Penomet Pump Dybdegående gennemgang – Penomet Pumpe til salg

Før de når til denne hjemmeside sandsynligvis du har læst anmeldelse fra forskellige hjemmesider og forum, men stadig du har tvivl om denne penis pumper og ønsker at vide, om det værd at investeringen.

Den gode nyhed for dig er, at du endelig har nå til det rigtige sted, fordi i denne hjemmeside vil jeg dele min personlige erfaring med at bruge Penomet penis pumpe, der kan du at vide, hvordan det virker for mig, og ved udgangen af ​​denne anmeldelse du vil kunne gøre din endelige køber beslutning vedrørende denne penis pumpe.

Ok, lad os komme i gang …

Penomet Review: Hvad er egentlig Penomet?

Penomet1-300x196

Det er vandet assistance penis pumpe enhed, der er bevist og effektiv til at øge penis størrelse naturligt. Den teknik, der gør Penomet forskellig fra alle andre penis pumper er vand-baseret teknologi. Penomet Penis pumpe er designet på en sådan måde, at det virker med vand samt luft. For sikkerhed og komfort, mange mennesker, og producenten anbefaler at bruge det med vandet.

En anden teknik, der gør Penomet forskellig fra alle andre penis pumper er forskellige gamacher kan du kan vedhæfte på basen. Når du bestiller din standard pakke får du 2 forskellige gamacher, der er force 60 og Kraft 65 og du nødt til at købe andre gamacher separat. I Premium pakke får du alle 5 gamacher, der er: Tving 60 – Lilla, Tving 65 – Blå, Tving 70 – Sort, Tving 75 – Greg og Force 80 – Red.

Hvilken pakke til orden?

Der er 3 forskellige pakker: Standard, Extra, og Premium. Den væsentligste forskel er, hvor mange gamacher (pumper) af forskellige styrker er inkluderet.

  • Standard udgave kun kommer med en gamache.
  • Den ekstra udgave leveres med 3 gamacher.
  • Premium udgave leveres med 5 forskellige gamache kræfter.

Flere gamacher giver dig mere kontrol og magt over styrken af ​​vand, der pumpes ind i røret.

Penomet Pump Fordele

Her er nogle fordele, du får med denne “Vand Assistance Penis Pump”

  • Permanent stigning i penis størrelse
  • Stærkere erektioner og mere tilfredsstillende sex
  • Synlige resultater på kun 15 minutters brug
  • Videnskabeligt bevist at øge penis størrelse
  • Forbedre Penis krumning
  • Amazing penge garanti og livstidsgaranti på alle dele

klik her for at bestille Penomet fra den officielle hjemmeside

Hvordan virker det?

Penomet-Gamacher

Penis indeholder tre kamre, hvor to er store kamre, der er placeret på toppen af ​​penis og en er lille kammer, som er placeret under penis, hvorfra du urinere og ejaculate. Når du får erektion disse to kamre forstørre og begynde at få blod. Jo mere blod disse to kamre kan holde stærkere og længere penis erektion vil du få.

Den gode nyhed for dig er, at du kan forstørre disse blodkar og omskoles dem til at holde mere blod ved hjælp af Penomet. Den vigtigste teknik, der gør denne penis vand assistance pumpe forskellig fra alle andre konventionelle luft vakuumpumper er det vand afbalancering teknik, der gælder pres på alle områder af penis for at gøre det længere, stærkere og bredere.

Mange andre konventionelle luft-pumper bare fokusere på komprimere og udvide luft uden udvidelse penis lige så følge nogle områder større men andre ikke. I modsætning til andre faste gamacher, Penomet kommer i unikt design, der gør det muligt at anvende kontrollerbar pres på din penis. Med disse gamacher kan du styre trykket og undgå at forårsage for meget smerte.

Min personlige erfaring:

Jeg er helt ærlig med dig, det er derfor, jeg vil inkludere min personlige erfaring i denne Penomet gennemgang.

Jeg købte Penomet Premium pakke med alle 5 gamacher eller andet sted i midten af ​​oktober, 2013 og inden for fem dage det ankommer i min mail-adresse. Sandt at sige, det er ikke den første penis pumpe jeg køber. Somewhere 10 år siden købte jeg min første penis pumpe og siden da jeg købe forskellige pumper. Jeg er dybest set glad for at bruge penis pumper i kombination med penis øvelser.

I mit første session med Penomet enhed, tænkte jeg at bruge alle fem gamacher fra force 60 (lilla) til Tving 80 (rød), men jeg kan ikke få bestået at Tving 70 (sort). Jeg virkelig imponeret over vakuumtrykket disse gamacher anvendt på min penis, og der var heller ikke en enkelt dråbe vand lækket fra denne pumpe. Selv Kraft 60 (lilla) ikke mister en enkelt dråbe vand.

En anden ting, der virkelig imponeret mig var mængden af ​​varmt vand forbliver de samme, selvom min session. Det opvarmede vand i denne lufttæt og vandtæt pumpe giver mulighed for korrekt omsætning af blod, der gør penis stærkere og længere. Designet er ligesom det skabte personligt for min egen penis og min penis reagerede godt alle selvom sessionen.

Penomet Review - Må ikke Køb før at læse denne: penomet non kirurgisk behandling for Peyronies sygdom

Kun negativt punkt jeg Fundet i Penomet var …

Den indre kant er meget skarp og inden for 5 minutter, jeg begynder at føle smerte og ubehag. Jeg kan endda ikke at bære force 60 (lilla) i mere end 5 minutter. Efter min første session (som var gennemsnitlige) Jeg tager lidt fri fra pumpe og begynde at browse websteder og forum for dets løsning.

En af mine online venner fortalte mig at brugt barbermaskine til trimning inderkanten at skabe 0,125 radius. Efter at anvende hans teknik WOW !! Jeg kan bære nogen af ​​disse gamacher i mere end 5 minutter uden at forårsage nogen smerte eller ubehag.

For alle de mennesker, der ønsker at øge deres penis størrelse naturligt jeg anbefale dem at trimme den indvendige kant i tilfælde, hvis du føler smerte eller ubehag.

Vil det arbejde for dig?

Jeg er ret sikker på at du læser denne Penomet anmeldelse, fordi du ønsker at vide, om det virker for hver mand. Nå, der er mange test udført på denne enhed, og det er bevist, at det sikkert arbejde for enhver, som anvender det som ordinere i manualen forsynet med denne enhed.

Nogle mennesker får resultater fra denne Penis Pumpe i deres første 15 minutter session og nogle få endnu hurtigere end det. Sandelig resultatet afhænger af forskellige faktorer, og det er svært at afgøre, hvor længe du vil tage at få resultater, men én ting er sikker, og det er 365-dages pengene tilbage garanti. Producent af denne penis pumpe har fuld tillid til hans produkt, det er derfor at tilbyde 365 dage pengene tilbage garanti med ingen strenge regler.

Final Bedømmelse:

I slutningen af min Penomet gennemgang kan jeg sige, hvis du er seriøs omkring penis udvidelsen og klar til at kombinere det med øvelser så anbefaler jeg dig denne penis pumpe uden tøven. Glem ikke du vil få kæmpestor 365 dage pengene tilbage garanti for at teste denne enhed uden nogen risiko. Nu, hvis du seriøst ønsker at få større, tykkere og bredere penis derefter købe Penomet Premium pakke for kun $ 297.

klik her for at bestille Penomet fra den officielle hjemmeside

69/100 : by 90 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^