Penomet Review – Best Penispomp Uitbreiding Device

Penomet Review - niet kopen voor het lezen van deze

De Penomet penispomp is een alternatief voor het origineel, en is onlangs steeds populairder sinds de eerste introductie in het najaar van 2010. In de loop der jaren, Penomet ging door een aantal verbeteringen volgende voortdurende feedback van klanten. We bestelden de volledige Premium Edition pakket om een ​​volledig overzicht te voorzien van alle onderdelen getest.

Ik ben al met behulp van de Penomet geleverd door onze AHCAF testlaboratorium voor 8 maanden om mijn vooruitgang te registreren en geef mijn persoonlijke mening. Ik had nog nooit gebruik gemaakt van pompen of extenders vóór en echt genoten van de Penomet als een beginner.

Penomet is een zeer eenvoudig apparaat dat u snel kunt leren hoe te gebruiken. Het werkt in het water in het bad of de lucht, maar we raden u alleen gebruik maken van het met water. De zuigkracht beenkappen zijn zeer comfortabel op de huid, omdat ze zijn gemaakt van zachte siliconen die zowel sterk en duurzaam.

Waarom kiezen voor een op water gebaseerde pomp?

Penomet-Gaiters

De warmte van het water uit en ontspant uw penis bloedvaten. Dit maakt hydro pompen veel effectiever (vooral voor permanente winst) dan andere soorten extenders, en u bent niet verplicht om de penis te rekken of jelqing (hoewel veel mensen beter te zien winsten nadat ze doen) doen. Alles wat je nodig hebt is een 70% boner.

De voordelen voor watergedragen pompen zijn:

 • Je krijgt meer bloed stroomt door je aderen om uw penis, waardoor u betere erecties en het voorkomen van seksuele gezondheidsproblemen
 • Onmiddellijke toename van lengte en omtrek na elke pomp
 • Meer ruimte voor permanente toeneemt. Vooral aan het verder gevorderd stadium als je maxed out uw maat en het krijgen van meer winst is harder
 • Langere blijvende winsten op gebruik op lange termijn

Andere penis extenders geen gebruik maken van warm water, zodat ze enkele weken nodig hebben om winst te laten zien. Met pompen, onmiddellijke winsten zijn zichtbaar meteen en zal duren voor bijna een dag (ook voor beginners).

klik hier om Penomet bestellen via de officiële website

Welk pakket te bestellen?

Er zijn 3 verschillende pakketten: Standaard, Extra en Premium. Het belangrijkste verschil is hoeveel slobkousen (pompen) van verschillende sterktes inbegrepen.

 • De Standaard uitvoering komt slechts met 1 hoes.
 • De extra editie wordt geleverd met 3 beenkappen.
 • De Premium editie wordt geleverd met 5 verschillende hoes krachten.

Meer beenkappen geven u meer controle en macht over de kracht van het water gepompt in de buis.

U kunt een oefening routine die de beenkappen op verschillende dagen wisselt om de druk te maximaliseren, terwijl de planning een voldoende herstel voor uw penis weefsel te volgen. Penomet heeft een gratis sample routine op hun website en de volledige versie die is opgenomen in het pakket.

De 5e gaiter (afgebeeld op de foto links), “Force 80 ‘, opgenomen in de Premium-editie is de sterkste beschikbare druk en is een must als je wilt gebruiken Penomet op de lange termijn. De officiële Penomet website niet de hoes afzonderlijk te verkopen, en zwakkere beenkappen zal alleen neemt u tot nu toe. In feite, kunt u niet de officiële beenkappen te koop overal vinden. Dus voor de reden alleen al, mijn aanbeveling voor de lange termijn winsten en blijvende resultaten, gaat met de Premium-editie .

In tegenstelling tot Bathmate, de Penomet pomp komt in een maat die groot genoeg is om ieders lengte en omtrek tegemoet te komen. Hoewel jongens met een penis lengte van minder dan 5 inches Penomet kunnen beschouwen als te groot, en moeten (misschien X20) kijken naar de Hydromax serie. Alle de buis kleuren zijn ‘clear’ genoeg voor u om uw winst te zien, dus je kan iemand halen. Ik vond de kleurloze buis om mijn vooruitgang meer duidelijk te zien. Merk op dat soms bepaalde kleuren niet op voorraad .

klik hier om Penomet bestellen via de officiële website

Hoe te Penomet gebruiken?

Het is gemakkelijk om de pomp regelmatig gebruikt. Het is super eenvoudig te gebruiken, erg leuk, voelt geweldig, en de resultaten laten zien vrijwel onmiddellijk. Draag de pomp in de douche voor 15 minuten per keer. Laat een hersteltijd van 18 tot 48 uur (langer voor beginners of wanneer uw penis voelt zere). Met de tijd, maken gebruik van verschillende beenkappen voor een hogere zuigkracht of volg de meegeleverde handleiding.

Optioneel: buiten de douche

U kunt Penomet gebruiken met lucht. Ik zou het niet aanraden, omdat de warmte van het water verbetert de resultaten zo veel dat het niet de moeite waard om. Een fles van het pistool olie glans smeermiddel wordt niet meer opgenomen (vanaf de update 2015). Het was alleen nodig voor gebruik zonder water, maar de meeste mensen doen het niet.

Hoge kwaliteit

2014-venus-jury-award1

Ik vond de Penomet heel goed worden gebouwd. De beenkappen zijn zeer comfortabel en niet lekken. De pomp is zeer krachtig en voelt geweldig in warm water. De sterkste “Force 80” is krachtig genoeg voor de meer permanente winst. Ik heb met behulp van de pomp voor bijna een jaar (soms agressief) en het is nog steeds zo krachtig als het nieuw was. Als de beenkappen breken of andere reden (hoewel ik denk niet dat ze zou doen), zal een vervangende worden verzonden als per hun nieuwe leven hoes garantie meegeleverd met een pakket.

Penomet Handige tips en weetjes

 • Gebruik voor de seks – de tijdelijke resultaten zal uw penis groter voor ongeveer 7 uur na gebruik (soms een hele dag) te maken.
 • Cure seksuele omstandigheden – Erectiestoornissen (aka impotentie of ED) en voortijdige ejaculatie worden vaak veroorzaakt door onjuist of beperkt de bloedstroom in uw penis. Penomet helpt bij het ​​vergroten van uw penis aderen waardoor meer bloed doorheen kan stromen. Dit helpt u om sterker erecties en een gecontroleerde orgasme. Er is een reden penis pompen werden oorspronkelijk alleen voorgeschreven door artsen .
 • Betere seks – te wijten aan een betere bloedtoevoer naar de penis (zie hierboven), zul je langer mee en ervaar betere orgasmen. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen, een betere doorbloeding van uw seksuele ervaring te verbeteren.
 • Tijdelijke vs. blijvende resultaten – raak niet ontmoedigd als de aanvankelijke winsten zie je niet houden te lang. Hoe meer je de Penomet, gebruik hoe groter uw penis zal krijgen. Net als consistente workout toont resultaten in de tijd, in plaats van onmiddellijk.

klik hier om Penomet bestellen via de officiële website

Penomet Klant recensies

Grote Pomp Kleinere Penis -. “Ik was een beetje bang dat de Penomet te groot voor mijn penis (het is slechts 5 inches) zal zijn, maar het bleek als de perfecte keuze voor mij ik wilde een lange termijn product te kopen dat ik niet zal ontgroeien, dus ik was niet geïnteresseerd in de kleinere pompen. de pomp zorgt voor grote zuigkracht en houdt de druk erg goed. het is een beetje zwaar want het is vrij groot, maar zolang ik het bedrijf, alles is . fijne The Red gaiter is zooo krachtig I love it “- Warren .

Beginner Eerste gebruik – “Ik ben nieuw in de penis uitbreiding en probeerde de Penomet voor de eerste keer was ik zeer verbaasd over hoe ik hoefde niet mijn schaamhaar trimmen om een goede afzuiging te krijgen Het is verbazingwekkend hoe het rubber in staat is.. om het vacuüm te creëren. het was een beetje lastig om de pomp te gebruiken op het eerste (kan het niet vergelijken met de Bathmate zoals ik nog nooit heb gebruikt of een andere penis apparaat), maar na een paar minuten kreeg ik gewend. Wanneer na de pomp, leek ik een stuk langer worden opknoping, en het zag er dikker, dus dat was wel cool. ” – Duncan

Hoge kwaliteit en makkelijk te gebruiken – “Alles in dit pakket – pomp en accessoires -…. Is gemaakt van top kwaliteit De beenkappen De eigenlijke pomp De bovenzijde Nob om het water vrij te geven wanneer ik gebruik het, ik voel me erg sterke zuigkracht zelfs met medium beenkappen. ik volg de routine maar om het te houden aan het veranderen. Mijn maat verhoogd met een halve inch en ik alleen gebruikt deze pomp 3 keer. Hoewel ik niet voor andere producten hebben meegemaakt, ik beveel deze aankoop aan te bevelen. ” – Joshua

Penomet Review - niet kopen voor het lezen van dit: penomet niet-chirurgische behandeling van de ziekte van Peyronie

Mijn resultaten – voor en na

Voor deze sectie, zal ik alleen maar praten over permanente winst. Tijdelijke winsten zijn ongeveer 0,6 centimeter in lengte (zelfs tot op de dag), maar ze meestal alleen duren me een paar uur na mijn bad.

Toen ik voor het eerst Penomet kocht, mijn originele penisgrootte was 5,7 inches . Volgens de fabrikant versterkingen van 1-3 inch voor langdurig gebruik, met de eerste inch binnen 1 tot 3 maanden. Dit is een vrij algemene verklaring, maar het was juist voor mij. Na 2 maanden van het gebruik, mijn permanente penisgrootte was 6,4 inch (0,7 inch winst). De eerste inch is altijd het gemakkelijkst. Nieuwkomers zullen er snel zonder agressief werk. De tweede inch (met name het tweede deel van de tweede inch), zou de lastige zijn. Tot op de dag (8 maanden op de weg), mijn penis grootte is 7,1 inch (totaal 1,4 inch winsten).

Dit zijn mijn stijve lengtes. Mijn slappe grootte steeg met zelfs meer dan de bovengenoemde voordelen, maar het is moeilijker te meten.

Ik ben blij met het proces, omdat ik gebruik Penomet bijna dagelijks, en ik voel dat dit de snelste progressie dat is juist voor mij op dit punt. Er is geen noodzaak om overhaast of doe buitensporig agressieve oefeningen (hoewel ik soms doen).

Waar te kopen?

Zorg ervoor dat je Penomet kopen alleen vanaf de officiële website . Er zijn een heleboel van nagemaakte en zwendel aanbiedingen van resellers. Zoals eerder vermeld, coupons en kortingscodes zijn niet beschikbaar voor dit product en kan niet overal in het betalingsproces worden ingevoerd. Penomet is een eenmalige kopen, investering op lange termijn, met betrouwbare ondersteuning en een levenslange gaiter vervanging voor alle pakketten.

klik hier om Penomet bestellen via de officiële website

62/100 : by 186 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^