Penomet Αναθεώρηση 2016 – Είναι το Penomet αντλία για σας;

penomet-κορίτσια-τα όνειρα

Διαβάστε την αναθεώρησή μου Penomet πρώτα αν θέλετε να αγοράσετε Penomet , στη συνέχεια να αποφασίσει αν η αντλία είναι πραγματικά για σας. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε αντλία πέους να διευρύνει το πέος σας παίρνει τη δέσμευση, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι κάτι που πραγματικά θέλουν και είναι σοβαροί για.

Γιατί να αγοράσετε Penomet;

 Penomet Worldwide Απαιτήσεις

 • Ισχυρότερη στύσεις και πιο ικανοποιητική σεξουαλική
 • Πραγματικό ορατή διαφορά στα πρώτα 15 λεπτά
 • Ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας
 • Amazing ένα χρόνο εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Ισιώνει Bent πέη
 • Μετά από μόνο ΜΙΑ σύνοδο το πέος σας θα είναι εμφανώς μεγαλύτερο, παχύτερο και βαρύτερο
 • Τα άτομα μπορούν να αποκτήσουν μεταξύ 1-3 ίντσες στο μήκος με μια αύξηση 30% σε πάχος
 • Επιστημονικά αποδεδειγμένο να αυξήσει το μέγεθος του πέους

Penomet είναι μια καινοτόμος νέα αντλία πέους , χρησιμοποιώντας ένα σύστημα εναλλάξιμων φούσκα όπως κανένα άλλο στην αγορά . Είναι πέντε μοναδικές έγχρωμες γκέτες, σας επιτρέπουν να αυξήσει την πίεση για την αποτελεσματική διεύρυνση, σταδιακά με ασφάλεια και άνεση.

Μήπως Penomet λειτουργούν πραγματικά;

Penomet1-300x196

Αν είστε αναμένει το μήκος του πέους σας να αποκτήσουν ίντσες διάρκεια της νύχτας και να παραμείνουν όπως είναι μόνιμα με την ελάχιστη προσπάθεια, τότε αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα για εσάς.

Το ορατό αποτέλεσμα της διεύρυνσης που βλέπετε όταν χρησιμοποιείτε το Penomet για πρώτη φορά, είναι μόνο προσωρινή και διαρκεί ίσως μέχρι και μερικές ώρες

Για βέλτιστη και Μόνιμο αποτελέσματα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αντλία για 15 λεπτά την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα κατά την πρώτη, τότε ίσως μερικές φορές την εβδομάδα για να διατηρούν το μήκος και περίμετρο σας αποκτήθηκαν. Δεν υπάρχει ακριβής χρονική κλίμακα για να φτάσει επιθυμητό μήκος και την περίμετρο σας μόνιμα, λόγω των αναγκών φυσικά όλοι είναι τόσο διαφορετικές, ώστε να είναι έτοιμη να το χρησιμοποιήσει για μερικούς μήνες, ακόμα και αν έχετε γρήγορα αποτελέσματα σε εβδομάδες.

Οι άνδρες χρησιμοποιούν Penomet για μερικά χρόνια τώρα με τα μεγάλα αποτελέσματα, αλλά είναι επειδή είναι συνεπείς και αποφασισμένοι να επιτύχουν τον επιθυμητό στόχο τους.

enomet κέρδη, με τη συνεπή χρήση της αντλίας, μπορεί να είναι 1-3 ίντσες στο μήκος με μια αύξηση 30% στην περιφέρεια. 

Είναι Penomet Ασφαλής Χρήση;

Penomet υποστηρίζεται από περισσότερα από δύο χρόνια δοκιμών στην πραγματική ζωή σε 1000 άνδρες πριν είχε κυκλοφορήσει για γενική πώληση.

I’ts μοναδικό 2 design μέρος αποτελείται από ένα μεγάλο κύλινδρο και αποσπώμενα γκέτες, σε αντίθεση με τις αντλίες σύγκρισης που έχουν μόνο μία μόνιμη φούσκα. Penomet χρησιμοποιεί 5 εναλλάξιμα χρωματιστά γκέτες με διαφορετικές δυνάμεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να με ασφάλεια και να αυξήσει σταδιακά την πίεση της συσκευής την πάροδο του χρόνου και ως εκ τούτου να αυξήσουν το πέος σας Οι εξαρτώμενες μεγέθους για το ποια από τις χρωματιστές gaters που χρησιμοποιείτε. Να θυμίσουμε ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη δύναμη φούσκας / αναρρόφησης πρώτη, τότε το έργο το δρόμο σας προς τα πάνω

Δεν μπορείτε να βλάψουν τον εαυτό σας, αν χρησιμοποιείτε την κοινή λογική. Μην συνεχίζετε την άντληση για περισσότερο από το δηλωμένο χρόνο, ως προς το πολύ να γρήγορα θα σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την αντλία για μια στιγμή, που εμποδίζουν την επιτυχία σας. Η υπερβολική ή παρατεταμένη χρήση κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας δεν θα κάνει τα πράγματα να συμβούν γρηγορότερα και μπορεί ακόμη να προκαλέσει βλάβη ως υπερ-ενθουσιώδη άντληση μπορεί να σκάσει τα αιμοφόρα αγγεία και φουσκάλες μορφή.

Απλά πάρτε εύκολη και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται, αν αποφασίσετε να αγοράσετε Penomet.

Για πολύ πιο άνετα αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με νερό (για την παροχή ίσων όγκο και την πίεση μέσα στον κύλινδρο), έτσι το καθιστά ιδανικό για να εφαρμόσουν στην καθημερινή ντους ή το μπάνιο σας. Το ζεστό νερό βοηθά επίσης να χαλαρώσετε και να χαλαρώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ασκήσεις.

Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί με το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας και ασφάλειας να δημιουργήσει μια άνετη και αποτελεσματική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των μη τοξικά υλικά και κατασκευάζονται κάτω από ιατρική συσκευή stan τυπα . Διαθέτει σήμανση CE, που πληρούν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της ΕΕ, η μόνη αντλία πέους στην ύπαρξη που συναντά τη συμμόρφωση, καθώς και SGS και ISO Πιστοποιήσεις. ISO σημαίνει Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης, μια οργάνωση που είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που είναι αξιόπιστα, ασφαλή και καλής ποιότητας.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα με κουπόνι

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Penomet αντλία

Penomet-Γκέτες

Η πραγματική κύλινδρο, έρχεται σε μια επιλογή από έξι χρώματα, Clear, μπλε, πράσινο, ροζ, βιολετί και πορτοκαλί και έχει ένα τυπωμένο οδηγό μέτρησης και στις δύο ίντσες και εκατοστά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας

Όπως συνιστάται είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο ή το ντους. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση, αν και μπορεί να χρειαστεί να ασκήσετε αρχικά ως μερικοί άντρες το βρείτε πιο εύκολο από ό, τι άλλες. Μπορείτε απλά να συνδέσετε τη χαμηλότερη φούσκα πίεση στον κύριο κύλινδρο, γεμίστε τον κύλινδρο με νερό, τοποθετήστε το πέος σας και βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα πιέζεται κοντά στην βουβωνική χώρα σας. Σιγά-σιγά την άντληση του κυλίνδρου για να expell τον αέρα παγιδευτεί στο νερό, το οποίο στη συνέχεια δημιουργεί το κενό πίεση. πέος σας θα γίνει σταδιακά όρθια καθώς αυξάνεται η ροή του αίματος. Να απελευθερώσει την πίεση ή αφαιρέστε την αντλία, πιέστε ελαφρά τη βαλβίδα στην πλευρά στο τέλος του κυλίνδρου.

Ως αρχάριος, προτείνεται να ξεκινήσει σιγά-σιγά και να ελέγχεται το πέος σας να συνηθίσει στην πίεση, ας πούμε 3 λεπτά με από 3 λεπτά μακριά, στη συνέχεια, 3 λεπτά με ξανά και 3 λεπτά μακριά. Χαλαρώστε και αφαιρέστε την αντλία κάθε λίγα λεπτά έως και 10-20 λεπτά.

Αν έχετε προβλήματα στύσης, χρησιμοποιώντας την αντλία θα βοηθήσει με την στύση σας, ενώ visibily αύξηση του μεγέθους σας.

Αυτό το απλό να θυμόμαστε Penomet άσκηση περιλαμβάνει τη χρήση ενός σετ κάλυμμα για κάθε εβδομάδα, 15-30 λεπτά την ημέρα για πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Penomet Γκέτες

Όσον αφορά τις πέντε διαφορετικού χρώματος   γκέτες Penomet, κάθε κάλυμμα παράγει μια διαφορετική δύναμη πίεσης.

Συνιστάται να αρχίσει με το χαμηλότερο  Μωβ   φούσκας πρώτο (ισχύος 60), στη συνέχεια, Μπλε (ισχύος 65), τότε Μαύρο (δύναμη 70).
Η Grey  (δύναμη 75) και ιδιαίτερα το Red φούσκα (ισχύος 80) είναι πιο ισχυρά και έχουν την ισχυρότερη αναρρόφησης, γι ‘αυτό συνιστάται να τα χρησιμοποιήσει στα τελευταία μήνες του προγράμματος. Η Μαύρη   φούσκα είναι μια χαρά, αν αποφασίσετε να επιλέξετε μόνο τις τυπικές περιεχομένου, η οποία έχει ένα αποσπώμενο κάλυμμα, αν και αν έχετε αποφασίσει θέλετε να πάρετε ακόμη μεγαλύτερο θα πρέπει να αγοράσετε τα άλλα γκέτες σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία προφανώς θα κόστιζε περισσότερο στην μακροπρόθεσμα.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα με κουπόνι

Penomet έρχεται σε τρία διαφορετικά πακέτα … Πρότυπο, Extra και Premium

penomet σχεδιασμού

Τυπική Περιεχόμενα:
– 1 Διεύρυνση αντλία
– 1 γκέτα, Δύναμη 70 (μαύρο)
– 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
– Πρόσβαση σε Silver Support
– Διακριτική αποστολής και χρέωσης
– 1 χρόνο εγγύηση

Extra Περιεχόμενα:
– 1 Διεύρυνση αντλία
– 2 Γκέτες, Δύναμη 65 ( Μπλε ) 70 ( Β έλλειψη ) & 75 ( Grey )
– 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
– Πρόσβαση στο Χρυσό Υποστήριξη
– Διακριτική αποστολής και χρέωσης
– 2 χρόνια εγγύηση

Premium Περιεχόμενο
– 1 Διεύρυνση Αντλία
– Όλες οι πέντε Γκέτες, Δύναμη 60 ( Purple ) Δύναμη 65 ( Μπλε ) Δύναμη 70 ( Μαύρο ) Δύναμη 75 ( Grey ) και Δύναμη 80 ( Κόκκινο ) Extreme
– Άνεση λουράκι, για χρήση στο ντους
– 60 Day Money Εγγύηση Επιστροφής
– Ισόβια Platinum Υποστήριξη
– Διακριτική αποστολής και χρέωσης
– 3 χρόνια εγγύηση

Χρειάζομαι πραγματικά ένα πέος αντλία;

Καλά κανείς δεν χρειάζεται πραγματικά μια αντλία πέους, αυτό είναι για την επιθυμία ένα! Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι που είναι προσωπική για το άτομο. Εδώ είναι μόνο μερικά παραδείγματα γιατί μπορεί να εξετάζει μια αντλία.

 • ισχυρότερη στύσεις
 • θέματα της στυτικής δυσλειτουργίας
 • Να αυξήσει το μήκος του πέους
 • Να αυξήσει την περίμετρο του πέους
 • Βελτιώστε την ποιότητα της στύσης
 • Πρόωρη εκσπερμάτωση συμπτώματα
 • Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης δωρεάν πέος
 • Φάρμακο διεύρυνση δωρεάν πέος
 • Την παράταση της διάρκειας των στύσεων

Από τη σκοπιά Γυναίκα, “δεν είναι αυτό που έχεις, αυτό είναι το πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.”, Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι απαραίτητο το μήκος του πέους, είναι η περιφέρεια που δημιουργεί περισσότερη αίσθηση για τις γυναίκες, επειδή είστε τόνωση όλες τις καταλήξεις νεύρων μέσα στα τοιχώματα του κόλπου. περίμετρο σας θα κερδίσει σίγουρα αν χρησιμοποιείτε το penomet με συνέπεια και σε βάθος χρόνου.

Θα πρέπει να αγοράσετε Penomet;

Αν εξακολουθείτε να αγοράσετε ένα πέος αντλία Θα ήθελα να συστήσω σε βάθος Penomet ως η καλύτερη αντλία για να αγοράσει. Premium ποιότητα είναι σημαντική και με πάνω από δύο χρόνια δοκιμών για πάνω από 1000 άρρενες πριν γενική απελευθέρωση, Penomet έχει γίνει μια επιχείρηση favoutite και η καλύτερη νέα αντλία πέους νερό, μέχρι σήμερα διαθέσιμες.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα με κουπόνι

85/100 : by 473 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^