Mann Extra gjennomgang: Grunner til at det er en av de beste ekstrautstyr alternativer

Hvis noen supplement må nevnes for sin selvforklarende navn, ville Mann Extra være det. Dette kosttilskuddet er primært laget for å hjelpe til med mannlige ekstrautstyr (både i form av penis og seksuell ytelse).

Betyr dette produktet stå opp til navnet sitt?

Følgende anmeldelse vil avsløre alt du trenger å vite om Male Extra, dens egenskaper og de viktigste fordelene.

Mann Extra gjennomgang: Hvordan Mann ekstra arbeid?

Mann Extra Review - Hvordan fikk massiv Enhancement resultaterNaturlig mannlige ekstrautstyr er mulig, hvis du velger riktig produkt. Mann Ekstra fungerer ved å forbedre blodsirkulasjonen. Det gjør at mer blod å gå inn i penis, som til slutt fører til hardere ereksjon.

Som menn opplever større og hardere ereksjon over en periode, kan de også legge merke til en permanent økning i penis størrelse. Mer blod inn i penis og strekke penile vev kan potensielt bidra til helt naturlig, ikke-invasiv og bivirkning fritt ekstrautstyr.

Mann Extra er et supplement gjort i Storbritannia og produsentens nettsted gir tonnevis av informasjon om produktet og hvordan det fungerer. Resultatene av en studie er publisert, også, som gir vitenskapelig bevis for at Male Extra er effektive.

Eksperimentet involverte frivillige menn som fant Mann ekstra for en periode på seks måneder. Ved å ta tre piller på en daglig basis, deltakerne i undersøkelsen hadde en økning i seksuell lyst og i sin utholdenhet.

Størrelsen økning i erigert penis varierte mellom 0,8 og 2,6 inches. De første resultatene ble lagt merke til etter tre måneder med å ta supplement og optimale resultater ble målt i løpet av seks måneder.

Klikk her for å bestille Maleextra online

Mannlige ekstra ingredienser

For å levere disse resultatene, stoler Male Extra formelen på ulike naturlige ingredienser. De viktigste komponentene inkluderer følgende:

En L-arginin – L-Arginine er en annen svært viktig ingrediens i denne penis ekstrautstyr supplement. Dette skyldes at L-arginin er naturlig prosessering aminosyre i kroppen som brytes ned til nitrogenoksyd. I 1990 oppdaget forskere at nitrogenoksid er ikke bare viktig for riktig blodsirkulasjon, men også viktig for riktig seksuelle funksjoner.

I flere studier er det vist at L-Arginine forbedrer blodstrøm til penis ved å strekke blodårene og hjelpe penis til å utvide og holde blod på full kapasitet. Dette resulterer i fyldigere, sterkere og fastere ereksjon.

Mann Extra inneholder L-arginin i høye beløp (600 mg) som faktisk er bra fordi en studie av britiske foreningen for Urologiske Surgeons viste at en høy dose av L-Arginine synes å øke seksuell funksjon.

2 Kreatin – Kreatin kosttilskudd er svært populære blant menn som ønsker å bygge muskler og miste fett. Dette er fordi kreatin er bevist å forbedre trening ytelse og muskelmasse hos idrettsutøvere. Ifølge Nutrition Business Journal, en av de største fordelene med kreatin er evnen til å øke energinivået (seksuell utholdenhet). Så det er fornuftig at Kreatin er inkludert i Male Extra.

3 Sink – Ifølge menns helse Magazine, er sink den “Ultimate Sex Material ‘som påvirker menn seksuell lyst, kjøring, potens og langsiktig seksuell helse. Dessverre er de fleste menn lider av sinkmangel som påvirker deres seksuelle forhold. I tillegg University School of Medicine i Michigan oppdager sammenhengen mellom sperm produksjon og økning i testosteron hormoner. Hver utløsning kan utvide opp til 5 milligram av sink fra kroppen som er nesten halvparten av mennene daglige rasjon. Men heldigvis, inneholder Maleextra 45mg av sink som betyr høyere sperm produksjon.

4- metylsulfonyl Metan –  – MSM er en organisk form av svovel som er tilstede i alle levende organismer. Når det er mangel på MSM så kroppen kan ikke i stand til å generere nye og friske celler til å erstatte usunn celler. Svovel er også en viktig del av vevet puste hvori oksygen og andre stoffer brukes til å bygge opp cellene og frigjøre energi. MSM rik mat øke veksten av penis som resulterer i lengre og sterkere penis.

Flere undersøkelser har vist at MSM forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen og øker energi (seksuell utholdenhet).

5 Cordyceps – Cordyceps er en av de viktigste ingrediensene i mange medisiner for seksuelle forbedringer. Dette er fordi Cordyceps allerede hjulpet mange menn i øke deres seksuell lyst og kjøre uten bivirkninger. I tillegg Cordyceps påvirker frigjøringen av seksuelle hormonet testosteron ved å forbedre blodsirkulasjonen som gjør ereksjon kraftigere og bedre generell seksuell helse.

Kombinasjonen av disse Mannlige ekstra ingredienser gir følgende resultater:

 • Harder, bærekraftig ereksjon (selv egnet for å overvinne mild erektil dysfunksjon tilfeller eller prestasjonsangst)
 • økt libido
 • En høyere grad av kontroll over seksuell ytelse
 • En økning i størrelsen av erigert penis
 • Mer utholdenhet for intense og behagelige intime opplevelser

Klikk her for å bestille Maleextra online

Er det noen Mann Ekstra bivirkninger?

Alle som er interessert i dette tillegget bør du lese denne delen nøye.

Det er nødvendig å vite alle ingrediensene i Male Extra er naturlig og de ikke ta noen negative bivirkninger. Men i min personlige forskning oppdaget jeg noen menn opplevd problemer som unormal svetting, svak dehydrering og mild depresjon. Men det er få rapporter om disse problemene og flertallet av Male Extra vurderinger er positive.

Det anbefales for alle å ta piller i henhold til doserings nevnt på pakken. Ikke prøv å overskride dosering og følg instruksjonene nøye. Jeg anbefaler deg å spise piller etter måltidet. Pass på at du drikker mye vann for å unngå dehydrering. Hvis du er i form og aktiv så kan du ta disse pillene uten bekymring.

For-manns ekstra nå

Pros

Mann Extra er en helt naturlig supplement. Den inneholder ikke legemidler, og det kan fås uten resept. Hva er enda viktigere, ikke supplement ikke forårsake noen bivirkninger eller ubehagelige opplevelser som kan knyttes til å ta mannlige ekstrautstyr narkotika.

Flere andre viktige Mann Ekstra fordeler er verdt å nevne:

 • Produktet er produsert av en velkjent, anerkjente britiske selskapet
 • Nettstedet gir informasjon om ingredienser og om Male Extra kliniske studier
 • Medisinske eksperter har sluttet seg til dette tillegget, som gjør det ganske forskjellig fra mange andre naturlige mannlige ekstrautstyr produkter
 • En 90-dagers pengene-tilbake-garanti er gitt for en risiko-gratis prøveversjon
 • Det er bulk kjøpsalternativer som gjør supplement rimeligere
 • Gratis gaver er utstyrt med hvert kjøp

Ulemper

Mann Extra er en utrolig gunstig supplement, og det har fått overveiende positive vurderinger. Noen mangler imidlertid fortsatt behov for å bli nevnt.

Noen av de vanligste negative egenskaper knyttet til dette produktet omfatter:

 • Kun tilgjengelig for kjøp på nettet
 • Det er litt dyrt i forhold til andre naturlige kosttilskudd

Konklusjon

Mann Extra er en av de nye oppføringer på mannlige ekstrautstyr markedet, men det har allerede klart å bevise sin effektivitet. Produsert i Storbritannia og er basert på en naturlig formel, denne mannlige ekstrautstyr supplement levere.

Dette er den viktigste grunnen til at vi gir Male Extra en fire av fem stjerner.

Klikk her for å bestille Maleextra online

54/100 : by 135 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^