Penomet Anmeldelse 2016 – Er Penomet Pumpe til dig?

penomet-piger-drømme

Læs min Penomet gennemgang først, hvis du ønsker at købe Penomet , derefter beslutte, om pumpen er virkelig for dig. Brug enhver penis pumpe til at forstørre din penis kræver engagement, så sørg for at det er noget, du virkelig ønsker og er alvorligt.

Hvorfor købe Penomet?

 Penomet Worldwide Krav

 • Stærkere erektioner og mere tilfredsstillende sex
 • Fast synlig forskel i de første 15 minutter
 • Øger din selvtillid
 • Amazing One Year penge tilbage garanti
 • Retter Bent Penis
 • Efter kun én session din penis vil være mærkbart større, tykkere og tungere
 • Enkeltpersoner kan få mellem 1-3 inches i længden med en forøgelse i tykkelse 30%
 • Videnskabeligt bevist at øge penis størrelse

Penomet er en innovativ ny penis pumpe , udnytte et udskifteligt Gaiter-system som ingen andre på markedet . Det er fem unikke farvede gamacher, giver dig mulighed for at øge presset for effektiv udvidelse, efterhånden sikkert og komfortabelt.

Er Penomet virkelig arbejde?

Penomet1-300x196

Hvis du forventer din penis længde for at få inches natten over og ophold ligesom det permanent med en minimal indsats, så dette er ikke et program for dig.

Den synlige udvidelse effekt, du ser, når du bruger Penomet for første gang, er kun midlertidig og varer måske i op til et par timer

For optimale og Permanente resultater skal du bruge pumpen i 15 minutter om dagen, fem dage om ugen i første omgang, så måske et par gange om ugen for at beholde din længde og omkreds erhvervet. Der er ikke nogen præcis tidshorisont for at nå den ønskede længde og omkreds permanent, fordi selvfølgelig alles behov er så forskellige, så være parat til at bruge det i nogle måneder, selvom man får hurtige resultater i uger.

Mænd har brugt Penomet for et par år nu med gode resultater, men det er fordi de er konsekvente og fast besluttet på at nå deres ønskede mål.

enomet gevinster, med konsekvent brug af pumpen, kan være 1-3 inches i længden med en stigning i omkreds 30%. 

Er Penomet Sikker at bruge?

Penomet bakkes op af mere end to års real-life test på 1000 mænd, før det blev frigivet til almindelig salg.

I’ts unikke 2 del design består af en stor cylinder og aftagelige gamacher, i modsætning til sammenligning pumper, der kun har én permanent fast gamache. Penomet bruger 5 udskiftelige farvede gamacher med forskellige styrker, som giver dig mulighed for sikkert og gradvist øge presset af enheden over tid og dermed øge din penis størrelse dependendant om, hvilke af de farvede gaters du bruger. Husk du starte med den laveste kraft / suge Gaiter først derefter arbejde dig op

Du kan ikke skade dig selv, hvis du bruger almindelig sund fornuft. Fortsæt ikke at pumpe mere end den angivne tid, som for meget at faste vil betyde, vil du nødt til at stoppe med at bruge pumpen i et stykke tid, hindrer din succes. Overdreven eller langvarig brug under hver session vil ikke gøre tingene ske hurtigere og kan endda forårsage skade som over-entusiastisk pumpning kan briste blodkar og danner blærer.

Bare tag det roligt og overholde instruktionerne, hvis du beslutter at købe Penomet.

For meget mere komfortabel resultater, bør anvendes med vand (for at give lige volumen og tryk i cylinder), så gør den ideel til at implementere i din daglige brusebad eller badekar. Det varme vand hjælper dig også til at slappe af og løsne op som forberedelse til øvelserne.

Hver komponent er designet med det højeste niveau af præcision og sikkerhed for at skabe en behagelig og effektiv oplevelse, herunder brug af ikke-toksiske materialer og fremstillet under medicinsk udstyr stan darder . Det har en CE-mærkning, opfylder kravene i EU-lovgivningen, er den eneste penis pumpe i eksistens, som opfylder overholdelse, plus SGS og ISO certificeringer. ISO står for International Organization for Standardization, en organisation ansvarlig for at sikre, at tjenester og produkter er pålidelige, sikre og af god kvalitet.

klik her for at købe Penomet fra den officielle hjemmeside med kupon

Sådan bruges Penomet Pump

Penomet-Gamacher

Selve cylinder, kommer i et udvalg af seks farver, Klar, blå, grøn, pink, Violet og Orange og har en trykt måling guide i både inches og centimeter, så du kan holde styr på dine resultater

Som anbefalet er det bedst at bruge i badekar eller bruser. Det er hurtigt og nemt at bruge, selvom du måske brug for at øve først som nogle mænd finder det lettere end andre. Du skal blot vedhæfte det laveste tryk Gaiter til hovedcylinderen, fylde cylinderen med vand, skal du indsætte din penis og sørg manchetten presses tæt på dit lyske. Langsomt pumpe cylinderen til expell nogen luft fanget i vandet, som derefter skaber tryk vakuum. Din penis vil gradvist blive oprejst som blodgennemstrømningen øges. For at frigøre trykket eller fjerne pumpen, forsigtigt tryk på ventilen til siden for enden af ​​cylinderen.

Som nybegynder er det foreslået at starte langsomt og tilstand din penis til at vænne sig til det pres, siger 3 minutter på derefter 3 minutter væk, så 3 minutter på igen og 3 minutter fra. Slap af og Re- pumpe hvert par minutter i op til 10 – 20 minutter.

Hvis du har erektionsproblemer problemer, vil ved hjælp af pumpen hjælpe med din erektion mens visibily øge din størrelse.

Denne enkle at huske Penomet øvelse indebærer anvendelse af et sæt Gaiter for hver uge, 15-30 minutter om dagen i fem dage om ugen.

Penomet Gamacher

Med hensyn til de fem forskellige farvede   Penomet gamacher, hver manchet giver en anden trykkraft.

Det anbefales at begynde med den nederste  Purple   manchet først (force 60) derefter Blå (force 65) derefter Black (force 70).
Den Grå  (force 75) og især røde (force 80) gamache er mere magtfulde og har den stærkeste sugning, så det anbefales at bruge dem i de senere måneder af programmet. Den Sorte   gamache er fint, hvis du beslutter at vælge netop de standard indhold, som har en aftagelig Gaiter, men hvis du har besluttet du ønskede at få endnu større ville du nødt til at købe de andre gamacher på et senere tidspunkt, hvilket naturligvis ville koste mere i det lange løb.

klik her for at købe Penomet fra den officielle hjemmeside med kupon

Penomet kommer i tre forskellige pakker … Standard, Extra og Premium

penomet-design

Standard Indhold:
– 1 Udvidelsen Pump
– 1 Gaiter, Kraft 70 (sort)
– 60 dages penge tilbage garanti
– Adgang til Silver Support
– Diskret forsendelse og fakturering
– 1 års garanti

Ekstra Indhold:
– 1 Udvidelsen Pump
– 2 gamacher, Kraft 65 ( blå ) 70 ( B mangel ) & 75 ( grå )
– 60 dages pengene tilbage garanti
– Adgang til Gold Support
– Diskret forsendelse og fakturering
– 2 års garanti

Premium Indhold
– 1 Udvidelsen Pump
– Alle fem gamacher, force 60 ( lilla ) Kraft 65 ( blå ) Kraft 70 ( Black ) Kraft 75 ( grå ) og Kraft 80 ( Rød ) Extreme
– Comfort Strap, til brug i brusebad
– 60 dages pengene Tilbage Garanti
– Lifetime Platinum Support
– Diskret forsendelse og fakturering
– 3 års garanti

Har jeg virkelig brug for en penis pumpe?

Nå ingen rigtig brug for en penis pumpe, er det om at ville en! Der er mange forskellige grunde der er personlig for den enkelte. Her er et blot et par eksempler på, hvorfor du måske overveje en pumpe.

 • Stærkere erektioner
 • Erektil dysfunktion problemer
 • At øge længden af ​​penis
 • For at øge omkreds af penis
 • Forbedre erektion kvalitet
 • For tidlig sædafgang symptomer
 • Kirurgi gratis penisforlængelse
 • Stoffri penisforlængelse
 • At forlænge varigheden af ​​erektioner

Fra et kvindeligt perspektiv, “det er ikke hvad du fik, det er hvordan du bruger det.”, Men for at være ærlig er det ikke nødvendigt længden af ​​penis, er det den omkreds, der skaber mere sensation for kvinder, fordi du er stimulerende alle nerver slutninger inde i væggene i vagina. Din omkreds vil helt vinde, hvis du bruger penomet konsekvent og over tid.

Skulle du købe Penomet?

Hvis du stadig overvejer at købe en penis pumpe anbefaler jeg grundigt Penomet som den bedste pumpe til at købe. Premium kvalitet er vigtig, og med over to års test på over 1000 mandlige forsøgspersoner før generel frigivelse, har Penomet blevet en fast favoutite og den bedste nye vand penis pumpe, findes til dato.

klik her for at købe Penomet fra den officielle hjemmeside med kupon

94/100 : by 282 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^