SizeGenetics αναθεώρηση – The Best Male Enhancement συσκευής του 2016

Αρσενικό εξάρτημα – ένα όνειρο σωλήνα σωστά; Αν είστε όπως οι περισσότεροι άντρες, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πάρετε τη χειρουργική επέμβαση για να ενισχύσει το μέλος σας. Είναι κάτι που πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνδρες έχουν θεωρηθεί σε κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μετά από όλα, όλοι έχουμε ακούσει το ρητό: το μέγεθος μετράει.

SizeGenetics αναθεώρηση - The Best Male Enhancement συσκευής του 2016

SizeGenetics είναι μια συσκευή, δεν χειρουργική επέμβαση, που έχει ως στόχο να παρέχει μια μέση αύξηση μήκους από 1 – 2 ίντσες.

Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ικανοποιήσει το σύντροφό σας.

Έχω ψάξει σκληρά και πολύ (λογοπαίγνιο δεν προορίζονται) για συσκευές που πραγματικά λειτουργούν, και είμαι συνήθως απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα. Είναι μια βιομηχανία γεμάτη με προϊόντα απομίμησης και φιλόδοξο καταναλωτές που θέλουν να έχουν ένα μεγαλύτερο πέος με μεγαλύτερη περίμετρο.

Αλλά SizeGenetics είναι κάτι περισσότερο από το κανονικό αραίωσης που αφήνει σας θέλουν περισσότερο μετά από μήνες.

Μήπως SizeGenetics λειτουργούν πραγματικά;

SizeGenetics λειτουργεί. Περίοδος.

Κάνει να πάρει λίγο χρόνο, ήθελα να συστήσω το χρησιμοποιεί για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, αλλά κάνει δουλειά για να αυξήσει το μέγεθος σας. Τώρα, πριν πάω σε λεπτομέρειες που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας, θέλω πρώτα να μιλήσω σχετικά με την εγγύηση που προσφέρεται από τον κατασκευαστή.

Όταν προσπαθείτε να κάνετε αυτό το προϊόν, προσπαθείτε να ακίνδυνη .

Ναι, θα πρέπει να κάνετε την αρχική πληρωμή για την προσπάθεια του προϊόντος, αλλά υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100%. Τι σημαίνει αυτό συνεπάγεται;

 • Χρησιμοποιήστε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες για τουλάχιστον τέσσερις μήνες .
 • Αν δεν σας αρέσει το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε για τα χρήματά σας πίσω.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι έχετε έξι μήνες για να επιστρέψει αυτό το προϊόν. Πολλά από τα άλλα προϊόντα στην αγορά δεν προσφέρουν εγγύηση αυτού του μεγέθους, και πολλοί από αυτούς έχουν απαιτήσεις χρήσης για την κάλυψη των εγγυήσεων που είναι απλά αδύνατο να ανταποκριθεί.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα

Έτσι, Πώς λειτουργεί;

μέγεθος γενετική-περιλαμβάνουν

Δεν είμαι τεχνικός, αλλά ο κατασκευαστής κάνει μια καταπληκτική δουλειά στο να εξηγεί ακριβώς πώς και γιατί το προϊόν αυτό λειτουργεί.

 1. Θα πάμε να πρέπει να θέτει στην προέκταση (περισσότερα για αυτό σε κριτική μου). Αυτή είναι η συσκευή που θα εκτείνονται ουσιαστικά σιγά-σιγά να τοποθετήσει ένταση στο πέος.
 2. Καθώς το πέος αρχίζει να τεντώσει, μικρά μικρο δάκρυα αρχίζουν να συμβαίνουν. Αυτά τα δάκρυα προκαλούν κυτταρικό επικάλυψη να συμβεί κατά μήκος των μυών.
 3. Όταν ο μυς επουλώνεται, γίνεται μεγαλύτερο και πιο σταθερή. Πιο αίμα ρέει επίσης στο πέος.

Αυτή είναι η επιστήμη πίσω από αυτό το προϊόν. Θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια επέκταση του πέους που προσφέρει 2800 g της έντασης έλξης, η οποία είναι η κύρια τάση στη βιομηχανία.

Τι δεν επιτρέπει αυτή η αυξημένη ένταση;

Η αύξηση της έντασης είναι όλα σχετικά με τα αποτελέσματα. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα λόγω συσκευή προσφέρει 50% περισσότερη ένταση από ό, τι οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Και το καλύτερο μέρος;

 • Είναι ανώδυνη
 • Είναι 100% ασφαλές
 • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα

Δεν χάπια. Np πόνο. Δεν χειρουργική επέμβαση. Δεν ξόρκια.

Τι SizeGenetics προσφέρει είναι καθαρά αποτελέσματα. Μιλώντας για αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά σε ό, τι άλλοι άνθρωποι έχουν βιώσει από πρώτο χέρι με αυτό το προϊόν.

SizeGenetics Αποτελέσματα

sizegenetics-πριν-μετά-αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι άλλοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν την άποψη της ανάπτυξης:

 • 4 Μήνες Χρήσης : Μια αύξηση κατά 1,8 ίντσες σε μήκος και 0,6 ίντσες στην περίμετρο ήταν έμπειροι.
 • 60 ετών : A 60-χρονών αρσενικό αυξημένο μήκος του από μόλις 5,3 ίντσες σε εντυπωσιακό 6,6 ίντσες.
 • Ευχαριστημένος Σύζυγος : Ένα άτομο που χρησιμοποιούνται αυτή τη συσκευή για τέσσερις μήνες και πήγε από ένα μικρό 4,4 ιντσών σε ένα πολύ μεγαλύτερο πέος μήκους 6,5 ιντσών. Περίμετρο αυτού του συγκεκριμένου ατόμου αυξήθηκε επίσης 0,7 ίντσες.

Η εταιρεία προειδοποιεί ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που βιώνουν μικρά κέρδη της τάξης του 0,5 “έως 1” σε μήκος. Αλλά αυτό είναι ακόμα αρκετά εντυπωσιακό θεωρώντας ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και να δούμε περισσότερη ανάπτυξη, ως αποτέλεσμα.

Προφανώς, υπάρχουν γενετικές όρια που μπαίνουν στο παιχνίδι, και SizeGenetics μπορεί να αψηφήσουν τη φύση – αν δεν έρθει κοντά.

Αν έχετε δεύτερες σκέψεις, συστήνω ιδιαίτερα ότι μπορείτε να ελέγξετε έξω πιο πριν και μετά από τις εικόνες στην ιστοσελίδα της εταιρείας για να δείτε τα αποτελέσματα από πρώτο χέρι.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα

Η προσωπική μου εμπειρία με SizeGenetics

Ξεκινώντας με SizeGenetics, οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν λίγο δύσπιστος στην αρχή, αλλά το πολύ εντυπωσιακό πριν και μετά από τις εικόνες. Σκέφτηκα ότι πραγματικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν με την εγγύηση, και είχε πολλά να κερδίσει στη διαδικασία.

Οι ιατρικές τύπου 1 συσκευή πλοία διακριτικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • σύνδρομο Bent πέος
 • σύνδρομο Μικροφαλλία
 • επιμήκυνση

Έτσι, εάν έχετε μια καμπυλότητα του πέους σας, θα είστε σε θέση να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα και να βιώσουν τεράστια κέρδη στη διαδικασία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή στη βάση του πέους σας, και να ρυθμίσετε τη συσκευή έτσι ώστε το πέος σας ταιριάζει στη συσκευή. Στη συνέχεια, θα επιμηκύνει αργά τη συσκευή στο επιθυμητό επίπεδο, και θα θελήσετε να αυξήσετε αυτό σε όλα τα διαφορετικά μήνες χρήσης. Αργά και σταθερά, το πέος σας θα αρχίσει να αυξάνεται σε μήκος, και η συσκευή θα πρέπει σωστές προσαρμογές ως αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε, θα πρέπει να έχετε συνεχή και σταθερή τάση στο πέος για επιμήκυνση να συμβεί.

Μια νέα, 58-σύστημα τρόπο την απόλυτη άνεση περιλαμβάνεται έτσι ώστε να μπορείτε να ζήσετε πιο γρήγορα κέρδη, χωρίς την ταλαιπωρία που παρέχουν τα άλλα προϊόντα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλήρη βήματα που θα πρέπει να λάβει για να χρησιμοποιήσουν αυτήν την συσκευή:

 1. Τοποθετήστε το δακτύλιο βάσης στο πέος σας.
 2. Τοποθετήστε τις ράβδους επιμήκυνσης.
 3. Τοποθετήστε την κεφαλή του πέους σας στο headpiece.
 4. Τραβήξτε τα άκρα μπάντα του ιμάντα άνεση.

Από εδώ, θα πρέπει να κάνει διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα και μέγεθος της συσκευής σε μέλος σας. Χρήση θα πρέπει να αρχίσει σιγά-σιγά, με σταδιακές αυξήσεις κάθε εβδομάδα. Πολλοί άνθρωποι φορούν τη συσκευή για 5+ ώρες την ημέρα, αλλά θέλετε να πάρετε το δέρμα και το μέλος σας που χρησιμοποιείται σε αυτό.

Θα ήθελα να συστήσω ξεκινώντας από μία ώρα την ημέρα στην άνεση του σπιτιού σας, και την αύξηση, όπως απαιτείται, μέχρι να επιτευχθεί η συνιστώμενη ωριαία χρήση.

Πολλοί άνθρωποι κρατούν ακόμη αυτή τη συσκευή κάτω από τα ρούχα τους, και να το χρησιμοποιήσετε όταν κάνει τη δουλειά αυλή ή να καθίσετε γύρω από το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για να είναι άσεμνο, αν κάποιος έρχεται πάνω, και θα είστε σε θέση να αυξήσει ενεργά πέος σας είναι το μέγεθος, χωρίς να ανησυχείτε για κανέναν άλλο που βλέπει στη διαδικασία.

Ειλικρινά δεν παρουσίασαν κανένα αποτέλεσμα μέχρι μετά τον τρίτο μήνα, όταν είχα μια αύξηση περίπου μισή ίντσα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό συνέβη την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν είχα τον εαυτό μου μετρούν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια, άρχισα να βλέπω αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα.

Το τέταρτο μήνα παρατήρησα ότι ήταν περίπου το ένα τρίτο της ίντσας μεγαλύτερη από ό, τι ήμουν όταν άρχισα, και από τον πέμπτο μήνα, ήμουν πάνω από μια ίντσα μεγαλύτερη. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν SizeGenetics για πάνω από 12 μήνες για να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους – αυτό εξαρτάται πραγματικά από το χρήστη.

Δεν ήμουν ένας από τους τυχερούς που γνώρισε 2 κέρδη ιντσών σε τέσσερις μήνες, αλλά το έκανα βιώνουν τεράστια κέρδη καθώς περνούσε ο καιρός.

SizeGenetics αναθεώρηση: Ετυμηγορία

sizegenetics_2

Για μένα, SizeGenetics κάνει θαύματα.

SizeGenetics έχει στην αγορά για σχεδόν 20 χρόνια, και η εταιρεία υποστηρίζει το προϊόν τους με εγγύηση έξι μηνών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επιτευχθεί ένα μεγαλύτερο και παχύτερο πέος είναι να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή για μόλις τέσσερις μήνες. Αν δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που έχω (και δεκάδες χιλιάδες άλλοι έχουν), απλά επιστρέψτε τη συσκευή για τα χρήματά σας πίσω.

SizeGenetics είναι τη συσκευή σας – και το σύντροφό σας – χρειάζεται να έχει. Είναι άνετο, προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία και τα υλικά της βιομηχανίας, και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν το μέγεθος του πέους σας.

Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Αν θέλετε ένα μεγαλύτερο πέος να ευχαριστήσει την καλύτερη, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα

74/100 : by 222 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^