Penomet Review – Best Penis Pump utvidgningen enhet

Penomet Review - Köp inte innan Reading

Den Penomet penispump är ett alternativ till den ursprungliga, och har nyligen blivit mer populär sedan den första introduktionen i slutet av 2010. Under årens lopp gick Penomet genom flera förbättringar efter pågående kundrespons. Vi beställde hela Premium Edition paket för att ge en fullständig översyn med alla komponenter testas.

Jag har använt Penomet av våra AHCAF testlabb för 8 månader nu att spela in mina framsteg och ge min personliga åsikt. Jag hade aldrig använt pumpar eller utdrygningsmedel innan och verkligen haft Penomet som en nybörjare.

Penomet är en mycket enkel enhet som du snabbt kan lära sig att använda. Det fungerar i vatten i badkaret eller luft, även om vi rekommenderar att du endast använda den med vatten. Sug- damasker är mycket bekväma på huden eftersom de är gjorda av mjuk silikon som är både stark och tålig.

Varför välja ett vattenbaserat pump?

Penomet-Damasker

Värmen från vattnet expanderar och slappnar penis blodkärl. Detta gör hydro pumpar mycket effektivare (särskilt för permanenta vinster) än andra typer av fyll, och du behöver inte göra penis sträckning eller jelqing (även om många människor ser bättre vinster när de gör). Allt du behöver är en 70% tabbe.

Fördelarna för vattenbaserade pumpar är:

 • Du får mer blod flyter genom dina ådror till din penis, vilket ger dig bättre erektioner och förebygga problem sexuell hälsa
 • Omedelbar ökning av längd och omkrets efter varje pump
 • Mer utrymme för permanenta ökningar. Speciellt vid mer avancerat stadium när du maxade ut din storlek och få mer vinster är svårare
 • Längre varaktiga vinster över lång tids användning

Andra penis förlängare använder inte varmt vatten, så de kräver flera veckor för att visa vinster. Med pumpar, omedelbara vinster syns genast och kommer att pågå i nästan en dag (även för nybörjare).

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

Vilket paket för att beställa?

Det finns 3 olika paket: Standard, Extra och Premium. Den huvudsakliga skillnaden är hur många damasker (pumpar) av olika styrkor ingår.

 • Standard Edition levereras med en damask.
 • Extra utgåvan kommer med 3 damasker.
 • Premium Edition levereras med 5 olika damask krafter.

Fler damasker ger dig mer kontroll och makt över styrkan i det vatten som pumpas in i röret.

Du kan följa en övning rutin som alternerar de damasker på olika dagar för att maximera trycket när man planerar en tillräcklig återhämtning för din penis vävnad. Penomet har ett gratisprov rutin på deras hemsida och den fullständiga versionen ingår i paketet.

Den 5: e damask (på bilden till vänster), “Force 80”, som ingår i Premium edition är den starkaste trycket tillgängliga och är ett måste om du vill använda Penomet i det långa loppet. Den officiella Penomet webbplats säljer inte damasken separat, och svagare damasker kommer bara ta dig så långt. I själva verket kan du inte hitta den officiella damasker till salu någonstans. Så av den anledningen ensam, min rekommendation för långsiktiga vinster och bestående resultat, går med Premium edition .

Till skillnad från Bathmate, kommer Penomet pumpen i en storlek som är tillräckligt stor för att rymma allas längd och omkrets. Även killar med en penis längd under 5 inches kan överväga Penomet som alltför stor, och bör undersöka Hydromax-serien (X20 kanske). Alla rör färger de är “klar” tillräckligt för dig att se dina vinster, så att du kan välja någon. Jag gillade den färglösa röret för att se mina framsteg tydligare. Observera att ibland vissa färger är slut .

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

Hur man använder Penomet?

Det är lätt att använda pumpen regelbundet. Det är super enkelt att använda, mycket roligt, känns bra, och resultaten visar nästan omedelbart. Bära pumpen i dusch för 15 minuter åt gången. Lämna en återhämtningstid på 18 till 48 timmar (längre för nybörjare eller när din penis känns ömma). Med tiden, använder olika damasker för högre sugkraft eller följa den medföljande guide.

Valfritt: utanför duschen

Du kan använda Penomet med luft. Jag skulle inte rekommendera det, eftersom värmen i vattnet förbättrar resultaten så mycket att det inte är värt din tid att. En flaska Gun Oil glans smörjmedel ingår inte längre (som i uppdateringen 2015). Det behövs endast för användning utan vatten, men de flesta gör det inte.

Hög kvalitet

2014-venus-jury-award1

Jag hittade Penomet vara mycket välbyggd. De damasker är mycket bekväma och inte läcker. Pumpen är mycket kraftfull och känns bra i varmt vatten. Den starkaste “Force 80” är tillräckligt kraftfull för de mer permanenta vinster. Jag har använt pumpen för nästan ett år nu (ibland aggressivt) och det är fortfarande lika kraftfullt som det var nytt. Om damasker bryta någon anledning (även om jag inte tror att de skulle), kommer en fri ersättning sändas enligt deras nya livstids damask garanti medföljer varje paket.

Penomet Användbara tips och fakta

 • Används före sex – tillfälliga resultat kommer att göra din penis större för ca 7 timmar efter användning (ibland en hel dag).
 • Bota sexuella förhållanden – Erektil dysfunktion (aka impotens eller ED) och för tidig utlösning orsakas ofta av felaktig eller minskat blodflöde till din penis. Penomet hjälper expandera din penis vener tillåta mer blod att flyta igenom. Detta hjälper dig att få starkare erektioner och en kontrollerad orgasm. Det finns en anledning penis pumpar var ursprungligen endast som ordinerats av läkare .
 • Bättre sex – tack vare bättre blodflödet i din penis (som nämns ovan), kommer du att pågå längre och uppleva bättre orgasmer. Resultaten varierar från person till person, men totalt sett, kommer en bättre blodflöde förbättra din sexuella upplevelse.
 • Tillfälligt kontra bestående resultat – inte bli avskräckt om inledande vinster du ser inte fastnar för länge. Ju mer du använder Penomet, desto större din penis kommer att få. Precis som konsekvent träning visar resultat över tid, snarare än omedelbart.

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

Penomet Kundrecensioner

Stor Pump för mindre Penis -. “Jag var lite orolig att Penomet blir för stor för min penis (det är bara 5 inches), men det visade sig som det perfekta valet för att jag ville köpa en långsiktig produkt att jag inte kommer att växa ur, så jag var inte intresserad av mindre pumpar. pumpen skapar stor sug och håller trycket mycket väl. det är lite tungt eftersom det är ganska stor, men så länge jag håller det är allt . fin Röda damask är sooo kraftfull I love it “- Warren .

Nybörjare Börja använda – “Jag är ny på penisförstoring och bara försökte Penomet för första gången jag var mycket förvånad över hur jag inte behövde trimma min pubes för att få en bra sug Det är fantastiskt hur gummit kan.. att skapa vakuum. det var lite krångligt att använda pumpen först (kan inte jämföra det till Bathmate som jag aldrig har använt det eller någon annan penis enhet) men efter några minuter jag vant sig det. När efter pumpen, tyckte jag mig att hänga en mycket längre, och det såg ut tjockare, så det var ganska coolt. ” – Duncan

Hög kvalitet och lätt att använda – “Allt i paketet – pump och tillbehör -…. Är gjord av top notch kvalitet De damasker Själva pumpen övre huvudet nob att frigöra vattnet när jag använder den, jag känner mig väldigt starkt sug även med medel damasker. jag följer rutinen men att hålla det förändras. Min storlek ökat med en halv tum och jag använde bara denna pump 3 gånger. även om jag inte har upplevt andra produkter, rekommenderar jag starkt detta köp. ” – Joshua

Penomet Review - Köp inte innan du läser detta: Penomet icke kirurgisk behandling för Peyronies sjukdom

Mina resultat – före och efter

I detta avsnitt kommer jag bara tala om permanenta vinster. Tillfälliga vinster är ca 0,6 inches i längd (även till denna dag), men de brukar bara pågå mig flera timmar efter min bad.

När jag först köpte Penomet, min ursprungliga penisstorlek var 5,7 inches . Tillverkaren hävdar vinster på 1 till 3 inches för långvarig användning, med den första tum inom en till tre månader. Detta är en ganska allmänt uttalande, men det var korrekt för mig. Efter 2 månaders användning, mitt permanenta penisstorlek var 6,4 inches (0,7 inches förstärknings). Den första tum är alltid det enklaste. Nybörjare kommer dit snabbt utan aggressiv arbete. Men den andra tum (särskilt den andra delen av den andra tum), skulle vara den svåra biten. Till denna dag (8 månader på vägen), är min penis storlek 7,1 inches (totalt 1,4 tum vinster).

Dessa är mina upprätt längder. Min slapp storlek ökat ännu mer än ovanstående vinster, men det är svårare att mäta.

Jag är nöjd med processen eftersom jag använder Penomet nästan dagligen, och jag anser att detta är den snabbaste progression som är rätt för mig på denna punkt. Det finns ingen anledning att stressa eller göra alltför aggressiva övningar (men ibland gör jag).

Var man kan köpa?

Se till att du köper Penomet endast från officiella hemsida . Det finns en hel del falska och bluff erbjudanden från återförsäljare. Som tidigare nämnts, kuponger eller rabattkoder är inte tillgängliga för denna produkt och kan inte tas upp någonstans i kassan. Penomet är en engångs köpa, långsiktiga investeringar, med pålitligt stöd och en livstid damask utbytesgaranti för alla paket.

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

98/100 : by 294 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^