SizeGenetics Extender: Ανασκόπηση και Αποτελέσματα

Προτάσεις μου SizeGenetics Extender αναθεώρηση με Εικόνες

SizeGenetics είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πέος συσκευές στην αγορά που καλύπτει. Έχει εδώ και 2 δεκαετίες (από το 1995) και επέζησε όλες τις δοκιμές και τους κριτικούς, αφήνοντας πολλούς πελάτες ευχαριστημένοι. Έχει δοκιμαστεί κλινικά και εγκρίθηκαν από πολλές γνωστές οι γιατροί. Εμείς όμως θα σας δώσει μια αμερόληπτη εξέταση που βασίζεται σε τεστ μας.

Επανεξέταση μου (12 μήνες χρήση)

Έχω χρησιμοποιήσει την προέκταση του SizeGenetics για 12 μήνες τώρα. Είχα μερικά ανοικτά εβδομάδες (για προσωπικούς λόγους), αλλά γενικά έχω το φοράει συνεχώς. Μπορώ να σας δώσω μια ειλικρινή γνώμη και να μοιραστούν την προσωπική μου κέρδη.

Διαλυτικά πέος έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις αντλίες , επειδή παρέχουν πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτό είναι επειδή μπορεί να φορέσει το επεκτατικό για αρκετές ώρες στη διάρκεια της ημέρας, ενώ μια αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μερικά λεπτά στο ντους. Το μειονέκτημα είναι ότι με μια επέκταση, δεν έχετε το παχύτεροι φουσκωμένη αμέσως μετά τη χρήση, όπως κάνετε με αντλίες νερού. Πιο προχωρημένους χρήστες ιδιοκτήτης τόσο ένα αραίωσης και μια αντλία . Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο σύνθετο, αλλά κατά τη διάρκεια της χρήσης μου, χρησιμοποίησα μόνο SizeGenetics, τίποτα άλλο.

SizeGenetics λειτουργεί παρόμοια με τη βασική διαδικασία οικοδόμησης μυών . Για να αυξήσετε το μέγεθος τους δικέφαλους μυς σας, θα πρέπει να σηκώνει βάρη για να σπάσει τον ιστό και στη συνέχεια να επαναφέρετε το έτσι ώστε να είναι μεγαλύτερο από ό, τι πριν. Μια παρόμοια διαδικασία εφαρμόζεται με τη συσκευή SizeGenetics σύστημα. Είναι “απλώνεται” το πέος χρησιμοποιώντας έλξης και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα είστε σε θέση να δείτε τα αποτελέσματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε SizeGenetics;

SizeGenetics αναθεώρηση - The Best Male Enhancement συσκευής του 2016

Στόχος σας θα πρέπει να φορούν την SizeGenetics Extender για τουλάχιστον 3 ώρες ημερησίως , για αρκετούς μήνες. Θα πρέπει να κάνουν διαλείμματα, αν το πέος σας αισθάνεται ύψη. Εγώ συνήθως παραλείψτε 1 ή 2 ημέρες κάθε εβδομάδα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις μπάρες επιμήκυνσης αρκετά ακριβώς έτσι το πέος σας αισθάνεται την ένταση, αλλά δεν γλιστρήσει έξω. Υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για να πάρει τη σωστή ισορροπία, ώστε να μην απογοητευτείτε στην αρχή, αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Όσο περισσότερο χρόνο που περνάτε φορώντας αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε τα κέρδη σας. Μπορείτε να το φορέσετε στο σπίτι, κάτω από το παντελόνι ή τζιν σας, ή όταν κοιμάστε. Πάρτε το πέος σας να είναι ημι όρθια (αν δεν είναι καλά κρεμαστεί), τότε λουράκι τη συσκευή SizeGenetics για (το συμπεριλαμβανόμενο DVD δείχνει καλά). Θα είναι άνετα με χαλαρό τζιν ή παντελόνι. Στενό τζιν ή εσώρουχα θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα. Επίσης, αν κοιμάστε στο στομάχι σας, θα νιώσετε δυσφορία.

Η επέκταση του SizeGenetics έχει επιμήκυνση μπαρ υποστηρίζει ένα μέγιστο μήκος περίπου 10 ίντσες. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες από προχωρημένους χρήστες, για πέη πάνω από 9 ίντσες , γίνεται πιο άβολα να φορέσει και πιο δύσκολο να κρύψει την προέκταση του κάτω από το παντελόνι σας. Θα πρέπει να φορούν επιπλέον χαλαρά ρούχα και πλέον πουκάμισο για να βοηθήσει κρύψει τη συσκευή.

Μήπως αυτό πραγματικά εργασία; τα αποτελέσματά μου

sizegenetics-πριν-μετά-αποτελέσματα

Θα δείτε μόνιμη κέρδη σε μήκος και περιφέρεια μετά από 8 μήνες. Είδα 0,5 ιντσών κέρδη σε μήκος μετά από μόλις 1 μήνα χρήσης.

Αυτές οι αρχικές αποτελέσματα ξεθωριάσει αν και μετά πήρα ένα μεγάλο διάλειμμα, χωρίς να φορούν SizeGenetics (για προσωπικούς λόγους). Μετά από να πάρει πίσω στην κανονική χρήση, ήταν εύκολο να πάρει τα κέρδη πίσω.

Μετά από 6 μήνες χρήσης είδα ένα 1 ίντσα αύξηση.

Σήμερα (μετά από 12 μήνες χρήσης) όρθια μέγεθος του πέους μου είναι 1,8 ίντσες περισσότερο από ό, τι άρχισα (άρχισα στις 5 ίντσες). Δεν έχω χρησιμοποιήσει SizeGenetics για 14 ημέρες για να δούμε αν τα αποτελέσματα θα κολλήσει, και το κάνουν, έχω ακόμα 1,4 ίντσες μου από τα κέρδη.

Παρακαλώ σημειώστε: Θα χρησιμοποιηθεί για τις SizeGenetics για 5 ώρες κάθε μέρα. Θα ήθελα πραγματικά δεσμευτεί για τη διαδικασία και είδε αποτελέσματα αναλόγως. Πριν και μετά από τις φωτογραφίες θα αναρτηθούν αργότερα.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα

Ποιο πακέτο SizeGenetics να επιλέξω;

μέγεθος γενετική-περιλαμβάνουν

Το πακέτο Value Edition περιλαμβάνει μόνο το φορείο (ιατρική συσκευή τύπου 1) και το εκπαιδευτικό DVD. Οι pad προεπιλογή άνεση, λουρί, και τα μπαρ επιμήκυνση είναι άνετα στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου, θα θέλατε περισσότερες επιλογές άνεση και ένα ισχυρότερο τέντωμα. Η μακροχρόνια χρήση είναι η κύρια ιδέα πίσω από SizeGenetics (ή οποιοδήποτε αραίωσης).

Εάν δένονται για μετρητά, η αξία Edition είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα, όπως μπορείτε πάντα να αγοράσετε τα επιπλέον εξαρτήματα ξεχωριστά αργότερα. Αλλά αν έχετε τα χρήματα τώρα, συνιστάται ιδιαίτερα ότι μπορείτε να πάρετε το προχωρημένους Comfort ή Ultimate System , δεδομένου ότι θα είναι φθηνότερο σε μακροπρόθεσμη βάση. Εδώ είναι οι πιο αξιοσημείωτες extras που θα πάρετε:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: ένα κομμάτι πολλαπλών κεφαλών (όπως φαίνεται στα δεξιά) περιέχει τμήματα και το κεφάλι κρεβάτια που θα μειώσει την τριβή και την κλειδαριά στο κεφάλι του πέους σας ώστε να είναι πιο άνετα. Πολύ βολικό για μακροχρόνια χρήση.
  • Traction Plus Σκόνη και Φροντίδα μετά Moisturizer (συμπεριλαμβάνεται μόνο με το Ultimate System): Η σκόνη δημιουργεί έλξη μεταξύ του φορείου και του πέους, ώστε η πίεση θα είναι ισχυρότερη και πιο άνετα (μπορεί να αντικατασταθεί με σκόνη μωρό). Η ενυδατική κρέμα θα επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης των ιστών.

Το απόλυτο σύστημα έρχεται επίσης με τα DVD SizeGenetics Άσκηση και σοβάδες άνεση 3Μ. Αυτά είναι καλό να υπάρχει, αλλά είναι προαιρετική. Από την άποψη της ίδιας της συσκευής, το πακέτο Σύνθετη Comfort έχει τα πάντα.

Διακριτική αποστολή και παράδοση

SizeGenetics προσφέρουν δωρεάν αποστολή και διακριτική αποστολή σε μια γενική κουτί. Δεν θα υπάρξουν ετικέτες ή τις εικόνες που εκπέμπουν τα περιεχόμενα του προϊόντος. SizeGenetics έχει ένα γραφείο στη Βόρεια Αμερική, οπότε αν ζείτε εκεί θα λάβετε το προϊόν πολύ γρήγορα. Διεθνείς αποστολές μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Πού να αγοράσετε SizeGenetics;

sizegenetics_2

Βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας SizeGenetics από την Επίσημη Ιστοσελίδα . Χρησιμοποιήστε έκπτωση κώδικα SG10 για ένα επιπλέον 10% έκπτωση με την παραπάνω σύνδεσμο. Τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα στις ΗΠΑ και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας. Είχαμε καταγγελίες για άλλους μεταπωλητές , οι πελάτες έλαβαν φτηνό πλαστικό made-in-Κίνας συστατικά που δεν μπορούσε να κρατήσει μαζί. Πολλά από αυτά μπορούν να βρεθούν στο eBay . ΜΗΝ αγοράζουν αυτά , εκτός και αν έχετε ένα επιπλέον $ 30 για να φυσήξει, 30 ημέρες για να περιμένετε να μεταφέρει, και αρκετές ώρες της απογοήτευσης που προσπαθεί να θέσει αυτό το πράγμα μαζί και κρατήστε χωρίς πτώση. Να θυμάστε ότι σε eBay, οι φωτογραφίες δεν είναι σαν την πραγματική συσκευή που θα πάρετε.

Να πάρει SizeGenetics για δωρεάν

Ναι, όπως μπορεί να έχετε ακούσει, SizeGenetics τρέχει μια προσφορά (για αρκετά χρόνια τώρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα πάει ποτέ μακριά) ότι αν τους στείλετε σας φωτογραφίες πριν και μετά από τα κέρδη, θα σας δώσουμε μια πλήρη επιστροφή, και θα έχετε να κρατήσει τη συσκευή. Ακούσαμε πίσω από μερικούς από τους πελάτες μας ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει με επιτυχία αυτή τη συμφωνία. Η μόνη σύλληψη είναι ότι θα πρέπει να κατέχουν τη συσκευή για τουλάχιστον 6 μήνες και να διαρκέσει αρκετά λεπτομερείς φωτογραφίες (όρθια, ημι-όρθια και χαλαρή) σε όλη την η πρόοδος.

Απλά ένας ύπουλος τεχνική μάρκετινγκ που βοηθά SizeGenetics αυξάνεται σε δημοτικότητα

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα

74/100 : by 222 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^