Nexus Man-to-Woman Pheromones: Beste Pheromones parfyme for menn

Nexus-Pheromones-produktEr det kjærlighet potions for å tiltrekke det motsatte kjønn? Kan dere ha en kant i å tiltrekke kvinner med en kjærlighet duft? Disse spørsmålene ble satt på prøve med sex feromon produkt kalt Nexus Pheromones. Faktisk har det vist seg at Nexus Pheromones hjelper gutta tiltrekke kvinner med seg dette hemmelig duft. Menn har sett en forbedring i måten kvinner tilnærming, samhandle, flørte og svare på fyren fremskritt. En studie rapport viste to biologiske tvillinger sosialt samhandle med det motsatte kjønn. De var gjennomsnittlig ser gutta som ikke brukte noen spesielle pickup artist spill. Studien viste at de to iført pheromone duft hadde nesten dobbelt flere svar enn de to som ikke bære det! Den sex feromon duft nesten doblet kvinners respons og attraksjon. Legg kjærligheten duft med noen pickup artist trekk og tallene vil gå i din favør raskt å tiltrekke seg flere kvinner, flørte med dem og føre til en mer tilfredsstillende kjærlighetsliv.

Hva er Nexus Pheromones?

Så, hva er bindeleddet Pheromones? Det er en klar, luktfri spray, designet eksklusivt for menn å forbedre hvor attraktive de er for kvinner på en ikke-bevisst nivå. Du er kanskje ikke klar over Nexus Pheromones i Storbritannia, siden dette produktet ble utviklet i Amerika. Men vi bringe dette produktet til du ser som det har hatt suksess her, og vi ønsker å gi deg muligheten til å dra nytte av det.

Nexus Man-to-Woman bringer sammen syv menneskelige sex pheromone forbindelser som androstenon og epiandrosterone. Disse er kjent for å lukte som attraktive egenskaper som sunnhet og virilitet til en kvinnes underbevissthet, noe som kan føre til dem føler seg mer komfortable samt mer tiltrukket mot deg.

Nexus Pheromones ™ er formulert med omfattende referanse til over 12 år igjen av vitenskapelige studier innen human sex feromoner.

Nexus Pheromones er en proprietær blanding av 7 menneskelig feromon forbindelser som inneholder:

 • Androstenon : signaler dominans; tiltrekker potensielle partnere.
 • Alpha-androstenol : induserer følelser av komfort og attraksjon.
 • Androsterone : kommuniserer maskulinitet; humør-heve effekter på kvinner.
 • Epiandrosterone : kan kommunisere ungdommelighet.
 • Beta-androstenol : den “isbryter feromon”
 • Androstedienone : øker seksuell respons; utløser følelser av omsorg
 • Androstanone : kraftig, maskulin effekt

Klikk her for å bestille Nexus Pheromones

Hvordan det fungerer

Feromoner er utskilt fra apocrine kjertler, som er plassert i armhulene, kjønnsorganene, og navlen. Og en rekke studier har vist at disse kjertlene slippe en klar væske som kommuniserer informasjon med andre om din identitet, reproduktiv staten, og psykiske tilstand.

Vi “smell” hverandres kjønns feromoner bruke vår luktsystemet, som er en utvidelse av vårt limbiske systemet – den gamle delen av hjernen vår som omhandler instinktive reaksjoner (angst, aggresjon, parring) og følelser.

Hva slags informasjon vi sender og mottar via feromoner?

feromoner-respons-diagram

Vel, en test gjort ved hjelp svett t-skjorter viste at vi kan identifisere vår egen duft samt duft av nære slektninger. Plus, en annen studie viste at kvinner vanligvis opplever mer dragning mot menn som ikke deler en lignende genetisk sekvens.

Viser at vi er genetisk programmert til å være mer tiltrukket av mennesker vi ikke er relatert også.

Plus, via disse testene, ble det vist at feromoner kommunisere om vi føler trist, nøytral, eller seksuelt opphisset.

Men hva var spesielt interessant er at disse studiene viste at kvinner er langt mer utsatt for feromoner enn menn, luktkonsentrasjoner som er 1000 ganger lavere enn menn. Teorien er historisk kvinner har alltid hatt mer å tape når du velger en seksuell partner, slik at de har utviklet en sterkere luktesans.

Likevel ikke bare gjøre kvinner har større følsomhet for sex feromoner … det har også en stor innvirkning på humøret og mentale tilstand, hjelpe dem slappe av rundt menn og føler seg opphisset.

Nexus Pheromones

Nexus-Pheromones-BottleTenk deg Endless vakre kvinner Plutselig NÆRMER DEG!

 • Kombinerer 7 Menneskelig Sex Pheromones
 • Wear It Like A Köln å tiltrekke seg kvinner
 • Utløser en seksuell respons ved bruk av “Instinct”
 • Kvinner er trukket til deg
 • Prøv det risiko gratis i 60 dager

Bestill nå

kunde~~POS=TRUNC

Vi tar deg tid til å lese hver eneste Nexus Pheromones gjennomgang postet på denne siden, for å få en idé om hvordan vi gjør, og hvis det er noe vi kan gjøre for å forbedre vår service til deg. I tillegg til dette, kan disse attester vise våre nye kunder hvordan dette produktet er allerede hjelper deg å forbedre sexlivet.

Vær oppmerksom på at vurderinger som våre kunder her gjenspeiler synspunktene til den enkelte og er ikke nødvendigvis deles av dette nettstedet. Som et resultat, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle opplysninger her om dette produktet, eller hvordan den skal brukes.

Bidro til å sette gnisten tilbake i forholdet mitt! Jeg har ikke noe imot å fortelle deg at hun ikke kan synes å holde hendene på meg nå – Alexander

Jeg må si at Nexus Pheromones er dyrt, men jeg kan ikke argumentere med resultatene. Det synes jeg trekke uten å lykkes på en kveld nå. Senke prisen og dette ville være det perfekte produktet. – Brandon S

God kundeservice, mannen jeg snakket med visste hans ting om produktet som ga meg tillit til å kjøpe. Det er et flott produkt også, som jeg har vært å ha mange flere samtaler med kvinner når jeg er ute at de faktisk startet – Aaron

Hvordan bruke det?

Bare spray puls poeng på halsen og brystet med Nexus Pheromones (som du ville bruke noen cologne) og deretter se på som kvinner reagerer mer positivt på deg i deres kroppsspråk, kommunikasjon og fremskritt. Om ett til tre spray vil gi resultater som varer ca 8-10 timer.

Betyr det kommer med en garanti?

Ja … Vi stolte av å stå bak Nexus Pheromones ™ med en omfattende risiko-fri 60 dagers Pengene garanti. Dette betyr at du har en full 60 dager for å prøve Nexus Pheromones … bruke hele flasken hvis du velger. Hvis du ikke legger merke til en tydelig forbedring i måten kvinner tilnærming, samhandle, flørte, og svare på dine fremskritt, så vi insisterer du ta kontakt med oss ​​for en komplett refusjon av betalte penger minus frakt og håndtering. Det er så enkelt. Enten produktet fungerer for deg – eller vi tilbake pengene dine.

buy-nexus

75/100 : by 225 users
Nexus Pheromones Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^