Penomet opinie și de testare personale – Cele mai tari Pompa de penis / Extender

Penomet-fete-vise

Penomet Prezentare generală

Penomet1-300x196

Penomet este partea de sus evaluat si pompa de penis cele mai cunoscute. Ce este special Penomet este că oferă pompă asistată de apă cu un sistem Gaiter interschimbabil inovator. Sistemul Gaiter vă permite să în condiții de siguranță, treptat și creșterea confortabilă a presiunii, în scopul de a mări dimensiunea barbatie.

Cu doar 15 minute de utilizare “, are capacitatea de a crește dimensiunea penisului celor cu pana la 3 cm in lungime si 30% in grosime.”

Penomet poate fi folosit oriunde, inclusiv cada de dus ca sistemul AquaPressure ofera o performanta maxima de vid, indiferent de modul în care utilizați Penomet.

Penomet este un prelungitor de Hidropompe fără piese în mișcare care este ușor, confortabil și proiectat pentru a fi utilizat în duș, baie sau aer. Pe baza experienței mele revizuirea acestui produs, nu este pentru toată lumea. Cilindrul de mai mare înseamnă că oamenii mai mici nu vor găsi confortabil sau eficient. De asemenea, ele nu oferă dimensiuni mai mici.

Pompa Penomet este proiectată pentru o forță de comprimare minimă care realizează cea mai mare expansiune și de creștere. Aceasta este o pompă pe bază de apă, iar mai multa apa, care este forțată să treacă prin mai mult penisul va creste. Acest lucru creează o mai mare forță de vid hidro în pompă, și cu atât mai mult utilizați Penomet cele mai mari vasele tale vor deveni cauzatoare de sânge pentru a umple tesutul si mari penisul. Pompa acum vine într-o varietate de culori.

Penomet Review: Test de personal

Am testat Penomet bine și au urmat exercițiile lor pe o bază de zi cu zi. Dispozitivul este mare, dacă anticipa “obtinerea norocos” cu o fată. Pur și simplu cârlig aparatul înainte ca ea vine peste, dau 15 minute și dezlănțuie puterea ta pe ea de-a doua ea pași pe ușă!

Veti observa cu siguranta o diferenta in membrul imediat. Atunci când l încercați mai întâi, ei destul de șocant pentru a vedea cât de mare devine de fapt. Dar prin testele noastre extinse, au existat semne foarte mici de schimbari permanente pe termen lung.

Acest produs este excelent pentru stimularea masculinității temporară, într-adevăr nu dă o creștere de 30% în mărime în doar câteva minute. Sale destul de uimitor atunci cand iesi cu barbatie gigant și a vedea privirea de pe ochii ei!

click aici pentru a cumpăra Penomet de pe site-ul oficial cu cupon

Penomet Premium

Există trei pachete diferite sunt oferite: Premium, Extra, și Standard. Pachetele premium vin cu 5 ghetre diferite de siliciu de grad medical, care controlează forța de apa fiind pompat prin. De asemenea, vine cu un exercițiu de rutină pe care ar trebui să urmeze pentru a maximiza rezultatele. Este inclus recomandarea de a utiliza diferite ghetre de rezistență în zile diferite. A 5-a inclus jambiere este cel mai puternic una lor și este inclusă presati numai în acest pachet. Tu sigur ar trebui să funcționeze drumul până la acest nivel.

Inclus cu cele 5 ghetre este un lubrifiant premium în cazul în care decideți să utilizați pompa în afara duș. Acest pachet este cel mai scump, cu toate acestea, rezultatele sunt imediate si pot dura pana la 8 ore. Acest lucru înseamnă că, înainte de a avea pe cineva veni peste voi puteți folosi timp de aproximativ 15-20 de minute și au rezultatele durează mult după ce pleacă. Există o satisfacție de un an și o afacere de 50% reducere pentru orice achiziții viitoare.

În cele din urmă, cu pachetul premium vine accesul la MyPenomet, un forum de numai membrii online, care vă permite să vorbiți cu alți clienți.

Penomet Extra și Standard

Pachetul de suplimentar include trei ghetre și o garanție de 2 ani. Pachetul de standard include doar un singur gheată și 1 an garanție. Vă sunt de fapt numai de plată pentru ghetre suplimentare în față, deoarece acestea oferă același serviciu tuturor celor care au cumparat oricare dintre pachetele lor. Cele mai ghetre sunt ceea ce face această pompă atât de incredibil. Ele sunt detașabile și actualizabilă, astfel încât să nu aveți nevoie să achiziționați din nou, o nouă pompă, mai mare.

Caietul de sarcini și Cum se utilizează

Penomet-ghetre

Penomet are următoarele specificații:

  • Diametrul Unitate este 2.46 inch
  • Max Circumferinta / Circumferința este 7.67 inch
  • Înălțimea Unitate de necomprimat, este cu 10,62 inchi
  • Lungimea maximă a penisului este de 9 inch atunci când este complet comprimat
  • Ghetre sunt medicale Grad de silicon
  • Tub este policarbon din material plastic

Penomet a fost proiectat pentru a fi utilizat în duș sau baie, deoarece este o pompă pe bază de apă. În primul rând, umple cilindrul cu apă caldă. Apoi așezați pe penis și apăsați pe baza aparatului pe osul pelvian pentru a crea aspirație. excesul de apă iese și jambiere de siliciu deține pompa împotriva corpului dumneavoastră, chiar și atunci când nu-l dețin.

Experiența mea Utilizarea Penomet

Penomet-înainte de a-și-după-300x207

Prima dată când am folosit Penomet a fost într – o baie, dar acum am folosi în duș , deoarece este singura pompă pe bază de apă , care poate fi utilizat atunci când în picioare. Cu toate că va trebui să utilizați o gheată mai mare forță de aspirare pentru a face acest lucru. De asemenea, dacă ai nici un pic de păr pubian, aparatul nu va aluneca sau scurgeri. Dacă aveți o mulțime de păr, tăiați – l înainte de a utiliza în caz contrar se va scurge și să fie mai puțin eficace la suctiune. Pompa este puternică, iar după doar 15-20 de minute de utilizare am putea vedea o diferență notabilă în lungime și circumferință atunci când sunt flasc. Desigur , aceste rezultate nu au venit după doar o singură utilizare. A fost nevoie de câteva zile înainte am putut vedea nimic. În general, este vorba de o mare de bani de garanție pentru restituirea , așa că nu văd nici un motiv să nu – l încercați.

click aici pentru a cumpăra Penomet de pe site-ul oficial cu cupon

Rezultatele sunt permanente?

Cele mai multe pompe de penis nu garanteaza rezultate, dar Penomet nu. Cu utilizarea regulată și up-uri calde și coborâșuri reci, puteți vedea rezultate pozitive și permanente. Așa cum am menționat mai devreme, rezultatele imediate pot fi văzute, deși acestea nu durează mai mult de câteva ore. utilizarea regulata va duce la rezultate pe termen lung, iar Penomet spune ca vei vedea o crestere in lungime cu 1-3 inci și o creștere de 30% a circumferinței, după doar trei luni. Mă simt ca și cum rezultatele mele au aratat lungimea este supra-estimat si circumferinta este sub-estimat.

Penomet Preț și În cazul în care să-l cumpere

Acesta este un produs care se poate ajunge în trei pachete, primul fiind Penomet standard care costa $ 127 / £ 79 .

Pentru a profita de jambiere suplimentare, eventual, să crească dimensiunea chiar mai mult, Penomet Extra și Penomet Premium ar trebui să fie luate în considerare.

Acestea de vânzare cu amănuntul la $ 197 / £ 127 și $ 297 / £ 197 , respectiv, care este cu siguranță un preț mic pentru a plăti pentru că a adăugat încrederea în sine în dormitor, luând în considerare alternativele scumpe desigur.

Penomet Rezumat recenzie

Orice “exercițiu” contraption in domeniu pentru marirea penisului este interesant, dar utilizarea apei face Penomet deosebit de impresionant. În comparație cu produsele concurente, acest lucru este cu siguranță unul dintre cele mai confortabile pe piață și, deoarece oferă atât pe termen scurt, cât și câștigurile de dimensiune pe termen lung, este ceva ce vom recomanda cu atenție pe piață.

click aici pentru a cumpăra Penomet de pe site-ul oficial cu cupon

82/100 : by 246 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^