Mann Extra – Trenger jeg en Male Enhancement Pill?

“MR. X “hadde vært deprimert i det siste.

Grunnen?

Hans manglende evne til å utføre sin kones forventninger i sengen. Følelsen litt lav, dro han til baren, og kom inn i en full samtale med en totalt fremmed. Den fremmede fortalte ham om en måte å gjenvinne sin seksuelle dyktighet. Noen to måneder senere, den fremmede og Mr. X møtes igjen i samme bar. Men denne gangen Mr. X sin seksuelle ytelse hadde blitt mye bedre, og han kunne ikke takke den fremmede nok.

Dette er ikke en oppdiktet historie som jeg fortalte deg om. Det er sant og faktisk ganske nylig. Hvordan vet jeg det? Fordi det fremmede var meg .

Tuller ikke.

manns ekstra pngFor å være ærlig, jeg visste ikke på det tidspunktet at mitt forslag var faktisk kommer til å jobbe for Mr. X eller ikke. Medisinen jeg fortalte ham om – en pille som heter Mann Extra – var ganske ny på markedet da (det fortsatt er) og jeg hadde lært navnet sitt bare en dag før meg selv. Nå vet jeg at det ikke var en meget profesjonell måte å foreslå en penis ekstrautstyr pillen til noen når jeg ikke vet noe om det, men hei, vi var begge beruset på den tiden. Heldigvis nok for Mr. X, Male Extra arbeidet.

Interessant anekdote til side, hendelsen fikk meg nysgjerrig på Male Extra potensial og jeg bestemte meg for å gjøre en grundig analyse av det samme. Alle mine funn fra forskningen er oppført nedenfor, på den beste måten jeg kunne komme opp med. Så, hvis du har vært på jakt etter noen solide, saklig info / gjennomgang av Male Extra, har du kommet til riktig side.

Mann Ekstra: En oversikt

Mann Extra er en mannlig seksuell helse supplement som inneholder en unik blanding av ingredienser for å hjelpe menn å oppnå følgende:

 • Større, hardere ereksjoner,
 • Bedre seksuell utholdenhet
 • forbedret libido

Det unike Mann Extra er at den bruker helt naturlige ingredienser, og dermed sørger for at det er ingen skadelige bivirkninger hos personer som bruker det når det brukes som anvist.

Hva er inni det?

manns ekstra-ingredienser1.)   Pomegranate – Jepp. Hvem visste at den nydelige granateple også gjør underverker for å oppnå en full ereksjon! Mann Ekstra bruker granateple ekstrakt (40% Ellaginsyre) som en av de to kjerne ingredienser i formelen. Den Granat Ellaginsyre har vært brukt i århundrer som en naturlig Viagra, som det øker blodtilførselen til penis og dermed hjelper til med ereksjon. Den mannlige Ekstra piller inneholder en massiv 500 mg ren Pomegranate Ellaginsyre per kapsel – en av de høyeste konsentrasjonene finnes i markedet.

2.) Niacin – Den andre store ingrediensen i Male Extra piller. Det hjelper med vedlikehold av slimhinnene og reduserer tretthet og utmattelse i kroppen. Sammen med Pomegranate Ellagic, hjelper niacin øke sexlysten samt forbedre utholdenhet i en mann.

3) L-Arginin – Hver pille inneholder 600 mg av L-arginin, en aminosyre som er ansvarlig for produksjon av nitrogenoksyd i kroppen. Det er velkjent at nærværet av nitrogenoksid sikrer en økt blodstrøm til penis, noe som resulterer i hardere og lengre ereksjoner.

4) MSM – metylsulfonyl metan eller MSM bidrar til å forbedre helse penis. Eventuelle mangler av MSM i penile celler kan føre til en svak eller stiv penis, og således forstyrrer det å oppnå en normal, full ereksjon.

5) Kreatin – Det er en naturlig forekommende substans i det menneskelige legeme som hjelper til med muskel sammentrekning og utvidelse. Dette i sin tur sikrer at en høy ATP (kroppsenergi) nivå opprettholdes i hele kroppen.

6) Cordyceps – en slags sopp som baserer mye omtale i gamle kinesiske medisinske tidsskrifter. Cordyceps har anti-aging og pro-helse egenskaper som bidrar til å øke nivåene av seksuell energi og lyst hos menn.

7) Sink – Hver kapsel inneholder 45 mg sink som forbedrer sperm helse og beskytter sæd fra fremmede infeksjoner eller frie radikaler. Sink spiller også en sentral rolle i testosteron produksjonen.

Klikk her for å bestille Maleextra ™ online med kupong

Hvor effektiv er Male Extra?

manns ekstra niacin-boosterNøye sporing av de førstegangsbrukere av Male Extra har vist at etter en fortsatt bruk av p-piller i 3-6 måneder, men registrere en økning på om lag 2,6 inches på et gjennomsnitt. Men skaperne understreke det faktum at resultatene er bundet til å variere fra mann til mann som de er avhengig av en rekke faktorer. Det har også blitt foreslått at en sunn livsstil og kosthold er av avgjørende betydning når du bruker Male Extra.

Grunnen er at det er bare en “supplement” og ikke noe mirakel stoff som vil gjøre din pakke vokse ut som det er på steroider. Dermed følger en streng diett som anbefalt av skaperne av Male Extra, er like viktig for å oppnå ønskede resultater.

Bottom line er at bruk av Male Extra “betyr” hjelpe penis vokser, men enda viktigere, etter min mening, det hjelper deg å øke din seksuelle utholdenhet og libido. Begge er de mest grunnleggende krav til en fantastisk seksuell opplevelse.

Kjøp nå »

Sammenligning med konkurrenter

Mann Ekstra skiller seg fra de andre lignende produkter på markedet om to punkter:

 1. Bidrar til å produsere nitrogenoksid i kroppen, noe som er en kritisk faktor for å oppnå en ereksjon og opprettholde det i lang tid.
 2. Inneholder dobbel dosering av kjerne ingredienser: L-Arginine, Pomegranate Ellagic 40 & Niacin.

Disse to faktorene er den viktigste grunnen for et superlativ ytelse av Male Extra i forhold til sine konkurrenter. Ingrediensene som har blitt innarbeidet i piller er et resultat av over 15 års klinisk forskning og selskapets tidligere erfaring med å selge innovative helseprodukter.

Potensielle bivirkninger

Selv om det har vært noen registrerte tilfeller av noen skadelige bivirkninger hos brukere av Male Extra så langt, tilstedeværelsen av en høy konsentrasjon av kjerne ingrediensene (de er dobbelt industristandard) forårsaker noen bekymringer. Utviklerne har insistert på at andelen av ingredienser (Pomegranate ellagic & L-arginin) som inngår i pillene tilsvarer en svært trygg optimalt nivå. Men jeg foreslår at alle til å ta en viss forsiktighet i løpet av de første dagene av å bruke p-piller. Hvis du registrerer eventuelle uønskede bivirkninger (magesmerter, kvalme er vanlige plager i slike tilfeller), bør du slutte å bruke.

Det bringer oss til en oppsummering av Pro og Con liste for den mannlige Ekstra kosttilskudd. La oss se hvordan det fares!

Pros:

 • Inneholder ingen sterke kjemikalier eller narkotika
 • helt naturlig
 • Ingen skadelige bivirkninger registrert
 • Tilbyr en helhetlig tilnærming til å øke seksuell ytelse
 • Enkel å bruke (Bare én pille om dagen, selv om du er ideelt pålagt å ta dem på en fast tid på dagen for å få kroppen inn i en rytme)
 • svært rimelig
 • Stor verdi for pengene
 • 60-dagers 100% pengene tilbake-garanti hvis resultatene ikke er tilfredsstillende

Ulemper:

 • Resultatene varierer for hver enkelt mann, avhengig av ulike faktorer som alder, historie av kroniske sykdommer så som diabetes, fysiologi, etc.
 • Kun tilgjengelig på offisielle nettsted.

Maleextra Rabatt Tilbud

Maleextra rabatt tilbud Beste prisen Kjøpe på nettet
1 flaske (1 måned Supply) $ 64,95 Kjøp nå »
2 flasker (2 måneder Forsynings) $ 129,90 Kjøp nå »
3 flasker (3 Måneder Forsynings) (+ 1 måned forsyning gratis ) $ 197,95 Kjøp nå »
4 flasker (4 måneder Forsynings) (+ 2 måneders forsyning gratis ) $ 249,90 Kjøp nå »

 

Final Thoughts

Verden av penis ekstrautstyr produkter er fylt med narkotika og medisiner av alle slag. Ikke alle av dem viser seg å være vellykket eller flinke til å levere det de lover. I en slik tøff situasjon, Male Extra har allerede fått litt av et rykte for seg selv i en forholdsvis kort tid. Det er klart USPS til pillen – ingen annen pille fokuserer på nitrogenoksid, som er en av de mest kritiske faktorer i å forbedre helse penis. Men med tanke på at det er fortsatt ganske ny, er en komplett 360 graders evaluering av produktet fortsatt i arbeid.

Fikk å si om, har tidlige rapporter vært svært lovende og da, min venn, Mr. X vitnesbyrd er også å bli vurdert. Fortelle deg hva. Siden produsentene tilbyr også en 60-dagers full refusjon garanti, ser jeg ikke noe galt i å gi Male Extra en prøve. Bestill den nå, prøve det ut for en måned. I beste fall står du å få en økt sexlyst på så kort varighet og noen få centimeter minst. I verste fall må du ta deg bryet med å sende produktet tilbake for å få refundert. Som alltid skjønt, forblir valget er ditt.

Klikk her for å bestille Maleextra ™ online med kupong

97/100 : by 113 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^