Penomet Review 2016 – este pompa Penomet pentru tine?

Penomet-fete-vise

Citește recenzia mea Penomet mai întâi dacă doriți să cumpere Penomet , apoi să decidă dacă pompa este cu adevărat pentru tine. Cu ajutorul unei pompe de penis pentru a mari penisul nevoie de angajament, deci asigurați – vă că este ceva ce doresc cu adevărat și sunt serioase cu privire la .

De ce să cumpărați Penomet?

 Penomet Worldwide Creanțe

 • erectii mai puternice si sexul mai satisfacatoare
 • diferență vizibilă reală în primele 15 minute
 • Intensifică încrederea de sine
 • Uimitor Un an de garantare a banilor înapoi
 • Straightens Bent Penisurile
 • Dupa numai o sesiune penisul dvs. va fi considerabil mai mare, mai gros și mai grele
 • Persoanele fizice pot câștiga între 1-3 cm in lungime, cu o creștere de 30% a grosimii
 • dovedit a mări dimensiunea punct de vedere științific penisului

Penomet este o pompă inovatoare nou penis , folosind un sistem de gheată interschimbabile ca nici o alta pe piață . Este de cinci ghetre colorate unice, vă permit să crească presiunea pentru extindere eficientă, treptat , în condiții de siguranță și confortabil.

Are Penomet lucru Serios?

Penomet1-300x196

Dacă vă așteptați lungimea penisului, pentru a obține inch peste noapte și să rămână ca ea permanent cu un efort minim, atunci acest lucru nu este un program pentru tine.

Efectul de extindere vizibil îl vedeți când utilizați Penomet pentru prima dată, este doar temporar si dureaza, poate, pana la cateva ore

Pentru rezultate optime și permament va trebui să utilizați pompa timp de 15 minute pe zi, cinci zile pe săptămână, la început, atunci poate de câteva ori pe săptămână, pentru a păstra o lungime și circumferință achiziționată. Nu există nici o scală de timp precisă pentru a ajunge la lungimea dorită și circumferință permanent, din cauza nevoilor fiecăruia, desigur sunt atât de diferite, astfel încât să fie pregătit să-l folosească pentru câteva luni, chiar dacă veți obține rezultate rapide în săptămâni.

Bărbații au fost folosind Penomet timp de cativa ani cu rezultate foarte bune, dar este pentru că acestea sunt coerente și hotărâte pentru a atinge obiectivul dorit.

Câștigurile enomet, cu utilizarea consecventa a pompei, poate fi de 1-3 cm in lungime, cu o creștere de 30% in grosime. 

Este Penomet sigur de utilizat?

Penomet este susținută de mai mult de doi ani de testare viața reală pe 1000 de bărbați înainte de a fi fost puse în vânzare generală.

I’ts unic 2 design parte constă dintr-un cilindru mare și ghetre detașabile, spre deosebire de pompele de comparație care au doar un singur gheată fixat permanent. Penomet foloseste 5 ghetre colorate interschimbabile cu diferite forțe, care vă permit să crească în condiții de siguranță și, treptat, presiunea dispozitivului de-a lungul timpului și, prin urmare, crește dimensiunea penisului dvs. de dependendant pe care dintre gaters colorate utilizați. Țineți cont de faptul de a începe cu cea mai mică șoșon / aspirare forță mai întâi, apoi modul de lucru în sus

Nu te poți răni dacă folosești bunul simț. Nu continuați pomparea pentru mai mult decât timpul stabilit, ca prea mult la rapid va însemna că va trebui să nu mai utilizați pompa pentru un timp, împiedicând succesul. Utilizarea excesivă sau prelungită în timpul fiecărei sesiuni nu se va face lucrurile să se întâmple mai repede și poate chiar provoca daune ca supra-entuziast de pompare pot sparge vasele de sânge și vezicule de formă.

Ia-o mai ușor și să respecte instrucțiunile incluse dacă vă decideți să cumpere Penomet.

Pentru mult mai confortabil rezultatele trebuie să fie utilizat cu apă (pentru a asigura un volum egal și presiunea din interiorul cilindrului), astfel îl face ideal pentru a pune în aplicare în dușul de zi cu zi sau de baie. Apa calda, de asemenea, vă ajută să se relaxeze și să se relaxeze în curs de pregătire pentru exerciții.

Fiecare componentă a fost proiectată cu cel mai înalt nivel de precizie și siguranță pentru a crea o experiență confortabilă și eficientă, inclusiv utilizarea de materiale care nu sunt toxice și fabricate în conformitate cu dispozitive medicale stan standar- . Ea are un marcaj CE, în conformitate cu cerințele legislației UE, singura pompa de penis existent , care îndeplinește conformitatea, plus SGS si Certificari ISO. ISO reprezintă Organizația Internațională de Standardizare, o organizație responsabilă pentru asigurarea faptului că serviciile și produsele sunt fiabile, sigure și de bună calitate.

click aici pentru a cumpăra Penomet de pe site-ul oficial cu cupon

Cum Pentru a utiliza Pompa Penomet

Penomet-ghetre

Cilindrul de real, vine într-o gamă de șase culori, Clear, albastru, verde, roz, Violet si Orange si are un ghid de măsurare imprimat în ambele inci și centimetri, astfel încât să puteți ține evidența rezultatelor

Așa cum a recomandat cel mai bine este de a utiliza în baie sau duș. Este rapid și ușor de utilizat, cu toate că ar putea fi necesar pentru a practica la început ca unii oameni găsi mai ușor decât altele. Pur și simplu atașați cea mai mică presiune șoșon la cilindrul principal, umple cilindrul cu apă, introduceți penisul și asigurați-vă că șoșon este presat aproape de vintre ta. pompa încet cilindrul pentru aerul prins da afara in apa, ceea ce creează apoi presiune de vid. penisul tau va deveni treptat erect pe măsură ce crește fluxul sanguin. Pentru a elibera presiunea sau scoateți pompa, apăsați ușor supapa de la latura de la capătul cilindrului.

Ca începător, se sugerează să înceapă încet și condiționarea penisului să se obișnuiască cu presiunea, să zicem de 3 minute pe apoi 3 minute de oprire, apoi 3 minute din nou și 3 minute de oprire. Relaxați-vă și re- pompa la fiecare câteva minute, timp de până la 10 – 20 de minute.

Dacă aveți probleme de erectie, folosind pompa va ajuta cu erecția în timp ce creșterea visibily dimensiunea.

Acest lucru simplu de retinut Penomet exercitiu implica folosirea unui set de gheată pentru fiecare săptămână, 15-30 de minute pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.

Penomet ghetre

În ceea ce privește cele cinci diferite culori   ghetre Penomet, fiecare gheată produce o forță de presiune diferită.

Se recomandă să se înceapă cu cea mai mică  Purple   șoșon prima (forță 60) , apoi albastru (forța 65) , apoi negru (forța 70). Grey  mai ales (forță 75) și Red jambiere (forța 80) sunt mai puternice și au cele mai puternice de aspirare, de aceea este recomandat să le folosească în lunile ulterioare ale programului. Negru   jambiere este bine dacă vă decideți să alegeți numai conținutul standard, care are o gheată detașabilă, deși , dacă te – ai decis că vrei să obțineți mai mare pe care ar trebui să cumpere alte ghetre la o dată ulterioară, ceea ce ar evident costa mai mult pe termen lung.

click aici pentru a cumpăra Penomet de pe site-ul oficial cu cupon

Penomet vine în trei pachete diferite … Standard, Extra și Premium

Penomet-Design

Conținut standard:
– 1 Pompa Extindere
– 1 gheată, Forța 70 (negru)
– 60 zile banii înapoi Garantare
– Acces la Suport din argint
– Discret livrare și de facturare
– 1 an garanție

Conținut Extra:
– 1 Pompa Extindere
– 2 ghetre, Forța 65 ( Albastru ) 70 ( B lipsa ) si 75 ( gri )
– 60 zile banii înapoi garanție
– acces la suport de aur
– Discret livrare și de facturare
– 2 ani garanție

Cuprins premium
– 1 Pompa Extindere
– Toate cele cinci ghetre, Forța 60 ( Purple ) Forța 65 ( Albastru ) Forța 70 ( Negru ) Forța 75 ( gri ) și Forța 80 ( Red ) Extreme
– Comfort curea, pentru utilizare în duș
– 60 zile banii înapoi garantare
– Durată de viață Platinum Support
– Discret livrare și de facturare
– 3 ani garanție

Nu eu am nevoie într-adevăr o pompa de penis?

Ei bine, nimeni nu are nevoie într-adevăr o pompa de penis, este unul despre care doresc! Există mai multe motive diferite, care sunt personale pentru individ. Aici sunt doar câteva exemple de ce s-ar putea fi în vedere o pompă.

 • erectii mai puternice
 • probleme de disfunctie erectila
 • Pentru a creste lungimea penisului
 • Pentru a creste grosimea penisului
 • Îmbunătăți calitatea erecției
 • Simptome ejaculare prematură
 • Extindere chirurgie liberă a penisului
 • De droguri de extindere a penisului gratuit
 • Extinderea duratei erectiilor

Din perspectiva unei femei, “nu e ceea ce ai, este modul în care îl folosiți.”, Dar să fiu sincer, nu este necesar lungimea penisului, este circumferinta care creează senzație mai mult pentru femei, deoarece stimulezi toate nervii terminatiile în interiorul zidurilor vaginului. chingă dvs. va câștiga cu siguranță dacă utilizați Penomet în mod constant și în timp.

Ar trebui să cumperi Penomet?

Dacă încă cumparati o pompa de penis va recomand cu atenție Penomet ca cea mai bună pompă pentru a cumpăra. Calitate premium este importantă și cu peste doi ani de testare pe peste 1000 de subiecți de sex masculin, înainte de eliberare generală, Penomet a devenit o favoutite ferma si cea mai buna pompa de apa nou penis, disponibil pana in prezent.

click aici pentru a cumpăra Penomet de pe site-ul oficial cu cupon

82/100 : by 246 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^