Penomet αντλία – λειτουργεί; | Penomet κριτικές χρηστών

Penomet Penis Pump

Penomet-Γκέτες

Ο καθένας έχει ακούσει το παλιό σύνθημα του “το μέγεθος δεν έχει σημασία.” Και ενώ είναι αλήθεια ότι οι εκκρεμείς δεξιότητες ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της συσκευασίας ενός ανθρώπου, ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσοι από εμάς είναι πραγματικά εξαιρετικά εξειδικευμένο;

Ακριβώς. Σχεδόν δεν έχει σημασία πόσο και αν το κοιτάξετε, το μέγεθος πρόκειται να έχει σημασία. Ακόμα και αν είστε απλά ότι η καλή, το μέγεθος δεν μπορεί να βλάψει. Δυστυχώς, το μέγεθος δεν είναι κάτι που μπορείτε να εκπαιδεύσετε ή να αγοράσετε.

Το πέος δεν είναι αρκετά όπως τους δικέφαλους μυς σας ή τους ραχιαίους μυς – ανύψωσης δεν είναι ακριβώς πρόκειται να βοηθήσει τόσο πολύ, το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν στην άκρη. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι να μείνουν ντροπαλός για το μέγεθος τους, για όλη τη ζωή τους και ποτέ να αναζητήσουν τρόπους για την αντιμετώπισή του.

Υπάρχουν αξιόπιστες φυσικοί τρόποι για να πάει για τουλάχιστον προσπαθεί να αυξήσει κανείς το μέγεθος του πέους, όμως.

Τα περισσότερα χάπια είναι άχρηστα (κάθε χάπι που θα μπορούσε να κάνει ότι πολύ μεγαλύτερες θα κόστιζε πολύ περισσότερο), η χειρουργική επέμβαση είναι δαπανηρή και μόνο περιστασιακά επιτυχημένη, και άλλες επιλογές είναι αραιή. Αλλά, υπάρχει ένα πράγμα που δεν σε αυτόν τον κατάλογο που αξίζει διερεύνηση – το Penomet Ενίσχυση της αντλίας.

Είναι ένα εργαλείο που υπόσχεται να προσθέσει μήκος, περίμετρο, και τη δύναμη να στύσεις σας. Καλό ήχο; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Πώς Αντλίες Εργασία

Penomet1-300x196

Η ιδέα μιας αντλίας πέους είναι αρκετά απλή. Είναι ένα θάλαμο μέσα στον οποίο τοποθετεί το ένα το πέος, σφραγίδες από το ηβικό οστό, και αντλίες τον αέρα έξω από. Η προκύπτουσα θάλαμο κενού τραβά σιγά-σιγά αίματος στο πέος (η οποία επιφέρει μια στύση). Χάρη στους νόμους της φυσικής, ο περισσότερος αέρας που παίρνει αντλείται έξω, τόσο πιο έντονη η στύση θα είναι.

Είναι δυνατόν να προκληθεί στύση που αφορούν τα αιμοφόρα αγγεία που κανονικά δεν engorged, η οποία, στην πραγματικότητα, “τρένα” το πέος να είναι πιο δύσκολο, πλέον, και παχύτεροι . Έτσι, η βασική ιδέα πίσω από τις αντλίες είναι να προκαλέσει μια ασυνήθιστη μέγεθος με τη βία. Αλλά πώς να σας βοηθήσει να πάρετε μεγαλύτερο χωρίς την αντλία;

Λοιπόν, χρειάζεται χρόνος, αλλά να πάρει το πέος σας συνηθίσει να στύσεις που αφορούν ενεργό αιμοφόρα αγγεία τα οποία συνήθως δεν engorged τελικά οδηγεί στα εν λόγω σκάφη βρεθούν ασχολούνται, όταν η αντλία δεν είναι σε χρήση. Αυτό σημαίνει ότι θα παρατηρήσετε μια βαθμιαία μακρύτερο και παχύτερο στύση, εφ ‘όσον χρησιμοποιείτε την αντλία με συνέπεια και σωστά.

Τα κέρδη του μεγέθους εδώ δεν είναι αρκετά στη σφαίρα της, OH, πέντε επιπλέον ίντσες, αλλά μπορούν σίγουρα να είναι ουσιαστικές.

Και ακόμη και πριν από την αύξηση του μεγέθους γίνονται εμφανή, η δύναμη της στύσης σας θα γίνουν αισθητά μεγαλύτερη, γιατί περισσότερο αίμα να βρεθεί σε περισσότερα μέρη, που οδηγεί σε μια πολύ, πολύ σκληρότερη στύση που πιθανότατα δεν θα μπορούσε να έχει εύκολα επιτευχθεί χωρίς επαγωγή από την αντλία .

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα με κουπόνι

Penomet αντλία, λειτουργεί;

Έτσι, αυτή είναι η θεωρία, αλλά το ερώτημα κατά πόσον η Penomet αντλία λειτουργεί πραγματικά εξακολουθεί να είναι ανοιχτή. Μετά από όλα, για οποιαδήποτε από αυτά τα αποτελέσματα να εκδηλωθεί, η αντλία πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλη κατασκευή.

Ευτυχώς, οι χρήστες της αντλίας Penomet Ενίσχυση βρίσκουν για να είναι όχι μόνο εξαιρετικά καλά κατασκευασμένο, αλλά και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά .

Το πιο σημαντικό, η αντλία η ίδια αποδεικνύεται στην απόδοση του. Χρήστες να σημειώσετε ότι ο θάλαμος κενού ποτέ αποσφραγίζει, και ότι είναι σε θέση να διατηρήσει τη στύση όσο η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, γιατί ποτέ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για τον αέρα να κάνει πίσω στην αντλία.

Αυτό επιδεινώνεται από το γεγονός ότι η αντλία Penomet έχει μια πολύ σταδιακή μηχανισμό άντλησης είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τους περισσότερους άνδρες κάνουν, έτσι ώστε η Penomet τουλάχιστον περνάει αρχικές δοκιμές: Είναι σίγουρα ικανή να επιφέρει όλα τα οφέλη που υποσχέθηκε μια καλή αντλία πέους.

Μαρτυρίες δείχνουν επίσης ότι η Penomet κάνει τη δουλειά της. Οι χρήστες έχουν αναφέρει συνεπείς αυξήσεις στην περιφέρεια (που κυμαίνονται από 0.5 “- 1.2”), οριστικό αυξήσεις στο μέγεθος (κατά μέσο όρο περίπου 0,6 “, αλλά μέχρι 1”) , καθώς και γρήγορη και οριστική αυξήσεις στη δύναμη της στύσης και την επιμονή.

Σύμφωνα με τους χρήστες, ένα από τα πιο εκπληκτικά ευχάριστη αποτελέσματα από τη χρήση του Penomet για τους περισσότερους άνδρες ήταν αυτό το τελευταίο – μια στύση που είναι κυριολεκτικά τόσο σκληρά όσο ένας βράχος είναι εξίσου ευχάριστη, αν όχι πιο ευχάριστη από ό, τι γνωρίζει το πέος σας είναι λίγο λίγο μεγαλύτερο. Για να μην αναφέρουμε, μια εξαιρετικά σκληρή στύση συχνά σημαίνει πολλά περισσότερα σε μια γυναίκα από ένα κάπως μεγαλύτερο, κάπως σκληρό πέος θα ήταν, έτσι αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για τους χρήστες της αντλίας.

Πραγματική ορατή διαφορά στα πρώτα 15 λεπτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Penomet

Άνεση?

penomet-άνεση-ιμάντα

συσκευή Penomet έρχεται τώρα με την άνεση λουρί για επιπλέον άνεση. Ο ιμάντας ντους άνεση σας επιτρέπει να είναι τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας.

Είναι διαθέσιμο δωρεάν με το πακέτο Penomet Premium. Εάν επιλέξουν άλλα πακέτα αντλία penomet, μπορείτε να αγοράσετε το λουρί άνεση για $ 19.95.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα με κουπόνι

Επιλογή των χρωμάτων;

penomet σχεδιασμού

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε Penomet στο αγαπημένο σας χρώμα. Οι συσκευές είναι τώρα διαθέσιμη στο παρακάτω 6 χρώματα:

 • Καθαρός
 • Μπλε
 • Πράσινος
 • Πορτοκάλι
 • Βιολέτα
 • Ροζ

οφέλη

 • Ισχυρότερη στύσεις και πιο ικανοποιητική σεξουαλική
 • Σας βοηθά να αποκτήσουν μεταξύ 1-3 ίντσες στο μήκος με μια αύξηση 30% σε πάχος
 • σας βοηθά να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή σας
 • Ισιώνει Bent πέος
 • Βοηθήσει όσους πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση ή Νόσος του Peyronie
 • Θα συμβάλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας
 • Βοηθά στην πρόληψη Στυτική Δυσλειτουργία
 • εγγύηση επιστροφής χρημάτων ενός έτους, ώστε η αγορά σας είναι ασφαλή

Πρόσθετες Χρήσεις, Εφαρμογές και οφέλη

Η Penomet Ενίσχυση αντλία δεν πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο της διεύρυνσης. Επίσης, έχει χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία να «επανεκπαιδεύσει» το πέος.

Συχνή, σκληρή στύση διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο θάλαμο κενού μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της σπουδαιότητας των θεμάτων ΕΔ ενός άνδρα. Δεν είναι αρκετά μια θεραπεία, αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει την κατάσταση πιο εύχρηστο για όσους υποφέρουν από αυτό.

Οι άνδρες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτιση θέματα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη χρήση της αντλίας Penomet Enhancement. Ενώ είναι αλήθεια ότι δεν είναι ένα παιχνίδι σεξ και δεν μπορεί να βοηθήσει με τη σεξουαλική αντοχή με τον ίδιο τρόπο όπως τα παιχνίδια θα ήταν μια ισχυρή στύση διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί μερικές φορές να είναι εξίσου ισχυροί ένας τρόπος για την καταπολέμηση της κατάστασης, δεδομένου ότι το σώμα συνηθίζει να διατήρηση στύσης για περισσότερο από ό, τι κανονικά θα, και «μαθαίνει» τι αποτελεί μια σωστή χρονικό διάστημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αντλία;

Βήμα 1: Επιλέξτε το κατάλληλο κάλυμμα σύμφωνα με την εμπειρία σας. αν είστε λίγο ξεκινάμε με Penomet, επιλέξτε το πορφυρό κάλυμμα

Βήμα 2: Τοποθετήστε τη φούσκα στον κύλινδρο της αντλίας

Βήμα 3: Σύρετε το penomet αντλία πάνω από το πέος σας

Βήμα 4: αντλία απαλά συσκευή penomet μερικές φορές μέχρι να δημιουργηθεί ένα κενό

Βήμα 5: Κρατήστε τη συσκευή για λίγα λεπτά. Αν είστε λίγο ξεκινάμε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε & repump κάθε λίγα λεπτά ή όποτε αισθάνεστε πόνο

Βήμα 6: Επαναλάβετε τα βήματα για λίγες φορές που διαρκεί 20-30 λεπτά

Βήμα 7: Όπως θα έχετε άνετα με την πίεση, να αυξήσει τη δύναμη φούσκας

Μπορείτε επίσης να βρείτε τις συνιστώμενες ασκήσεις στην περιοχή. Απλά να έχετε κατά νου, δεν θα πρέπει να ακολουθήσετε την άσκηση τυφλά αν του πονάει. Κρατήστε τη ρύθμιση του χρόνου άσκησης, σύμφωνα με το επίπεδο άνεσής σας

Η κατώτατη γραμμή

Η Penomet Ενίσχυση της αντλίας είναι ένα all-φυσικό, ασφαλές και καλά δομημένο τρόπο να πάει για την προσπάθεια να αυξήσει το μέγεθος του πέους. Είναι αλήθεια ότι η προσθήκη ίντσες στο πέος σας είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα άπιαστο όνειρο, στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά η Penomet είναι ένα πολλά υποσχόμενο εργαλείο που έχει ευχαριστημένος πολλούς άνδρες.

Ακόμη και αν δεν λειτουργεί για σας στην προσθήκη περίμετρο ή το μήκος του, είναι σχεδόν εγγυημένη για να σας δώσει πολύ, πολύ πιο δύσκολο στύσεις, το οποίο είναι ακριβώς πρόκειται να κάνει όλους τους εμπλεκόμενους ότι πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Εντέλει, η Penomet είναι ένα μεγάλο πράγμα, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε: Υπάρχουν πολλά να κερδίσει, λίγα να χάσουν, και οι χρήστες φαίνεται ενθουσιασμένος με την εμπειρία τους, ως επί το πλείστον.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα με κουπόνι

62/100 : by 111 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^