Penomet Review – Best Penis Pump Laajentuminen Device

Penomet Review - Älä osta ennen Reading Tämä

Penomet penis pumppu on vaihtoehto alkuperäistä, ja on viime aikoina suosiotaan sitten sen ensimmäisen käyttöönoton vuoden 2010 loppupuolella Vuosien Penomet kävi läpi useita parannuksia seuraavien käynnissä asiakaspalautetta. Tilasimme täydellisen Premium Edition -paketti antamaan koko arvio kaikkien osien kanssa testattu.

Olen ollut käyttäen Penomet jos meidän AHCAF testilaboratoriona 8 kuukauden ajan kirjata edistymistä ja antaa henkilökohtainen mielipiteeni. En ollut koskaan käyttänyt mitään pumppuja tai jatkoaineita ennen ja todella nauttinut Penomet kuin aloittelija.

Penomet on hyvin yksinkertainen laite, joka voi nopeasti oppia käyttämään. Se toimii vedessä kylpyammeessa tai ilma, vaikka suosittelemme vain käyttää sitä vedellä. Imu säärystimet ovat erittäin mukavat iholla, koska ne on valmistettu pehmeästä silikonista, joka on sekä vahva ja kestävä.

Miksi valita vesipohjaisia ​​pumppu?

Penomet-Säärystimet

Lämpö vedestä laajenee ja rentouttaa peniksen verisuonia. Tämä tekee hydro pumppaa paljon tehokkaampi (etenkin pysyvää hyötyä) kuin muita jatkoaineita, ja sinun ei tarvitse tehdä peniksen venytys tai jelqing (vaikka monet ihmiset näkevät paremmin voitot jälkeen he tekevät). Kaikki mitä tarvitset on 70% karkea.

Edut vesipohjaisia ​​pumput ovat:

 • Saat enemmän veri virtaa suonissasi peniksen, antaa sinulle parempi erektio ja estää seksuaalisen terveysongelmia
 • Välitön kasvu pituus ja ympärysmitta jokaisen pumpun
 • Enemmän tilaa pysyvästä lisäyksestä. Varsinkin enemmän pitkälle kun maxed kokosi ja saada lisää voittoja on vaikeampaa
 • Pitkäikäisempiä voitot yli pitkäaikaiskäytössä

Muut penis muuttajat eivät käytä lämmintä vettä, joten ne vaativat useita viikkoja näyttämään voittoja. Pumppuja, välitön voitot ovat nähtävissä heti ja kestää melkein päivä (myös aloittelijoille).

klikkaa tästä tilata Penomet virallisilla verkkosivuilla

Mikä paketti pitäisi tilata?

On 3 eri paketteja: Standard, Extra ja Premium. Suurin ero on se, kuinka monta säärystimet (pumput) eri vahvuuksia ovat mukana.

 • Standard Edition vain tulee 1 säärystin.
 • Extra painos tulee 3 säärystimet.
 • Premium Edition mukana 5 eri säärystin voimia.

Enemmän säärystimet antaa sinulle enemmän valvontaa ja valtaa vahvuus vesi pumpataan putkeen.

Voit seurata käyttää rutiininomaisesti joka vuorottelee säärystimet eri päivinä maksimoimaan paineen suunniteltaessa riittävä elpymistä peniksen kudosten. Penomet on ilmainen näyte rutiini sivuillaan ja täydellisen version sisältyy pakettiin.

5. säärystin (näkyy kuva vasemmalla), “Force 80”, sisältyvät Premium Edition on vahvin paine käytettävissä ja on on, jos haluat käyttää Penomet pitkällä aikavälillä. Virallisilla Penomet sivusto ei myy säärystimelle erikseen, ja heikompia säärystimet vain kestää toistaiseksi. Itse et löydä virallista säärystimet myyntiin kaikkialla. Joten syystä, minun suositus pitkän aikavälin hyötyjä ja pysyviä tuloksia, on menossa Premium Edition .

Toisin Bathmaten, The Penomet pumppu tulee yhtä kokoa, joka on riittävän suuri mahtuu kaikkien pituus ja ympärysmitta. Vaikka kaverit penis pituus on alle 5 tuumaa voi pitää Penomet liian suuri, ja pitäisi tutkia Hydromax sarja (X20 ehkä). Kaikki putki värit ovat “selvä” tarpeeksi voit nähdä voitot, joten voit valita minkä tahansa. Pidin väritön putki nähdä edistystä selvemmin. Huomaa, että joskus tietyt värit ovat loppu .

klikkaa tästä tilata Penomet virallisilla verkkosivuilla

Kuinka käyttää Penomet?

Se on helppo käyttää pumppua säännöllisesti. Se on erittäin helppokäyttöinen, erittäin hauskaa, tuntuu hyvältä, ja tulokset osoittavat lähes välittömästi. Wear pumppu suihkussa 15 minuuttia kerrallaan. Jätä palautumisaika 18 48 tuntia (pidempi aloittelijoille tai kun penis tuntuu kipeä). Ajan, käyttävät eri säärystimet korkeampi imuvoima tai seurata mukana opas.

Valinnainen: ulkopuolella suihkussa

Voit käyttää Penomet ilmalla. En suosittele sitä, koska lämpö veden parantaa tuloksia niin paljon, että se ei ole vaivan arvoista aikaa. Pullo aseöljy kiiltoa voiteluaine ei enää sisälly (kuten vuoden 2015 päivitys). Sitä tarvitaan vain käytettäväksi ilman vettä, mutta useimmat ihmiset eivät tee sitä.

Korkealaatuinen

2014-venus-tuomaristo-award1

Löysin Penomet olevan hyvin rakennettu. Säärystimet ovat erittäin mukavat ja eivät vuoda. Pumppu on hyvin voimakas ja hienoa lämpimässä vedessä. Vahvin “Force 80” on riittävän tehokas niille pysyvämpi voittoja. Olen käyttänyt pumpun lähes vuoden ajan (joskus aggressiivisesti) ja se on edelleen yhtä tehokas kuin se oli uutta. Jos säärystimet tauko jostain syystä (vaikka en usko ne olisivat), uusi korvaava lähetetään kohti uusia elinikäinen säärystin takuu mukana tahansa paketin.

Penomet Käytännön ohjeet ja tosiasiat

 • Käytä ennen seksiä – väliaikainen tulokset tekevät penis isompi noin 7 tuntia käytön jälkeen (joskus koko päivä).
 • Cure seksuaalinen ehdot – Erektiohäiriöt (alias impotenssi tai ED) ja ennenaikainen siemensyöksy johtuvat usein väärästä tai rajoitettu veren virtausta penikseen. Penomet auttaa laajentaa peniksen verisuonia mahdollistaa enemmän verta virrata. Tämä auttaa saat vahvempi erektio ja hallitusti orgasmin. On syytä Penispumput alun perin vain lääkärit .
 • Parempi sex – ansiosta paremmin veren virtausta penikseen (mainittu edellä), et kestää kauemmin ja parantua orgasmeja. Tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen, mutta kaiken kaikkiaan parempi veren virtaus parantaa seksuaalista kokemusta.
 • Väliaikaiset vs. pysyvät tulokset – älä lannistu, jos alkuperäisen voitot näet eivät tartu liian kauan. Mitä enemmän käytät Penomet, isompi penis saa. Aivan kuten johdonmukainen harjoitus näyttää tuloksia pitkällä aikavälillä, sen sijaan heti.

klikkaa tästä tilata Penomet virallisilla verkkosivuilla

Penomet Asiakasarvioita

Suuri pumppu Pienemmät Penis – “Olin hieman huolissaan siitä, että Penomet on liian suuri minun penis (se on vain 5 tuumaa), mutta se osoittautui niin täydellinen valinta minulle. Halusin ostaa pitkän aikavälin tuote että en selvitä, joten en ollut kiinnostunut pienempiä pumppuja. pumpun luo suuria imu ja pitää paineen hyvin. se on hieman raskas, koska se on aika iso, mutta niin kauan kuin minä pitämällä sitä, kaikki on hieno. Red säärystin on niiin voimakas rakastan sitä “- Warren .

Aloittelija ensimmäistä käyttökertaa – “Olen uusi peniksen ja vain kokeillut Penomet ensimmäistä kertaa. Olin hyvin yllättynyt miten ei tarvinnut leikata minun pubes saada hyvä imu. On hämmästyttävää, kuinka kumi pystyy luoda tyhjiö. se oli hieman hankala käyttää pumppua aluksi (ei voi verrata sitä Bathmate koska en ole koskaan käyttänyt sitä tai mikä tahansa muu penis laite), mutta muutaman minuutin kuluttua sain käyttää sitä. Kun jälkeen pumppu, I näytti roikkuu paljon kauemmin, ja se näytti paksumpi, joten se oli aika siistiä. ” – Duncan

Korkealaatuinen ja helppokäyttöinen – “Kaikki tässä paketissa – pumppu ja tarvikkeet – on valmistettu yläpäätä laadusta. Säärystimet. Pumpun todellisen. Top pää nob vapauttaa vettä. Kun käytän sitä, olen erittäin vahva imu jopa keskitason säärystimet. seuraan rutiini tosin pitää se muuttuu. My koko kasvoi puoli tuumaa ja käytin vain tätä pumppua 3 kertaa. Vaikka en ole kokenut muita tuotteita, olen suuresti tätä ostaa. ” – Joshua

Penomet Review - Älä osta ennen Reading tämä: penomet ei kirurginen hoito Peyronien tauti

Omat tulokset – ennen ja jälkeen

Tässä jaksossa, aion puhua vain pysyvää hyötyä. Väliaikaiset voitot ovat noin 0,6 tuumaa pitkä (jopa tähän päivään), mutta ne yleensä kestävät vain minulle useiden tuntien kuluttua minun kylpyamme.

Kun ensimmäinen ostanut Penomet, minun alkuperäinen peniksen koko oli 5,7 tuumaa . Valmistajan mukaan voitot 1-3 tuumaa pitkäaikaiseen käyttöön, ja ensimmäinen tuuman sisällä 1-3 kuukautta. Tämä on melko yleinen toteamus, mutta se oli tarkka minulle. 2 kuukauden kuluttua käytön, minun pysyvä peniksen koko oli 6,4 tuumaa (0,7 tuumaa voitto). Ensimmäinen tuuma on aina helpoin. Aloittelijat saavat sinne nopeasti ilman aggressiivinen työtä. Kuitenkin toinen tuuman (etenkin toinen osa toista tuumaa), olisi hankala osa. Tähän päivään (8 kuukautta tiellä), penikseni koko on 7,1 tuumaa (yhteensä 1,4 tuumaa voitot).

Nämä ovat minun pystyssä pituudet. Minun veltto koko kasvoi jopa enemmän kuin yllä voittoja, mutta se on vaikeampi mitata.

Olen tyytyväinen prosessiin, sillä käytän Penomet lähes päivittäin, ja minusta tuntuu, että tämä on nopein eteneminen joka on oikea minulle tässä vaiheessa. Ei tarvitse kiirehtiä tai tehdä liian aggressiivisella harjoitukset (vaikka joskus en).

Mistä ostaa?

Varmista ostat Penomet vasta viralliset sivut . On olemassa paljon väärennettyjä ja huijaus tarjoaa jälleenmyyjiltä. Kuten aiemmin mainittiin, kuponkeja tai edullisista koodit eivät ole käytettävissä tämän tuotteen ei voi syöttää missään kassalle. Penomet on kertaluonteinen ostaa, pitkän aikavälin investointeja, ja luotettavaa tukea, ja elinikäinen säärystin vaihto takuu kaikissa pakkauksissa.

klikkaa tästä tilata Penomet virallisilla verkkosivuilla

70/100 : by 210 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^