Nexus Man-2-Woman Feromoner: Bedste Feromoner Parfume til mænd

Nexus-Feromoner-produktEr der kærlighed potions at tiltrække det modsatte køn? Kan fyre har en kant i at tiltrække kvinder med en kærlighed duft? Disse spørgsmål blev sat på prøve med sex feromon produkt kaldet Nexus Feromoner. Faktisk har det vist sig, at Nexus Feromoner hjælper fyre tiltrække kvinder ved at bære denne hemmelige duft. Mænd har set en forbedring i den måde, kvinder tilgang, interagere, flirt og svare fyrens fremskridt. En undersøgelse rapport viste to biologiske tvillinger socialt interagere med det modsatte køn. De var gennemsnitlige flotte fyre, der ikke bruger nogen specielle pickup kunstner spil. Undersøgelsen viste, at de to iført feromon duft havde næsten dobbelt flere svar end det dobbelte, der ikke bære det! Den sex feromon duft næsten fordoblet kvinders respons og tiltrækning. Tilsæt kærlighed duft med et par pickup kunstner bevæger sig og tallene vil bevæge sig i din favør hurtigt at tiltrække flere kvinder, flirte med dem og føre til en mere tilfredsstillende kærlighedsliv.

Hvad er Nexus Feromoner?

Så hvad er nexus Feromoner? Det er en klar, lugtfri spray, udelukkende designet til mænd for at forbedre hvor attraktive de er for kvinder på et ikke-bevidst niveau. Du kan ikke være opmærksomme på Nexus Feromoner i Storbritannien, eftersom dette produkt er udviklet i Amerika. Men vi bringer dette produkt til dig eftersom det har haft succes her, og vi vil gerne give dig mulighed for at drage fordel af det.

Nexus Man-2-Woman samler syv menneskelige sex feromon forbindelser, såsom androstenon og epiandrosteron. Disse er kendt for at lugte som attraktive egenskaber som sundhed og virilitet til en kvindes underbevidsthed, hvilket kan føre til dem følelsen mere komfortable samt mere tiltrukket mod dig.

Nexus Feromoner ™ er blevet formuleret med omfattende reference til over 12 år værd af videnskabelige undersøgelser på området for menneskelige køn feromoner.

Nexus Feromoner er en navnebeskyttet blanding af 7 menneskelige feromon forbindelser, der omfatter:

 • Androstenon : signaler dominans; tiltrækker potentielle hjælpere.
 • Alpha-androstenol : inducerer følelser af komfort og tiltrækning.
 • Androstenon : kommunikerer maskulinitet; humør-opløftende effekt på kvinder.
 • Epiandrosteron : kan kommunikere ungdommelighed.
 • Beta-androstenol : den “isbryder feromon”
 • Androstedienone : øger seksuel lydhørhed; fremkalder følelser af omsorg
 • Androstanon : kraftfuld, maskulin effekt

klik her for at bestille Nexus Feromoner

Hvordan det virker

Feromoner udskilles fra apokrine kirtler, som er placeret i dine armhuler, kønsdelene og navlen. Og en række undersøgelser har vist, at disse kirtler frigiver en klar væske, der kommunikerer information til andre om din identitet, reproduktiv tilstand, og psykiske tilstand.

Vi “lugt” hinandens køn feromoner ved hjælp af vores olfaktoriske system, som er en forlængelse af vores limbiske system – den gamle del af vores hjerne, der beskæftiger sig med instinktive reaktioner (angst, aggression, parring) og følelser.

Hvilke oplysninger vi sende og modtage via feromoner?

feromoner-respons-diagram

Tja, en test udført ved hjælp svedige t-shirts viste, at vi kan identificere vores egen duft samt duften af ​​nære slægtninge. Plus, en anden undersøgelse viste, at kvinder typisk oplever mere tiltrækning mod mænd, der ikke deler en lignende genetisk sekvens.

Viser, at vi genetisk er programmeret til at være mere tiltrukket af mennesker, vi er ikke relateret også.

Plus, via disse tests, blev det vist, at feromoner kommunikerer, om vi føler trist, neutral eller seksuelt ophidset.

Men hvad var særlig interessant, er, at disse undersøgelser viste, at kvinder er langt mere modtagelige for feromoner end mænd, lugte koncentrationer, som er 1000 gange lavere end mænd. Teorien er, historisk kvinder har altid haft mere at tabe, når du vælger en sex-partner, så de har udviklet en skarpere lugtesans.

Men ikke kun gøre kvinder har større følsomhed over for sex feromoner … det har også en stor indflydelse på deres humør og mentale tilstand, hjælpe dem slappe af omkring mænd og føler vakt.

Nexus Feromoner

Nexus-Feromoner-flaskeForestil Endeløse Smukke Kvinder Pludselig NÆRMER DIG!

 • Kombinerer 7 Menneskelig Sex Feromoner
 • Bær det som en Köln at tiltrække kvinder
 • Udløser en seksuel respons Brug af “Instinct”
 • Kvinder er tiltrukket af du
 • Prøv det risiko frit i 60 dage

Bestil nu

Udtalelser fra kunder

Vi tager os tid til at læse hver eneste Nexus Feromoner revisionen bogført på denne side, for at få en idé om, hvordan vi gør, og hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre vores service til dig. Samt dette, kan disse udtalelser vise vores nye kunder, hvordan dette produkt allerede hjælper dig med at forbedre dit sexliv.

Bemærk venligst, at anmeldelser fra vores kunder her afspejler de synspunkter, at de enkelte og ikke nødvendigvis deles af denne hjemmeside. Som et resultat, kan vi ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle udtalelser her om dette produkt, eller hvordan man bruger det.

Hjalp sætte gnisten tilbage i mit forhold! Jeg har ikke noget imod at fortælle dig, at hun ikke kan synes at holde sine hænder af mig nu – Alexander

Jeg behøver at sige, at Nexus Feromoner er dyre, men jeg kan ikke argumentere med resultaterne. Det synes jeg trækker uden at mislykkes på en aften nu. Sænk prisen og dette ville være det perfekte produkt. – Brandon S

Fremragende kundeservice, den mand, jeg talte med virkelig vidste, hans stuff ved produktet, som gav mig tillid til at købe. Det er et fremragende produkt også, som jeg har været at have en masse flere samtaler med kvinder, når jeg er ude, at de rent faktisk startede – Aaron

Hvordan man bruger det?

Du skal blot sprøjte puls punkter på din hals og bryst med Nexus Feromoner (som du ville anvende enhver Köln) og derefter se som kvinder reagere mere positivt på dig i deres kropssprog, kommunikation og fremskridt. Omkring en til tre pust vil producere resultater varige omkring 8-10 timer.

Er det kommer med en garanti?

Ja … Vi er stolte står bag Nexus Feromoner ™ med en omfattende RISK-GRATIS 60-dages Pengene garanti. Det betyder, at du har en fuld 60 dage til at prøve Nexus Feromoner … bruge hele flasken, hvis du vælger. Hvis du ikke mærke en klar forbedring i den måde, kvinder tilgang, interagere, flirt, og besvare dine fremskridt, så insistere vi dig kontakte os for en fuldstændig tilbagebetaling af indbetalte beløb minus forsendelse og håndtering. Det er så simpelt. Enten produktet virker for dig – eller vi returnere dine penge.

buy-nexus

65/100 : by 195 users
Nexus Pheromones Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^