Penomet Review – καλύτερη συσκευή αντλία πέος διεύρυνση

Penomet Review - Μην αγοράσετε Πριν διαβάσετε αυτό το

Η αντλία πέους Penomet είναι μια εναλλακτική λύση για το πρωτότυπο, και έχει πρόσφατα όλο και πιο δημοφιλής από την πρώτη εισαγωγή του στα τέλη του 2010. Κατά τη διάρκεια των ετών, Penomet πέρασε από πολλές βελτιώσεις μετά από συνεχή ανατροφοδότηση των πελατών. Παραγγείλαμε το πλήρες πακέτο Premium Edition για να παρέχει μια πλήρη επισκόπηση με όλα τα στοιχεία που εξετάστηκαν.

Έχω χρησιμοποιώντας το Penomet παρέχονται από AHCAF εργαστήριο δοκιμών μας για 8 μήνες για να καταγράψει την πορεία μου και να δώσω την προσωπική μου γνώμη. Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει αντλίες ή διαλυτικά πριν και πραγματικά απόλαυσα το Penomet ως αρχάριος.

Penomet είναι μια πολύ απλή συσκευή που μπορείτε να μάθετε γρήγορα πώς να χρησιμοποιήσετε. Λειτουργεί στο νερό στην μπανιέρα ή στον αέρα, αν και σας συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε μόνο με νερό. Οι γκέτες αναρρόφησης είναι εξαιρετικά άνετα στο δέρμα επειδή είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη που είναι τόσο ισχυρό και ανθεκτικό.

Γιατί να επιλέξετε μια αντλία νερού που βασίζεται;

Penomet-Γκέτες

Η θερμότητα από το νερό διαστέλλεται και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία του πέους σας. Αυτό κάνει η υδροηλεκτρική αντλίες πολύ πιο αποτελεσματική (ιδιαίτερα για μόνιμη κέρδη) από άλλους τύπους διαλυτικά, και δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε πέους τέντωμα ή jelqing (αν και πολλοί άνθρωποι βλέπουν καλύτερα κέρδη μετά κάνουν). Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα 70% βλακεία.

Τα οφέλη για τις αντλίες με βάση το νερό είναι:

 • Μπορείτε να πάρετε περισσότερο αίμα ρέει μέσα στις φλέβες σας στο πέος σας, δίνοντάς σας την καλύτερη στύση και την πρόληψη σεξουαλικά προβλήματα υγείας
 • Άμεση αύξηση του μήκους και την περίμετρο μετά από κάθε αντλίας
 • Περισσότερος χώρος για μόνιμη αυξήσεις. Ειδικά σε πιο προχωρημένο στάδιο, όταν φτάσει στο όριο μεγέθους σας και να πάρει περισσότερα κέρδη είναι πιο δύσκολο
 • Μεγαλύτερης διάρκειας κέρδη πάνω από μακροχρόνια χρήση

Άλλα διαλυτικά πέος δεν χρησιμοποιούν ζεστό νερό, έτσι ώστε να απαιτούν αρκετές εβδομάδες για να δείξει κέρδη. Με αντλίες, άμεσα κέρδη είναι ορατά αμέσως και θα διαρκέσει για περίπου μία ημέρα (ακόμα και για αρχάριους).

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα

Ποιο πακέτο να παραγγείλετε;

Υπάρχουν 3 διαφορετικά πακέτα: Τυπική, επιπλέον, και Premium. Η κύρια διαφορά είναι πως περιλαμβάνονται πολλά γκέτες (αντλίες) από διαφορετικές δυνάμεις.

 • Το Πρότυπο έκδοση έρχεται μόνο με 1 φούσκα.
 • Το Extra έκδοση έρχεται με 3 γκέτες.
 • Η Premium έκδοση έρχεται με 5 διαφορετικές δυνάμεις φούσκα.

Περισσότερα γκέτες σας δώσει περισσότερο έλεγχο και εξουσία πάνω στην δύναμη του νερού που αντλείται μέσα στο σωλήνα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε μια άσκηση ρουτίνας που εναλλάσσει τις γκέτες σε διαφορετικές μέρες για να μεγιστοποιηθεί η πίεση κατά το σχεδιασμό επαρκούς αποκατάστασης για τον ιστό του πέους σας. Penomet διαθέτει δωρεάν δείγμα ρουτίνας στην ιστοσελίδα τους και το πλήρες κείμενο που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας.

Το 5ο κάλυμμα (φαίνεται στη φωτογραφία αριστερά), «Δύναμη 80», που περιλαμβάνονται στην Premium έκδοση είναι διαθέσιμη η ισχυρότερη πίεση και είναι ένα πρέπει να έχει, αν θέλετε να χρησιμοποιείτε Penomet μακροπρόθεσμα. Η επίσημη ιστοσελίδα Penomet δεν πωλεί τη φούσκα ξεχωριστά, και ασθενέστερη γκέτες θα σας πάρει μόνο μέχρι τώρα. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να βρείτε τα επίσημα γκέτες για την πώληση οπουδήποτε. Έτσι, για το λόγο αυτό και μόνο, η σύστασή μου για μακροχρόνια κέρδη και μόνιμα αποτελέσματα, πηγαίνει με την έκδοση Premium .

Σε αντίθεση με το Bathmate, η αντλία Penomet έρχεται σε ένα μέγεθος που είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει το μήκος και την περίμετρο του καθενός. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά με ένα πέος μήκους κάτω των 5 ιντσών μπορεί να εξετάσει Penomet ως πολύ μεγάλο, και θα πρέπει να εξετάσει τη σειρά Hydromax (X20 ίσως). Όλα τα χρώματα του σωλήνα είναι «σαφής» αρκετά για να μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από. Μου άρεσε το άχρωμο σωλήνα για να δείτε την πρόοδο μου με μεγαλύτερη σαφήνεια. Σημειώστε ότι μερικές φορές ορισμένα χρώματα είναι εξαντληθεί .

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να χρησιμοποιήσετε Penomet;

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την αντλία τακτικά. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, πολύ διασκεδαστικό, αισθάνεται μεγάλη, και τα αποτελέσματα δείχνουν σχεδόν αμέσως. Φορέστε την αντλία στο ντους για 15 λεπτά κάθε φορά. Αφήστε ένα χρόνο αποκατάστασης 18 έως 48 ώρες (περισσότερο για αρχάριους ή όταν το πέος σας αισθάνεται πόνο). Με το χρόνο, χρησιμοποιούν διαφορετικά γκέτες για μεγαλύτερη δύναμη αναρρόφησης ή να ακολουθήσετε το συμπεριλαμβανόμενο οδηγό.

Προαιρετικά: έξω από το ντους

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Penomet με τον αέρα. Εγώ δεν θα το συνιστούσα, επειδή η θερμότητα του νερού βελτιώνει τα αποτελέσματα τόσο πολύ, ώστε δεν αξίζει το χρόνο σας για να. Ένα μπουκάλι όπλο λάμψη λιπαντικού ελαίου δεν περιλαμβάνεται πλέον (από την ενημέρωση 2015). Θα χρειαζόταν μόνο για χρήση χωρίς νερό, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν.

Υψηλή ποιότητα

2014-Αφροδίτη-κριτική επιτροπή-award1

Βρήκα το Penomet να είναι πολύ καλά χτισμένη. Οι γκέτες είναι πολύ άνετα και δεν έχουν διαρροές. Η αντλία είναι πολύ ισχυρό και αισθάνεται μεγάλη στο ζεστό νερό. Το ισχυρότερο «Δύναμη 80» είναι αρκετά ισχυρό για εκείνες τις πιο μόνιμη κέρδη. Έχω χρησιμοποιήσει την αντλία για σχεδόν ένα χρόνο τώρα (μερικές φορές επιθετικά) και εξακολουθεί να είναι τόσο ισχυρό όσο ήταν νέα. Εάν οι γκέτες σπάσει κάποιο λόγο (αν και δεν νομίζω ότι θα ήταν), μια δωρεάν αντικατάστασης θα αποσταλεί σύμφωνα με νέα ζωή φούσκα εγγύηση τους περιλαμβάνεται με κάθε πακέτο.

Penomet Χρήσιμες συμβουλές και γεγονότα

 • Χρησιμοποιήστε πριν από το φύλο – τα προσωρινά αποτελέσματα θα κάνει το πέος σας μεγαλύτερο για περίπου 7 ώρες μετά τη χρήση (μερικές φορές μια ολόκληρη ημέρα).
 • Θεραπεία σεξουαλικής συνθήκες – Στυτική Δυσλειτουργία (γνωστός και ως ανικανότητα ή ED) και Πρόωρη εκσπερμάτωση είναι συχνά προκαλούνται από ακατάλληλη ή περιορισμένη ροή αίματος στο πέος σας. Penomet βοηθά να επεκτείνουν τις φλέβες του πέους σας επιτρέπει περισσότερο αίμα να ρέει μέσα. Αυτό σας βοηθά να πάρετε ισχυρότερη στύσεις και μια ελεγχόμενη οργασμό. Υπάρχει ένας λόγος για αντλίες πέος είχαν αρχικά μόνο συνταγογραφείται από τους γιατρούς .
 • Καλύτερο σεξ – οφείλεται στην καλύτερη ροή του αίματος στο πέος σας (που αναφέρονται παραπάνω), θα διαρκέσει περισσότερο και να ζήσετε καλύτερους οργασμούς. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά συνολικά, καλύτερη ροή του αίματος θα βελτιώσει τη σεξουαλική σας εμπειρία.
 • Προσωρινή εναντίον μόνιμα αποτελέσματα – μην αποθαρρύνεστε αν τα αρχικά κέρδη που βλέπετε δεν κολλάνε για πάρα πολύ καιρό. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Penomet, το μεγαλύτερο πέος σας θα πάρει. Ακριβώς όπως και συνεπής προπόνηση εμφανίζει τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, και όχι αμέσως.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα

Penomet Κριτικές Πελατών

Μεγάλη Αντλία για μικρότερο πέος -. “Ήμουν λίγο ανησυχούν ότι η Penomet θα είναι πάρα πολύ μεγάλο για το πέος μου (είναι μόλις 5 ίντσες), αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ως η τέλεια επιλογή για μένα που ήθελα να αγοράσω ένα μακροπρόθεσμο προϊόν ότι δεν θα ξεπεράσει, έτσι δεν ήμουν ενδιαφέρονται για τις μικρότερες αντλίες. Η αντλία δημιουργεί μεγάλη αναρρόφησης και κρατά την πίεση πολύ καλά. είναι λίγο βαρύ, δεδομένου ότι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά όσο είμαι κρατώντας, όλα είναι . πρόστιμο Το κόκκινο κάλυμμα είναι sooo ισχυρό το αγαπώ “- Warren .

Αρχάριος Χρήση για πρώτη φορά – “Είμαι νέος στο πέος διεύρυνση και απλά προσπάθησα το Penomet για πρώτη φορά ήμουν πολύ έκπληκτος με το πόσο δεν είχα να κόψετε pubes μου για να πάρετε μια καλή αναρρόφησης Είναι εκπληκτικό το πώς το ελαστικό είναι σε θέση.. για να δημιουργήσει το κενό. ήταν λίγο δύσκολο να χρησιμοποιούν την αντλία σε πρώτη (δεν μπορεί να συγκριθεί με το Bathmate όπως έχω ποτέ ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή πέος που χρησιμοποιείται), αλλά μετά από λίγα λεπτά έχω συνηθίσει σε αυτό. Όταν μετά η αντλία, μου φάνηκε να κρέμεται πολύ περισσότερο, και φαινόταν παχύτερο, έτσι ώστε να ήταν αρκετά δροσερό. ” – Duncan

Υψηλής ποιότητας και εύκολο στη χρήση – “Τα πάντα σε αυτό το πακέτο – Αντλία και αξεσουάρ -…. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας εγκοπή Οι γκέτες Η πραγματική αντλία Η κορυφή της κεφαλής NOB να απελευθερώσει το νερό Όταν το χρησιμοποιείτε, νιώθω πολύ ισχυρή αναρρόφηση ακόμη και με μέσο γκέτες. ακολουθώ τη ρουτίνα αν και για να κρατήσει την αλλαγή. μέγεθος μου αυξήθηκε κατά μισή ίντσα και χρησιμοποιούνται μόνο αυτό αντλία 3 φορές. Αν και δεν έχω βιώσει άλλα προϊόντα, συστήνω ιδιαίτερα αυτήν την αγορά. ” – Joshua

Penomet Review - Μην αγοράσετε Πριν διαβάσετε αυτό: penomet μη χειρουργική θεραπεία για τη νόσο απαλλαγώ

τα αποτελέσματά μου – πριν και μετά

Για το τμήμα αυτό, θα μιλήσω μόνο για μόνιμη κέρδη. Προσωρινή κέρδη είναι περίπου 0,6 ίντσες στο μήκος (ακόμη και σε αυτήν την ημέρα), αλλά συνήθως διαρκούν μόνο μένα αρκετές ώρες μετά το μπάνιο μου.

Όταν αγόρασα το πρώτο Penomet, μου αρχικό μέγεθος του πέους ήταν 5,7 ίντσες . Ο κατασκευαστής υποστηρίζει κέρδη από 1 έως 3 ίντσες για μακροχρόνια χρήση, με την πρώτη ίντσα μέσα σε 1 έως 3 μήνες. Αυτή είναι μια αρκετά γενική δήλωση, αλλά ήταν ακριβή για μένα. Μετά από 2 μήνες χρήσης, μόνιμη μέγεθος του πέους μου ήταν 6,4 ίντσες (0,7 ίντσες κέρδος). Η πρώτη ίντσα είναι πάντα το πιο εύκολο. Newbies θα φτάσετε εκεί γρήγορα χωρίς επιθετικό εργασίας. Ωστόσο, η δεύτερη ίντσα (ιδιαίτερα το δεύτερο σκέλος του δεύτερου ιντσών), θα είναι το δύσκολο μέρος. Σε αυτήν την ημέρα (8 μήνες κάτω από το δρόμο), το μέγεθος του πέους μου είναι 7,1 ίντσες (συνολικά 1,4 ίντσες κέρδη).

Αυτά είναι τα μήκη όρθια μου. πλαδαροί μέγεθος μου αυξήθηκε ακόμα περισσότερο από τα παραπάνω οφέλη, αλλά είναι πιο δύσκολο να μετρηθεί.

Είμαι χαρούμενος με τη διαδικασία δεδομένου ότι χρησιμοποιούν Penomet σχεδόν καθημερινά, και θεωρώ ότι αυτή είναι η ταχύτερη εξέλιξη που είναι σωστό για μένα σε αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βιαστούμε ή να κάνετε υπερβολικά επιθετικές ασκήσεις (αν και μερικές φορές κάνω).

Από που να αγοράσω?

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει Penomet μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα . Υπάρχουν πολλά πλαστά και απάτη προσφέρει από μεταπωλητές. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κουπόνια ή κωδικούς έκπτωση δεν είναι διαθέσιμα για αυτό το προϊόν και δεν μπορεί να εγγραφεί σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας παραγγελίας. Penomet είναι ένα one-time αγορά, μακροπρόθεσμη επένδυση, με αξιόπιστη υποστήριξη, και μια εγγύηση αντικατάστασης διάρκειας ζωής κάλυμμα για όλα τα πακέτα.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Penomet από την επίσημη ιστοσελίδα

99/100 : by 53 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^