Penomet Vattenpump Review: Fakta Exposed

Logo-för-Penomet-produkt

HEY! INTE Köp den här produkten  tills du läsa min recension baserat på Real, hög kvalitet, och fullt forskat information! CONS + Användar Feedback INGÅR! Denna översyn hjälpte 10.000 läsare!

Vill du uppnå penis tillväxt inom bara några minuter? Om svaret är ja, du kom till rätt ställe som med Penomet pump du kommer att uppnå tillväxt (tillfälligt) nästan omedelbart!

Om du använder det regelbundet inom en viss ordning penisförstoring, kan dina vinster permanentas under en längre period.

Riktiga män vet att de måste arbeta på det lite eftersom även musklerna blir större bara med hårt arbete och träning!

HEMLIGHETEN UTSATT – Framgång för Penomet

En vanlig penispump är bara en liten vakuumanordning med ett rör som sträcker sig allt som är placerad inuti. I allmänhet, de flesta modeller använder ett tryck på en ren vakuum för att förstora din storlek.

Detta resulterar emellertid i en ojämn fördelning av drageffekt över din fallos som leder till oregelbundna förlängning och breddning.

Var uppmärksam:  Lyckligtvis är Penomet modellen arbetar på en hydro-baserat system, där vattnet fördelar sugeffekten jämnt för den mest imponerande tillväxt. Allt du behöver göra är att använda den i 20 minuter om dagen för att se de bästa resultaten.

Framgången för denna pump ligger i  dess olika damasker. Dessa bör kopplas ut allt eftersom du fortsätter att använda enheten och blir större!

7 enkla steg för att sätta Penomet Tillsammans & Använd det på bara några sekunder

Använda Penomet för penisförstoring är ganska säker eftersom den inte kräver några farliga droger som kan skada din hälsa. Nedan finns några steg du bör följa när du är redo att börja:

 1. Välj din damasken. Kom ihåg att det ska spegla din erfarenhet så mycket som din längd och omkrets!
 2. Fäst den till huvudcylindern och fylla den med vatten.
 3. Sätt din penis inne.
 4. Pumpa några gånger för att bygga upp ett tryck och skapa en god vakuumtätning.
 5. Låt den stå i två till tre minuter.
 6. Frigöra tätningen med hjälp av en ventil vid änden av cylindern.
 7. Upprepa denna process under cirka 20 minuter.

Var uppmärksam:  Välj alltid nybörjar damask att börja med (varje färg representerar olika storlek och sugkraft). Du bör alltid följa officiella produktinstruktioner för att undvika skador på din hälsa!

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

Penomet Pump Review: Hur fungerar det?

Penomet-Damasker

För bästa resultat Penomet bör användas med vatten; konventionell luftvakuumpumpar komprimera och expandera luft utan att förstora penis lika resulterar i förstoring av vissa områden men inte others.Penomet vinner detta problem genom att använda vatten för att ge lika stor volym och tryck i cylindern.

På grund av den unika designen av Penomet, när komprimering av pumpen stannar, backventilen vid änden av cylindern stängs och damasken expanderar – detta resulterar i tryck som tillämpas lika på penis.

Till skillnad från andra penispumpar på marknaden, är Penomet unik i sin design – erbjuder 5 utbytbara damasker som tillåter dig att gradvis och säkert öka trycket av enheten – användare kan uppnå vinster på upp till 65% snabbare jämfört med användning av en pump med en fast, en damask inställning.

3 exklusiva alternativ du kan välja

Inte bara du kan välja 3 olika paket, men även fyra olika cylinder färger (orange, violett, grönt och rosa):

 1. Penomet Standard (rabatterad pris $ 127,00 / € 97,00) – Detta är det billigaste paket som inkluderar: Utvidgningen pump; Kraft 70 damasken; och silver stöd!
 2. Penomet Extra (rabatterad pris $ 197,00 / 157,00 €) – Mellan alternativ inkluderar: Utvidgningen pump; Force 65, 70, och 75 damasker; och guld stöd!
 3. Penomet Premium (rabatterad pris $ 297,00 / 227,00 €) – Den sista paketet ingår: Utvidgningen pump; Force 60, 65, 70, 75, och extrema kraft 80 damask för speciella träning; komfortband (för användning i duschen); och livstid platina stöd.

Var uppmärksam:  Varje paket kommer med diskret sjöfart och fakturering, 60-dagars pengarna tillbaka garanti, livstid damasken ersättning, och 3-års garanti.

Penomet Review - Köp inte innan du läser detta: Penomet icke kirurgisk behandling för Peyronies sjukdom

Användarrecensioner av denna enhet

Kom ihåg att dessa delade erfarenheter samlas in från runt på nätet, och därför jag inte kan garantera deras giltighet!

Vanligtvis män fortsätter att rapportera vinster i längd, bredd och tillfredsställelse utan att ta några piller som kan äventyra din hälsa. De ger ofta denna feedback:

 • Johnny B. ” (bosatt i USA) – Han hävdar att han upplevde sann tillväxt och att hans libido är inte längre något som han inte är stolt över.
 • Charles E. ” (UK bosatt) – Han sa: “Jag har använt det i 3 månader nu, och jag har redan lagt en halv tum i permanenta vinster! Jag hade provat alla pillren och stretching utrustning jag kunde hitta på nätet, och ingenting [annat] tycktes fungera “, tillägger han.

Var uppmärksam:  Vattnet hindrar trycket från läckage och stoppar överskottsluft från att bygga upp – ett problem som killarna säger gör dem att undvika andra pumpar.

Denna produkt har vunnit även Venus (bästa nya produkt 2013) och TECKEN (bästa manliga förbättring enhet 2013) Awards!

Slut Bedömning: Kvalitet produkt som fungerar bra

Sammanfattningsvis kan du inte gå fel med Penomet vattenpump. Det är definitivt ett bättre alternativ för nybörjare, men även avancerade användare av penis pumpar kommer att älska det!

Mitt råd – du alltid bör göra din beställning från officiella produktens hemsida som de erbjuder en högkvalitativ produkt, livstidsgaranti och 60-dagars pengarna tillbaka garanti!

klicka här för att beställa Penomet från den officiella hemsidan

98/100 : by 294 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^