Mand Extra – Har jeg brug for en Male Enhancement Pill?

“Hr. X “havde været følelse deprimeret sidst.

Grunden?

Hans manglende evne til at udføre sin kones forventninger i sengen. Føler lidt lavt, han gik til baren, og kom ind i en beruset samtale med en totalt fremmed. Den fremmede fortalte ham om en måde at genvinde sin seksuelle dygtighed. Nogle to måneder senere, den fremmede og Mr. X mødes igen i den samme bar. Men denne gang Mr. X seksuelle præstationer havde forbedret betydeligt, og han kunne ikke takke den fremmede nok.

Dette er ikke en fiktiv historie, som jeg lige har fortalt dig om. Det er sandt, og faktisk ganske nylig. Hvordan kan jeg vide det? Fordi det fremmede var mig .

Virkelig.

mandlig-extra-pngFor at være ærlig, jeg vidste ikke dengang, at mit forslag faktisk skulle arbejde for Mr. X eller ikke. Den medicin jeg fortalte ham om – en pille kaldet Male Extra – var forholdsvis ny på markedet, så (er det stadig), og jeg havde lært sit navn kun en dag før mig selv. Nu ved jeg, at det ikke var en meget professionel måde at foreslå en penis ekstraudstyr pille til nogen, når jeg ikke vidste noget om det, men hey, vi var begge beruset på det tidspunkt. Heldigvis nok for Mr. X, Male Extra arbejdede.

Interessant anekdote til side, hændelsen fik mig nysgerrig Male Extra potentiale og jeg besluttede at gøre en grundig analyse af det samme. Alle mine resultater fra forskningen er angivet nedenfor, på den bedste måde jeg kunne komme op med. Så hvis du har været på udkig efter nogle solide, saglig info / gennemgang af Male Extra, er du kommet til rette side.

Mand Ekstra: En oversigt

Mand Extra er en mandlig seksuel sundhed supplement, der indeholder en unik blanding af ingredienser til at hjælpe mænd med at opnå følgende:

 • Større, hårdere erektioner,
 • Forbedret seksuel udholdenhed
 • Forbedret libido

Det unikke ved Male Extra er, at det bruger helt naturlige ingredienser, og dermed sikrer, at der ikke er nogen skadelige bivirkninger i mennesker, der bruger det, når det anvendes som instrueret.

Hvad er inde i det?

mandlig-ekstra-ingredienser1.)   Granatæble – Yep. Hvem vidste, at den smukke granatæble også virker vidundere til at opnå en fuld erektion! MaleExtra bruger Granatæbleekstrakt (40% ellagsyre) som et af de to centrale ingredienser i dens formel. The Pomegranate ellagsyre har været brugt i århundreder som en naturlig Viagra, da det øger blodforsyningen til penis og dermed hjælper med erektion. Den mandlige Ekstra piller indeholder en massiv 500 mg ren Pomegranate ellagsyre per kapsel – en af de højeste koncentrationer findes på markedet.

2.) Niacin – Den anden store ingrediens i Male Ekstra piller. Det hjælper med vedligeholdelse af slimhinderne og reducerer træthed og udmattelse i kroppen. Sammen med Pomegranate ellaginsyre, Niacin bidrager til at øge sexlyst samt forbedre udholdenhed i en mand.

3) L-Arginin – Hver pille indeholder 600 mg af L-arginin, en aminosyre ansvarlig for at producere nitrogenoxid i den menneskelige krop. Det er velkendt, at tilstedeværelsen af nitrogenoxid sikrer en øget blodgennemstrømning til penis, hvilket resulterer i hårdere og længere erektioner.

4) MSM – methylsulfonylmethan eller MSM hjælper til at forbedre penis sundhed. Eventuelle mangler af MSM i penis celler kan føre til en svag eller stiv penis, således at forstyrre det nå en normal, fuld erektion.

5) Kreatin – Det er et naturligt forekommende stof i menneskekroppen, der hjælper med muskel sammentrækning og udvidelse. Dette på sin side sikrer, at der opretholdes en høj ATP (kroppens energi) niveau i hele kroppen.

6) Cordyceps – En slags svamp, der grundlægger masser af omtale i gamle kinesiske medicinske tidsskrifter. Cordyceps har anti-aging og pro-vitalitet egenskaber, der hjælper til at øge niveauet af seksuel energi og lyst hos mænd.

7) Zink – Hver kapsel indeholder 45 mg zink, der forbedrer sperm sundhed og beskytter sædceller fra fremmede infektioner eller frie radikaler. Zink spiller også en central rolle i testosteron produktionen.

klik her for at bestille MaleExtra ™ online med kupon

Hvor effektiv er Male Extra?

mandlig-extra-niacin-boosterOmhyggelig sporing af førstegangsbrugere af Male Extra har vist, at efter en fortsat brug af p-piller for 3-6 måneder, mænd registrere en stigning på omkring 2,6 inches på et gennemsnit. Men, skaberne understrege det faktum, at resultaterne er bundet til at variere fra mand til mand, da de afhænger af en række faktorer. Det er også blevet foreslået, at en sund livsstil og kost er af afgørende betydning, når du bruger Male Extra.

Årsagen er, at det kun er et “tilskud” og ikke nogle mirakel stof, der vil gøre din pakke vokser som det er på steroider. Således efter en streng regime som anbefalet af skaberne af Male Extra, er lige så vigtigt at opnå de ønskede resultater.

Bundlinjen er, at ved hjælp Mand Ekstra “betyder” hjælpe dine penis vokse, men endnu vigtigere, efter min mening, det hjælper dig med at øge din seksuelle udholdenhed og libido. Som begge er de mest væsentlige krav til en fantastisk seksuel oplevelse.

køb nu »

Sammenligning med konkurrenter

Mandlige Ekstra adskiller sig fra de andre lignende produkter tilgængelige på markedet på to punkter:

 1. Hjælper producere nitrogenoxid i kroppen, hvilket er en afgørende faktor for at opnå en fast erektion og vedligeholde det i lang tid.
 2. Indeholder dobbelt dosis af centrale ingredienser: L-Arginin, granatæble ellaginsyre 40 & Niacin.

Disse to faktorer er den væsentligste årsag til en superlativ ydeevne Male Extra forhold til sine konkurrenter. De ingredienser, der er blevet indarbejdet i pillerne er et resultat af over 15 års klinisk forskning og virksomhedens tidligere erfaringer med at sælge innovative sundhedsprodukter.

Potentielle bivirkninger

Selv om der har været nogen registrerede tilfælde af eventuelle skadelige bivirkninger i brugere af Male Extra hidtil, tilstedeværelsen af en høj koncentration af de centrale ingredienser (de er dobbelt branchens standard) forårsager nogle bekymringer. Udviklerne har insisteret på, at andelen af ingredienser (Pomegranate ellagic & L-Arginin) indgår i pillerne svarer til en meget sikker optimale niveau. Men jeg vil foreslå alle til at tage en vis forsigtighed i de første par dage for at bruge p-piller. Hvis du registrerer uønskede bivirkninger (mavesmerter, kvalme er almindelige lidelser i sådanne tilfælde), bør du stoppe brugen.

Det bringer os til et resumé af Pro og Con liste for de mandlige Ekstra kosttilskud. Lad os se, hvordan det billetpriser!

Fordele:

 • Indeholder ingen stærke kemikalier eller narkotika
 • helt naturligt
 • Ingen skadelige bivirkninger registreret
 • Tilbyder en holistisk tilgang til at øge seksuelle præstationer
 • Let at bruge (Kun en pille om dagen, selvom du ideelt er forpligtet til at tage dem på et fast tidspunkt af dagen for at få din krop ind i en rytme)
 • meget prisbillig
 • Stor værdi for pengene
 • 60-dages 100% pengene tilbage garanti, hvis resultaterne ikke er tilfredsstillende

Ulemper:

 • Resultaterne varierer for hver mand, afhængigt af forskellige faktorer som alder, historie af kroniske sygdomme som diabetes, fysiologi osv
 • Findes kun på officielle hjemmeside.

MaleExtra Discount Tilbud

MaleExtra rabat tilbud Bedste pris Køb online
1 flaske (1 Måned Supply) $ 64,95 køb nu »
2 flasker (2 Måneder Supply) $ 129,90 køb nu »
3 flasker (3 måneder Supply) (+ 1 Måned Supply Gratis ) $ 197,95 køb nu »
4 Flasker (4 Måneder Supply) (+ 2 Måned Supply Gratis ) $ 249,90 køb nu »

 

Afsluttende tanker

En verden af ​​penis ekstraudstyr produkter er fyldt med narkotika og medicin af alle slags. Ikke alle af dem viser sig at være en succes eller endda god til at levere, hvad de lover. I et sådant hård scenario, Male Extra har allerede opnået en ganske ry for sig selv i en forholdsvis kort tid. Der er klare befordringspligtige til pillen – ingen andre pille fokuserer på nitrogenoxid, som er en af ​​de mest kritiske faktorer i forbedring penis sundhed. Men i betragtning af, at det stadig er forholdsvis ny, et komplet 360 graders evaluering af produktet er stadig i værkerne.

Fik dog sige, har tidlige rapporter været meget lovende, og derefter, min ven, Mr. X vidnesbyrd er også overvejes. Fortæl dig hvad. Da beslutningstagere også tilbyder en 60-dages fuld refusion garanti, ser jeg ingen skade i at give Mand Ekstra prøve. Bestil det nu, prøve det i en måned. I bedste fald du står til at vinde en øget sexlyst på så kort varighed og et par centimeter i det mindste. I værste fald skal du tage den ulejlighed at sende varen tilbage til en restitution. Som altid selv, valget er stadig dit.

klik her for at bestille MaleExtra ™ online med kupon

92/100 : by 276 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^