Mijn Eerlijke SizeGenetics Extender recensie met Pictures

Mijn Eerlijke SizeGenetics Extender recensie met Pictures

Ik gebruik SizeGenetics voor meer dan een jaar, en omdat langs de weg veel jongens hebben opgemerkt te vragen een aantal echt slimme vragen ( de meeste van hen zijn slim, toch), en hoewel dit mijn review pagina enorm meer nuttig heeft gemaakt – zijn niet veel te gebruiken voor iedereen als het niet gemakkelijk toegankelijk.

Voordelen van het gebruik SizeGenetics Long Term

Dit zijn de officiële beweringen van het bedrijf. Zetten ze als een checklist om de voordelen te laten zien ik persoonlijk ervaren vs wat ik kreeg te horen dat ik zou ervaren. Laten we gaan;

  • Correct Penile kromming
  • Groei 1-3 centimeter in lengte
  • Verhoog singel
  • Verbeter Zelfvertrouwen
  • Gratis Extender voor Before & After foto’s

Waarom ging ik met SizeGenetics

SizeGenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Ik koos SizeGenetics, want het is een van de meest  vertrouwde penisvergroting apparaten  op de markt. Ze zijn in het bedrijfsleven voor 16 jaar, en in die tijd hebben ze door artsen, plastisch chirurgen onderschreven, en verdienden hun plaats als een  CE-gecertificeerd Type 1 medisch apparaat voor penisvergroting .

Dat is belangrijk op te merken, omdat  weinig andere penis extender merken medisch zijn gecertificeerd . Voor degenen die niet weten, is een medische verklaring apparaat afgegeven voor specifieke apparaten die zijn  goedgekeurd voor gebruik in fysieke therap y, chirurgie, en de behandeling in specifieke medische procedures. Een kunsthart ook als medische inrichting. (CE is een 3rd party, onafhankelijke organisatie die zich inzet voor de identificatie van de kwaliteit van medische apparatuur.)

Na mijn eerste zes maanden van het gebruik …

SizeGenetics is de beste investering die ik maakte in mezelf in jaren. Het werkt, ik kan het verbergen onder mijn kleren, en is veel meer  comfortabel (en draagbaar)  dan de twee generieke extenders kocht ik af ebay. Na het dragen van het voor een maand zag ik een kleine stijging van 1 cm. Op drie maanden was ik 2,2 cm langer dat is bijna een volledige inch groter dan voorheen. Ik ben op  zeven maanden  nu, en ik ben net iets meer dan 4 cm in de groei,  ongeveer 1,1 inches groter .

Ik draag het niet in het weekend, want ik woon samen met mijn vriendin, maar verder hou ik het op 8 uur per dag. Het is vrij comfortabel in het algemeen. Het is een veilige manier om  uw penis lengte te vergroten . Voor de omtrek zijn niet de beste die er zijn, alleen maar mijn singel verbeterd na het doen van oefeningen. Anders zijn is een nuttig instrument om mijn vertrouwen en het vermogen om diep te gaan in mijn vriendin te verbeteren.

SizeGenetics Uitslagen / Before & After foto’s

sizegenetics-voor-na-resultaten

U kunt meer resultaten van echte mensen op de foto voor en na pagina , die uitsluitend SizeGenetics resultaten. Dit is echter mijn persoonlijke voor en na foto van het dragen sizegenetics gedurende 6 maanden. Mijn resultaten zijn een volle centimeter in lengte groei! Ik ben nog steeds het dragen van de extender, en zal blijven om updates te posten als ik meer lengte te krijgen. Ik zag mijn eerste 0,25 lang na de drie maanden merk. De rest kwam vrij geleidelijk. 

Comfort Level & Traction

SizeGenetics gebruikt MDA-technologie in combinatie met hun gepatenteerde 16-voudig comfort systeem . Voor iemand die nog nooit een penis extender eerder is gebruikt, zijn het gaan voelen een beetje onhandig op het eerste, en dit kan niet echt worden vermeden, maar met behulp van de pads en dubbele harnas maakt het zeker een stuk comfortabeler . Het verschil is de mogelijkheid om ofwel de rubberen slang of de bredere siliconen band in combinatie met de vulling en gaas gebruiken. Dit houdt uw penis warm, comfortabel, vrij van knijpen en pijn , en vooral uitgerekt.

Een veel voorkomend probleem met penis extenders is “ontsporing”. Dat is wanneer u het dragen van het apparaat, en als gevolg van de tractie in combinatie met gestrekte penis, het hoofd glipt uit van de strop. In plaats daarvan SizeGenetics biedt de mogelijkheid om de bredere band OR de strop methode, waarmee u de beste manier om slip te elimineren voor je kiezen gebruiken. Het is niet perfect, maar het is veel beter dan de goedkopere alternatieven.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

Verpakking en Extender Kwaliteit

size-genetica-omvatten

De verpakking en de extender is prachtig in elkaar gezet. Als Apple in de was  penisvergroting  bedrijf zou de verpakking hetzelfde uitzien. Het wordt geleverd in een lederen tas met alles wat plastic verpakt, allemaal erg schoon. Alles past in zijn eigen schuim placeholder voor het veilig houden, en wanneer de zaak gesloten up kunt u het vergrendelen om buiten te houden nieuwsgierige ogen.

Ik dacht dat het achter slot en grendel was een extraatje, de meeste mensen waarschijnlijk niet nodig hebben, maar dit is iets wat je kopen voor jezelf, om jezelf te verbeteren en omdat zijn persoonlijke, het toevoegen van de mogelijkheid om het te sluiten was vrij koel idee. Een reistas is ook inbegrepen – niet dragen door middel van een metaaldetector opdat gij niet wilt uitleggen waarom je kruis is verrekening alarmen.

penile Straightening

SizeGenetics is een effectieve penis rechttrekken apparaat zo goed, en is aanbevolen door artsen voor de ziekte van Peyronie al jaren. Gebogen penis, of een overdreven kromming naar links of rechts kan worden verholpen in een paar maanden . Het dragen van dit om zelfs uit bochten of hoeken zal op hetzelfde moment het verhogen van uw lengte, dus het is een win-win situatie. De opleiding en handleidingen voor penisvergroting zijn ook van toepassing voor de penis rechttrekken, dus geen afzonderlijke instructies zijn opgenomen voor dit specifieke doel.

Penis Health oefeningen & Training

Ze gooien ook in een aantal training-dvd’s, een PenisHealth lidmaatschap (eigenlijk een heel grote waarde), en sommige penis fitness ebooks die in principe je trainen om Kegels doen en hoe de bloedstroom consistent te houden. Manual penisvergroting is rond voor een lange tijd, het voordeel van dit apparaat is om uw penis uitbreiding passief. Je kunt niet hebt je broek naar beneden de hele dag doen trekken oefeningen, dat is waar de penis extenders komen.

Voor degenen die sceptisch zijn als niet-chirurgische penis enhancement echt werkt (en je niet geloven dat de voor en na foto’s), was er een artikel van de Daily Mail publiceerde over de effectiviteit ervan.

Een beetje meer diepgang met de PenisHealth Membership – zijn vaak gezien als een goedkope ‘add-on’, en niet ten volle benut. De PenisHealth DVD en Online Site geeft je meer dan 34 oefeningen om je erecties te verbeteren, het verbeteren van de doorbloeding, en het verbeteren van seksuele stammina. Ze zijn niet snel kleine tips ofwel, zetten ze enige tijd in deze, meer dan 200 echte foto’s en 100 video’s, detaillering stap voor stap hoe u de oefeningen te doen.

Ze zijn niet belangrijk alleen om de bloedstroom en stammina ofwel- ik denk dat deze zijn van essentieel belang wanneer u het dragen van een penis extender voor langere tijd te verbeteren. Je moet nieuw bloed en zuurstof die naar de cellen in je penis, zodat je resultaten snel te houden.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

Traction Powder & Ultimate Package

size-genetica-ultimate-pakket

De tractie poeder ze bieden als een gratis bonus voor mensen die verplichten tot steeds groter en orde SizeGenetics Ultimate Package. Vergeet niet eerder hebben we gesproken over het slippen? Dit is een andere manier om dat gedoe, het is eigenlijk een poeder dat er meer wrijving van de banden om grip op creëert voorkomen. U poeder je mannelijkheid voordat u de extender voor de dag.

The Ultimate Package komt ook met schoonmaakdoekjes, en nazorg vochtinbrengende crème. De moisturizer en macht zijn natuurlijk dingen die je kunt kopen bij de drogist, maar het is een mooie bonus voor het gemak doeleinden, en het houdt mijn vriendin van het gebruik van al mijn lotion sinds zijn specifiek gelabeld.

verzending en bezorging

Net als de meeste aanbiedingen online vandaag, ze bieden gratis verzending en discrete aflevering in een gewone doos. Ze hebben kantoren in Oregon, als je in Amerika je gewoon tot zes weken wachten voor de douane en langzame USPS levering. Als u buiten de Verenigde Staten verschepen niet zes weken bent, zul je het veel sneller.

Garantie & Garantie recensie

SizeGenetics biedt een  6-maand geld terug garantie . Het is een legit garantie, en het zegt als je niet zie geen groei in zes maanden gebruik  SizeGenetics  ze geven u een geven  volledige terugbetaling . Dat is volkomen eerlijk, wil je een  grotere penis  en ze hebben de tool die je nodig hebt om je doel te bereiken. Zij staan ​​garant voor u als u gebruik maken van wat ze hebben, zul je resultaat zien en als je niet zullen zij u uw geld terug te geven. Op basis van hun voor en na foto’s die ik ben ervan overtuigd dat niemand is vragen om hun geld terug.

Productondersteuning, Gemeenschap en Motivatie

sizegenetics_2

Het grootste aspecten zelf verbetering is de ondersteuning, motivatie en geloof. Om gemotiveerd om dit op elke ochtend voor het werk gezet te blijven, moet je een reden om te willen hebben. Je nodig hebt om te zien andere mensen doen het, en zijn van mening dat meer dan twee tot drie maanden zul je groei te zien. Als je niet van een steunregeling, zul je beginnen te dagen het dragen van het overslaan, en binnenkort zal het een ander ding dat je gekocht worden en opgeborgen in de kast.

Om deze reden heb ik moedig u aan om het forum te controleren. Nadat u bestelt, zeg hallo en deel uw doelstellingen met ons. Neem uw metingen en een voor beeld in uw profiel te houden, en gaan kijken naar andere volkeren vooruitgang. Lees en vragen te stellen, en beginnen met handmatige uitbreiding penis vandaag om een ​​gevoel voor te krijgen. Het kweken van je penis van 5in tot 7in vereist een persoonlijke inzet van tijd en inspanning. Commit nu, en in 6 maanden zul je naar jezelf kijkt differently- uw vertrouwen zal zijn 10x wat het vandaag is.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

88/100 : by 264 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^