Man Extra – Behöver jag en Male Enhancement Pill?

“Herr. X “hade deprimerad på sistone.

Anledningen?

Hans oförmåga att utföra sin frus förväntningar i sängen. Känsla lite låg, gick han till baren, och hamnade i en berusad samtal med en total främling. Främlingen berättade för honom om ett sätt att återfå sin sexuella förmåga. Omkring två månader senare, främlingen och Mr X träffas igen i samma bar. Men den här gången Mr X sexuella prestation hade förbättrats avsevärt och han inte kunde tacka främlingen tillräckligt.

Detta är inte en fiktiv berättelse som jag just berättat om. Det är sant och i själva verket ganska nyligen. Hur vet jag det? Därför att främling var mig .

Ingen skojar.

mans extra pngFör att vara ärlig, jag visste inte då att mitt förslag faktiskt kommer att arbeta för Mr X eller inte. Medicineringen jag berättade för honom om – ett piller som kallas Maleextra – var ganska ny på marknaden sedan (det fortfarande är) och jag hade lärt sitt namn bara en dag innan mig. Nu vet jag att det inte var ett mycket professionellt sätt att föreslå en penis förbättring piller till någon när jag inte visste något om det, men hey, vi var båda berusade vid tidpunkten. Lyckligtvis nog för Mr X, arbetade Man Extra.

Intressant anekdot undan, händelsen fick mig nyfiken Male Extra potential och jag bestämde oss för att göra en fördjupad analys av densamma. Alla mina slutsatser från forskningen har listats nedan, på bästa sätt jag kunde komma på. Så, om du har letat efter någon fast, opartisk information / översyn av manliga Extra, har du kommit till rätt sida.

Man Extra: En översikt

Man Extra är en manlig sexuell hälsa komplement som innehåller en unik blandning av ingredienser för att hjälpa män att uppnå följande:

 • Större, hårdare erektioner,
 • Förbättrad sexuell uthållighet
 • förbättrad libido

Det unika Male Extra är att den använder helt naturliga ingredienser, och därmed garanterar att det inte finns några skadliga biverkningar hos personer som använder det när de används enligt anvisningarna.

Vad finns inuti den?

mans extra-ingredienser1.)   Granatäpple – Japp. Vem visste att den vackra granatäpple fungerar också underverk för att uppnå en full erektion! Man Extra använder Granatäpple extrakt (40% ellagsyra) som en av de två kärnämnen i sin formel. The Pomegranate ellagsyra har använts i århundraden som en naturlig Viagra, eftersom det ökar blodtillförseln till penis och därmed hjälper till med erektion. De manliga Extra piller innehåller en massiv 500 mg ren Granatäpple ellagsyra per kapsel – en av de högsta koncentrationerna som finns på marknaden.

2.) Niacin – Den andra stora beståndsdelen i Male Extra piller. Det hjälper med upprätthållandet av slemhinnorna och minskar trötthet och utmattning i kroppen. Tillsammans med granatäpple Ellagic hjälper Niacin öka sexlusten samt förbättra uthållighet i en människa.

3) L-arginin – Varje tablett innehåller 600 mg L-arginin, en aminosyra ansvarig för att producera kväveoxid i den mänskliga kroppen. Det är väl känt att närvaron av kväveoxid säkerställer ett ökat blodflöde till penis, vilket resulterar i hårdare och längre erektioner.

4) MSM – metylsulfonylmetan eller MSM hjälper till att förbättra penis hälsa. Eventuella brister i MSM i penis celler kan leda till en svag eller styv penis, vilket stör den uppnå en normal, full erektion.

5) Kreatin – Det är en naturligt förekommande substans i den mänskliga kroppen som hjälper till med muskelkontraktion och expansion. Detta i sin tur säkerställer att en hög ATP (kroppen energi) nivån bibehålls i hela kroppen.

6) Cordyceps – En sorts svamp som grundar gott om omnämnande i forntida kinesiska medicinska tidskrifter. Cordyceps har anti-aging och pro-hälso egenskaper som bidrar till att öka nivåerna av sexuell energi och lust hos män.

7) Zink – Varje kapsel innehåller 45 mg zink som förbättrar spermier hälsa och skyddar spermier från främmande infektioner eller fria radikaler. Zink spelar också en central roll i produktionen av testosteron.

klicka här för att beställa Maleextra ™ online med kupong

Hur effektiv är Maleextra?

mans extra niacin-boosterNoggrann spårning av förstagångsanvändare av Male Extra har visat att efter en fortsatt användning av p-piller under 3-6 månader, män registrera en ökning med cirka 2,6 inches i genomsnitt. Men skaparna betona att resultaten är bundna att variera från människa till människa eftersom de beror på ett antal faktorer. Det har också föreslagits att en hälsosam livsstil och kost är av största vikt när man använder Man Extra.

Anledningen är att det är bara en “tillägg” och inte någon mirakelmedicin som kommer att göra ditt paket växa som det är på steroider. Således, enligt en strikt regim som rekommenderas av skaparna av Maleextra är lika viktigt för att uppnå önskat resultat.

Kontentan är att med hjälp av Man Extra “betyder” hjälpa din penis växa, men ännu viktigare, enligt min mening, det hjälper dig att öka din sexuella uthållighet och libido. Vilka båda är de viktigaste kraven för en fantastisk sexuell upplevelse.

köp nu »

Jämförelse med konkurrenter

Manliga Extra skiljer sig från andra liknande produkter som finns på marknaden på två punkter:

 1. Hjälper till att producera kväveoxid i kroppen, vilket är en kritisk faktor för att uppnå en fast erektion och bibehålla den under lång tid.
 2. Innehåller dubbla doseringen av kärn ingredienser: L-arginin, granatäpple Ellagic 40 & Niacin.

Dessa två faktorer är den främsta orsaken till en överlägsen prestanda Man Extra gentemot sina konkurrenter. Ingredienserna som har införlivats i piller är ett resultat av över 15 års klinisk forskning och bolagets tidigare erfarenhet av att sälja innovativa hälsoprodukter.

Potentiella biverkningar

Även om det har förekommit några registrerade fall av några skadliga biverkningar hos användare av Male Extra hittills, närvaron av en hög koncentration av kärnämnen (de är dubbelt branschstandard) orsakar en viss oro. Utvecklarna har insisterat på att andelen ingredienser (Pomegranate ellagic & L-arginin) ingår i pillren motsvarar en mycket säker optimal nivå. Men skulle jag föreslå alla att ta viss försiktighet under de första dagarna av att använda p-piller. Om du registrerar några oönskade bieffekter (magsmärtor, illamående är vanliga åkommor i sådana fall), bör du sluta använda.

Detta leder oss till en sammanfattning av Pro och Con lista för den manliga Extra tillskott. Låt oss se hur det biljettpriser!

Fördelar:

 • Innehåller inga starka kemikalier eller droger
 • helt naturligt
 • Inga skadliga biverkningar registrerade
 • Erbjuder ett helhetsgrepp på att förbättra sexuell aktivitet
 • Lätt att använda (endast en tablett om dagen, även om du är idealiskt krävs för att ta dem vid en bestämd tidpunkt på dagen för att få kroppen i en rytm)
 • mycket prisvärd
 • Stort värde för pengarna
 • 60-dagars 100% pengarna tillbaka-garanti, om resultaten inte är tillfredsställande

Nackdelar:

 • Resultaten varierar för varje man, beroende på olika faktorer såsom ålder, historia av kroniska sjukdomar såsom diabetes, fysiologi etc.
 • Finns endast på officiella hemsidan.

Maleextra Rabatterbjudanden

Maleextra Sista erbjudanden Bästa pris Köp på nätet
1 flaska (1 månad Supply) $ 64,95 köp nu »
2 flaskor (2 månader Supply) $ 129,90 köp nu »
3 flaskor (3 månader Supply) (+ 1 månad Supply gratis ) $ 197,95 köp nu »
4 flaskor (4 månader Supply) (+ 2 Månad leverans Free ) $ 249,90 köp nu »

 

Avslutande tankar

I världen av penisförbättringsprodukter är fylld med droger och mediciner av alla slag. Inte alla av dem visar sig vara framgångsrik eller ens bra på att leverera vad de lovar. I ett sådant tuff scenario Extra Man har redan fått ett rykte för sig själv i en förhållandevis kort tid. Det finns bestämda USP till p-piller – ingen annan piller fokuserar på kväveoxid, som är en av de mest kritiska faktorerna för att förbättra penis hälsa. Men med tanke på att det fortfarande är ganska ny, är en komplett 360 graders utvärdering av produkten fortfarande i verken.

Fick dock säga, har tidiga rapporter varit mycket lovande och sedan, min vän, Mr X vittnesmål är också övervägas. Vet du vad. Eftersom skaparna erbjuder också en 60-dagars full återbetalning garanti, jag ser ingen skada i att ge Male Extra ett försök. Beställ nu, prova det i en månad. I bästa fall riskerar du att få en ökad sexlust på så kort varaktighet och några centimeter åtminstone. I värsta fall måste man ta sig besväret att skicka tillbaka produkten för en återbetalning. Som alltid dock fortfarande valet är ditt.

klicka här för att beställa Maleextra ™ online med kupong

89/100 : by 353 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^