Nexus Man-2-Woman Feromonen: Beste Feromonen Parfum voor mannen

Nexus-Feromonen-ProductZijn er liefdesdrankjes om het tegenovergestelde geslacht aan te trekken? Kunnen jongens hebben een voorsprong in het aantrekken van vrouwen met een liefde geur? Deze vragen werden op de proef met het geslacht feromoon product met de naam Nexus Feromonen zetten. Sterker nog, het is aangetoond dat de Nexus Feromonen helpt mannen aan te trekken vrouwen door het dragen van deze geheime geur. Mannen hebben een verbetering van de manier waarop vrouwen te benaderen, te communiceren, flirten en te reageren op de vooruitgang kerel gezien. Een studie rapport toonde twee biologische tweelingen sociale interactie met het andere geslacht. Zij waren gemiddeld uitziende jongens die geen gebruik maken van een speciale pick-up artist games. Uit het onderzoek bleek dat de twee het dragen van het feromoon geur had bijna twee keer meer respons dan de twee die het niet dragen! Het geslacht feromoon geur bijna verdubbeld respons en de aantrekkelijkheid van vrouwen. Voeg de liefde geur met een paar pick-up artist moves en de nummers zal bewegen in uw voordeel snel om meer vrouwen aan te trekken, flirten met hen en leiden tot een meer bevredigend liefdesleven.

Wat is de Nexus Feromonen?

Dus, wat is nexus Feromonen? Het is een heldere, geurloze spray, exclusief ontworpen voor mannen om te verbeteren hoe aantrekkelijk ze zijn voor vrouwen op een niet-bewust niveau. U bent misschien niet bewust zijn van Nexus Feromonen in het Verenigd Koninkrijk, aangezien dit product is ontwikkeld in Amerika. Maar we zijn het brengen van dit product om u te zien als het heeft genoten van het succes hier en we willen u de gelegenheid om te profiteren van te geven.

Nexus Man-2-Woman brengt zeven menselijke geslacht feromoon verbindingen, zoals androstenon en epiandrosteron samen. Deze is bekend dat ruiken aantrekkelijke kwaliteiten zoals gezondheid en viriliteit aan onderbewuste van een vrouw, wat kan leiden tot ze het gevoel meer comfortabel en meer aangetrokken naar u toe.

Nexus Feromonen ™ is geformuleerd met uitgebreide verwijzing naar meer dan 12 jaar ter waarde van wetenschappelijke studies op het gebied van menselijke feromonen.

Nexus Feromonen is een melange van 7 menselijke feromonen stoffen die onder meer:

 • Androstenon : signalen dominantie; trekt potentiële partners.
 • Alpha-androstenol : induceert een gevoel van comfort en aantrekkelijkheid.
 • Androsterone : communiceert mannelijkheid; mood-verheffen effecten op vrouwen.
 • Epiandrosteron : kan jeugdigheid communiceren.
 • Beta-androstenol : de “ijsbreker feromoon”
 • Androstedienone : verhoogt seksuele responsiviteit; roept gevoelens van zorg
 • Androstanone : krachtig, mannelijk effect

Klik hier om te bestellen Nexus Feromonen

Hoe het werkt

Feromonen worden uitgescheiden uit de apocriene klieren, die zich in uw oksels, genitale gebied, en navel. En een aantal studies is gebleken dat deze klieren een heldere vloeistof die informatie communiceert met anderen over uw identiteit, reproductieve staat, en psychologische toestand.

We ‘geur’ elkaars seks feromonen met behulp van onze olfactorische systeem, dat is een uitbreiding van ons limbisch systeem – het oude deel van onze hersenen dat zich bezighoudt met instinctieve reacties (angst, agressie, het koppelen) en emoties.

Welke informatie hebben we het verzenden en ontvangen via feromonen?

feromonen-response-diagram

Nou ja, een test gedaan met behulp van bezwete t-shirts laten zien dat we onze eigen geur, evenals de geur van naaste familie kan identificeren. Plus, een andere studie toonde aan dat vrouwen doorgaans meer aantrekkingskracht zijn ervaren in de richting van de mannen die niet over een vergelijkbare genetische sequentie niet delen.

Laten zien dat we genetisch zijn geprogrammeerd om meer aangetrokken voelen tot mensen die we zijn niet al te verwant.

Plus, via deze tests, werd aangetoond dat feromonen communiceren of we verdrietig, neutraal of seksueel opgewonden voelt.

Maar wat was het bijzonder interessant is, is dat deze studies bewezen dat vrouwen veel meer vatbaar voor feromonen dan mannen, ruiken concentraties die 1000 maal lager dan mannen. De theorie is, historisch gezien vrouwen hebben altijd meer te verliezen bij het kiezen van een seksuele partner had, dus ze hebben een scherper gevoel van geur ontwikkeld.

Maar niet alleen de vrouwen hebben een grotere gevoeligheid voor seks feromonen … het heeft ook een grote invloed op hun stemming en mentale toestand, hen te helpen ontspannen rond mannen en voelen gewekt.

Nexus Feromonen

Nexus-Feromonen-BottleStel je voor Endless Beautiful Women Plotseling NADERBIJ U!

 • Combineert 7 Menselijke Sex Feromonen
 • Draag het als een Keulen vrouwen aan te trekken
 • Triggers A Sexual Response Met behulp van “Instinct”
 • Vrouwen voelen zich aangetrokken tot U
 • Probeer het zonder risico voor 60 dagen

Bestel nu

Klantenreacties

We nemen de tijd om elk Nexus Feromonen beoordeling geplaatst op deze pagina te lezen, om een ​​idee van hoe we het doen krijgen en als er iets is wat we kunnen doen om onze service aan u te verbeteren. Evenals dit, kan deze getuigenissen van onze nieuwe klanten te laten zien hoe dit product u al helpt om je seksleven te verbeteren.

Houd er rekening mee dat de beoordelingen die onze klanten komen overeen met de standpunten van die persoon en zijn niet per se gedeeld door deze website. Als gevolg daarvan kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele uitspraken hier gedaan over dit product, of hoe het te gebruiken gehouden.

Hielp de vonk terug in mijn relatie! Ik vind het niet erg te vertellen dat ze niet kan schijnen om haar handen van me nu houden – Alexander

Ik moet zeggen dat de Nexus Feromonen zijn duur, maar ik kan geen ruzie met de resultaten. Het lijkt erop dat ik trek zonder mankeren op een avondje uit nu. Verlaag de prijs en dit zou de perfecte product. – Brandon S

Geweldige customer service, de man die ik sprak met echt kende zijn dingen over het product die mij het ​​vertrouwen om te kopen gaf. Het is een geweldig product ook, want ik ben geweest met veel meer gesprekken met vrouwen als ik dat ze eigenlijk begonnen – Aaron

Hoe te gebruiken?

spuiten Gewoon de pols punten op je nek en borst met Nexus Feromonen (zoals u een cologne van toepassing zou zijn) en dan kijken als vrouwen meer positief te reageren op u in hun lichaamstaal, communicatie en voorschotten. Ongeveer 1-3 sprays resultaten van ongeveer 8-10 uur produceren.

Komt het met een garantie?

Ja … We staan ​​met trots achter Nexus Feromonen ™ met een uitgebreide risico-vrije 60 dagen geld te garanderen. Dit betekent dat u een volledige 60 dagen om Nexus Feromonen proberen … gebruik maken van de hele fles als u kiest. Als u niet beschikt over een duidelijke verbetering in de manier waarop vrouwen te benaderen, te communiceren, flirt, en reageren op uw vooruitgang opmerken, dan dringen wij u contact met ons op voor een volledige terugbetaling van de betaalde bedragen minus verzendkosten. Het is zo simpel. Ofwel het product werkt voor u – of wij uw geld terug.

buy-nexus

50/100 : by 147 users
Nexus Pheromones Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^