Nexus Pheromones – tiltrekke seg kvinner umiddelbart!

Nexus Pheromones

Nexus-Pheromones-BottleTenk deg Endless vakre kvinner Plutselig NÆRMER DEG!

 • Kombinerer 7 Menneskelig Sex Pheromones
 • Wear It Like A Köln å tiltrekke seg kvinner
 • Utløser en seksuell respons ved bruk av “Instinct”
 • Kvinner er trukket til deg
 • Prøv det risiko gratis i 60 dager

Bestill nå

Oversikt

Science beviser: Menn med en sunn “Pheromone Scent” Naturligvis få flere kvinner!

Tolv år med vitenskapen har bevist: Kvinner kan ikke unngå å bli tiltrukket av “duft” av sunne, sterke, frukt gutta. Det er en del av deres underbevissthet stasjonen for å gjøre babyer og vedlikeholde den menneskelige rase!

Likevel er ikke alle gutta lukte det samme til kvinner …

Nesten scentless, dine sex feromoner er å gi kvinner viktig informasjon, på et ubevisst nivå, om din helse og virilitet … og de bruker denne informasjonen til å avgjøre om du er attraktiv eller ikke!

Noen gang sett at fyren som er ikke alle som pen, men kvinner sverme med ham?

Sjansene er, du ser kraften av sex feromoner i aksjon.

Hva er Nexus Pheromones ™?

Nexus-Pheromones-produktVitenskapen har bevist at kvinner er magnetisk tiltrukket av lukten av sex feromoner fra friske, sterke, fertile menn som en del av en underbevisst, instinktiv behov for å pare seg, formere seg, og opprettholde vår art. Dessverre tilsier dagens kultur som gutta dusje regelmessig, vask våre klær, og bruker deodorant – effektivt maskerings vår naturlige lukt fra kvinnene vi prøver å tiltrekke seg. Plus – dårlig kosthold, stillesittende livsstil, stress, mangel på søvn og mer kan alle redusere effektiviteten av naturlig feromon duft vi kan være emanating.Nexus Pheromones ™ er vitenskapelig formulert ved hjelp av forskning av noen av verdens fremste autoriteter på menneske sex feromoner for å gi gutta “the edge” de leter etter med kvinner. Bare spray blandingen av 7 potente menneskelig sex feromoner på pulsen punkter som du gjør med andre cologne, og nyte den tryggheten som kommer når vakre kvinner er plutselig mer mottakelig for dine fremskritt. Følg med når kvinner blir mer tilbøyelig til å nærme deg, flørte mer, og åpent uttrykke interesse i å fremme et forhold med deg. Det er seksuell kjemi i en flaske.

Betyr det egentlig inneholde “Menneskelig Sex Pheromones”?

Nexus Pheromones ™ er en blanding av syv menneskelige pheromone forbindelser som etterligner pheromone duft av attraktive, sunne, fertile menn forsterkes tusen ganger over slik at det kan være fort likevel ubevisst oppdaget av kvinner du snakker med.

Hvordan det fungerer

Sex Pheromones Kontroll våre gamle, Instinktive Laws of Attraction

I løpet av de siste 12 årene har en rekke banebrytende studier gjentatte ganger bevist at menn og kvinner naturlig produsere sex feromoner, og når vi er utsatt for disse nesten scentless kjemiske signaler, opplever vi varierende grad av “attraksjon” …

… Alt fra total frastøting til en dyp, trekke trang til å engasjere seg i sex med den personen.

Feromoner er utskilt fra apocrine kjertler, som er plassert i armhulene, kjønnsorganene, og navlen. Og en rekke studier har vist at disse kjertlene slippe en klar væske som kommuniserer informasjon med andre om din identitet, reproduktiv staten, og psykiske tilstand.

feromoner-respons-diagram

Vi “smell” hverandres kjønns feromoner bruke vår luktsystemet, som er en utvidelse av vårt limbiske systemet – den gamle delen av hjernen vår som omhandler instinktive reaksjoner (angst, aggresjon, parring) og følelser.

Hva slags informasjon vi sender og mottar via feromoner?

Vel, en test gjort ved hjelp svett t-skjorter viste at vi kan identifisere vår egen duft samt duft av nære slektninger. Plus, en annen studie viste at kvinner vanligvis opplever mer dragning mot menn som ikke deler en lignende genetiske sekvens …

… Viser at vi er genetisk programmert til å være mer tiltrukket av mennesker vi ikke er relatert også.

Plus, via disse testene, ble det vist at feromoner kommunisere om vi føler trist, nøytral, eller seksuelt opphisset.

Men hva var spesielt interessant er at disse studiene viste at kvinner er langt mer utsatt for feromoner enn menn, luktkonsentrasjoner som er 1000 ganger lavere enn menn. Teorien er historisk kvinner har alltid hatt mer å tape når du velger en seksuell partner, slik at de har utviklet en sterkere luktesans.

Likevel ikke bare gjøre kvinner har større følsomhet for sex feromoner … det har også en stor innvirkning på humøret og mentale tilstand, hjelpe dem slappe av rundt menn og føler seg opphisset.

Klikk her for å bestille Nexus Pheromones

Den formulering for skape attraksjon

Nexus Pheromones ™ inneholder en blanding av syv menneskelige sex feromoner som etterligner at lukten av en sunn, frodig, attraktiv mann – forsterket omtrent tusen ganger over.

Blandingen ble valgt basert på over 12 års kumulativ forskning, blant annet innspill fra den prisbelønte human sex feromoner forskeren James Vaughn Kohl, direktør for produktutvikling for FDA-registrert, cGMP-kompatibel produksjonsanlegg hvor Nexus Pheromones ™ er blandet og flasker.

Inkludert i formuleringen:

 • Androstenon – signaler dominans blant andre hanner.
 • Alpha-Androstenol – skaper følelse av velvære, komfort og attraksjon.
 • Androsterone – assosiert med maskulinitet og virilitet. Luktende forbedrer kvinners humør.
 • Epiandrosterone – rik på unge menn; kommuniserer ungdom.
 • Beta-Androstenol – skaper følelser av vennskap og avslapning når møtt av kvinner.
 • Androstedienone – “kjærlighet feromon”, skaper følelser av intimitet, omsorg og trøst.
 • Androstanone – aggresjon og dominans feromon.

Er dette virkelig kommer til å gjøre meg uimotståelig for kvinner?

Selvfølgelig, å skape første attraksjonen er bare første skritt i å lukke avtale med kvinner – enten du ønsker å tiltrekke seg en potensiell kompis, krydre et eksisterende forhold, eller bare nyte en liten kortsiktig moro. Men tenk deg den tryggheten dette hemmelig kant vil gi deg så vakre kvinner er plutselig mer opptatt av å snakke og flørte med deg. Forestill kvinner konkurrerer om oppmerksomheten – i stedet for den andre veien rundt.

Slik Wear It:

En anvendelse av Nexus Pheromones (mellom 1 og 3 spray) kan vare opp til 10 timer og kan bæres over din favoritt cologne. Bare spray det på pulsen poeng og deretter se på som kvinner er plutselig trukket til deg.

Se deres kroppsspråk endring som de åpner opp til deg, blir mer mottakelig og flørtende.

Nexus-feromoner-buy-nå

Hvordan Nexus Pheromones ™ sammenlignet med andre feromon produkter på markedet?

Hva gjør Nexus Pheromones ™ en tydelig leder blant de andre såkalte feromonparfymene og spray er vår formulering: Ikke bare er vår potent blanding av 7 menneskelige sex feromoner et resultat av over 12 års akkumulert forskning … Det har også mottatt innspill fra prisbelønte human sex feromoner forskeren James Vaughn Kohl , direktør for produktutvikling for FDA-registrert, cGMP-kompatibel produksjonsanlegg hvor Nexus Pheromones ™ er blandet og flasker. Vi er så sikre på vår formulering arbeider for å forbedre menns seksuelle attraktivitet til kvinner som vi stolte av å stå bak Nexus Pheromones med et RISK-FREE 67-Day Pengene garanti!

Betyr det kommer med en garanti?

Ja … Vi stolte av å stå bak Nexus Pheromones ™ med en omfattende RISK-FREE 67-Day Pengene garanti. Dette betyr at du har en full 67 dager for å prøve Nexus Pheromones … bruke hele flasken hvis du velger. Hvis du ikke legger merke til en tydelig forbedring i måten kvinner tilnærming, samhandle, flørte, og svare på dine fremskritt, så vi insisterer du ta kontakt med oss ​​for en komplett refusjon av betalte penger minus frakt og håndtering. Det er så enkelt. Enten produktet fungerer for deg – eller vi tilbake pengene dine.

Er min personvernet?

Absolutt. Bestillinger sendes i vanlig, ikke-beskrivende emballasje uten tekst identifisere innholdet. Og vi vil aldri dele eller selge ditt navn, kontaktinformasjon, eller fakturering detaljer.

Klikk her for å bestille Nexus Pheromones

78/100 : by 63 users
Nexus Pheromones Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^