Moški Extra Review: Razlogi, zakaj je to ena od najboljših možnosti Enhancement

Če ima kateri dodatek je treba navesti po samoumevni ime, bi Male Extra to. To prehransko dopolnilo je v prvi vrsti ustvarjena za pomoč pri moški izboljšanje (tako v smislu velikosti penisa in spolno predstavo).

Ali ta izdelek stojijo za svojim imenom?

Naslednji pregled bo razkril vse, kar morate vedeti o Male Extra, njegove značilnosti in najpomembnejše prednosti.

Moški Extra Review: Kako Ali Moški dodatno delo?

Moški Extra Review - Kako doseči Masivni dodatkov rezultatovNaravne moški izboljšanje je mogoče, če izberete pravi izdelek. Moški Extra dela z okrepitvijo obtok. Omogoča več krvi za vstop v penis, kar v končni fazi vodi v trše erekcije.

Kot moški doživljajo večje in težje erekcije čez čas lahko opazijo tudi stalno povečanje velikosti penisa. Več krvi, ki vstopajo v penis in raztezanje penisa tkivo bi lahko prispevalo k vse naravno, neinvazivno in stranski učinek brez opremo.

Male Extra je dopolnilo, ki v Veliki Britaniji in na spletni strani proizvajalca zagotavlja tone informacij o izdelku in kako deluje. Rezultati raziskave so objavljeni, kot tudi, zagotavljanje znanstvene dokaze, da je Male Extra učinkovito.

Poskus vključenih moških prostovoljcev, ki so se Moški ekstra za obdobje šestih mesecev. Tako, da tri tablete dnevno, udeleženci v raziskavi se je povečalo svoje spolne želje in v svoji vzdržljivosti.

Povečanje velikosti v nabreklega penisa gibal med 0,8 in 2,6 palcev. Prvi rezultati so opazili po treh mesecih jemanja dodatek in optimalne rezultate so bile izmerjene v šestih mesecih.

kliknite tukaj za naročilo MaleExtra spletu

Moški Extra Sestavine

Za uresničitev teh rezultatov Male Extra Formula temelji na različnih naravnih sestavin. Najpomembnejše komponente vključujejo naslednje:

1 L-arginin – L-Arginin je še ena zelo pomembna sestavina tega penis razširitve dodatka. To je zato, ker L-arginin je naravna obdelavo amino kisline v telesu, ki razgrajuje v dušikovega oksida. Leta 1990 so znanstveniki odkrili, da je dušikovega oksida ni pomembno le za pravilno krvni obtok, ampak tudi pomembno za pravilno spolne funkcije.

V številnih študijah je dokazano, da L-arginin izboljša pretok krvi v penis, tako, da razširi krvne žile in pomaga penis razširi in imajo kri na svoje polne zmogljivosti. To se kaže v bolj polno, močnejše in trdnejše erekcije.

Moški ekstra vsebuje L-arginin v velike količine (600 mg), ki je pravzaprav dobro, saj je študija britanskega združenja Urološki kirurgov dokazala, da se zdi visoka doza L-arginina poveča spolno funkcijo.

2 Kreatin – Kreatin dodatki so zelo priljubljena med moškimi, ki želijo graditi mišice in izgubiti maščobo. To je zato, ker je kreatin dokazano, da izboljša učinkovitost vadbe in mišične mase v športnike. Po Nutrition Business Journal, eden največjih prednosti kreatina je sposobnost za povečanje energetske ravni (spolno energijo). Torej njegov smiselni, zakaj je kreatin vključena v Male Extra.

3 Cink – Po mnenju revije Health moške, Cink je “Ultimate Sex Material”, ki vpliva na moške spolne želje, pogon, potence in dolgoročno spolno zdravje. Na žalost, večina moških, ki trpijo zaradi pomanjkanja cinka, ki je vplival na njihovo spolno razmerje. Poleg tega, University School of Medicine v Michiganu odkrije povezavo med proizvodnjo sperme in povečanja testosterona hormonov. Vsak izliv lahko razširi do 5 miligramov cinka od organa, ki je skoraj polovica moških dnevnic. Ampak na srečo, MaleExtra vsebuje 45 mg cinka, ki pomeni večjo proizvodnjo sperme.

4 metil sulfonil metan –  – MIM organska oblika žvepla, ki je prisotna v vsaki živi organizmi. Ko je pomanjkanje MSM potem telo ne more mogli ustvariti nove in zdrave celice za zamenjavo nezdravih celic. Žveplo je tudi pomemben del dihanja tkiva, v kateri so kisik in druge snovi, ki se uporabljajo za gradnjo celic in sproščanje energije. Bogata hrana MSM povečati rast penisa, ki ima za posledico daljše in močnejše penisa.

Več raziskav dokazali, da MSM izboljšuje cirkulacijo krvi v telesu in povečuje energijo (spolno vzdržljivost).

5 Cordyceps – Cordyceps je eden od ključnih sestavin v številnih zdravilih za spolne izboljšave. To je zato, ker Cordyceps že pomagali veliko moških povečuje svoje spolne želje in pogon brez stranskih učinkov. Poleg Cordyceps vpliva na sproščanje spolnega hormona testosterona, ki izboljša krvni obtok, ki omogoča erekcijo močnejših in na splošno izboljšuje spolno zdravje.

Kombinacija teh Male Extra sestavin prinaša naslednje rezultate:

 • Težje, trajnostne erekcije (tudi primerne za premagovanje blage primere erektilna disfunkcija ali uspešnosti anksioznost)
 • povečan libido
 • Višja raven nadzora nad spolno predstavo
 • Povečanje velikosti nabreklega penisa
 • Več vzdržljivosti za intenzivno in prijetne intimne izkušnje

kliknite tukaj za naročilo MaleExtra spletu

Ali obstajajo kakršne koli Male Extra stranski učinki?

Vsakdo, ki se zanima za ta dodatek je treba zelo pazljivo preberite to poglavje.

Treba je poznati vse sestavine Male EXTRA so naravni in ne prinaša nobenih negativnih stranskih učinkov. Vendar pa po mojem osebnem raziskovanju sem odkril nekaj moških imelo težave, kot so nenormalno potenje, rahlo dehidracijo in blage depresije. Toda obstaja nekaj poročil o teh problemih in večino Male Extra pregledov so pozitivni.

Priporočljivo je, da bodo lahko vsi tablete glede na odmerek naveden na ovojnini. Ne poskušajte preseči odmerka in skrbno sledite navodilom. Vam priporočam, da porabijo tablete po obroku. Prepričajte se, da pijete veliko vode, da preprečite dehidracijo. Če ste sposobni in aktivni, potem si lahko te tablete brez skrbi.

Da-moški-extra-zdaj

Pros

Male Extra je vse naravno dopolnilo. Ne vsebuje zdravil in jo je mogoče dobiti brez recepta. Kaj je še bolj pomembno, dodatek ne povzroča nobenih stranskih učinkov ali neprijetnih izkušenj, ki jih je lahko povezana z jemanjem moški drog dodatne opreme.

Nekatere druge pomembne Moški Dodatne prednosti so omeniti:

 • Izdelek je izdelan z dobro znana, ugledna podjetja UK
 • Spletna stran vsebuje podatke o sestavinah in o Moški dodatnih kliničnih študij
 • Medicinski strokovnjaki so potrdili ta dodatek, zaradi česar je precej drugačna od mnogih drugih naravnih izdelkov moški izboljšanje
 • 90-dnevni denar nazaj garancije je predvideno sojenja brez tveganja
 • Obstajajo razsutem stanju možnosti, nabavi, zaradi dodatka bolj dostopna
 • Prosti darila so na voljo pri vsakem nakupu

Cons

Male Extra je izjemno koristen dodatek in je prišel v glavnem pozitivne ocene. Pred nekaj pomanjkljivosti, vendar je treba še omeniti.

Nekateri izmed najpogostejših negativnih funkcij, povezanih s tem izdelkom, vključujejo:

 • Na voljo samo za nakup na spletu
 • To je malo drago v primerjavi z drugimi naravnimi dodatki

Zaključek

Male Extra je eden od novih vpisov na moške trgu dodatne opreme, vendar pa je že uspelo dokazati svojo učinkovitost. Izdelano v Veliki Britaniji in na osnovi naravnega formulo, da ta moški izboljšanje dodatek dostaviti.

To je glavni razlog, zakaj smo dali moški Extra štiri od petih rating zvezdic.

kliknite tukaj za naročilo MaleExtra spletu

51/100 : by 153 users
MaleExtra Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^