Penomet Reageer en Personal Test – Top Rated Penis Pomp / Extender

penomet-girls-dromen

Penomet Overzicht

Penomet1-300x196

Penomet is de best beoordeelde en meest bekende penis pomp. Wat is speciaal over Penomet is dat het water geholpen pomp met een innovatieve verwisselbare Gaiter System. De Gaiter System kunt u veilig, geleidelijk en comfortabel toename van de druk om de grootte van uw mannelijkheid te vergroten.

Met slechts 15 minuten gebruik “heeft de mogelijkheid om de grootte van die penis verhogen tot 3 cm in lengte en 30% in omtrek.”

Penomet kan overal worden gebruikt, waaronder de douche bad als AquaPressure systeem levert vacuüm maximale prestaties ongeacht hoe u Penomet gebruiken.

Penomet is een hydropomp extender zonder bewegende delen die is licht van gewicht, comfortabel en ontworpen om te worden gebruikt in de douche, bad of lucht. Op basis van mijn ervaring de herziening van dit product, het is niet voor iedereen. De grotere cilinder betekent dat kleinere mannen dit niet comfortabel of effectief te vinden. Zij hebben ook geen kleinere maten aanbieden.

De Penomet pomp is ontworpen voor een minimale drukkracht dat de grootste expansie en groei bereikt. Dit is een watergedragen pomp, en hoe meer water wordt gedwongen door de meer je penis zal groeien. Dit zorgt voor een grotere hydro kracht vacuüm in de pomp, en hoe meer je gebruikt Penomet hoe groter de schepen waardoor bloed naar het weefsel te vullen en te vergroten uw penis te worden. De pomp is nu verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Penomet Review: Personal Test

We testten de Penomet grondig en volgden hun oefeningen op een dagelijkse basis. Het apparaat is geweldig als je anticiperen “het krijgen van geluk” met een meisje. Gewoon aansluiten van het apparaat voordat ze voorbij komt, geef het 15 minuten en genieten van uw vermogen op haar tweede zij stappen door de deur!

U zult zeker merkte een verschil in uw lid onmiddellijk. Wanneer u eerst proberen het uit, het is nogal schokkend om te zien hoe groot het eigenlijk krijgt. Maar door onze uitgebreide testen, waren er zeer weinig tekenen van blijvende veranderingen op lange termijn.

Dit product is uitermate geschikt voor tijdelijke mannelijkheid boost, het is echt zorgen voor een toename van 30% in omvang in slechts een paar minuten. Zijn heel verbazingwekkend als je loopt met je gigantische mannelijkheid en zie de blik op haar ogen!

klik hier om Penomet kopen van de officiële site met coupon

Penomet Premium

Er zijn drie verschillende pakketten aangeboden: Premium, Extra en Standard. De premie pakketten worden geleverd met 5 verschillende medische grade silicium beenkappen dat de kracht van het water door wordt gepompt onder controle. Het komt ook met een oefening routine die je moet volgen om uw resultaten te maximaliseren. Inbegrepen is de aanbeveling om verschillende sterkte slobkousen gebruiken op verschillende dagen. De 5e gaiter opgenomen is hun sterkste druk een en is alleen opgenomen in dit pakket. Je moet zeker uw manier van werken tot dit niveau.

Inbegrepen bij de 5 beenkappen is een premium glijmiddel in het geval u besluit om de pomp te gebruiken buiten de douche. Dit pakket is de duurste, maar de resultaten zijn onmiddellijk en kan u voor het laatst tot 8 uur. Dit betekent dat voor u iemand komen over je kunt het gebruiken voor ongeveer 15-20 minuten en hebben de resultaten van vorig lang nadat ze vertrekken. Er is een eenjarige tevredenheid en een 50% korting deal voor eventuele toekomstige aankopen.

Wat ten slotte de premium pakket wordt geleverd toegang tot MyPenomet, een online alleen voor leden forum die u toelaat om andere klanten te praten.

Penomet Extra en Standard

Het extra pakket bevat drie beenkappen en een 2-jaar garantie. Het standaard pakket bevat slechts één hoes en 1 jaar garantie. U bent in principe alleen betalen voor de extra beenkappen voorin omdat ze dezelfde service voor iedereen die een van hun pakketten gekocht. De beenkappen zijn wat maken deze pomp zo ongelooflijk. Ze zijn uitneembaar en kan worden opgewaardeerd, zodat u niet nodig om een ​​nieuwe, grotere pomp opnieuw kopen.

Specificaties en Hoe te gebruiken

Penomet-Gaiters

Penomet heeft de volgende specificaties:

  • Unit diameter is 2,46 inches
  • Max singel / Omtrek is 7,67 inches
  • Unit hoogte ongecomprimeerd is 10.62 inches
  • Max penis lengte is 9 inch wanneer deze volledig samengedrukt
  • Beenkappen zijn medische siliconen
  • Tube is Polycarbon Plastic

Penomet werd ontworpen om te worden gebruikt in de douche of in bad, want het is een op water gebaseerde pomp. Ten eerste, vul de cilinder met warm water. plaats dan op de penis en op de onderkant van het apparaat op heupbeen het kunnen zuigen. Overtollig water komt en het silicium hoes houdt de pomp tegen uw lichaam, zelfs als je het niet te houden.

Mijn ervaring met Penomet

penomet-voor-en-na-300x207

De eerste keer dat ik gebruikte de Penomet was in een bad, maar nu gebruik ik het in de douche, want het is de enige basis van water pomp die gebruikt kan worden bij het ​​staan. Hoewel je nodig hebt om een hogere zuigkracht gaiter gebruiken om dit te doen. Ook als u weinig tot geen schaamhaar, zal het apparaat niet uitglijden of lekken. Als u een veel haar, trim voordat anderszins te gebruiken zal het lekken en minder effectief bij het ​​uitzuigen. De pomp is sterk, en na slechts 15-20 minuten gebruik kan ik een merkbaar verschil in lengte en omtrek als ik zie slap. Natuurlijk zijn deze resultaten niet gekomen na slechts een gebruik. Het duurde een paar dagen voordat ik iets kon zien. Kortom, het wordt geleverd met een grote geld terug garantie, dus ik zie geen reden om het niet te proberen te zien.

klik hier om Penomet kopen van de officiële site met coupon

Zijn de resultaten blijvend?

De meeste penis pompen niet garanderen resultaten, maar Penomet doet. Bij regelmatig gebruik en warm ups en downs koel, kunt u positieve en blijvende resultaten te zien. Zoals ik al eerder zei, kan onmiddellijke resultaten te zien hoewel ze niet langer duren dan een paar uur. Regelmatig gebruik zal leiden tot lange termijn resultaten, en Penomet zegt dat je een toename van de lengte met 3/1 inch en een toename van 30% in omtrek na slechts drie maanden te zien. Ik heb het gevoel alsof mijn resultaten bleek dat de lengte wordt overschat en de singel is onderschat.

Penomet Prijs & Waar te kopen

Dit is een product dat kan aankomen in drie pakketten, waarbij de eerste Penomet Standaard dat kost $ 127 / £ 79 .

Om te profiteren van verdere beenkappen, en mogelijk het verhogen van uw omvang nog moet Penomet Extra en Premium Penomet worden beschouwd.

Deze detailhandel op $ 197 / £ 127 en 297 $ / £ 197 respectievelijk, wat zeker een kleine prijs om te betalen voor dat extra zelfvertrouwen in de slaapkamer, gezien de dure alternatieven natuurlijk.

Penomet Samenvatting beoordeling

Elke “oefening” contraption op het gebied penis enhancement is interessant, maar het gebruik van water maakt Penomet bijzonder indrukwekkend. In vergelijking met concurrerende producten, is dit zeker een van de meer comfortabele die op de markt en als het biedt zowel de korte termijn en lange termijn grootte winsten, het is iets dat we gaan zeker aanbevelen aan de markt.

klik hier om Penomet kopen van de officiële site met coupon

78/100 : by 234 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^