Penomet Pregled 2016 – Je Penomet črpalka za vas?

penomet-dekleta-sanje

Prebral moj Penomet prvi pregled, če želite kupiti Penomet , potem odloči, če je črpalka v resnici za vas. Uporabo katerega koli črpalka za penis za povečavo vaš penis je zavezala, zato poskrbite, da je nekaj, kar si resnično želijo, in so resno.

Zakaj kupiti Penomet?

 Penomet Terjatve po vsem svetu

 • Močnejše erekcije in bolj zadovoljujoče spolno
 • Realnem vidna razlika v prvih 15 minutah
 • Povečuje svojo samozavest
 • Amazing eno leto denar nazaj garancije
 • Zravna ukrivljen penis
 • Po le eni seji bo vaš penis občutno večji, debelejši in težji
 • Posamezniki lahko pridobijo med 1-3 centimetrov v dolžino z 30% povečanje debeline
 • Znanstveno je dokazano, da poveča velikost penisa

Penomet je inovativen nov penis črpalke , ki uporablja zamenljivo manšeto sistem kot nihče drug na trgu . To je pet edinstvene barvne gamaše, vam omogočajo, da bi povečali pritisk za učinkovito širitev postopoma varno in udobno.

Ali Penomet res deluje?

Penomet1-300x196

Če ste pričakovali svoj penis dolžino, da pridobijo centimetrov čez noč in bivanje, kot da stalno z minimalnim naporom, potem to ni program za vas.

Vidni učinek širitve vidite pri uporabi Penomet prvič, je samo začasno in traja morda do nekaj ur

Za doseganje optimalnih in permament rezultatov, boste morali uporabiti črpalko za 15 minut na dan, pet dni v tednu na prvi, potem pa nekajkrat na teden, da ohranijo svoj dolžine in Kolan pridobili. Ni natančen časovni okvir za dosego želeno dolžino in Kolan trajno zaradi potreb seveda vsi se med seboj tako različni, zato bodite pripravljeni, da jo uporabljajo za nekaj mesecev, tudi če bi dobili hitre rezultate v tednih.

Moški so bili z uporabo Penomet za nekaj let z veliko rezultatov, ampak to je zato, ker so dosledni in odločeni, da dosežejo želenega cilja.

enomet dobički, z dosledno uporabo črpalke, lahko 1-3 centimetrov v dolžino z 30% povečanje v obsegu. 

Je Penomet varen za uporabo?

Penomet je podprta z več kot dveh letih testiranja v resničnem življenju na 1000 moških, preden je bila sproščena za splošno prodajo.

I’ts edinstven 2. del zasnova je sestavljena iz velikega valja in odstranljivih gamaše, za razliko od primerjalnih črpalk, ki imajo samo eno fiksiranim manšeto. Penomet uporablja 5 zamenljivih barvnih gamaše z različnimi silami, ki vam omogočajo, da varno in postopoma povečati tlak naprave v daljšem časovnem obdobju in s tem povečali svoj penis velikosti dependendant na katerem od barvnih gaters ga uporabljate. Imejte v mislih, da začnete z najnižjim sile / sesalno manšeto najprej potem dela svojo pot navzgor

Lahko si ne more škoditi, če uporabljate razum. Ne nadaljujejo črpanje več kot v predpisanem roku, se precej na hitro pomeni, da boste morali prenehati z uporabo črpalke za nekaj časa, kar ovira vaš uspeh. Prekomerno ali dolgotrajna uporaba v vsaki seji ne bodo stvari se dogajajo hitreje in lahko celo povzroči škodo, kot je pretirano navdušen črpanje lahko razpoči, krvne žile in mehurje.

Samo počasi in v skladu z navodilom, če se odločite za nakup Penomet.

Za bolj udobno rezultate, je treba uporabljati z vodo (zagotoviti enako količino in tlak v valju), tako da je idealna za izvajanje v vsakdanjem prho ali kadjo. Topla voda tudi pomaga, da se sprostite in ublažijo v pripravah na vajah.

Vsak sestavni del je bil zasnovan z najvišjo stopnjo natančnosti in varnosti ustvariti prijetno in učinkovito izkušnjo, vključno z uporabo strupenih snovi, ki niso in proizvedeni v skladu medicinskih pripomočkov stan dih . Ima CE, ki izpolnjujejo zahteve iz zakonodaje EU, ki je edini penis črpalke v obstoj, ki izpolnjuje skladnost, plus SGS in ISO certifikati. ISO je kratica za Mednarodno organizacijo za standardizacijo, organizacija, odgovorna za zagotavljanje, da so storitve in izdelki zanesljiva, varna in kakovostna.

kliknite tukaj za nakup Penomet iz uradne strani s kuponom

Kako uporabljati Penomet črpalke

Penomet-Gamaše

Dejanska cilinder, pride v izbiro šestih barvah, Bistra, modra, zelena, roza, vijolična in oranžna in ima natisnjen merilni vodnik v obeh palcih in centimetrih, tako da lahko spremljate rezultate

Kot je priporočeno, da je najbolje uporabiti v kadi ali pod prho. To je hiter in enostaven za uporabo, čeprav boste morda morali vaditi najprej kot nekateri moški v resnici lažje kot drugi. Vi preprosto pritrdite najnižjo manšeto tlaka v glavni valj, polniti valj z vodo, vstavite penis in se prepričajte, manšeta je stisnila na svojo dimelj. Počasi črpalka cilinder za expell morebitni zrak ujet v vodi, ki potem ustvari vakuum tlaka. Vaš penis bo postopoma postala pokončna kot povečuje krvni pretok. Za sprostitev tlaka ali odstraniti črpalke, rahlo pritisniti ventil na strani konec cilindra.

Kot začetnik je priporočljivo, da začnete počasi in pogojuje svoj penis, da se navadijo na pritisk, recimo 3 minut, nato 3 minute počitka, nato 3 minute na enkrat in 3 minute počitka. Sprostite se in ponovno črpalko vsakih nekaj minut do 10 – 20 minut.

Če imate težave z erekcijo, bo s pomočjo črpalke pomagal z erekcijo, medtem ko visibily poveča svojo velikost.

Ta preprosta za zapomniti Penomet vadbe vključuje uporabo set manšeto za vsak teden, 15-30 minut na dan, pet dni na teden.

Penomet Gamaše

Glede na petih različnih barvnih   Penomet gamaše, vsak manšeto proizvaja različne tlačne sile.

Priporočljivo je, da začnete z nižjo  Purple   manšeto prvi (sila 60), nato Blue (sila 65), nato pa črni (sile 70). Grey  (sila 75) in predvsem Red (sila 80) manšeto so močnejši in imajo najmočnejši sesanje, zato je priporočljivo, da jih uporabljajo v kasnejših mesecih programa. Črna   manšete je v redu, če ste se odločili, da izberejo le standardne vsebine, ki ima eno snemljivo manšeto, čeprav, če ste se odločili, boste želeli, da bi dobili še večji bi morali kupiti druge gamaše na poznejši datum, ki bi seveda stanejo več na dolgi rok.

kliknite tukaj za nakup Penomet iz uradne strani s kuponom

Penomet na voljo v treh različnih paketov … Standard, Extra in Premium

penomet-design

Standardne Vsebina:
– 1 Širitev črpalke
– 1 manšeto, Force 70 (črna)
– 60 dan denar nazaj garancije
– Dostop do Silver Support
– Diskretno Dostava in plačevanja
– 1 leto garancije

Extra Vsebina:
– 1 Širitev črpalke
– 2 Gamaše, Force 65 ( Blue ) 70 ( B pomanjkanje ) in 75 ( siva )
– 60 dan denar nazaj garancije
– Dostop do Gold Support
– prikrito Shipping and Billing
– 2 leti garancije

Premium Vsebina
– 1 Širitev črpalke
– Vsi Pet Gamaše, Force 60 ( Purple ) Force 65 ( Blue ) Force 70 ( Črna ) Force 75 ( siva ) in Force 80 ( Red ) Extreme
– Comfort pašček, za uporabo v Tuš
– 60 Day Money Back Guarantee
– Lifetime Platinum Podpora
– Diskretno Dostava in plačevanja
– 3 leta garancije

Ali res potrebujete Penis Pump?

Pa nihče ne potrebuje črpalka za penis, to je o želijo eno! Obstaja veliko različnih razlogov, ki so osebno posamezniku. Tukaj je le nekaj primerov, zakaj se lahko razmišlja črpalko.

 • močnejše erekcije
 • vprašanja, erektilna disfunkcija
 • Za povečanje dolžine penisa
 • Da bi povečali obod penis
 • Izboljšati kakovost erekcije
 • Prezgodnje simptomi ejakulacija
 • Surgery širitev brez penisa
 • Drug širitev brez penisa
 • Razširitev trajanje erekcije

Iz ženske perspektive, “to ni tisto, kar imaš, to je, kako jo uporabljati.”, Ampak če sem iskren, da ni nujno, dolžina penisa, je obod, ki ustvarja večji občutek za ženske, saj jih spodbujamo vse živci zaključke o notranjosti stene vagine. Vaš obod bo zagotovo pridobili, če boste uporabili penomet dosledno in v daljšem časovnem obdobju.

Če kupite Penomet?

Če ste še vedno razmišlja o nakupu črpalka za penis sem temeljito priporočam Penomet kot najboljši črpalka za nakup. Premium kakovost je pomembna in z več kot dveh letih testiranja na več kot 1000 imajo moški pred splošno javnost, je Penomet postalo podjetje favoutite in najboljšo novo vodo penis črpalka, na voljo na dan.

kliknite tukaj za nakup Penomet iz uradne strani s kuponom

89/100 : by 353 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^