Nexus Man-2-Woman feromonov: Najboljše Feromoni parfum za moške

Nexus-Feromoni-ProductAli obstaja ljubezen napitkov, da bi pritegnili nasprotni spol? Lahko fantje imajo prednost pri privabljanju ženske z ljubezensko vonj? Ta vprašanja so bila dana na test s feromonskih produkta z imenom Nexus Feromoni. Dejansko se je izkazalo, da je Nexus Feromoni pomaga fantje privabiti ženske, ki ga nosi ta skrivni vonj. Ljudje so opazili izboljšanje načina ženske približal, interakcijo, flirt, in odgovoriti na napredek fant. Poročilo Študija je pokazala dva biološka dvojčka socialno interakcijo z nasprotnim spolom. Bili so povprečne iščejo fantje, ki ne uporabljajo nobenih posebnih pickup umetnik igre. Študija je pokazala, da je twin nosi feromonsko vonj je skoraj dvakrat več odgovorov, kot dvojčka, ki se ne nosijo! Spolni feromon vonj skoraj podvojila odziv žensk in privlačnost. Dodajte ljubezensko vonj z nekaj pickup umetnik potez in številke bodo šle v korist hitro, da bi pritegnili več žensk, se spogledujejo z njimi in vodi k bolj zadovoljivo ljubezensko življenje.

Kaj je Nexus Feromoni?

Torej, kaj je Nexus Feromoni? To je jasno, brez vonja spray, ki so namenjeni izključno za moške za izboljšanje kako privlačne so za ženske na ne-zavestni ravni. Morda ne zavedajo Nexus feromonov v Veliki Britaniji, ko vidim, da je bil ta proizvod razvil v Ameriki. Vendar smo prinaša ta izdelek za vas vidim, je užival uspeh tukaj in bi radi, da bi vam priložnost, da izkoristijo.

Nexus Man-2-Woman združuje sedem človeških feromonskih spojine, kot androstenonom in epiandrosteron. Ti so znani, da diši privlačnih lastnosti, kot so zdravstveni ustreznosti in moškosti na ženskem podzavest, ki lahko vodijo do njih počutite bolj udobno kot tudi bolj pritegnil k sebi.

Nexus Feromoni ™ je bil oblikovan z obsežnim sklicevanjem na več kot 12 let v vrednosti znanstvenih raziskav na področju človekovih spolnih feromonov.

Nexus Feromoni je lastniška mešanica 7 človeških feromonske spojin, ki vključujejo:

 • Androstenonom : signali dominantnosti; privablja potencialne partnerje.
 • Alpha-androstenol : povzroča občutek ugodja in privlačnosti.
 • Androsterone : komunicira moškost; razpoloženja dvižne učinke na ženske.
 • Epiandrosteron : lahko komunicirajo mladost.
 • Beta-androstenol : The “ledolomilec feromon”
 • Androstedienone : povečuje spolno odzivnost; izvabi občutke skrbi
 • Androstanone : močan, moško učinek

kliknite tukaj za naročilo Nexus feromoni

Kako deluje

Feromoni se izločajo iz apocrine žlez, ki se nahajajo v pazduhe, genitalije in popkom. In serija študij so pokazali, da so te žleze javnost bistro tekočino, ki sporoča informacije z drugimi o svoji identiteti, reproduktivno stanje, in psihološkega stanja.

Mi “vonj” ena drugo je spolni feromoni, ki uporabljajo naše vohalne sistem, ki je podaljšek našega limbični sistem – staro del naših možganov, ki se ukvarja z instinktivnih reakcij (strah, agresija, parjenje) in čustev.

Kakšne informacije smo pošiljanje in prejemanje preko feromonov?

feromoni-odziv-diagram

No, test opravi z uporabo prepotene majice so pokazale, da lahko prepoznajo svoje vonj kot tudi vonj bližnje sorodnike. Plus, druga študija je pokazala, da so ženske običajno doživljajo več privlačnost do ljudi, ki ne delijo podobno gensko zaporedje.

Kaže, da smo genetsko programirani, da je bolj privlačijo ljudje nismo povezanih preveč.

Plus, preko teh testih se je izkazalo, da feromoni sporoči, ali smo občutek žalosti, nevtralna ali spolno vzburjena.

Toda tisto, kar je bilo še posebej zanimivo je, da te študije dokazale, da so ženske veliko bolj dovzetni za feromoni kot moški, vonjem koncentracije, ki so 1000-krat manjši kot pri moških. Teorija je, zgodovinsko ženske so vedno imeli več izgubiti pri izbiri spolnega partnerja, zato so jih razvili bolj izostren občutek za vonj.

Vendar ne le ženske, so bolj nagnjeni k spolnih feromonov … ima tudi velik vpliv na njihovo razpoloženje in duševno stanje, jim pomaga sprostiti okoli moških in čutijo vzburjena.

Nexus Feromoni

Nexus-Feromoni-BottlePredstavljajte si, Endless lepe ženske Nenadoma se približuje!

 • Združuje 7 Human Sex feromoni
 • It nositi Like A Kölnu privabiti ženske
 • Sproži spolni odziv Uporaba “Instinct”
 • Ženske so pripravljeni za vas
 • Poskusite se brez tveganja za 60 dni

naročite zdaj

Komentarji naših strank

Vzamemo čas za branje vsak pregled Nexus Feromoni objavljene na tej strani, da bi dobili idejo, kako delamo, in če je kaj lahko storimo za izboljšanje naše storitve za vas. Kot tudi to, lahko ti pričevanja pokazati naše nove stranke, kako je ta izdelek že vam pomaga izboljšati svoje spolno življenje.

Upoštevajte, da so ocene, ki jih naše stranke tukaj pustili odražajo stališča te osebe ter niso nujno delijo te spletne strani. Kot rezultat, ne moremo biti odgovorna za kakršnekoli izjave tukaj o tem izdelku, ali kako jo uporabljati.

Pomagal dal iskro nazaj v svoj ​​odnos! Ne moti me ti, da ne morem obdržati svoje roke me zdaj – Alexander

Moram reči, da so Nexus Feromoni drago, ampak ne morem trditi z rezultati. Zdi se mi potegnite brez izjeme na noč ven. Nižje cene, in to bi bil popoln izdelek. – Brandon S

Storitve za stranke, človek sem govoril z zares vedel svoje stvari o izdelku, ki mi je dal zaupanje za nakup. To je super izdelek preveč, kot sem bil, ker je veliko več pogovorov z ženskami, ko sem, da se je pravzaprav začelo – Aaron

Kako se uporablja?

Preprosto spray impulza točke na vratu in prsih z Nexus feromoni (kot bi uporabilo Köln) in nato gledati kot ženske bolj pozitivno odzivajo na vas v svoje telo jezika, komunikacije in napredek. Približno ena do tri spreji bo prineslo rezultate, ki trajajo približno 8-10 ur.

Ne prihajajo z garancijo?

Ja … Ponosno stati za Nexus feromoni ™ s celovito netvegana 60-Day moneyback garancijo. To pomeni, da imate celih 60 dni, da bi poskušali Nexus feromoni … ali celotno steklenico, če se odločite. Če ne opazili izrazito izboljšanje v načinu, kako ženske približal, interakcijo, flirt, in odgovor na vaše napredka, potem moramo vztrajati, da nas kontaktirate za popolno povračilo izplačanih zneskov minus poštnine. Tako preprosto je. Bodisi proizvod dela za vas – ali bomo vrnili denar.

buy-Nexus

81/100 : by 243 users
Nexus Pheromones Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^