod natural în corpul uman , care ajută cu contracția musculară și expansiune. Aceasta , la rândul său , asigură un nivel ridicat de ATP (energie corp) este menținut pe tot corpul.

6) Cordyceps – Un fel de ciuperci , care fondează o multime de mențiuni în vechile reviste medicale din China. Cordyceps au proprietăți anti-îmbătrânire și pro-vitalitate proprietăți care să contribuie la creșterea nivelului de energie și dorința sexuală la bărbați.

7) Zinc – Fiecare capsulă conține 45 mg de zinc , care imbunatateste sanatatea spermei si protejeaza spermatozoizii de la infecții străine sau a radicalilor liberi. Zinc , de asemenea , joacă un rol esențial în producerea de testosteron.

click aici pentru a comanda MaleExtra ™ on-line cu cupon

Cât de eficient este Masculin Extra?

de sex masculin-extra-niacina-rapelUrmărirea atentă a primii utilizatori ai timp suplimentar Barbat a arătat că, după o utilizare continuă a pilulei timp de 3-6 luni, bărbații înregistrează o creștere de aproximativ 2,6 inch pe o medie. Cu toate acestea, factorii de decizie accentuează faptul că rezultatele sunt obligate să varieze de la om la om, deoarece acestea depind de o serie de factori. S-a sugerat, de asemenea că un stil de viață sănătos și dieta este extrem de important atunci când se utilizează Male Extra.

Motivul fiind că acesta este doar un “supliment” și nu un miracol de droguri, care va face pachetul să crească ca este pe steroizi. Astfel, în urma unui regim strict așa cum este recomandat de către factorii de decizie de Male Extra, este la fel de important pentru a obține rezultatele dorite.

Linia de fund este faptul că utilizarea Male Extra “nu” ajuta penisul sa creasca, dar mai important, în opinia mea, vă ajută să vă crește rezistența dumneavoastră sexuală și libidoul. Ambele din care sunt cerințele cele mai importante pentru o experiență sexuală uimitoare.

cumpara acum »

Comparație cu competitorii

Masculin diferă în plus de la alte produse similare disponibile pe piață cu privire la cele două capete de acuzare:

 1. Ajută la producerea de oxid de azot în organism, care este un factor critic în realizarea unei erecții ferme și menținerea acestuia pentru o lungă perioadă de timp.
 2. Conține dublu doza de ingrediente de bază: L-Arginina, rodie elagic 40 & Niacin.

Acești doi factori sunt motivul principal pentru o performanță superlativ a Male Extra față de concurenții săi. Ingredientele care au fost încorporate în pastilele sunt un rezultat de peste 15 ani de cercetare clinică și experiența din trecut companiei de a vinde produse de sanatate inovatoare.

Efecte secundare potentiale

Cu toate că nu au existat cazuri înregistrate de orice efecte secundare nocive utilizatorii Male Extra până acum, prezența unei concentrații ridicate a ingredientelor de bază (acestea sunt dublu standard în industrie) provoacă unele motive de îngrijorare. Dezvoltatorii au insistat asupra faptului că procentul de ingrediente (rodie elagic & L-Arginina) inclus în pastile corespund unui nivel optim foarte sigur. Cu toate acestea, aș sugera ca toată lumea să ia unele precauție în timpul primelor câteva zile de utilizare a pilulei. Dacă vă înregistrați orice efecte secundare nedorite (dureri abdominale, greață sunt boli comune în astfel de cazuri), ar trebui să întrerupeți utilizarea.

Asta ne aduce la un rezumat al listei Pro și Con pentru suplimentele Extra masculi. Hai să vedem cum tarifele!

Pro-uri:

 • Nu conține substanțe chimice puternice sau de droguri
 • complet naturale
 • Nu există efecte secundare nocive înregistrate
 • Oferă o abordare holistică pentru îmbunătățirea performanței sexuale
 • Ușor de utilizat (doar o pastila pe zi, cu toate că sunt necesare în mod ideal pentru a le lua la un moment fix al zilei pentru a obține corpul într-un ritm)
 • foarte accesibil
 • O mare valoare pentru bani
 • 60 de zile 100% garanție de bani înapoi, în cazul în care rezultatele nu sunt satisfăcătoare

Contra:

 • Rezultatele variază pentru fiecare om, în funcție de diverși factori, cum ar fi vârsta, antecedente de boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat, fiziologie, etc.
 • Disponibil numai pe site – ul oficial.

MaleExtra oferte de reduceri

MaleExtra Oferte DISCOUNT Cel mai bun preț Cumpara online
1 flacon (1 luna de aprovizionare) $ 64,95 cumpara acum »
2 Sticle (2 luni de aprovizionare) $ 129,90 cumpara acum »
3 Sticle (3 luni de aprovizionare) (+ 1 luna Alimentare Gratuit ) $ 197,95 cumpara acum »
4 Sticle (4 luni de aprovizionare) (+ 2 luna Alimentare Gratuit ) $ 249,90 cumpara acum »

 

Gânduri finale

Lumea de produse pentru marirea penisului este plin de droguri și medicamente de orice fel. Nu toate dintre ele se dovedesc a fi de succes sau chiar bun la realizarea a ceea ce ei promit. Într-un astfel de scenariu dur, Male Extra a câștigat deja destul de o reputație de la sine într-un timp relativ scurt. Există mai clare USPS la pilula – nici o alta pastila se concentreaza pe oxid de azot, care este unul dintre factorii cei mai critici in imbunatatirea sanatatii penisului. Dar având în vedere faptul că este încă destul de nou, o evaluare completă de 360 ​​de grade a produsului este încă în lucrări.

Trebuie să spun, deși, rapoarte timpurii au fost foarte promițătoare și apoi, prietenul meu, mărturia domnului X este, de asemenea, să fie luate în considerare. Ce sa-ti spun. Din moment ce factorii de decizie oferă, de asemenea, o garanție de rambursare integrală de 60 de zile, nu văd nici un rău în a da Male un try Extra. Dacă plasați o comandă acum, încercați pentru o lună. Cel mai bun caz, stați pentru a obține o unitate de sex a crescut într-o astfel de scurtă durată și de câțiva centimetri cel puțin. În cel mai rău, trebuie să ia probleme pentru a trimite produsul inapoi pentru o restituire. Ca întotdeauna însă, alegerea rămâne a ta.

click aici pentru a comanda MaleExtra ™ on-line cu cupon

80/100 : by 240 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^