Penomet Penis Pumpe – Før og efter anmeldelse

penomet-piger-drømme

Vi faktisk gjorde en anmeldelse på en vandbaseret pumpe (BathMate) for at forstørre medlem af hver mænd så fandt vi denne Penomet hvor det kan være en effektiv  metode grundet forbrugerne, hvori .

Så er dette Penomet pumpe bedre end BathMate? Denne gennemgang bør forklare, hvilken en er bedre, da de begge er top karakter på verdensplan af penis vand-pumpe.

Hvad er Penomet ?

Penomet1-300x196

Senest i de seneste år, forskerne udviklet den Penomet vand-pumpe til at være  sikrere end andre pumpe metoder og det bør være mere effektive såvel som ” luft-tryk ” pumper kan være farligt, hvis at lægge for meget pres på penis kamre.

Ifølge produktets mærke, de fremmer, at denne penis pumpe er en unik metode , hvor denne ” yderst effektiv ” systemet vil forstørre penis størrelse ved at tilføje op til 3 “fuld inches i længden og 30% i omkreds.

De nævner, at Penomet pumpe er komfortabel og 100% sikker. Også, fik jeg at vide, at dette produkt har tusindvis af feedbacks fra virkelige  kunde brugere der opnået resultater, så holde læsning at finde ud af deres gevinster .

Ifølge Penomet officielle hjemmeside, er denne metode til pumpe ” bakkes op af mere end 2 års real-life test “, og de ​​faktisk tilbudt at vise certifikater for flere organisationer , der har testet dette kvalitetsprodukt.

Producenten ( UPL DISTRIBUTION, LLC ) er baseret i Schweiz, og denne Penomet penis pumpe vundet mange priser for ” bedste nye mandlige ekstraudstyr enhed i 2013 “, da det er løsningen på tilføje størrelse for alle mennesker.

Denne  videnskabeligt bevist metode hævder at øge længde og omfang i en kort periode med en mindre indsats.

Hvordan virker Penomet Works?

Penomet er en “AquaSystem” at udøve penis, mens du tager en bad / brusebad og ligesom alle andre penis pumper til rådighed, er det et vakuum enhed lavet af medicinsk kvalitet silikone til at være en høj kvalitet.

Så hvordan fungerer det?

Alt, hvad jeg ville have at gøre, er at indtaste penis inde i cylinderen rør og begynde at pumpe med den ene hånd, hvor mængden af vand vil tilføje pres på erektile kamre for blod farende gennem corpora cavernosa (penis kamre) for at skabe en hård erektion.

Ifølge selskabet af Penomet, dette vand-pumpe fremmer at opnå permanente ” gevinster på op til 65% hurtigere ” end almindelige / basale penis pumper.

Penomet Review - Må ikke Køb før at læse denne: penomet non kirurgisk behandling for Peyronies sygdom

For Hvem er det til?

Hvad er størrelsen på din alpha medlem der?

Hvis min penis var stadig en gennemsnitlig penis størrelse, som det var mindre end 6 “inches derefter Penomet hævder, at det er for mig og alle mænd, der er ikke er tilfredse med deres størrelse.

De nævner, at den første måned, vil jeg opnå ” permanente ” resultater, hvor skaderne er at øge erektioner potens , bidrager fastsætte en kurve penis kendt som en  Peyronies sygdom  , hvor det betyder, når penis kamre er ikke lige på grund af en høj procentdel af bøjning eller kurve.

De delte, at ikke kun jeg skulle vinde realvækst størrelse men min samlede tillid skal flyve op taget med flere forbedringer.

Penomet tilføjede at mindske for tidlig sædafgang problemet og hvad er det, du spørger mig?

For dem der ikke kender, når vi mænd cum hurtigere end normalt gør betyder så snart du indtaster et seksuelt vedrører, du slipper det meget hurtigt uden at stimulere glæde og tilfredshed  på dig selv plus din partner.

Denne kvalitet vand-pumpe bør øge seksuel udholdenhed samt for længere seksuelle aktiviteter og de ​​nævner at mindske seksuel impotens .

Hvis jeg blev ramt med ikke at kunne nå frem til en hård erektion, bør Penomet være løsningen for at skabe stærkere erigeret tilstand penis med skærpe op  inches i størrelse , ifølge officielle hjemmeside.

Hvordan man bruger det?

Denne øvelse værktøj bærer en tryk-indstilling systemet  for evnen til at øge effektivt sats på indersiden og ydersiden uden megen anstrengelse ved brug af pumpen.

Penomet stater til at være enkel og let. Det bør kun tage omkring 60 sekunder med et par trin for at starte træningspasset .

Som den officielle hjemmeside forklarede, først jeg ville vælge det aftagelige pres-manchet indstilling, hvor den fulde kit leveres med flere fastsættelse af en alt 5 gamacher .

Så ville jeg søge manchetten til cylinderen, fylde den med vand og tilsæt det over penis og de, til “blidt” pumpe Penomet et par gange for at komme i gang.

Jeg skulle være afslappet og komfortabel, hvor hver session er en gang om dagen i 5 dage og kun 15-20 minutter fra re-pumpe det samtidig tage et bad / brus eller de sagde jeg kan bruge det på egen hånd.

Selvfølgelig de foreslår at starte med mindre kraft manchet for at tilføje pres på penis kamre.

Ved den tid, jeg er færdig med et træningspas, skal jeg bemærke resultater med det samme som min penis skal se og føle større, tykkere og længere . Ja, de hævder, at ved den første måned, skal jeg se resultater permanente størrelse fra at bruge denne ” videnskabeligt bevist metode”.

klik her for at bestille Penomet fra den officielle hjemmeside

oversigt struktur

Penomet-Gamacher

Fordele:

 • Harder, Stærkere & Bigger erektion
 • Tilføj inches i længden for Længere Størrelse
 • Boost Samlet tillid + selvværd
 • Øger op til 30% for en tykkere penis
 • Kan vælge, hvad Cylinder farve I Like
 • Hævder, at det er helt sikkert – ingen bivirkninger
 • Easy-til-brug – Kom i gang med 60 sekunder
 • Fremmer at give Permanent & Real Resultater
 • Kit leveres med 5 gamacher af Pressure-indstillinger
 • Kun 15-20 minutter i 5 dage – Ubesværet
 • Professionel Website for bedre & Clear Vision
 • Bør virkelig hjælpe med at løse Peyronies sygdom
 • Øger seksuel udholdenhed For længere varighed
 • Hævder at hjælpe med at stoppe tidlig sædafgang
 • Videnskabeligt bevist Vand-pumpe Method
 • High-Quality of Medical Grade Silicon – Cylinder
 • Dækker en Lifetime Gaiter udskiftning Garanti
 • Hjælper Fald og forhindre Seksuel Impotens
 • Rigtig Før og efter resultater blev fundet – Bevis det virker
 • Bærer en 60 dages penge tilbage garanti – 100% Risk Free

Ulemper:

 • Den Penomet officielle hjemmeside viser kun certifikater , men ingen resultater struktur for flere beviser, selvom vi fundet “rigtige” forbrugerne hævder deres resultater .
 • På FAQ sektion, de lavede en erklæring siger; “Restitutioner udelukke oprindelige forsendelse og tilbagevenden shipping.”

Final Verdict

Ifølge vores kilder, vi var i stand til at finde et par online-fora fra “rigtige” mænd, der brugte denne penis-pumpe enhed , og der er flere før og efter resultater, hvor de rent faktisk tilføjet ” permanente ” gevinster.

Skal jeg tror Penomet er bedre end BathMate?

Nå, BathMate har flere røde signaler end denne pumpe og Penomet bærer komplet kit med 5 gamacher  , så hvis du tænker over det, er det som at få 5 forskellige pumper i én pakke.

Ifølge forbrugerne, en af dem nævner ” du kan fortælle en anden i hvert gamache “.

Måske, Penomet er kun $ 3 mindre end BathMate pumpe og brugere sagde også, at Penomet ikke forårsage væskeretention. Så uden at sætte meget arbejde i penis øvelser, Penomet klarer det hele med en høj grad af resultater , som vi set bevis.

Jeg mener personligt Penomet vandbaseret pumpe er meget bedre end BathMate, med 3 års garanti, der ud af flere pumper, vi har gennemgået, Penomet fået flest point , hvor det tog bedste # 1 spot fra Bathmate.

Har du nogen spørgsmål vedrørende denne anmeldelse? Hvis ja, bare efterlade din kommentar nedenfor og jeg vil vende tilbage til dig inden for en kort periode.

klik her for at bestille Penomet fra den officielle hjemmeside

85/100 : by 255 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^