Penomet Pumppu – se toimii? | Penomet Käyttäjien arviot

Penomet Penis Pump

Penomet-Säärystimet

Jokainen on kuullut vanhan mantraa “koolla ei ole väliä.” Ja vaikka onkin totta, että erinomainen taito paljon suurempi koko miehen paketti, olkaamme rehellisiä. Kuinka moni meistä on todella erinomaisen taitava?

Täsmälleen. Lähes vaikka kuinka sitä katsot, koko on menossa merkitystä. Vaikka olet juuri niin hyvä, koko ei voi satuttaa. Valitettavasti koko ei ole jotain, voit harjoitella tai ostaa.

Penis ei ole aivan kuten kaksipäinen tai selkälihaksia – nosto ei juuri auta, että paljon, että se ei ole mahdollista syrjään. Tämän vuoksi monet miehet pysyä arkailla niiden kokoa koko elämänsä eikä koskaan etsimään tapoja käsitellä sitä.

On olemassa luotettavia luonnollisia tapoja edetä ainakin yritetään lisätä omaa peniksen kokoa.

Useimmat pillerit ovat hyödyttömiä (mikä tahansa pilleri, joka voisi tehdä, että huomattavasti suuremmat maksaisi paljon enemmän), kirurgian on kallista ja vain satunnaisesti onnistunut, ja muut vaihtoehdot ovat harvassa. Mutta on yksi asia ei tässä luettelossa se ​​kannattaa tutkia – Penomet Enhancement Pump.

Se on työkalu, joka lupaa lisätä pituus, ympärysmitta, ja voimaa erektio. Kuulostaa hyvältä? Katsotaanpa.

Miten Pumput Work

Penomet1-300x196

Ajatus penis pumpun on melko yksinkertainen. Se on kammio, johon yksi asettaa penis, tiivisteet vasten häpyluun, ja pumppaa ilmaa ulos. Tuloksena alipainekammion hitaasti vetää verta penikseen (aikaan erektion). Kiitos fysiikan lakeja, sitä enemmän ilmaa, joka saa pumpataan pois, sitä voimakkaampi, että erektio on.

On mahdollista aiheuttaa erektion, joissa verisuonet eivät normaalisti engorged, joka itse asiassa “junat” peniksen olla vaikeampaa, pidempi, ja lihavampia . Joten, perusidea pumput on saada harvinainen koko väkisin. Mutta miten se auttaa saamaan suuremman ilman pumppua?

No, se vie aikaa, mutta saada peniksen tottunut erektion, joihin sisältyvät aktiivinen verisuonet, joita ei yleensä engorged lopulta johtaa näiden alusten löytää itse toteuta kun pumppu ei ole käytössä. Tämä tarkoittaa huomaat vähitellen pidempi ja paksumpi erektio, niin kauan kuin käytät pumppua johdonmukaisesti ja oikein.

Voitot koko tässä eivät ole aivan valtakunnassa, oh, viisi ylimääräistä tuumaa, mutta ne voivat varmasti olla merkittäviä.

Ja jopa ennen koko kasvaa tulla merkittävä, vahvuus erektio tulee huomattavasti suurempi, koska enemmän verta on löytää itsensä useammassa paikassa, joka johtaa paljon, paljon vaikeampaa erektio todennäköisesti ei olisi voitu helposti toteuttaa ilman induktio pumpusta .

klikkaa tästä ostaa Penomet virallisella sivulla kuponki

Penomet Pump, se toimii?

Niin, että teoria, mutta kysymys siitä, onko Penomet pumppu todella toimii on vielä avoin. Onhan tahansa näiden tulosten ilmeinen, pumppu on oltava korkealaatuisia ja suuri rakentamisen.

Onneksi käyttäjät Penomet Enhancement pumppu pitävät sitä paitsi erittäin hyvin rakennettu, mutta myös valmistettu korkealaatuisista materiaaleista .

Vielä tärkeämpää on, pumpun osoittautuu olevan sen suorituskykyä. Käyttäjät huomioon, että tyhjökammioon koskaan unseals, ja että he voivat säilyttää erektio niin kauan kuin laite on päällä, koska ei koskaan ole mitään mahdollisuutta ilmaa, jotta se takaisin pumppuun.

Se pahentaa se, että Penomet pumppu on hyvin hitaasti pumppausmekanismi tekevät miellyttävä kokemus useimmille miehille, joten Penomet ainakin kulkee lähtötasotesteihin: Se on varmasti pystyy saamaan aikaan kaikki edut lupaama hyvä penis pumppu.

Mielipiteitä myös viittaavat siihen, että Penomet ei tehdä työnsä. Käyttäjät ovat raportoineet johdonmukainen nousu satulavyö (vaihtelee 0,5 “- 1,2”), selvä kasvaa kooltaan (keskimäärin noin 0,6 “, mutta enintään 1”) , ja nopea ja selvä nousu erektio vahvuus ja pysyvyys.

Käyttäjien mukaan yksi yllättävän miellyttävä vaikutukset käyttäen Penomet useimmille miehille oli tämä viimeinen – erektio on kirjaimellisesti yhtä kovaa kuin kivi on yhtä miellyttävää, jos ei miellyttävämpää, kuin tietää peniksen on hieman vähän isompi. Puhumattakaan, erittäin kova erektio tarkoittaa usein paljon enemmän nainen kuin hieman isompi, hieman kova penis olisi, joten tämä on valtava siunaus käyttäjille pumpun.

Real näkyvä ero ensimmäisten 15 minuutin käytät Penomet

Mukavuus?

penomet-comfort-hihna

Penomet laite nyt mukana mukavuutta hihnan lisämukavuutta. Mukavasti suihku hihna voit olla hands free harjoituksen aikana.

Se on saatavilla ilmaiseksi kanssa Penomet Premium-paketti. Jos valitsevat muita penomet pumppu paketteja, voit ostaa mukavasti hihna $ 19.95.

klikkaa tästä ostaa Penomet virallisella sivulla kuponki

Värivalikoima?

penomet-suunnittelu

Nyt voit ostaa Penomet suosikki väri. Laitteet on nyt käytettävissä seuraavissa 6 väriä:

 • Selvä
 • Sininen
 • Vihreä
 • Oranssi
 • Violetti
 • Vaaleanpunainen

hyödyt

 • Vahvempi erektio ja tyydyttävämpää sukupuoli
 • Auttaa saada välillä 1-3 tuumaa pitkä ja 30%: n nousu paksuus
 • Auttaa lisätä seksuaalista kestävyys
 • Suoristaa Bent Peniksen
 • Auttaa niitä, kärsivät ennenaikainen siemensyöksy tai Peyronien tauti
 • Auttaa lisäämään itseluottamusta
 • Auttaa ehkäisemään erektiohäiriöt
 • Vuoden palautusoikeus joten ostos on turvallinen

Muita käyttöjä, sovellukset ja edut

Penomet Enhancement Pumppu ei vain saa käyttää laajentumisen yhteydessä. Sitä on myös käytetty miehiä, jotka kärsivät erektiohäiriöt “uudelleenkouluttaa” penis.

Usein, kova erektio säilyttää pitkän aikaa tyhjiökammioon voi auttaa vähentämään näkyvyyttä miehen ED kysymyksiä. Se ei ole aivan parannuskeinoa, mutta se voi varmasti tehdä ehdolla enemmän hallittavissa kenenkään kärsii siitä.

Miehet kärsivät ennenaikaista siemensyöksyä asiat voivat hyötyä käytöstä Penomet Enhancement pumppu. Vaikka onkin totta, että se ei ole seksilelu ja voi auttaa seksuaalinen kestävyys samalla tavalla tällaisten lelujen olisi, vahva erektio säilyy pitkään voi joskus olla yhtä tehokas tapa torjua kunnossa, koska keho tottuu ylläpitämiseksi erektio pidempään kuin se tavallisesti tarjoaisi, ja “oppii”, mikä muodostaa oikea aika.

Kuinka käyttää pumppua?

Vaihe 1: Valitse sopiva säärystin kohti oman kokemuksen. jos olet juuri aloittamassa kanssa Penomet, valitse violetti säärystin

Vaihe 2: Kiinnitä suojuksen pumpussa sylinteri

Vaihe 3: Työnnä penomet pumppu päälle peniksen

Vaihe 4: varovasti pumppu penomet laitteen muutaman kerran, kunnes muodostuu alipaine

Vaihe 5: Pidä laite muutaman minuutin ajan. Jos olet juuri alkaa, sinun on ehkä poistettava ja repump muutaman minuutin välein tai aina kun tunnet kipua

Vaihe 6: Toista vaiheet muutaman kerran kestävät 20-30 minuuttia

Vaihe 7: Kun totutella painetta, lisätä säärystin vahvuus

Voit myös löytää suositeltu harjoituksia sivustosta. Pidä mielessä, sinun ei pitäisi seurata harjoituksen sokeasti jos sen sattuu. Pidä säätämällä harjoitusaika kohti oman mukavuuden tasolla

Bottom Line

Penomet Enhancement Pumppu on täysin luonnollinen, turvallinen ja hyvin rakennettu tapa edetä yritetään kasvattaa peniksen kokoa. On totta, että lisäämällä tuumaa oman penis on erittäin vaikeaa ja saattaa jopa katsoa toiveuni useimmissa tapauksissa, mutta Penomet on lupaava työkalu, joka on tyytyväinen monet miehet.

Vaikka se ei toimi sinulle lisäämällä ympärysmitan tai pituus, se on lähes varmasti antaa sinulle paljon, paljon vaikeampaa erektio, joka on juuri menossa tekemään kaikille osapuolille, että paljon onnellisempi.

Kaikki seikat huomioon ottaen Penomet on hieno asia ainakin kokeilla: Siellä on paljon voitettavaa, vähän menetettävää, ja käyttäjät näyttävät innoissaan kokemuksia, suurimmaksi osaksi.

klikkaa tästä ostaa Penomet virallisella sivulla kuponki

90/100 : by 323 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^