Min förutsättningslös Sizegenetics Extender Review med bilder

Min förutsättningslös Sizegenetics Extender Review med bilder

Jag har använt Sizegenetics för över ett år nu, och sedan längs vägen massor av killar har kommenterat frågar några riktigt smarta frågor ( de flesta av dem är smarta, i alla fall), och även om den har gjort min recension sida oerhört mer användbar – det är inte mycket nytta för någon om det inte lättillgänglig.

Fördelarna med att använda Sizegenetics Long Term

Dessa är de officiella påståenden som gjorts av företaget. Att sätta dem som en checklista för att visa fördelarna jag personligen upplevt vs vad jag fick veta att jag skulle få uppleva. Nu går vi;

  • Korrekt penis krökning
  • Växa 1-3 inches i längd
  • öka omkrets
  • Förbättra självförtroende
  • Gratis Extender för Before & After Foton

Varför jag gick med Sizegenetics

Sizegenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Jag valde Sizegenetics eftersom det är en av de mest  betrodda enheter penisförstorings  på marknaden. De har varit i branschen i 16 år, och under den tiden de har godkänts av läkare, plastikkirurger och förtjänat sin plats som en  CE-certifierad typ 1 Medical penisförstoraren .

Det är viktigt att notera, eftersom  några andra penis extender varumärken medicinskt certifierade . För dem som inte vet, är ett läkarintyg anordning utfärdas för vissa enheter som har  godkänts för användning i fysisk therap y, kirurgi och behandling i särskilda medicinska ingrepp. Ett konstgjort hjärta också klassificeras som en medicinsk anordning. (CE är en 3: e parts, oberoende organisation som arbetar för att identifiera medicintekniska produkter av hög kvalitet.)

Efter mina första sex månaders användning …

Sizegenetics är den bästa investering jag gjort i mig i år. Det fungerar, jag kan gömma den under mina kläder, och är mycket mer  bekväm (och bärbara)  än de två generiska förlängare jag köpte på Ebay. Efter bär det för en månad jag såg en liten ökning av 1 cm. Vid tre månader var jag 2.2cm längre som är nästan en hel tum större än tidigare. Jag är på  sju månader  nu, och jag är drygt 4 cm i tillväxt,  cirka 1,1 inches större .

Jag bär inte det på helgerna eftersom jag bor med min flickvän, men annars jag hålla det på 8 timmar per dag. Det är ganska bekväm övergripande. Dess ett säkert sätt att  förstora din penis längd . För omkrets inte den bästa ute, min omkrets förbättras först efter att göra övningar. Annars dess varit ett användbart verktyg för att förbättra mitt självförtroende och förmåga att gå djupt i min flickvän.

Sizegenetics Resultat / Before & After Foton

Sizegenetics-före-efter-resultat

Du kan se fler resultat från riktiga människor på före och efter sida , tillägnad endast till Sizegenetics resultat. Detta är dock min personliga före och efter bild från att bära Sizegenetics i 6 månader. Mina resultat är en fullständig tum i tillväxt längd! Jag fortfarande bär förlängaren, och kommer att fortsätta att skicka uppdateringar som jag får mer längd. Jag såg min första 0,25 i längd efter tremånaders märket. Resten kom ganska gradvis. 

Komfortnivå och Traction

Sizegenetics använder MDA Technology i kombination med deras patenterade 16-vägs komfortsystem . För någon som aldrig har använt en penis extender innan dess kommer att känna sig lite obekväm i början, och detta kan verkligen undvikas, men med hjälp av kuddar och dubbel sele definitivt gör det mycket bekvämare . Skillnaden här är möjligheten att använda antingen gummislang, eller bredare silikonband i kombination med stoppning och gasväv. Detta håller din penis varm, bekväm, fri från klämmande och smärta , och viktigast sträckt.

Ett vanligt problem med penis förlängare är “glidning”. Thats när du bär enheten, och på grund av dragkraft i kombination med dina sträckta penis, glider huvudet ur snaran. Istället Sizegenetics ger möjlighet att använda bredare band eller snaran metoden, som låter dig välja det bästa sättet att eliminera glidning för dig. Det är inte perfekt, men dess mycket bättre än billigare alternativ.

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu

Förpackningar och Extender Kvalitet

storlek-genetik-inbegriper

Förpackning och förlängare är vackert sammanställt. Om Apple var i  penisförstoring  företag förpackningen skulle se likadana ut. Den levereras i ett läderfodral med allt inplastat, alla mycket sanitära. Allt passar in i sin egen platshållare för säker förvaring skum, och när ärendet avslutas upp kan du låsa den för att hålla ut nyfikna ögon.

Jag tänkte låset och nyckeln var en fin touch, de flesta förmodligen inte behöver det, men detta är något du köper för dig själv, för att förbättra sig själv och därför att dess personliga, lägga till möjligheten att låsa upp var ganska cool idé. En resefodral ingår också – bära Inte genom en metalldetektor så att ni inte vill förklara varför grenen är kvittning larm.

penile Riktning

Sizegenetics är en effektiv penis uträtning enhet också, och har rekommenderats av läkare för Peyronies sjukdom i åratal. Böjda penis, eller en överdriven böjning åt vänster eller höger, kan avhjälpas på några månader . Bär detta att jämna ut kurvor eller vinklar kommer samtidigt öka din längd, så det är en win-win-situation. Utbildningen och guider för penisförstoring är också tillämpliga för penis riktning, så inga särskilda instruktioner finns för detta ändamål.

Penis Hälsa Övningar & Träning

De kastar också i vissa utbildnings DVD, en Penishealth medlemskap (faktiskt en riktigt bra värde), och vissa penis fitness böcker som i princip träna dig att göra Kegels och hur man håller blodflödet konsekvent. Manuell penisförstoring har funnits under lång tid, är fördelen med denna enhet för att göra din penis utvidgningen passiv. Du kan inte ha byxorna ner hela dagen gör drag övningar, som är där penis förlängare kommer in.

För dem som är skeptiska om icke-kirurgiska penis förbättring verkligen fungerar (och du inte tror att före och efter bilder), fanns en artikel publicerad av Daily Mail om dess effektivitet.

Lite mer djup med Penishealth Medlemskap – dess ofta ses som en billig “add-on”, och inte utnyttjas fullt ut. Den Penishealth DVD och Online Site ger dig över 34 övningar för att förbättra dina erektioner, förbättra blodflödet och förbättra sexuell stammina. De är inte snabb lite tips heller, de lägga lite tid på detta, mer än 200 riktiga foton och 100 videor, detailing steg för steg hur man gör övningarna.

De är inte viktigt bara för att förbättra blodflödet och stammina antingen-jag tror att det är viktigt när du bär en penis extender under långa tidsperioder. Du måste hålla färskt blod och syre som flödar till cellerna i din penis så att du får snabba resultat.

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu

Traction Powder & Ultimate Package

size-genetik-ultimate-paket

Drag pulver de erbjuder en gratis bonus för personer som begår att få större och ordning Sizegenetics Ultimate paket. Kom ihåg tidigare vi talat om glidning? Detta är ett annat sätt att undvika besvär, dess i grund och botten ett pulver som skapar mer friktion för remmarna för att gripa tag. Du pulver din manlighet innan du använder extender för dagen.

The Ultimate paketet levereras också med rengöringsdukar och eftervård fuktighetskräm. Fuktighetskräm och makt är naturligtvis saker du kan köpa från apoteket, men dess en trevlig bonus för bekvämlighetsskäl, och det håller min flickvän från att använda upp all min lotion sedan särskild märkning.

Frakt & Leverans

Liksom de flesta erbjudanden på nätet idag, de erbjuder fri frakt och diskret leverans i en vanlig låda. De har kontor i Oregon, om du är i Amerika du inte behöva vänta sex veckor för tullen och långsam USPS leverans. Om du är utanför stater sjöfarten inte ta sex veckor, får du det mycket snabbare.

Garanti och garanti Review

Sizegenetics erbjuder en  sex månaders pengarna tillbaka-garanti . Det är en legit garanti, och det säger att om du inte ser någon tillväxt i sex månader med att använda  Sizegenetics  de kommer att ge dig en  fullständig återbetalning . Det är helt rättvist, du vill ha en  större penis  och de har verktyg du behöver för att nå ditt mål. De garanterar dig om du använder vad de har, kommer du att se resultat och om du inte de kommer att ge dig tillbaka dina pengar. Baserat på deras före och efter bilder som jag är säker på att ingen frågar efter sina pengar tillbaka.

Produktsupport, gemenskapen och Motivation

sizegenetics_2

De största aspekter självförbättring är stöd, motivation och tro. Att hålla sig motiverad att sätta detta på varje morgon innan arbetet, måste du ha en anledning till att vilja det. Du behöver se andra människor som gör det, och tror att under två till tre månader kommer du att se tillväxt. Om du inte har ett stödsystem, kommer du att börja hoppa dagar bär det, och snart blir det en annan sak du köpte och lägga undan i garderoben.

Av denna anledning uppmanar jag dig att kolla forumet. När du beställer, säga hej och dela dina mål med oss. Ta dina mått och en före bild att hålla i din profil och börja titta på andra människors framsteg. Läs och ställa frågor, och börja med manuell penisförstoring idag för att få en känsla för det. Växande din penis från 5in till 7I kräver personligt engagemang av tid och ansträngning. Begå nu, och i 6 månader kommer du att titta på dig själv differently- ditt självförtroende kommer att vara 10x vad det är idag.

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu

77/100 : by 66 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^