Penomet Vandpumpe anmeldelse: Fakta Exposed

Logo-til-penomet-produkt

HEY! IKKE Køb dette produkt  , indtil du læse min anmeldelse baseret på Real, høj kvalitet, og fuldt forsket Information! CONS + Bruger Feedback inkluderet! Denne anmeldelse Hjulpet 10.000 læsere!

Vil du ønsker at opnå penis vækst inden for blot et par minutter? Hvis svaret er ja, du kom til det rigtige sted, som med Penomet pumpe du vil opnå vækst (midlertidig) næsten øjeblikkeligt!

Hvis du bruger det regelmæssigt inden for et bestemt regime penisforlængelse, kan dine gevinster blive permanent over en længere periode.

Rigtige mænd ved, at de er nødt til at arbejde på det lidt, da selv muskler får større kun med hårdt arbejde og motion!

THE SECRET UDSAT – Succes Penomet

En almindelig penis pumpe er blot en lille vakuumanordning med et rør, der strækker sig noget, der er placeret inde. Generelt kun de fleste modeller bruger et tryk på en ren vakuum for at forstørre din størrelse.

Dette resulterer imidlertid i en ujævn fordeling af pull effekt over din fallos fører til uregelmæssig forlængelse og udvidelse.

Vær opmærksom:  Heldigvis er Penomet modellen arbejder på en hydro-baseret system, hvor vandet fordeler sugeeffekt jævnt til den mest imponerende vækst. Alt du skal gøre er at bruge det i 20 minutter om dagen for at se de bedste resultater.

Succesen af denne pumpe ligger i  dens forskellige gamacher. Disse bør skiftes ud, efterhånden som du fortsætter med at bruge enheden og bliver større!

7 enkle trin til Put Penomet Sammen & bruge det i få sekunder

Brug Penomet for penis udvidelsen er temmelig sikkert, fordi det ikke kræver nogen farlige stoffer, der kan skade dit helbred. Nedenfor er nogle trin, du skal følge, når du er klar til at starte:

 1. Vælg din gamache. Husk, at det bør afspejle dit niveau af erfaring så meget som din længde og omkreds!
 2. Sæt den til hovedcylinderen og fyld den med vand.
 3. Indsæt din penis indeni.
 4. Pump par gange for at opbygge et tryk og skabe en god vakuumtætning.
 5. Lad det stå i 2 til 3 minutter.
 6. Slip tætning ved anvendelse af en ventil i slutningen af ​​cylinderen.
 7. Gentag denne proces for omkring 20 minutter.

Vær opmærksom:  Vælg altid beginner’s Gaiter til at starte med (hver farve repræsenterer forskellig størrelse og suge kraft). Du bør altid følge de officielle produkt instruktioner for at undgå skader på dit helbred!

klik her for at bestille Penomet fra den officielle hjemmeside

Penomet Pump Review: Hvordan virker det?

Penomet-Gamacher

For de bedste resultater Penomet bør anvendes med vand; konventionelle luft vakuumpumper komprimere og udvide luft uden at udvide penis lige resulterer i udvidelsen af ​​nogle områder, men ikke others.Penomet overvinder dette problem ved at bruge vand til at give lige volumen og tryk i cylinderen.

På grund af det unikke design af Penomet, når komprimering af pumpen stopper, kontraventilen ved enden af ​​cylinderen lukker og manchetten udvider – dette resulterer i tryk anvendes ligeligt til penis.

I modsætning til andre penis pumper på markedet, Penomet er helt unik i sit design – tilbyder 5 udskiftelige gamacher, så du kan gradvist og sikkert øge presset af enheden – brugere kan opnå gevinster på op til 65% hurtigere sammenlignet med at bruge en pumpe med en fast, en gamache indstilling.

3 Eksklusive du kan vælge

Ikke alene kan du vælge 3 forskellige pakker, men selv 4 forskellige cylinder farver (orange, violet, grøn og lyserød):

 1. Penomet Standard (Discounted pris $ 127,00 / € 97,00) – Dette er den billigste pakke, der inkluderer: Udvidelsen pumpe; Kraft 70 gamache; og sølv støtte!
 2. Penomet Extra (Discounted pris $ 197,00 / 157,00 €) – Den midterste løsning omfatter: Udvidelse pumpe; Tving 65, 70, og 75 gamacher; og guld støtte!
 3. Penomet Premium (Discounted pris $ 297,00 / 227,00 €) – Den sidste pakke indeholder: Udvidelse pumpe; Kraft 60, 65, 70, 75, og Extreme force 80 Gaiter til særlige træning; komfort strop (til brug i bruser); og levetid platin støtte.

Vær opmærksom:  Hver pakke kommer med diskret forsendelse og fakturering, 60-dages pengene tilbage garanti, levetid Gaiter udskiftning, og 3-års garanti.

Penomet Review - Må ikke Køb før at læse denne: penomet non kirurgisk behandling for Peyronies sygdom

Bruger anmeldelser på denne enhed

Vær opmærksom på, at disse fælles oplevelser er indsamlet fra forskellige steder på internettet, og derfor kan jeg ikke sikre deres gyldighed!

Normalt mænd fortsat indberette gevinster i længde, bredde og tilfredshed uden at tage nogen piller, der kan true dit helbred. De ofte give denne feedback:

 • Johnny B. ” (US resident) – Han hævder, at han har oplevet sand vækst, og at hans libido er ikke længere noget, han ikke er stolt af.
 • Charles E. ” (UK resident) – Han sagde: “Jeg har brugt det i 3 måneder nu, og jeg har allerede tilføjet en halv tomme i permanente gevinster! Jeg havde prøvet alle de piller og strække udstyr jeg kunne finde på nettet, og intet [andet] syntes at arbejde, “tilføjer han.

Vær opmærksom:  Vandet forhindrer pres fra utætte og stopper overskydende luft fra at opbygge – et problem, der fyre siger gør dem undgå andre pumper.

Dette produkt har vundet selv VENUS (bedste nye produkt 2013) og SIGN (bedste mandlige ekstraudstyr enhed 2013) awards!

Final Bedømmelse: kvalitetsprodukt, der fungerer godt

For at opsummere, kan du ikke gå galt med Penomet vandpumpe. Det er helt sikkert en bedre løsning for begyndere, men selv avancerede brugere af penis pumper vil elske det!

Mit råd – du bør altid gøre din ordre fra officielt produkt hjemmeside som de tilbyder en høj kvalitet, livstidsgaranti, og 60-dages pengene tilbage garanti!

klik her for at bestille Penomet fra den officielle hjemmeside

80/100 : by 240 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^