Penomet Pompa Penis – inainte si dupa revizuire

Penomet-fete-vise

Am făcut de fapt o revizuire pe o pompă pe bază de apă (bathmate) pentru a mări elementul de fiecare bărbați , atunci am gasit acest Penomet unde ar putea fi o eficientă  metodă din cauza consumatorilor care menționează .

Deci, acest Penomet pompa mai bine decât bathmate? Această revizuire ar trebui să explice care este mai bine , deoarece ambele sunt top evaluat la nivel mondial a penisului pompa de apă.

Ce este Penomet ?

Penomet1-300x196

In ultimul timp , în ultimii ani, oamenii de stiinta a dezvoltat Penomet pompa de apă pentru a fi  mai sigur decât alte metode ale pompei și ar trebui să fie mai eficiente , precum și care ” aer sub presiune ” , pompele pot fi periculoase dacă pune prea multă presiune pe camerele de penis.

În conformitate cu eticheta produsului, acestea promovează că această pompă de penis este o metodă unică , în cazul în care acest lucru ” extrem de eficient sistem” se va extinde dimensiunea penisului prin adăugarea de până la 3 “inch complete in lungime si 30% in grosime.

Ele menționează că pompa de Penomet este confortabil și 100% în condiții de siguranță. De asemenea, mi sa spus că acest produs au mii de feedback – uri de la Real  utilizatorii clienților care au câștigat rezultate , astfel să păstreze lectură pentru a afla lor câștiguri .

Potrivit site – ul oficial al Penomet, această metodă de pompă este ” susținută de mai mult de 2 ani de testare viața reală ” și au de fapt , oferite pentru a arăta certificate de mai multe organizații care au testat acest produs de calitate.

Fabricantul ( DISTRIBUTION UPL, LLC ) are sediul în Elveția și pompa de penis Penomet a câștigat multe premii pentru ” cel mai bun dispozitiv nou accesoriu de sex masculin , în 2013 ” , deoarece este soluția pentru a adăuga dimensiune pentru toți oamenii.

Acest lucru  științific dovedit metodă pretinde de a crește lungime și circumferință într – o perioadă scurtă de timp , cu mai puțin efort.

Cum funcționează Penomet funcționează?

Penomet este un “AQUASYSTEM” pentru a exercita penisul în timp ce lua o baie / duș și cum ar fi pompele disponibile orice alt penis, este un dispozitiv de vacuum realizat din silicon de grad medical pentru a fi un produs de înaltă calitate.

Așa că, cum funcționează?

Tot ceea ce ar trebui să faceți este să introduceți penisul în interiorul tubului cilindru și începe pomparea cu o mână în cazul în care volumul de apă se va adăuga o presiune la camerele erectile pentru sânge graba prin cavernos (camere penis) pentru a crea o erectie puternica.

Potrivit companiei de Penomet, această pompa de apă promovează pentru a atinge “permanent câștiguri de până la 65% mai rapid ” decat pompele regulate / de bază ale penisului.

Penomet Review - Nu cumpara inainte de a citi aceasta: Penomet tratament non chirurgical pentru boala Peyronie

Pentru cine este?

Care este marimea membrului alpha acolo?

În cazul în care penisul meu a fost încă o dimensiune medie a penisului care a fost mai mică de 6 “inch atunci Penomet pretinde că e pentru mine și toți oamenii care e mulțumit de mărimea lor.

Ei menționează că de prima lună, ar trebui să realizeze ” permanente rezultate” , în cazul în care revendicările sunt de a creste erectii potenta , ajută fixa un penis curba cunoscut sub numele de  boala Peyronie în  cazul în care aceasta înseamnă că atunci când camerele de penis nu sunt drepte din cauza unui procent ridicat de indoire sau curba.

Ei au în comun faptul că nu numai că ar trebui să câștige dimensiune în creștere reală , dar mea generală de încredere ar trebui să zboare în sus pe acoperiș cu mai multe îmbunătățiri.

Penomet adaugata pentru a reduce ejaculare prematură problema și ce – i asta, mă întrebi pe mine?

Pentru cei care nu știu, atunci când am barbatii ejaculare mai repede decât în mod normal , fac ceea ce înseamnă, de îndată ce intri se referă sexual, eliberați – l foarte rapid , fara a stimula placere si satisfactie  pe tine , plus partenerul tau.

Acest lucru pompa de apă de calitate ar trebui să sporească rezistența sexuală , precum și pentru activități sexuale mai lungi si se mentioneaza pentru a scadea impotenta sexuala .

Dacă aș fi fost suferă de a nu fi capabil de a ajunge la o erectie puternica, Penomet ar trebui să fie soluția pentru a crea mai puternica a penisului stare de erectie cu pana ca ridică  inch în dimensiune , potrivit site – ului oficial.

Cum să-l folosească?

Acest instrument de exercițiu realizează un sistem de stabilire a presiunii  pentru capacitatea de a crește în mod eficient a evalua în interior și în exterior , fără prea mult efort atunci când se utilizează pompa.

Statele Penomet să fie simplă și ușor. Ar trebui să dureze doar aproximativ 60 secunde , cu câțiva pași pentru a începe sesiunea de antrenament .

După cum site – ul oficial a explicat, în primul rând aș alege detașabilă sub presiune gheată setarea unde kitul integral vine cu mai multe setări dintr – un total de 5 jambiere .

Apoi, aș aplica șoșon în cilindru, se umple cu apă și adăugați – l peste penis si ei de stat pentru a “ușor” pomparea Penomet de câteva ori pentru a începe.

Mi – ar trebui să fie relaxat și confortabil în cazul în care fiecare sesiune sunt o dată pe zi , timp de 5 zile și numai 15-20 de minute de re-pomparea în timp ce lua o baie / dus sau au spus că pot folosi pe cont propriu.

Desigur, ei sugerează să se înceapă cu o forță mai mică de gheată pentru a adăuga presiune pe camerele de penis.

Până când am terminat cu o sesiune de antrenament, ar trebui să observați rezultate imediat , cum ar fi penisul meu ar trebui sa arate si sa se ​​simta mai mari, mai groase și mai mult . Da, ei pretind că de prima lună, am să văd rezultatele permanente de dimensiuni de la folosirea acestui ” dovedit științific metoda”.

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

Prezentare generală a structurii

Penomet-ghetre

Pro-uri:

 • Harder, erectii mai puternice si mai mari
 • Adauga cm in lungime pentru Dimensiune mai lungă
 • Boost încrederea generală + Self-Esteem
 • Crește până la 30% pentru un penis Groasă
 • Poate alege orice culoare Cilindrul Îmi place
 • Pretinde că este complet sigur – nu are efecte secundare
 • Ușor de utilizare – Începeți cu 60 de secunde
 • Promovează permanent pentru a da rezultate reale &
 • Kit-ul vine cu 5 ghetre de presiune-Setări
 • Doar 15-20 minute pentru 5 zile – fără efort
 • Site-ul profesional pentru o mai bună & Clear Vision
 • Ar trebui să ajute cu adevărat repara Boala Peyronie
 • Crește rezistența sexuală cu durată mai lungă
 • Pretinde pentru a ajuta la oprirea ejaculare prematură
 • Metoda fundamentată științific de apă-pompă
 • De înaltă calitate Medical Grade Silicon – Cilindru
 • Se referă la o înlocuire în garanție pe viață Gaiter
 • Ajută la scăderea și pentru a preveni impotenta sexuala
 • Real, inainte si dupa rezultate a fost găsit – Dovadă it works
 • Exercită o garanție de 60 zile banii înapoi – 100% fără risc

Contra:

 • Site – ul oficial Penomet prezinta numai certificate , dar fără structură rezultate pentru mai multe dovezi , chiar dacă am găsit “reale” consumatori care pretind rezultatele lor .
 • La secțiunea Întrebări frecvente, ei au făcut o declarație spunând; “Restituiri exclud de transport originale și de transport maritim de întoarcere.”

Verdictul final

Potrivit surselor noastre, am fost în stare să găsească câteva forumuri on – line de la oameni “reale” care au folosit acest dispozitiv penis pompă și există mai multe înainte și după rezultatele , în cazul în care de fapt , ” a adăugat permanent câștiguri”.

Dacă cred că Penomet este mai bun decât bathmate?

Ei bine, bathmate are mai multe semnale roșii decât această pompă și Penomet transportă kit – ul complet cu 5 ghetre ,  deci , dacă te gândești la asta, este ca obtinerea 5 pompe diferite într – un singur pachet.

Potrivit lui consumatori, unul dintre ele menționăm ” vă pot spune diferite în fiecare gheată “.

Poate că, Penomet este de numai 3 $ mai putin bathmate pompa si utilizatorii , de asemenea , a spus că Penomet nu provoacă retenția de lichide. Deci , fără a pune prea mult efort în exerciții de penis, Penomet face totul cu o rată mare de rezultate așa cum am văzut o dovadă.

Eu personal cred Penomet pompa de apă pe bază este mult mai bine decât bathmate, cu 3 ani de garanție , care de la mai multe pompe care le – am analizat, Penomet a câștigat cele mai multe puncte în cazul în care acesta a luat cel mai bun # 1 la fața locului din bathmate.

Ai vreo întrebare cu privire la această recenzie? Dacă este așa, pur și simplu lăsați un comentariu de mai jos și ar trebui să mă întorc la tine într – o perioadă scurtă de timp.

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

73/100 : by 219 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^