Man Extra – Heb ik een Male Enhancement Pill?

“Dhr. X “had het gevoel de laatste tijd depressief.

De reden?

Zijn onvermogen om te presteren aan de verwachtingen van zijn vrouw in het bed. Gevoel een beetje laag, ging hij naar de bar, en stapte in een dronken gesprek met een wildvreemde. De vreemdeling vertelde hem over een manier om zijn seksuele bekwaamheid te herwinnen. Ongeveer twee maanden later, de vreemdeling en de heer X elkaar weer in dezelfde bar. Maar deze keer de seksuele prestaties van de heer X had sterk verbeterd en kon hij de vreemdeling niet genoeg bedanken.

Dit is niet een fictief verhaal dat ik je net verteld. Het is waar en in feite, heel recent. Hoe weet ik dat? Want dat vreemdeling me was .

No kidding.

male-extra-pngOm eerlijk te zijn, heb ik niet weten op het moment dat mijn suggestie was eigenlijk gaat werken voor de heer X of niet. De medicijnen die ik hem vertelde over – een pil genaamd MaleExtra – was vrij nieuw in de markt dan (nog steeds is) en ik had slechts een dag geleerd zijn naam voor mezelf. Nu, ik weet dat het niet een zeer professionele manier om een penis enhancement pil suggereren om iemand als ik niet een ding over het wist, maar hey, we waren allebei dronken op het moment. Gelukkig genoeg voor de heer X, Man Extra werkte.

Interessante anekdote terzijde, het incident heeft me nieuwsgierig naar Male Extra’s potentieel en ik besloten om een ​​diepgaande analyse van het zelfde te doen. Al mijn bevindingen uit het onderzoek zijn hieronder vermeld, in de beste manier die ik kon bedenken. Dus, als je zijn op zoek naar een aantal vaste, onpartijdige informatie / herziening van Male Extra, je hebt naar rechts pagina komen.

Man Extra: een overzicht

Man Extra is een mannelijke seksuele gezondheid aan te vullen met een unieke mix van ingrediënten om te helpen mannen bereiken van de volgende bevat:

 • Groter, harder erecties,
 • Verbeterde seksuele uithoudingsvermogen
 • verbeterde libido

Het unieke van Male Extra is dat het gebruik maakt van volledig natuurlijke ingrediënten, en dus zorgt ervoor dat er geen schadelijke bijwerkingen bij mensen die het gebruiken wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.

Wat is erin?

male-extra-ingrediënten1.)   Pomegranate – Yep. Wie wist dat de prachtige granaatappel werkt ook wonderen voor het bereiken van een volledige erectie! MaleExtra gebruikt Granaatappelextract (40% ellaginezuur) als één van de twee belangrijkste ingrediënten in de formule. De granaatappel Ellaginezuur is eeuwenlang gebruikt als natuurlijke Viagra, zoals bloedtoevoer Verhoog de ​​penis en dus helpt bij erectie. De MaleExtra pillen bevatten een enorme 500 mg pure granaatappel Ellaginezuur per capsule – een van de hoogste concentraties gevonden in de markt.

2.) niacine – De andere belangrijke ingrediënt van Male Extra pillen. Het helpt bij het ​​behoud van de slijmvliezen en vermindert vermoeidheid en vermoeidheid in het lichaam. Samen met de granaatappel Ellagic, Niacine helpt bij het ​​verhogen van de libido, evenals het verbeteren van het uithoudingsvermogen in een man.

3) L-Arginine – Elke pil bevat 600 mg L-arginine, een aminozuur verantwoordelijk voor de productie van stikstofmonoxide in het menselijk lichaam. Het is bekend dat de aanwezigheid van stikstofoxide zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar de penis, wat resulteert in hardere en langere erecties.

4) MSM – methylsulfonyl methaan of MSM helpt om de penis gezondheid te verbeteren. Eventuele tekortkomingen van MSM in de penis cellen kan leiden tot een zwakke of stijve penis, waardoor hinderend bereiken van een normale, volledige erectie.

5) Creatine – Het is een natuurlijk voorkomende stof in het menselijk lichaam die helpt bij de spiercontractie en expansie. Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat een hoge ATP (lichaam energie) niveau door het lichaam wordt gehouden.

6) Cordyceps – Een soort paddestoel die veel genoemd sticht in oude Chinese medische tijdschriften. Cordyceps anti-aging en pro-vitaliteit eigenschappen die helpen om de niveaus van seksuele energie en verlangen bij mannen verhogen.

7) Zinc – Elke capsule bevat 45 mg zink die de gezondheid van sperma verbetert en beschermt sperma tegen buitenaardse infecties of vrije radicalen. Zink speelt ook een centrale rol in de productie van testosteron.

klik hier om MaleExtra ™ online bestellen met coupon

Hoe effectief is Male Extra?

male-extra-niacine-boosterZorgvuldig bijhouden van de eerste keer dat de gebruikers van Male Extra is gebleken dat na een voortdurende gebruik van de pil voor 3-6 maanden, mannen registreren een stijging van ongeveer 2,6 inch op een gemiddelde. De makers benadrukken dat resultaten gebonden variëren van mens tot mens aangezien zij afhangen van een aantal factoren. Het is ook gesuggereerd dat een gezonde levensstijl en voeding is van het grootste belang bij het gebruik van Male Extra.

De reden hiervoor is dat het slechts een “aanvulling” en niet een wondermiddel die ervoor zorgt dat uw pakket groeien als het op steroïden. Zo, na een streng regime, zoals aanbevolen door de makers van Male Extra, is even belangrijk om de gewenste resultaten te bereiken.

Bottom line is dat het gebruik van Male Extra “betekent” help je penis groeien, maar wat nog belangrijker is, naar mijn mening, het helpt je je seksuele uithoudingsvermogen en libido te verhogen. Die beide zijn de meest essentiële vereisten voor een geweldige seksuele ervaring.

koop nu »

Vergelijking met concurrenten

Man Extra verschilt van de andere soortgelijke producten op de markt beschikbaar om twee redenen:

 1. Helpt produceren stikstofoxide in het lichaam, hetgeen een belangrijke factor om een ​​stevige montage en onderhoud ervan voor een lange tijd.
 2. Bevat het dubbele van de dosering van de kern ingrediënten: L-Arginine, granaatappel Ellagic 40 en niacine.

Deze twee factoren zijn de belangrijkste reden voor een superieure prestaties van de Male Extra opzichte van haar concurrenten. De ingrediënten die in de pillen zijn opgenomen, zijn het resultaat van meer dan 15 jaar klinisch onderzoek en ervaringen uit het verleden van de verkoop van innovatieve producten voor de gezondheidszorg van het bedrijf.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel er geen geregistreerde gevallen van schadelijke neveneffecten bij gebruikers van MaleExtra zijn tot nu toe, de aanwezigheid van een hoge concentratie van de basisingrediënten (zij dubbele de industriestandaard) veroorzaakt enige bezorgdheid. De ontwikkelaars hebben aangedrongen dat het percentage van de ingrediënten (granaatappel Ellagic & L-Arginine) opgenomen in de pillen komen overeen met een zeer veilige optimaal niveau. Toch zou ik iedereen voorstellen om enige voorzichtigheid te nemen tijdens de eerste paar dagen van het gebruik van de pil. Als u alle ongewenste neveneffecten te registreren (buikpijn, misselijkheid zijn veel voorkomende aandoeningen in zulke gevallen), moet je stoppen met het gebruik.

Dat brengt ons bij een samenvatting van de Pro en Con lijst voor de Male Extra supplementen. Laten we eens kijken hoe het tarieven!

Voors:

 • Bevat geen sterke chemicaliën of drugs
 • volledig natuurlijk
 • Geen schadelijke bijwerkingen geregistreerd
 • Biedt een holistische benadering van de verbetering van de seksuele prestaties
 • Makkelijk te gebruiken (slechts één pil per dag, hoewel je idealiter nodig zijn om hen op een vast tijdstip van de dag om je lichaam in een ritme)
 • zeer betaalbaar
 • Great value for money
 • 60 dagen 100% geld terug garantie, als de resultaten niet bevredigend

nadelen:

 • Resultaten verschillen per man, afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, geschiedenis van chronische ziekten zoals diabetes, fysiologie, etc.
 • Alleen beschikbaar op de officiële website.

MaleExtra Discount Aanbiedingen

MaleExtra korting aanbiedingen beste prijs Koop online
1 Fles (1 maand Supply) $ 64,95 koop nu »
2 flessen (2 Maanden Supply) $ 129,90 koop nu »
3 flessen (3 Maanden Supply) (+ 1 maand Supply gratis ) $ 197,95 koop nu »
4 flessen (4 Maanden Supply) (+ 2 Maand Supply gratis ) $ 249,90 koop nu »

 

Laatste gedachten

De wereld van de penis enhancement producten is vol met drugs en medicijnen van alle soorten. Niet allemaal succesvol blijken of zelfs goed in het leveren wat ze beloven te zijn. In een dergelijk moeilijke scenario, Man Extra heeft al opgedaan nogal een reputatie voor zichzelf in een relatief korte tijd. Er zijn duidelijke LUD de pil – geen andere pil gericht op stikstofoxide, dat is een van de meest kritische factoren gezondheidsverbeteringen penis. Maar gezien het feit dat het nog steeds vrij nieuw, een volledige 360 ​​graden evaluatie van het product nog steeds in de werken.

Kregen te zeggen, maar zijn vroege rapporten veelbelovend en dan, mijn vriend, de heer X getuigenis is ook te beschouwen. Weet je wat. Omdat de makers ook het aanbieden van een 60-dagen volledige terugbetaling te garanderen, zie ik geen kwaad in het geven van Male Extra proberen. Bestel het nu, probeer het uit voor een maand. In het beste geval sta je tot een verhoogde seksuele drang in zo’n korte duur en een paar centimeter op zijn minst te krijgen. In het ergste geval moet je de moeite neemt om het product terug voor een terugbetaling. Zoals altijd al, de keuze blijft aan jou.

klik hier om MaleExtra ™ online bestellen met coupon

76/100 : by 228 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^