Penomet Review – Cel mai bun penisului Pompa de extindere Dispozitiv

Penomet Review - Nu cumpara Înainte de a citi acest

Pompa de penis Penomet este o alternativa la original, și a fost recent din ce în ce mai popular prima de la introducerea la sfârșitul anului 2010. De-a lungul anilor, Penomet a trecut printr-o serie de îmbunătățiri în urma feedback-ul clientului în curs de desfășurare. Am comandat complet pachetul Premium Edition pentru a oferi o revizuire completă cu toate componentele testate.

Am fost folosind Penomet furnizate de laboratorul nostru de testare AHCAF timp de 8 luni de zile pentru a înregistra progresul meu și să dea părerea mea personală. Nu am avut niciodată folosit orice pompă sau agenți de diluare înainte și într-adevăr sa bucurat de Penomet ca un incepator.

Penomet este un dispozitiv foarte simplu, pe care le puteți învăța repede cum să folosească. Acesta funcționează în apă în cada de baie sau de aer, cu toate că vă recomandăm să-l utilizați numai cu apă. Cele ghetre de aspirație sunt extrem de confortabile pe piele, deoarece acestea sunt fabricate din silicon moale, care este atât de puternic și durabil.

De ce să alegeți o pompă pe bază de apă?

Penomet-ghetre

Căldura din apa se dilata si relaxeaza vasele de sange ale penisului. Acest lucru face ca pompe hidro mult mai eficient (mai ales pentru câștiguri permanente) decât alte tipuri de materiale de umplutură, și nu sunt necesare pentru a face întindere a penisului sau jelqing (deși mulți oameni văd câștiguri mai bine dupa ce fac). Tot ce trebuie este un Boner de 70%.

Beneficiile pentru pompe pe bază de apă sunt:

 • Veți obține mai mult sânge care curge prin vene la nivelul penisului, oferindu – vă erectii mai bune si prevenirea problemelor de sanatate sexuala
 • Creștere imediată în lungime și circumferință după fiecare pompă
 • Mai mult loc pentru creșteri permanente. Mai ales în stadiul mai avansat atunci când golit dimensiunea și obținerea mai multe câștiguri este mai greu
 • Durată mai mare de câștiguri de peste utilizarea pe termen lung

Alte extensii de penis nu folositi apa calda, asa ca au nevoie de câteva săptămâni pentru a arăta câștiguri. Cu pompe, câștigurile imediate sunt vizibile imediat și va dura aproape o zi (chiar și pentru începători).

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

Ce pachet pentru a comanda?

Există 3 pachete diferite: Standard, Extra, și Premium. Principala diferență este modul în care sunt incluse mai multe ghetre (pompe) de diferite concentrații.

 • Standard Edition vine doar cu 1 gheată.
 • Ediția Extra vine cu 3 ghetre.
 • Ediția premium vine cu 5 forțe gheată diferite.

Mai multe ghetre vă oferă mai mult control și putere asupra puterea apei pompat în interiorul tubului.

Aveți posibilitatea să urmați un exercițiu de rutină, care alternează ghetre în zile diferite pentru a maximiza presiunea în timp ce planificarea o recuperare adecvata pentru a tesutului penisului. Penomet are o rutină gratuit probă, pe site-ul lor și versiunea completă inclusă în pachet.

Al 5 – lea jambiere (prezentat în fotografia din stânga), “Forța de 80”, inclus în ediția premium , este cea mai puternică presiune disponibilă și este un must have , dacă doriți să fie utilizați Penomet pe termen lung. Site – ul oficial Penomet nu vinde jambiere separat, și ghetre mai slabe va lua numai tu până acum. De fapt, nu puteți găsi ghetre oficiale de vânzare oriunde. Deci , pentru singur motiv, recomandarea mea pentru câștiguri pe termen lung și rezultate permanente, se merge cu editia Premium .

Spre deosebire de Bathmate, pompa Penomet vine într – o singură dimensiune , care este suficient de mare pentru a găzdui o lungime și circumferință tuturor. Cu toate tipi cu o lungime a penisului de sub 5 inci poate considera Penomet ca fiind prea mare, și ar trebui să se uite în seria Hydromax (X20 , probabil). Toate culorile tuburilor sunt “clare” suficient pentru tine pentru a vedea câștigurile dvs., astfel încât să puteți alege orice unul. Mi -a plăcut tubul incolor pentru a vedea progresul meu mai clar. Rețineți că , uneori , anumite culori sunt din stoc .

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

Cum se folosesc Penomet?

Este ușor de utilizat pompa in mod regulat. Este foarte simplu de utilizat, foarte distractiv, se simte mare, iar rezultatele arată aproape imediat. A se purta pompa la duș timp de 15 minute , la un moment dat. Lăsați un timp de recuperare de 18 până la 48 ore (mai lungi pentru incepatori sau atunci cand penisul se simte inflamat). Cu timpul, utilizați diferite ghetre pentru forța de aspirație mai mare sau urmați ghidul inclus.

Opțional: în afara duș

Aveți posibilitatea să utilizați Penomet cu aer. Nu aș recomanda-o, deoarece căldura apei îmbunătățește rezultatele atât de mult încât nu merita timpul tau sa. O sticlă de pistol strălucească de ulei lubrifiant nu mai este inclus (ca din 2015 update). A fost necesar doar pentru a fi utilizate fără apă, dar cei mai mulți oameni nu o fac.

Calitate superioară

2014-venus-juriu-award1

Am găsit Penomet să fie foarte bine construit. Cele ghetre sunt foarte confortabile și nu scurgeri. Pompa este foarte puternic și se simte mare în apă caldă. Cel mai puternic “Forța 80” este suficient de puternic pentru acele câștiguri mai permanente. Am fost folosind pompa de aproape un an de zile (uneori agresiv) și este încă la fel de puternic ca era ceva nou. În cazul în care ghetre rupe un anumit motiv (deși eu nu cred că ar fi), un înlocuitor gratuit va fi livrat ca pe noul lor de garanție pe viață gheată incluse cu orice pachet.

Penomet sfaturi utile și fapte

 • Utilizați înainte de sex – rezultatele temporare va face penisul mai mare de aproximativ 7 ore după utilizare (uneori o zi întreagă).
 • Cure conditii sexuale – disfunctie erectila (aka impotenta sau ED) si ejaculare prematura sunt adesea cauzate de fluxul de sânge necorespunzătoare sau restricționate în penis. Penomet ajuta extinde venele penisului , care permite mai mult sange sa curga prin. Acest lucru vă ajută să obțineți erectii mai puternice si un orgasm controlat. Există un motiv pentru penis pompe au fost inițial doar prescrise de medici .
 • Mai bine sex – din cauza mai bine fluxul de sange in penis (mentionat mai sus), va dura mai mult și orgasm mai bune. Rezultatele variază de la persoană la persoană, dar în general, un flux sanguin mai bine va imbunatati experienta sexuala.
 • Temporară vs. rezultate permanente – nu te descuraja în cazul în care câștigurile inițiale pe care le vedeți nu se lipesc de prea mult timp. Cu cât mai mult utilizați Penomet, cu atât mai mare penisul tau va primi. La fel ca și antrenament consecvent arată rezultatele în timp, nu imediat.

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

Penomet Opiniile clientului

Pompa excelent pentru penis mai mici -. “Am fost un pic îngrijorat de faptul că Penomet va fi prea mare pentru penisul meu (este doar 5 inch), dar sa dovedit ca alegerea perfecta pentru mine am vrut să cumpăr un produs pe termen lung că nu voi deveni prea mare, așa că nu a fost interesat de pompe mai mici. pompa creează o mare aspirație și se menține presiunea foarte bine. este un pic mai greu , deoarece este destul de mare, dar , atâta timp cât eu sunt o exploatație, totul este . fine Red jambiere este sooo puternic Îmi place “- Warren .

Începător First Time utilizare – “Sunt nou pentru marirea penisului si doar au incercat Penomet pentru prima dată când am fost foarte surprins de modul în care nu am să tăiați Pubes mei pentru a obține o aspirație bună Este uimitor modul în care cauciucul este capabil.. pentru a crea vid. a fost un pic ciudat de a utiliza pompa la prima (nu se poate compara cu Bathmate așa cum am niciodată sau orice alt dispozitiv de penis utilizat) , dar după câteva minute , m – am obișnuit. Când după pompa, mi se părea a fi agățat mult mai mult, și părea mai gros, astfel încât a fost destul de cool. ” – Duncan

Calitate înaltă și ușor de utilizat – “Totul în acest pachet – pompa si accesorii -…. Se face de o calitate de top notch The ghetre Pompa actuală Capul sus nob pentru a elibera apa Când am folosi, mă simt aspirație foarte puternic chiar și cu ghetre mediu. am urmat rutina , deși pentru a continua să se schimbe. Dimensiunea mea a crescut cu o jumatate de inch si am folosit doar această pompă de 3 ori. Desi nu am experimentat alte produse, am foarte recomanda această achiziție. ” – Joshua

Penomet Review - Nu cumpara inainte de a citi aceasta: Penomet tratament non chirurgical pentru boala Peyronie

Rezultatele mele – înainte și după

Pentru această secțiune, voi vorbi doar despre câștiguri permanente. Câștigurile temporare sunt de aproximativ 0,6 cm in lungime (chiar și în ziua de azi), dar, de obicei, numai eu durează câteva ore după baia mea.

Când m – am cumpărat prima Penomet, mi marimea penisului original a fost de 5,7 inci . Producătorul susține câștiguri de la 1 la 3 inci pentru utilizarea pe termen lung, cu primul inch în 1 până la 3 luni. Aceasta este o afirmație destul de generală, dar a fost corectă pentru mine. Dupa 2 luni de utilizare, marimea penisului meu permanent a fost de 6,4 inch (0,7 inch câștig). Prima a fost inch este întotdeauna cea mai ușoară. Newbies va ajunge acolo repede fără loc de muncă agresiv. Cu toate acestea, al doilea inch ( în special în a doua parte a celui de al doilea inch), ar fi partea de complicat. Până în această zi (8 luni pe drum), marimea penisului meu este de 7,1 inci (total 1,4 inci câștiguri).

Acestea sunt lungimile mele erectie. Dimensiunea mea flască a crescut cu mai mult decât câștigurile de mai sus, dar este mai greu de măsurat.

Sunt fericit cu procesul de când am folosi Penomet aproape zilnic, și mă simt că acest lucru este cel mai rapid progresia care este corectă pentru mine în acest moment. Nu există nici o nevoie să se grăbească sau să facă exerciții excesiv de agresive (deși, uneori, fac eu).

În cazul în care pentru a cumpăra?

Asigurați – vă că ați cumpărat Penomet numai de pe site – ul oficial . Există o mulțime de contrafacere și înșelătorie oferte de la distribuitori. Așa cum am menționat mai devreme, cupoane sau coduri de reducere care nu sunt disponibile pentru acest produs și nu pot fi introduse oriunde în procesul de achiziție. Penomet este un buy-o singură dată, de investiții pe termen lung, cu suport de încredere, precum și o garanție de înlocuire pe viață gheată pentru toate pachetele.

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

66/100 : by 198 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^