Penomet Pump fördjupad granskning – Penomet Pump till salu

Innan den når till denna webbplats förmodligen du har läst översyn från olika webbplatser och forum men ändå du har tvivel om detta penispumpar och vill veta om det är värt investeringen.

De goda nyheterna för dig är att du äntligen har nå till rätt ställe, eftersom på denna webbplats kommer jag att dela min personliga erfarenhet av att använda Penomet penis pump som kan du veta hur det fungerar för mig och i slutet av denna översyn du kommer kunna göra ditt slutgiltiga köpbeslutet beträffande denna penispump.

Ok, låt oss komma igång …

Penomet Review: Vad är Penomet?

Penomet1-300x196

Det är vattnet hjälp penis pumpanordning som är beprövad och effektiv för att öka penisstorlek naturligt. Den teknik som gör Penomet skiljer sig från alla andra penis pumpar är den vattenbaserade tekniken. Penomet Penis pumpen är konstruerad på ett sådant sätt att den fungerar med vatten samt luft. För säkerhet och komfort, många människor och tillverkare rekommenderar att du använder den med vatten.

En annan teknik som gör Penomet skiljer sig från andra penispumpar är olika damasker som kan du kan fästa vid basen. När du beställer din standard pack du får 2 olika damasker som är Force 60 och Force 65 och du måste köpa andra damasker separat. I Premium-paketet får du alla 5 damasker som är: Force 60 – Lila, Force 65 – blått, Force 70 – Svart, Force 75 – Greg och Force 80 – Röd.

Vilket paket för att beställa?

Det finns 3 olika paket: Standard, Extra och Premium. Den huvudsakliga skillnaden är hur många damasker (pumpar) av olika styrkor ingår.

  • Standard Edition levereras med en damask.
  • Extra utgåvan kommer med 3 damasker.
  • Premium Edition levereras med 5 olika damask krafter.

Fler damasker ger dig mer kontroll och makt över styrkan i det vatten som pumpas in i röret.

Penomet Pump Fördelar

Här är några fördelar du får med detta “Water Assistance Penis Pump”

  • Permanent ökning av penis storlek
  • Starkare erektioner och mer tillfredsställande kön
  • Synliga resultat på bara 15 minuters användning
  • Vetenskapligt bevisat att öka storleken på penis
  • Förbättra Penis Krökning
  • Fantastisk öppet köp och livstidsgaranti på alla delar

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

Hur fungerar det?

Penomet-Damasker

Penis innehåller tre kammare där två är stora kammare som är belägna på toppen av penis och en är liten kammare som är placerad under penis som du kissar och ejakulat. När du får erektion dessa två kammare förstora och börja få blod. Ju mer blod dessa två kamrar kan hålla den starkare och längre penis erektion du kommer att få.

De goda nyheterna för dig är att du kan förstora dessa blodkärl och omskolade dem att hålla mer blod med hjälp av Penomet. Den huvudsakliga teknik som gör detta penis vatten hjälp pump skiljer sig från alla andra konventionella luftvakuumpumpar är vattnet balansering teknik som applicerar tryck på alla områden av penis för att göra det längre, starkare och bredare.

Många andra konventionella luftpumpar bara fokusera på komprimera och expandera luft utan att förstora penis lika som ett resultat vissa områden förstora men andra inte. Till skillnad från andra fasta damasker, kommer Penomet i unik design som gör att du kan tillämpa reglerbart tryck på din penis. Med dessa damasker kan du kontrollera trycket och undvika att orsaka alltför mycket smärta.

Min personliga erfarenhet:

Jag är helt ärlig med dig, det är därför jag kommer att inkludera min personliga erfarenhet inom detta Penomet översyn.

Jag köpte Penomet Premium Package med alla 5 damasker någonstans i mitten av oktober 2013 och inom fem dagar anländer i min postadress. Verkligen sett, är detta inte den första penispump jag köper. Någonstans 10 år sedan jag köpte min första penispump och sedan dess har jag köpa olika pumpar. Jag är i grunden förtjust i att använda penispumpar i kombination med penis övningar.

I mitt första möte med Penomet enhet, tänkte jag att använda alla fem damasker från Force 60 (lila) till Force 80 (röd) men jag kan inte få skickas till Force 70 (svart). Jag verkligen imponerad av vakuumtryck dessa damasker tillämpas på min penis och det fanns inte heller en enda droppe vatten läckt ut från denna pump. Även Force 60 (lila) inte förlora någon enda droppe vatten.

En annan sak som verkligen imponerade på mig var mängden varmvatten förblir desamma även om min session. Det uppvärmda vattnet i lufttäta och vattentäta pump möjliggör cirkulationen av blod som gör penis starkare och längre. Designen är som det skapade personligen för min egen penis och min penis svarade väl alla om sessionen.

Penomet Review - Köp inte innan du läser detta: Penomet icke kirurgisk behandling för Peyronies sjukdom

Det enda negativa jag hittade i Penomet var …

Den inre kanten är mycket skarp och inom 5 minuter jag börjar känna smärta och obehag. Jag inte ens klarar av att bära Force 60 (lila) under längre tid än 5 minuter. Efter min första session (som var genomsnittliga) Jag tar lite ledigt från pumpning och börja surfa webbplatser och forum för sin lösning.

En av mina vänner online berättade att användas rakhyvel för att trimma den inre kanten för att skapa 0,125 radie. Efter applicering hans teknik WOW !! Jag kan bära någon av dessa damasker för längre än 5 minuter utan att orsaka någon smärta eller obehag.

För alla de människor som vill öka sin penis storlek naturligtvis jag rekommendera dem att trimma den inre kanten i fallet om du känner smärta eller obehag.

Kommer det att fungera för dig?

Jag är ganska säker på att du läser detta Penomet översyn eftersom du vill veta om det fungerar för varje människa. Nåväl, det finns många tester utförda på denna enhet och det är bevisat att det fungerar väl för varje människa som gäller den som PRESCRIBE i bruksanvisningen som medföljer den här enheten.

Vissa personer får resultat från denna Penis Pump i deras första 15 minuter session och en del får även snabbare än så. Verkligen resultatet beror på olika faktorer och det är svårt att avgöra hur länge du kommer att ta för att få resultat, men en sak är säker och det är 365-dagars pengarna tillbaka garanti. Tillverkare av denna penispump har fullt förtroende för sin produkt det är därför att erbjuda 365 dagar pengarna tillbaka garanti med inga strikta regler.

Slut Bedömning:

I slutet av min Penomet översyn kan jag säga om du menar allvar om penisförstoring och redo att kombinera det med övningar då rekommenderar jag dig detta penis pump utan tvekan. Glöm inte att du kommer att få jättestor 365 dagar pengarna tillbaka garanti för att testa den här enheten utan risk. Nu, om du på allvar vill bli större, tjockare och bredare penis köpa sedan Penomet Premium paket för endast $ 297.

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

51/100 : by 144 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^