Penomet αντλίας σε βάθος αναθεώρηση – Penomet αντλία προς πώληση

Πριν φτάσει σε αυτή την ιστοσελίδα ίσως έχετε διαβάσει κριτική από διάφορες ιστοσελίδες και φόρουμ, αλλά εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με αυτό το πέος αντλίες και θέλω να ξέρω αν αξίζει η επένδυση.

Τα καλά νέα για σας είναι ότι έχετε τελικά φτάσει στο σωστό μέρος, γιατί σε αυτή την ιστοσελίδα θα ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία από τη χρήση Penomet αντλία πέους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πώς λειτουργεί για μένα και στο τέλος αυτής της επανεξέτασης θα είστε σε θέση να κάνουν την τελική απόφαση αγοράς σας σχετικά με αυτό το πέος αντλία.

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε …

Penomet αναθεώρηση: Τι ακριβώς είναι Penomet;

Penomet1-300x196

Είναι η συσκευή πέος αντλία βοήθεια νερού που είναι αποδεδειγμένη και αποτελεσματική για να αυξήσει το μέγεθος του πέους με φυσικό τρόπο. Η τεχνική που κάνει Penomet διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο αντλίες πέους είναι η βάση το νερό τεχνολογία. Penomet πέους αντλία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργεί με το νερό, καθώς και αέρας. Για την ασφάλεια και την άνεση, πολλοί άνθρωποι και κατασκευαστής συνιστά τη χρήση του με το νερό.

Μια άλλη τεχνική που κάνει Penomet διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο αντλίες πέους είναι διάφορα γκέτες που μπορεί να μπορείτε να συνδέσετε στη βάση. Όταν η παραγγελία σας πρότυπο πακέτο σας, θα έχετε 2 διαφορετικές γκέτες που είναι Δύναμη 60 και Force 65 και θα πρέπει να αγοράσετε άλλα γκέτες ξεχωριστά. Στο πακέτο Premium θα πάρετε όλα τα 5 γκέτες που είναι: Δύναμη 60 – μοβ, Δύναμη 65 – μπλε, Δύναμη 70 – Μαύρο, Δύναμη 75 – Greg και Δύναμη 80 – κόκκινο.

Ποιο πακέτο να παραγγείλετε;

Υπάρχουν 3 διαφορετικά πακέτα: Τυπική, επιπλέον, και Premium. Η κύρια διαφορά είναι πως περιλαμβάνονται πολλά γκέτες (αντλίες) από διαφορετικές δυνάμεις.

  • Το Πρότυπο έκδοση έρχεται μόνο με 1 φούσκα.
  • Το Extra έκδοση έρχεται με 3 γκέτες.
  • Η Premium έκδοση έρχεται με 5 διαφορετικές δυνάμεις φούσκα.

Περισσότερα γκέτες σας δώσει περισσότερο έλεγχο και εξουσία πάνω στην δύναμη του νερού που αντλείται μέσα στο σωλήνα.

Οφέλη Penomet αντλίας

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη που θα πάρετε με αυτό το «Νερό Βοήθεια Penis Pump”

  • Μόνιμη αύξηση του μεγέθους του πέους
  • Ισχυρότερη στύσεις και πιο ικανοποιητική σεξουαλική
  • Ορατά αποτελέσματα σε μόλις 15 λεπτά χρήσης
  • Επιστημονικά αποδεδειγμένο να αυξήσει το μέγεθος του πέους
  • Βελτιώσει πέος Καμπυλότητα
  • Amazing επιστροφής χρημάτων εγγύηση και διάρκεια ζωής εγγύηση όλων των μερών

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί?

Penomet-Γκέτες

Πέος περιέχει τρία τμήματα στα οποία δύο είναι μεγάλες αίθουσες που βρίσκονται στην κορυφή του πέους και το ένα είναι μικρό θάλαμο που βρίσκεται κάτω από το πέος από το οποίο μπορείτε ούρηση και εκσπερμάτωση. Όταν κερδίζεις στύση αυτά τα δύο θαλάμους μεγέθυνση και αρχίστε να κερδίζει το αίμα. Το περισσότερο αίμα αυτοί οι δύο θάλαμοι μπορεί να κρατήσει την ισχυρότερη και πλέον στύση του πέους που θα πάρετε.

Τα καλά νέα για σας είναι ότι μπορείτε να διευρύνει αυτά τα αιμοφόρα αγγεία και τους επανεκπαίδευση για να κρατήσει περισσότερο αίμα με τη βοήθεια της Penomet. Η κύρια τεχνική που κάνει αυτό το πέος του νερού αντλία υποβοήθησης διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό αντλίες κενού αέρα είναι η τεχνική εξισορρόπησης νερού που ασκεί πίεση σε όλες τις περιοχές του πέους για να γίνει πλέον, ισχυρότερη και ευρύτερη.

Πολλά άλλα συμβατικά air-αντλίες επικεντρώνεται μόνο σε συμπίεση και να επεκτείνει αέρα χωρίς διεύρυνση του πέους εξίσου ως αποτέλεσμα ορισμένες περιοχές μεγέθυνση, αλλά άλλοι όχι. Σε αντίθεση με άλλες σταθερές γκέτες, Penomet έρχεται σε μοναδική σχεδίαση που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ελεγχόμενη πίεση στο πέος σας. Με αυτές τις γκέτες, μπορείτε να ελέγχετε την πίεση και να αποφευχθεί η πρόκληση πάρα πολύ πόνο.

Η προσωπική μου εμπειρία:

Είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, ότι είναι ο λόγος που εγώ είμαι πρόκειται να συμπεριλάβει την προσωπική μου εμπειρία σε αυτήν την αναθεώρηση Penomet.

Αγόρασα Penomet Premium Πακέτο με όλα τα 5 γκέτες κάπου στα μέσα του Οκτώβρη, 2013 και μέσα σε πέντε ημέρες από την άφιξη στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Αληθινά μιλώντας, αυτή δεν είναι η πρώτη αντλία πέους θα αγοράσω. Κάπου πριν από 10 χρόνια αγόρασα πρώτη αντλία πέος μου και από τότε έχω αγοράσει διαφορετικές αντλίες. Είμαι βασικά λάτρης της χρήσης αντλιών πέους σε συνδυασμό με ασκήσεις πέους.

Στην πρώτη μου συνεδρία με τη συσκευή Penomet, σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσει όλα τα πέντε γκέτες από την Πολεμική 60 (μωβ) για να αναγκάσει 80 (κόκκινο), αλλά δεν μπορώ να περάσει για να αναγκάσει 70 (μαύρο). Πιστεύω πραγματικά εντυπωσιασμένος με την πίεση κενού αυτές οι γκέτες εφαρμόζεται στο πέος μου και επίσης δεν υπήρχε σταγόνα νερού διέρρευσαν από αυτή την αντλία. Ακόμα Δύναμη 60 (μωβ) δεν έχασε καμία σταγόνα νερού.

Ένα άλλο πράγμα που με εντυπωσίασε πραγματικά ήταν η ποσότητα του ζεστού νερού παραμένει η ίδια αν συνεδρία μου. Το θερμαινόμενο νερό σε αυτή την αεροστεγή και υδατοστεγή αντλίας επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος που κάνει το πέος ισχυρότερη και περισσότερο. Ο σχεδιασμός είναι σαν να δημιουργήθηκε προσωπικά για το δικό μου το πέος και το πέος μου απάντησε καλά όλα όμως της συνόδου.

Penomet Review - Μην αγοράσετε Πριν διαβάσετε αυτό: penomet μη χειρουργική θεραπεία για τη νόσο απαλλαγώ

Το μόνο αρνητικό σημείο που βρήκα στο Penomet ήταν …

Η εσωτερική άκρη είναι πολύ απότομη και μέσα σε 5 λεπτά θα αρχίσετε να αισθάνεστε πόνο και δυσφορία. I ακόμη δεν μπορεί να καταφέρει να φορέσει Δύναμη 60 (μωβ) για περισσότερο από 5 λεπτά. Μετά την πρώτη μου συνεδρία (η οποία ήταν κατά μέσο όρο) θα πάρει κάποιο χρόνο μακριά από την άντληση και να ξεκινήσετε την περιήγηση sites και φόρουμ για την θεραπεία του.

Ένα από τα online φίλους μου μου είπε να χρησιμοποιούνται ξυριστική μηχανή για το κλάδεμα την εσωτερική άκρη για να δημιουργήσει 0.125 ακτίνα. Μετά την εφαρμογή της τεχνικής του WOW !! Μπορώ να φορέσει κάποια από αυτές τις γκέτες για περισσότερο από 5 λεπτά χωρίς να προκαλούν πόνο ή δυσφορία.

Για όλους εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους φυσικά ήθελα να συστήσω να τακτοποιήσει την εσωτερική πλευρά σε περίπτωση που νιώθετε πόνο ή δυσφορία.

Θα λειτουργήσει για σας;

Είμαι αρκετά βέβαιος ότι εσείς που διαβάζετε αυτή την κριτική Penomet επειδή θέλετε να ξέρετε εάν λειτουργεί για κάθε άνθρωπο. Λοιπόν, υπάρχουν πολλές δοκιμές που γίνονται σε αυτή τη συσκευή και έχει αποδειχθεί ότι σίγουρα εργαστεί για κάθε άνθρωπο που ισχύουν συνταγογραφήσει στο εγχειρίδιο που παρέχεται με αυτή τη συσκευή.

Μερικοί άνθρωποι παίρνουν τα αποτελέσματα από αυτό το πέος αντλία στην πρώτη τους συνεδρία 15 λεπτά και μερικοί παίρνουν ακόμη και γρήγορα από αυτό. Πραγματικά το αποτέλεσμα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και είναι δύσκολο να αποφασίσει πόσο καιρό θα πάρει για να πάρει τα αποτελέσματα, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο και αυτό είναι 365 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Κατασκευαστής αυτής της αντλίας πέους έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο προϊόν του, που είναι ο λόγος που προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 365 ημέρες χωρίς αυστηρούς κανόνες.

Τελική απόφαση:

Στο τέλος της κριτικής μου Penomet μπορώ να πω εάν είστε σοβαροί για τη διεύρυνση του πέους και είναι έτοιμος να το συνδυάσετε με ασκήσεις τότε σας συνιστώ αυτό το πέος αντλία χωρίς κανένα δισταγμό. Μην ξεχνάτε ότι θα πάρετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων επιβλητικό 365 ημέρες για να δοκιμάσουν τη συσκευή χωρίς κανένα κίνδυνο. Τώρα, αν θέλετε σοβαρά να πάρει μεγαλύτερο, παχύτερο και ευρύτερο πέος στη συνέχεια την αγορά Penomet Premium Πακέτο για μόνο $ 297.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα

50/100 : by 150 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^