Penomet Review och personlig Test – Högst betyg Penis Pump / Extender

Penomet-girls-drömmar

Penomet Översikt

Penomet1-300x196

Penomet är topprankad och mest kända penispump. Vad är speciellt med Penomet är att det ger vatten assisterad pump med en innovativ utbytbar Gaiter System. Damasken System låter dig säkert, gradvis och bekväm öka trycket för att öka storleken på din manlighet.

Med bara 15 minuters användning, “den har förmågan att öka storleken på dem penis med upp till 3 inches i längd och 30% i omkrets.”

Penomet kan användas överallt inklusive dusch badkaret som AquaPressure systemet levererar vakuum maximal prestanda oavsett hur du använder Penomet.

Penomet är en Hydro extender utan rörliga delar som är lätt, bekväm och konstruerad för att användas i dusch, bad eller luft. Baserat på min erfarenhet att granska denna produkt, är det inte för alla. Ju större cylinder innebär att mindre män inte hittar den här bekväma eller effektivt. De har inte heller erbjuda mindre storlekar.

Den Penomet Pumpen är konstruerad för minimal tryckkraft som åstadkommer den största expansion och tillväxt. Detta är ett vattenbaserat pump, och ju mer vatten som tvingas genom mer din penis kommer att växa. Detta skapar en större hydro kraft vakuum i pumpen, och ju mer du använder Penomet de större dina fartygen blir orsakar blod för att fylla vävnad och förstora din penis. Pumpen kommer nu i en mängd olika färger.

Penomet Review: Personlig Test

Vi testade Penomet grundligt och följas sina övningar på en daglig basis. Enheten är stor om du räknar “få tur” med en flicka. Helt enkelt ansluta enheten innan hon kommer över, ge det 15 minuter och släpp loss din makt på henne andra hon kliver in genom dörren!

Du kommer definitivt märkt en skillnad i din medlems omedelbart. När du först prova det, att dess ganska chockerande att se hur stort det faktiskt blir. Men genom vår omfattande tester, det fanns mycket lite tecken på permanenta förändringar långsiktiga.

Denna produkt är utmärkt för tillfällig manlighet boost, verkligen gör det leverera en ökning av storlek 30% på bara några minuter. Dess ganska häpnadsväckande när du går ut med din jätte manlighet och se titta på hennes ögon!

Klicka här för att köpa Penomet från den officiella sajten med kupong

Penomet Premium

Det finns tre olika paket som erbjuds: Premium, Extra, och Standard. Paketen premium kommer med 5 olika medicinsk kvalitet kisel damasker som styr kraften av vattnet som pumpas igenom. Det kommer också med en övning rutin som du bör följa för att maximera dina resultat. Inkluderat är rekommendationen att använda olika hållfasthets damasker på olika dagar. Den 5: e damask ingår deras starkaste pressade en och endast ingår i paketet. Du bör definitivt arbeta dig upp till denna nivå.

Ingår med 5 damasker är en premie smörjmedel i fall du väljer att använda pumpen utanför duschen. Detta paket är den dyraste, men resultaten är omedelbara och kan pågå upp till 8 timmar. Detta innebär att innan du har någon kommit över dig kan använda den för ca 15-20 minuter och har resultaten sist långt efter de lämnar. Det finns en tillfredsställelse ettårig och en 50% rabatt på mycket för eventuella framtida köp.

Slutligen, med premiumpaket kommer tillgång till MyPenomet, en online-medlemmar enda forum som låter dig prata med andra kunder.

Penomet Extra och Standard

Den extra paketet ingår tre damasker och 2 års garanti. Standarden paketet ingår endast en damask och ett års garanti. Du i princip bara betalar för de extra damasker på framsidan eftersom de erbjuder samma tjänst till alla som köpt någon av sina paket. De damasker är det som gör denna pump så otroligt. De är avtagbara och kan uppgraderas så att du inte behöver köpa en ny, större pumpen igen.

Specifikationer och hur man använder

Penomet-Damasker

Penomet har följande specifikationer:

  • Enhet Diameter är 2,46 inches
  • Max omkrets / omkrets är 7,67 inches
  • Enhet höjd okomprimerad är 10,62 inches
  • Max penislängd är 9 inches när helt komprimerad
  • Damasker är medicinskt silikon
  • Tube är Polycarbon Plastic

Penomet var avsedd att användas i duschen eller badet, eftersom det är ett vattenbaserat pump. Först, fylla cylindern med varmt vatten. Placera sedan på din penis och tryck på basen av enheten på bäckenbenet för att skapa sug. Överflödigt vatten kommer ut och kisel damask håller pumpen mot kroppen även när du inte hålla den.

Min Experience Med Penomet

Penomet-före-och-efter-300x207

Första gången jag använde Penomet var i ett bad, men nu använder jag den i duschen eftersom det är den enda vattenbaserade pump som kan användas när man står. Även om du kommer att behöva använda en högre sugkraft damask att göra det. Dessutom, om du har liten eller ingen könshår, enheten kommer inte att halka eller läcka. Om du har en massa hår, trimma den innan du använder annars kommer att läcka och vara mindre effektivt vid sugning. Pumpen stark, och efter bara 15-20 minuters användning jag kan se en märkbar skillnad i längd och omkrets när jag slapp. Naturligtvis dessa resultat inte kom efter bara en användning. Det tog ett par dagar innan jag kunde se någonting. Sammantaget kommer det med en stor pengarna tillbaka garanti så jag inte ser någon anledning att inte prova det.

Klicka här för att köpa Penomet från den officiella sajten med kupong

Är resultaten permanenta?

De flesta penispumpar inte garantera resultat, men Penomet gör. Med regelbunden användning och varma ups och cool nedgångar, kan du se positiva och bestående resultat. Som jag nämnde tidigare, kan omedelbara resultat ses även om de inte varar längre än ett par timmar. Regelbunden användning kommer att resultera i långsiktiga resultat, och Penomet säger att du kommer att se en ökning i längd med 1-3 inches och en ökning med 30% i omkrets efter bara tre månader. Det känns som om mina resultat visade längden överskattas och omkrets är underskattad.

Penomet Pris & Köpställen det

Detta är en produkt som kan komma i tre paket, med den första är Penomet Standard som kostar $ 127 / £ 79 .

För att dra nytta av ytterligare damasker, och potentiellt öka din storlek ännu mer, bör Penomet Extra och Penomet Premium vägas.

Dessa detaljhandeln på $ 197 / £ 127 och $ 297 / £ 197 respektive, som visserligen är ett litet pris att betala för den extra självförtroende i sovrummet, med tanke på dyr alternativ naturligtvis.

Penomet Sammanfattning

Alla “övning” manick i penis förbättring fältet är intressant, men användningen av vatten gör Penomet särskilt imponerande. I jämförelse med konkurrerande produkter, är detta verkligen en av de mer bekväma dem på marknaden och eftersom den erbjuder både kortsiktiga och långsiktiga storlek vinster, det är något som vi kommer att grundligt rekommendera till marknaden.

Klicka här för att köpa Penomet från den officiella sajten med kupong

87/100 : by 413 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^