Pompa Penomet în profunzime Review – Pompa Penomet de Vanzare

Înainte de a ajunge la acest site, probabil, le-ați citit recenzie de la diferite site-uri și pe forum, dar inca ai indoieli cu privire la acest penis pompe si doresc sa stie daca merita investitia.

Vestea bună pentru tine e că ai ajunge în cele din urmă la locul potrivit, deoarece în acest site am de gând să împărtășesc experiența mea personală de a folosi Penomet pompa de penis care este capabil să știi cum funcționează pentru mine, iar la sfârșitul acestei reexaminări veți putea lua decizia de cumpărare finală cu privire la această pompă de penis.

Ok, hai să începem …

Penomet Review: Ce este mai exact Penomet?

Penomet1-300x196

Este de ajutor este apa dispozitivul de pompare a penisului, care este dovedit si eficient pentru a creste marimea penisului in mod natural. Tehnica care face Penomet diferite de orice alte pompe de penis este tehnologia pe bază de apă. Penomet Pompa penisului este conceput în așa fel încât acesta funcționează cu apă, precum și aer. Pentru siguranță și confort, mulți oameni și producătorul recomandă utilizarea acestuia cu apa.

O altă tehnică care face Penomet diferit față de orice alte pompe de penis este diverse ghetre care poate le puteți atașa la baza. Atunci când comandați rucsacul standard, vei primi 2 ghetre diferite, care sunt forța 60 și 65 de ani și Forța trebuie să achiziționați alte ghetre separat. În pachetul Premium veți primi toate cele 5 ghetre care sunt: ​​Forța 60 – Purple, Forța 65 – Albastru, Forța 70 – Black, Forța 75 – Greg și Force 80 – Red.

Ce pachet pentru a comanda?

Există 3 pachete diferite: Standard, Extra, și Premium. Principala diferență este modul în care sunt incluse mai multe ghetre (pompe) de diferite concentrații.

  • Standard Edition vine doar cu 1 gheată.
  • Ediția Extra vine cu 3 ghetre.
  • Ediția premium vine cu 5 forțe gheată diferite.

Mai multe ghetre vă oferă mai mult control și putere asupra puterea apei pompat în interiorul tubului.

Pompa Penomet Beneficii

Iată câteva beneficiile pe care le va primi cu acest “Asistenta Pompa de apa Penis”

  • crestere permanenta Marimea penisului
  • Erectii mai puternice și sex Cu mai satisfacatoare
  • rezultate vizibile în doar 15 minute de utilizare
  • dovedit a mări dimensiunea punct de vedere științific penisului
  • Îmbunătăți penisului Curbura
  • Uimitor de bani înapoi de garanție și durata de viață de garanție a tuturor părților

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

Cum functioneazã?

Penomet-ghetre

Penisul contin trei camere in care doua sunt camere mari, care sunt situate pe partea de sus a penisului si una este camera de mic, care este situată sub penis din care urinarii si ejaculat. Atunci când câștiga erecție aceste două camere mări și pentru a începe să câștigați sânge. Cu cât este mai sângele acestor două camere poate deține mai puternice și mai mult erectie penisului vei primi.

Vestea bună pentru tine este că puteți mări aceste vase de sânge și să le recalificati să dețină mai mult sânge cu ajutorul Penomet. Tehnica de principal care face ca acest penis pompa de apa de asistență diferită față de orice alte pompe de vid convenționale de aer este tehnica de echilibrare a apei care se aplică o presiune pentru toate zonele penisului pentru a face mai mult, mai puternică și mai largă.

Multe alte aparate de aer pompe convenționale se concentreze doar pe comprese si sa se extinda de aer fara marirea penisului la fel ca urmare a unor zone de a mari, dar altele nu. Spre deosebire de alte ghetre fixe, Penomet vine în design unic, care vă permite să se aplice o presiune controlabile pentru penis. Cu aceste ghetre puteți controla presiunea și pentru a evita provocând durere prea mult.

Experiența mea personală:

Sunt complet sincer cu tine, de aceea am de gând să includă experiența mea personală în această revizuire Penomet.

Am cumparat Penomet Pachetul Premium, cu toate cele 5 ghetre undeva la mijlocul lui octombrie, 2013 și în termen de cinci zile, acesta ajunge în adresa mea de e-mail. Într-adevăr vorbind, acest lucru nu este prima pompa de penis am cumparat. Acum undeva 10 ani, am achizitionat prima mea pompa de penis si de atunci am cumparat pompe diferite. Sunt practic pasionat de a folosi penis pompe, în combinație cu exerciții de penis.

În prima mea sesiune cu dispozitiv Penomet, m-am gândit să utilizeze toate cele cinci ghetre din Forța 60 (violet) pentru a forța 80 (roșu), dar nu pot obține trecut de a forța 70 (negru). Eu cu adevărat impresionat de vid presiune aceste ghetre aplicat penisul meu și nu a fost, de asemenea, o singură picătură de apă scurs de la această pompă. Chiar și Forța 60 (violet) nu a pierdut nici o picătură de apă unică.

Un alt lucru care ma impresionat cu adevărat a fost cantitatea de apă caldă rămân aceleași, deși sesiunea mea. Apa încălzită în această pompă etanșă la aer și etanș la apă permite circulația corectă a sângelui care face penisul mai puternic și mai mult. Design-ul este ca ea a creat personal pentru propriul meu penisul și penisul meu au răspuns bine, deși toate sesiunea.

Penomet Review - Nu cumpara inainte de a citi aceasta: Penomet tratament non chirurgical pentru boala Peyronie

Singurul punct negativ am găsit în Penomet a fost …

Marginea interioară este foarte ascuțită și în decurs de 5 minute am începe senzație de durere și disconfort. Eu chiar nu reușesc să poarte Forța 60 (mov), timp de mai mult de 5 minute. După prima mea sesiune (care a fost medie) am lua ceva timp off de pompare și de a începe navigarea pe forum pentru site-uri și remediul.

Unul dintre prietenii mei on-line mi-a spus să folosit de ras aparat de ras pentru decuparea marginii interioare pentru a crea 0.125 rază. După aplicarea tehnicii sale WOW !! Pot să port oricare dintre aceste ghetre pentru mai mult de 5 minute, fără a provoca nici o durere sau disconfort.

Pentru toți acei oameni care doresc sa creasca marimea penisului lor natural, le-am recomanda să tăiați marginea interioară, în cazul în care, dacă vă simțiți durere sau disconfort.

Va lucra pentru tine?

Sunt destul de sigur că citiți această recenzie Penomet pentru că doriți să știți dacă funcționează pentru fiecare om. Ei bine, există mai multe teste efectuate pe acest dispozitiv și este dovedit că funcționează cu siguranță pentru fiecare om pe care îl aplică în manualul prescrie prevăzut cu acest aparat.

Unii oameni obține rezultate de la pompa penisului in prima sesiune de 15 minute, iar unele obține chiar mai repede decât atât. Într-adevăr rezultatul depinde de diferiți factori și este greu să decidă cât timp va lua pentru a obține rezultate, dar un lucru este sigur și că este de 365 de zile garanție de bani înapoi. Producator acestei pompe de penis are încredere deplină în produsul său de aceea care oferă garanția returnării banilor în 365 de zile fara reguli stricte.

Verdictul final:

În finalul analizei mele Penomet pot spune dacă sunt serioase despre marirea penisului si gata sa – l combine cu exerciții atunci vă recomandăm pompa de penis , fără nici o ezitare. Nu uita vei primi o garanție de bani înapoi enorm de 365 de zile pentru a testa acest dispozitiv , fără nici un risc. Acum, dacă doriți serios pentru a obține mai mare, penis mai gros și mai extinse apoi de cumpărare Penomet Pachet Premium pentru doar 297 $.

click aici pentru a comanda Penomet de pe site-ul oficial

81/100 : by 593 users
Penomet Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^