Penomet Review og personlig Test – Topkarakter Penis Pumpe / Extender

penomet-piger-drømme

Penomet Oversigt

Penomet1-300x196

Penomet er den øverste vurderet og mest kendte penis pumpe. Det særlige ved Penomet er, at det giver vand bistået pumpe med en innovativ udskiftelige Gaiter System. Den Gaiter System giver dig mulighed for sikkert, gradvist og komfortabel øge presset for at øge størrelsen af ​​din manddom.

Med kun 15 minutters brug, “det har evnen til at forøge størrelsen af ​​dem penis med op til 3 inches i længden og 30% i omkreds.”

Penomet kan bruges overalt, herunder brusebad badekar som AquaPressure system leverer vakuum maksimal ydeevne uanset hvordan du bruger Penomet.

Penomet er en hydropump extender uden bevægelige dele, der er let, komfortabel og designet til at blive brugt i brusebad, bad eller luft. Baseret på min erfaring at gennemgå dette produkt, er det ikke for alle. Den større cylinder betyder, at mindre mænd ikke vil finde denne komfortable eller effektive. De har heller ikke tilbyde mindre størrelser.

Den Penomet pumpen er designet til minimal trykkraft, der opnår den største ekspansion og vækst. Dette er en vandbaseret pumpe, og jo mere vand der tvinges gennem mere din penis vil vokse. Dette skaber en større hydro kraft vakuum i pumpen, og jo mere du bruger Penomet de større dine skibe vil blive forårsager blod til at fylde vævet og forstørre din penis. Pumpen kommer nu i mange forskellige farver.

Penomet Anmeldelse: Personlig Test

Vi testede Penomet grundigt og fulgte deres øvelser på daglig basis. Enheden er fantastisk, hvis du forventer “at få heldig” med en pige. Du skal blot tilslutte enheden, før hun kommer forbi, giver det 15 minutter og frigøre din magt på hendes den anden hun træder gennem døren!

Du vil helt sikkert bemærket en forskel i din medlem med det samme. Når du først prøve det, til sin helt chokerende se, hvor stort det faktisk får. Men gennem vores omfattende test, der var meget lidt tegn på varige langsigtede ændringer.

Dette produkt er fremragende til midlertidig manddom boost, det virkelig levere en stigning i størrelse 30% på blot et par minutter. Dens helt forbløffende, når du går ud med din kæmpe manddom og se udseendet på hendes øjne!

klik her for at købe Penomet fra den officielle hjemmeside med kupon

Penomet Premium

Der er tre forskellige pakker, der udbydes: Premium, Extra, og Standard. Præmien pakker kommer med 5 forskellige medicinsk kvalitet silicium gamacher, der styrer kraft af vandet, der pumpes igennem. Det leveres også med en øvelse rutine, som du bør følge for at maksimere dine resultater. Inkluderet er anbefalingen at bruge forskellige styrke gamacher på forskellige dage. Den 5. gamache inkluderet er deres stærkeste presset én og er kun medtaget i denne pakke. Du bør helt sikkert arbejde dig op til dette niveau.

Inkluderet med de 5 gamacher er en præmie smøremiddel, hvis du beslutter at bruge pumpen uden for bruser. Denne pakke er den dyreste, men resultaterne er umiddelbare og kan vare dig op til 8 timer. Det betyder, at før du har nogen komme over kan du bruge det i ca 15-20 minutter og få de resultater, sidste længe efter de forlader. Der er en etårig tilfredshed og en 50% rabat deal for eventuelle fremtidige køb.

Endelig med den præmie pakke kommer adgang til MyPenomet, en eneste online medlemmer forum, der giver dig mulighed for at tale med andre kunder.

Penomet Extra og Standard

Den ekstra pakke indeholder tre gamacher og en 2-års garanti. Standarden Pakken indeholder kun én manchet og 1 års garanti. Du er dybest set kun betaler for de ekstra gamacher oppe foran, fordi de tilbyder den samme service til alle, der har købt nogen af ​​deres pakker. De gamacher er, hvad gør denne pumpe så utroligt. De er aftagelige og kan opgraderes, så du ikke behøver at købe en ny, større pumpe igen.

Specifikationer og hvordan du bruger

Penomet-Gamacher

Penomet har følgende specifikationer:

  • Unit Diameter er 2,46 inches
  • Max Omkreds / Omkreds er 7,67 inches
  • Unit højde komprimeret er 10.62 inches
  • Max penis længde er 9 inches når den er fuldt sammentrykket
  • Gamacher er medicinsk silikone
  • Tube er polycarbon Plast

Penomet designet til at blive brugt i brusebadet eller badet, da det er en vandbaseret pumpe. Først fylde cylinderen med varmt vand. Derefter placere på din penis, og tryk på bunden af ​​enheden på din skinkeben at skabe sug. Overskydende vand kommer ud og silicium manchet holder pumpen mod kroppen, selv når du ikke holder det.

Min erfaring med at bruge Penomet

penomet-før-og-efter-300x207

Første gang jeg brugte Penomet var i et bad, men nu bruge jeg det i brusebadet, fordi det er den eneste vandbaseret pumpe, der kan bruges, når man står. Selvom du bliver nødt til at bruge en højere sugekraft Gaiter til at gøre det. Også, hvis du har lidt at ingen kønsbehåring, vil enheden ikke glide eller lække. Hvis du har en masse hår, trimme det, før du bruger ellers vil lække og være mindre effektiv til sugning. Pumpen er stærk, og efter blot 15-20 minutters brug jeg kan se en mærkbar forskel i længde og omfang, når jeg er slap. Selvfølgelig skal disse resultater kom ikke efter blot én anvendelse. Det tog et par dage før jeg kunne se noget. Samlet, det kommer med en stor pengene tilbage garanti, så jeg kan ikke se nogen grund til ikke at prøve det.

klik her for at købe Penomet fra den officielle hjemmeside med kupon

Er resultaterne Permanent?

De fleste penis pumper garanterer ikke resultater, men Penomet gør. Med regelmæssig brug og varme ups og kølige nedture, kan du se positive og varige resultater. Som jeg nævnte tidligere, kan umiddelbare resultater ses selvom de ikke vare længere end et par timer. Regelmæssig brug vil resultere i langsigtede resultater, og Penomet siger du vil se en stigning i længden med 1-3 inches og en stigning på 30% i omkreds efter blot tre måneder. Jeg føler som om mine resultater viste længden er overvurderet, og omkreds er undervurderet.

Penomet Pris & Hvor kan jeg købe det

Dette er et produkt, som kan ankomme i tre pakker, med den første er Penomet Standard, der koster $ 127 / £ 79 .

At drage fordel af yderligere gamacher, og potentielt øge din størrelse endnu mere, bør Penomet Extra og Penomet Premium overvejes.

Disse detail på $ 197 / £ 127 og $ 297 / £ 197 hhv hvilket er helt sikkert en lille pris at betale for at tilføjet selvtillid i soveværelset, overvejer de dyr alternativer selvfølgelig.

Penomet en anmeldelse

Enhver “øvelse” tingest i penis ekstraudstyr felt er interessant, men brugen af ​​vand gør Penomet særligt imponerende. I sammenligning med konkurrerende produkter, det er helt sikkert en af ​​de mere komfortable dem på markedet, og fordi den giver både kortsigtede og langsigtede størrelse gevinster, det er noget, vi kommer til at grundigt anbefale til markedspladsen.

klik her for at købe Penomet fra den officielle hjemmeside med kupon

94/100 : by 282 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^