Penomet Penis Pump – Pred in po pregledu

penomet-dekleta-sanje

Dejansko smo naredili pregled na vodni osnovi črpalka (Bathmate) za povečavo člana vsak moški, potem smo našli to Penomet, kjer bi šlo za učinkovita  metoda zaradi potrošnike omenjajo .

Torej, je to Penomet črpalka boljša od Bathmate? Ta pregled bi moral pojasniti, katera je boljša, saj sta oba top ocenjeno svetu vodne črpalke penisa.

Kaj je Penomet ?

Penomet1-300x196

V zadnjem času se v zadnjih letih, so znanstveniki razvili v Penomet vodno črpalko, da je  varnejši od drugih metod, črpalke in da bi morala biti bolj učinkoviti , pa tudi tega ” zračni tlak ” črpalke je lahko nevarno, če pripisujejo prevelik pritisk na penis komorah.

Glede na nalepki proizvoda, ki jih spodbujajo, da je to penis črpalka edinstven način , kjer je to ” zelo učinkovit bo” sistem za povečanje penisa z dodajanjem do 3 “polne centimetrov v dolžino in 30% na obodu.

Oni ne omenjam, da je Penomet črpalka udobno in 100% varna. Prav tako so mi povedali, da imajo ta izdelek tisoče povratnih iz dejanskih  uporabnikov strank , ki so pridobili rezultate, tako da vodi obravnavo, da bi našli svoje dobičke .

Po Penomet uradni spletni strani, je ta metoda črpalke “, podprto z več kot 2 leti testiranja resničnega življenja ” in so dejansko na voljo za prikaz certifikate več organizacij , ki so testirali ta kakovost izdelka.

Proizvajalec (v UPL DISTRIBUTION, LLC ) ima sedež v Švici in to Penomet penis črpalka osvojila številne nagrade za ” najboljši novi Male Enhancement naprave v letu 2013 “, saj je rešitev za dodajanje velikost za vse moške.

Ta  znanstveno dokazano metodo trdi, da je povečanje dolžine in Kolan v kratkem času z manj napora.

Kako Ali Penomet dela?

Penomet je “AquaSystem” za izvajanje penisa pri čemer je kad / tuš in kot vsak drugi penis črpalke na voljo, to je vakuumska naprava narejena iz medicinskega silicija , da je izdelek kakovosten.

Torej, kako deluje?

Vse, kar bi morali storiti, je vstop v penis v notranjosti valja cevi in začeti črpanje z eno roko, kjer se količina vode bodo dodali pritisk na erektilno zbornice za kri rushing skozi Corpora Cavernosa (penis komore), da se ustvari trdo erekcijo.

Po navedbah družbe Penomet, ta voda, črpalka spodbuja doseganje trajne ” koristi vse do 65% hitreje ” kot navadni / osnovnih penis črpalke.

Penomet Pregled - Ne Nakup Preden obravnavo tega: penomet nekirurška zdravljenje peyronies bolezni

Komu je namenjen?

Kakšna je velikost alfa člana tam?

Če je bil moj penis vedno povprečna velikost penisa, ki je bila manj kot 6 “palcev potem Penomet trdi, da je za mene in vse ljudi, kdo je ni zadovoljen z njihovo velikostjo.

Omenjajo, da je v prvem mesecu, naj bi dosegli ” stalnih ” rezultati, kjer so zahtevki za povečanje erekcije moč , pomaga odpraviti penis krivulje znan kot  Peyronijeve bolezni  , kjer to pomeni, ko je penis komore niso ravno zaradi visokega deleža upogibanje ali krivulja.

So si, da ne bi le jaz pridobiti prave velikosti rasti , ampak moj splošni zaupanje moral leteti do strehe z več izboljšav.

Penomet dodal zmanjšati prezgodnje ejakulacije vprašanje in kaj je to, da me vprašal?

Za tiste, ki ne vedo, ko smo moški cum hitreje kot ponavadi in torej takoj, ko začne spolno nanašajo, spustite, da je zelo hitro brez stimuliranja veseljem in zadovoljstvom  na sebi plus svojega partnerja.

To kakovost vode, črpalka bi morala povečati spolno energijo , kot tudi za daljše spolne aktivnosti in se omenja, da zmanjšajo spolno impotenco .

Če bi imela težave z ne bi mogli doseči trdo erekcijo, je treba Penomet se je rešitev za ustvarjanje močnejšega pokončno državno penis z povečujejo do  centimetrov v velikosti , glede na uradni spletni strani.

Kako se uporablja?

Ta vaja orodje prinaša sistem za določanje tlaka  za sposobnost za učinkovito povečanje oceniti na notranji in zunanji brez večjega napora pri uporabi črpalke.

Penomet navaja, da je preprosta in enostavna. To naj bi le približno 60 sekund, z nekaj korakov za začetek vadbe .

Kot uradna spletna stran pojasnil, najprej bi izbral snemljivo tlačno manšeto nastavitev, kjer polno kit prihaja z več nastavitev za skupno 5 gamaše .

Potem bi se obrnem manšeto na valj, ga napolnite z vodo in jo dodajte v penis in navajajo, da “nežno” črpa Penomet nekajkrat Za začetek.

Jaz bi moral biti sproščeno in udobno, kjer se vsaka seja enkrat na dan 5 dni, in le 15-20 minut za ponovno črpanje, medtem ko ob kad / tuš ali pa rekel, da ga lahko uporabljate samostojno.

Seveda, ti predlagam, da začnete z manj veljave manšeto dodati pritisk na penis komorah.

Do takrat, ko bom opravila z vadbo, naj obvestilo rezultate takoj, kot naj bi bil moj penis videz in večji, debelejši in daljši . Da, trdijo, da jih v prvem mesecu, bi moral videti rezultate stalne velikosti uporabljati to ” znanstveno dokazano ” metoda.

kliknite tukaj za naročilo Penomet iz uradne spletne strani

Pregled Struktura

Penomet-Gamaše

Pros:

 • Trše, močnejše in Večji erekcije
 • Dodaj palcev v dolžina za daljše Velikost
 • Boost splošnem zaupanju + samospoštovanje
 • Poveča za 30% debelejši penisa
 • Lahko izbere karkoli valja barva I Like
 • Trdi, da je popolnoma varen – brez stranskih učinkov
 • Enostaven za uporabo – Uvod v 60 sekundah
 • Spodbuja, da Stalen & resnične rezultate
 • Kit prihaja s 5 gamaše na pritisk Nastavitve
 • Le 15-20 minut za 5 dni – Preprosta
 • Professional Spletna stran za boljše in jasno vizijo
 • Bi bilo res pomaga popraviti na Peyronijevo boleznijo
 • Poveča spolno energijo za dolgotrajnejšo
 • Trdi, da pomaga ustaviti prezgodnji izliv
 • Znanstveno je dokazano, Metoda Vodna črpalka
 • High-Quality Medical silicija – Cilinder
 • Zajema življenjsko manšeto Replacement garancijo
 • Pomaga Zmanjšanje in preprečevanje impotence
 • Real Pred in po rezultatih bilo ugotovljeno – Dokaz deluje
 • Nosi 60 dan denar nazaj garancije – 100% brez tveganja

Cons:

 • Uradna spletna stran Penomet kaže le potrdil , vendar ni rezultatov struktura za dokaz več, čeprav smo našli “prave” potrošniki trdijo svoje rezultate .
 • Na oddelku Vprašanja, ki jih je podal izjavo,; “Nadomestila izključuje originalni ladijski promet in povratni ladijski promet.”

final Verdict

Po naših virih, nam je uspelo najti nekaj spletnih forumih iz “pravih” moških, ki uporabljajo to napravo penis-črpalke in tam so nekaj pred in po rezultatih, kjer so dejansko dodali ” trajne ” dobičke.

Menim Penomet je boljši od Bathmate?

No, Bathmate ima več rdečih signalov, kot te črpalke in Penomet nosi celoten komplet s 5 gamaše  , tako, če mislite o tem, da je kot že 5 različnih črpalk v enem paketu.

Po mnenju potrošnikov, eden od njih je treba omeniti ” lahko povem drugačno v vsakem manšeto “.

Morda Penomet je samo 3 $ manj kot Bathmate črpalka in uporabnikom, je dejal, da Penomet ne povzročajo zastajanje tekočine. Torej, ne da bi veliko truda penisa vaje, Penomet ne vse z visoko stopnjo rezultatov , kot smo videli dokaz.

Osebno menim, Penomet na vodni osnovi črpalka je veliko bolje kot Bathmate, s 3 letno garancijo, ki iz različnih črpalk, ki smo jih pregledali, Penomet pridobili največ točk , kjer je vzel za najboljšo # 1 mesto od Bathmate.

Ali imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem pregledu? Če je tako, samo pustite komentar spodaj in sem moral priti nazaj k tebi v kratkem časovnem obdobju.

kliknite tukaj za naročilo Penomet iz uradne spletne strani

98/100 : by 83 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^